Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Chat: Vlákno pro mariposu a ty, co s ní chtějí diskutovat o duchovnu

#26 31. 8. 2010 9:43

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Chat: Vlákno pro mariposu a ty, co s ní chtějí diskutovat o duchovnu

podle mne názor níže ,alespoň mně se to takto roluje na obrazovce, nic, už jsem ticho smile

Není tady

#27 31. 8. 2010 10:14

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Mně se roluje opačným směrem. Asi máme každá nastaveno jinak.

Není tady

#28 31. 8. 2010 10:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tulipánka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Mariposa se chytá problémů ostatních lidí, na ty reaguje,  co by si asi tak psala na svém vlákně? big_smile

Tulip, položila sis otázku: a komu to vadí? Tohle je přece naprosto markantní příklad, jak velmi jednoduché je určit, kdo tu má vlastně problém stoltwink

Pan,
ano, Mariposa problém nemá, ta si to užívá big_smile . Problém s ní mají ostatní lidi.

Mě pobavilo, jak tu bylo založené vláknou pro Mariposu, jak byla "vykázána" na své vlákno lol . Sama na sebe reagovat nebude a je to absolutní nesmysl, aby odpovídala na problémy např. na právním, psychologickém, ... jen tady dumbom

Myslím, že to pobavilo nejen tebe smile Má to značnou vypovídající hodnotu o tom, jak kdo zvládá sám sebe lol
Nu hlavně, že tu existuje funkce IGNORE wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#29 31. 8. 2010 11:35

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Anda napsal(a):

Ando- bez  ohledu na to kudy se roluje  diskuze smile

Pokud je nějaké vlákno  ryze na   "světské" úrovni- což  přece Pavlač je( - to by  mohly pochopit  oba názorové proudy  tongue tongue) není LOGICKÉ- že  tu je místo na   přízemní  plky? Nebo je dělení diskuzí jen tak proto aby bylo víc kolonek v  přehledu temat? va
Pokud  by kdokoliv z  veskrze materialisticky založených lidí vytrvale "prudil" na Duchovním v  tematech o kterých ho nebaví z jeho úhlu pohledu  přemýšlet ale cítí se povolán je hodnotit, také by z toho diskutující nebyli odvázaní. Ti , co už jsou na úrovni  Nirvány by možná blahosklonně přeskakovali  texty materialisty. Ti méně zdatní by  prskali úplně stejně jako chuděrkové na " nízkoúrovňových" debatách ,když jim tam  někdo přijde vykládat  do  jejich  diskuze  postupy sebezpytu a  dopadech karmických  náležitostí....  stolt

Není tady

#30 31. 8. 2010 11:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No - a? Vždyť tak to i je, Zuzko :smajlík krčící rmeny: Dočista tak.
Jen mě teda mrzí, že žádnou duchnu nenapadlo vykřikovat na Pavlači (nebo na jiném, údajně materialistickém vlákně) "Dobře vám tak, Mariposu máte za trest za to, že nám cucháte naše vlákýnka" coollol
Nehlede k tomu, že tohle je BABINEC.....tady udržet jakžtak přibližné hranice je skoro nadlidský úkol.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#31 31. 8. 2010 12:06

Anda
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Anda napsal(a):

Pokud je nějaké vlákno  ryze na   "světské" úrovni- což  přece Pavlač je( - to by  mohly pochopit  oba názorové proudy  tongue tongue) není LOGICKÉ- že  tu je místo na   přízemní  plky? Nebo je dělení diskuzí jen tak proto aby bylo víc kolonek v  přehledu temat? va
Pokud  by kdokoliv z  veskrze materialisticky založených lidí vytrvale "prudil" na Duchovním v  tematech o kterých ho nebaví z jeho úhlu pohledu  přemýšlet ale cítí se povolán je hodnotit, také by z toho diskutující nebyli odvázaní. Ti , co už jsou na úrovni  Nirvány by možná blahosklonně přeskakovali  texty materialisty. Ti méně zdatní by  prskali úplně stejně jako chuděrkové na " nízkoúrovňových" debatách ,když jim tam  někdo přijde vykládat  do  jejich  diskuze  postupy sebezpytu a  dopadech karmických  náležitostí....  stolt

Já tomu rozumím, chápu to a víceméně souhlasím. Druhá věc je, že korekce příspěvků na základě počtu ignorů mi přijde jako řešení na ..... nic. A neříkej mi, že sis nestačila všimnout, že nejlepší mastí na plevelení vláken bývá ignorace plevelivých příspěvků. Když chybí protistrana, diskutuje se hodně těžko.

Není tady

#32 31. 8. 2010 12:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ale jistě, Ando. Jenže jsou lidi, které dráždí i to, že "musejí" mít ignor - a pak zase strádají, že nevědí, co ten ignorovanej říká - tak si ignor asi vypnou (nevím, jak jinak by mohly holky vědět, co to ta Mariposa ševelí, kyby ji skutečně měly v ignoru) takže takovej vztah "ani s Mariposou, ani bez ní" wink
Pak se nemůžeš divit, že čekají pomoc od moderátorek coollol

Není tady

#33 31. 8. 2010 12:45

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Anda napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Anda napsal(a):

Já tomu rozumím, chápu to a víceméně souhlasím. Druhá věc je, že korekce příspěvků na základě počtu ignorů mi přijde jako řešení na ..... nic. A neříkej mi, že sis nestačila všimnout, že nejlepší mastí na plevelení vláken bývá ignorace plevelivých příspěvků. Když chybí protistrana, diskutuje se hodně těžko.

K ignoru-  já ho nepoužívám, byť mi některé příspěvky  ježí chlupy. Beru to jako test své odolnosti a  tolerantnosti. Zatím mě  tu vytočili 4 přispěvovatelé tak, že jsem se neudržela a  vevlekla sama sebe do  pidlošící debaty o ničem a vítězství Nikoho.....  big_smile
Takže počty ignorů mohou být skutečně velmi zavádějící v  stupni oblíbenosti-nebo ignorovatelnosti píšícího....

Jinými slovy - Mariposa je pro mě  pitelný čajíček, byť mě někdy udivuje.   Nejsem v rozpoložení  těch, které její psaní   irituje, nebo uráží či co. To mě daleko víc našňupla  Rozmarilá s jejími nekončícími nick-proměnami a vyloženými ataky. Proti tomu je kdokoliv z Duchen  žabař.  big_smile

Není tady

#34 31. 8. 2010 12:47

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

lupina montana napsal(a):

No - a? Vždyť tak to i je, Zuzko :smajlík krčící rmeny: Dočista tak.
Jen mě teda mrzí, že žádnou duchnu nenapadlo vykřikovat na Pavlači (nebo na jiném, údajně materialistickém vlákně) "Dobře vám tak, Mariposu máte za trest za to, že nám cucháte naše vlákýnka" coollol
Nehlede k tomu, že tohle je BABINEC.....tady udržet jakžtak přibližné hranice je skoro nadlidský úkol.

ad vytučněné- SOUHLAS! dumbom

Není tady

#35 31. 8. 2010 12:50

Blossom
Host

Ale jistě, Ando. Jenže jsou lidi, které dráždí i to, že "musejí" mít ignor - a pak zase strádají, že nevědí, co ten ignorovanej říká - tak si ignor asi vypnou (nevím, jak jinak by mohly holky vědět, co to ta Mariposa ševelí, kyby ji skutečně měly v ignoru) takže takovej vztah "ani s Mariposou, ani bez ní" wink

Myslím, že Vladěna napsala prostě svůj nápad, námět, to nakonec děláme všichni, od toho přeci diskuse je, ne?
Že se neujal - no dobře, tak se neujal, no a co?

Ale opravdu je potřeba dělat z ní nesvéprávnou osobu, které "se nemůžeš divit, že čeká pomoc od moderátorek"?

Mám pocit, že Vladěně vadí (a k tomu se přidávám i já) to, že tady, právě hodně často na duchovním, jakmile kdokoli má odlišný názor, tak se ho ti "místní duchovní"  snaží zdiskreditovat, označit za osobu, která "má problém", "ćeká pomoc od moderátorek" apod.

Bohužel, toto je typické především pro zdejší duchovní vlákna, ač by člověk právě tady čekal opak - nadhled, velkorysost, empatii.
Na málokterém zdejším vlákně se daří udržet diskusi v rovině argumentů, většinou to hned po prvních příspěvcích spadne do osobního napadání...

#36 31. 8. 2010 12:58

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Blossom napsal(a):

Myslím, že Vladěna napsala prostě svůj nápad, námět, to nakonec děláme všichni, od toho přeci diskuse je, ne?
Že se neujal - no dobře, tak se neujal, no a co?

Ale opravdu je potřeba dělat z ní nesvéprávnou osobu, které "se nemůžeš divit, že čeká pomoc od moderátorek"?

Mám pocit, že Vladěně vadí (a k tomu se přidávám i já) to, že tady, právě hodně často na duchovním, jakmile kdokoli má odlišný názor, tak se ho ti "místní duchovní"  snaží zdiskreditovat, označit za osobu, která "má problém", "ćeká pomoc od moderátorek" apod.

Bohužel, toto je typické především pro zdejší duchovní vlákna, ač by člověk právě tady čekal opak - nadhled, velkorysost, empatii.

Na málokterém zdejším vlákně se daří udržet diskusi v rovině argumentů, většinou to hned po prvních příspěvcích spadne do osobního napadání...

ad vytučněné- to je důvod  proč zdejší vlákna jen čtu a nepřispívám..stolt

Není tady

#37 31. 8. 2010 13:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Bloss, tak to si teda musím malounko zamariposit: že ty něco čekáš od duchního (a potažmo kdokoli jiný) - natož velkorysost, nadhled a ták - to je tvoje dělo, za to ti nikdo z duchen vážně nemůže.
Kdysi jsem se nasrala a myslím že dostatečně srozumitelně tento problém osvětlila, ok?
A je sand jasný, že tyhle žabomyší války se vedou všude, že to nemá nic společnýho ani s Mariposou, natož s duchnama.
Nehledě k tomu, že nestačím čučet na ten tvůj výrok o nesvéprávnsti osoby, která čeká pomoc od moderátorek...řekni, žes to nemyslela vážně, že ne? grater

A prosím, mé dívky, buďte od té velkorysosti a uznejte alespoň to, že vám na Maripose na Pavlači (nebo kdekoli jinde) vadí ale úplně přesně to, co děláte samy na duchnách a  že jí měřte úplně stejně, jako některé duchny vám....

Není tady

#38 31. 8. 2010 13:13

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bloss, tak to si teda musím malounko zamariposit: že ty něco čekáš od duchního (a potažmo kdokoli jiný) - natož velkorysost, nadhled a ták - to je tvoje dělo, za to ti nikdo z duchen vážně nemůže.
Kdysi jsem se nasrala a myslím že dostatečně srozumitelně tento problém osvětlila, ok?
A je sand jasný, že tyhle žabomyší války se vedou všude, že to nemá nic společnýho ani s Mariposou, natož s duchnama.
Nehledě k tomu, že nestačím čučet na ten tvůj výrok o nesvéprávnsti osoby, která čeká pomoc od moderátorek...řekni, žes to nemyslela vážně, že ne? grater

A prosím, mé dívky, buďte od té velkorysosti a uznejte alespoň to, že vám na Maripose na Pavlači (nebo kdekoli jinde) vadí ale úplně přesně to, co děláte samy na duchnách a  že jí měřte úplně stejně, jako některé duchny vám....

ad vytučněné
Za sebe nesouhlasím- mě dokáže být  nepříjemný jak duchna tak polštářek a obvykle nic obdobného rejpacího nedělám.....

Není tady

#39 31. 8. 2010 13:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lupiš, ty jsi číslo tummenupp
Ale těžko se tu na vlákně PRO mariposu a BEZ mariposy s touhle pravdou chytneš. Tady je to totiž jak na základce: pro pravdu se každý zlobí roll

Jo a KOREKCE příspěvků mně fakt taky pobavila. Nakonec jsem docela pro a ještě bych to vylepšila. Třeba bych tam napsala: přispěvovatelku ab ignoruje xy přispěvovatelů, protože je nesklutečně s..e a neumějí reagovat jinak nebo nereagovat vůbec, mít nadhled a být v klidu. No nebyla by to psina? Já myslím, že joooo reta
Ono to totiž o ničem jiném, než o vlastní emoční harmonii není vissla

Jinak osobně si myslím, že je zcela přirozené, že KDEKOLIV každý může diskutovat v mezích a v duchu svého světonázoru. Pokud to má někdo jinak, je to jeho volba, pokud ale s tím má až takový problém, že kvůli tomu zakládá nová vlákna, vymýšlí hovadiny a vyskakuje si na druhé, měl by si ten problém s tolerancí k druhým začít řešit. No a nebo když to nezvládá, tak si zapnout IGNORE. Od toho to tu přece pro emočně nestabilní bytosti je,no né wink

Není tady

#40 31. 8. 2010 13:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Blossom napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Omyl Bloos. Moderátoři dělají jen svou práci, to je OK. Kdo dělá i to, co nemusí i když vlastně MUSÍ neodbytně puzen svým PROBLÉMEM, je tu někdo zcela jiný a mariposa to není big_smile

Ano, Pandorroo, k tomu se hlásím, že já jsem z těch lidí, co občas dělají i to, co nemusí. smile
I když já bych to neprezentovala  tak, že jsem puzena svým problémem. Často jsem puzena spíš svou NE-lhostejností k tomu, co se děje kolem mě. A tak někdy tedy hasím i to, co mě zrovna nepálí, a nebo jinými slovy řečeno - někdy se snažím někde aspoň v té tmě, na kterou ostatní jen nadávají, rozsvítit aspoň svíčku.

Lidé jsou různé, a někteří ke svému štěstí potřebují mít pocit, že ostatní mají problémy, (a oni ne). Nakonec - něco takového v koncentrované podobě tu bývalo nejlíp vidět u Rozmarily.

Pokud tě to nějak vnitřně uspokojuje, tak klidně Pandorroo prohlašuj, že mám problém... Když ti to udělá radost.... stolt

Čiže robíš niečo veľmi podobné ako Mariposa, ktorá tiež má sklon spasiť ľudí, ktorí o to až tak vemľi nestoja, a otvárať im nasilu - až páčením - ich obzory. Toto je vlákno je podľa mňa veľmi podobného typu. Niežeby ma nadchýnali existenciálne rozbory vo chvíli, keď si človek chce zaskuhrať, ale otvoriť niekomu bez vyžiadania vlákno a čakať, že tam príde, lebo JA TO CHCEM, je čosi z veľmi podobného súdka. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#41 31. 8. 2010 13:54

Blossom
Host

To, že tohle vlákno je založeno pro mariposu, ale existuje (i) bez ní, to je věcí mariposy. Má možnost sem přispět, nepřispívá, je to její volba, tak to respektuji.

Zakládat nová vlákna může na Babinetu kdokoli a kdekoli. Je nakonec zajímavé, kolik lidí právě toto vlákno oslovilo, kolik lidí sem přispívá. stolt

Ano, Pandorroo, mnozí, ale především ty sama tady snad nejvíc, by sis měla  začít si ten problém s tolerancí k druhým řešit. stolt

Ad lupina: A prosím, mé dívky, buďte od té velkorysosti a uznejte alespoň to, že vám na Maripose na Pavlači (nebo kdekoli jinde) vadí ale úplně přesně to, co děláte samy na duchnách a  že jí měřte úplně stejně, jako některé duchny vám....
Dívka jsem sice již poněkud  postarší (45 let wink big_smile ), ale lupi, rozhodně nejsem dívka tvá.... vissla 

S vytučněným nesouhlasím, podle mě to není pravda: Mariposa opakovaně, i přes upozornění moderátorek a mnoha diskutujících, psala na Skuhrací (a na mnoho jiných vláken) ty své duchovní rozbory, hodnocení,atd.
Já si tady, například teď, píšu na své vlastní vlákno, mnou založené, takže můžu stoprocentně tvrdit, že nikomu jeho vlákno neplevelím. stolt big_smile

Upravil(a) Blossom (31. 8. 2010 13:55)

#42 31. 8. 2010 14:03

Blossom
Host

Selima napsal(a):

Blossom napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Omyl Bloos. Moderátoři dělají jen svou práci, to je OK. Kdo dělá i to, co nemusí i když vlastně MUSÍ neodbytně puzen svým PROBLÉMEM, je tu někdo zcela jiný a mariposa to není big_smile

Ano, Pandorroo, k tomu se hlásím, že já jsem z těch lidí, co občas dělají i to, co nemusí. smile
I když já bych to neprezentovala  tak, že jsem puzena svým problémem. Často jsem puzena spíš svou NE-lhostejností k tomu, co se děje kolem mě. A tak někdy tedy hasím i to, co mě zrovna nepálí, a nebo jinými slovy řečeno - někdy se snažím někde aspoň v té tmě, na kterou ostatní jen nadávají, rozsvítit aspoň svíčku.

Lidé jsou různé, a někteří ke svému štěstí potřebují mít pocit, že ostatní mají problémy, (a oni ne). Nakonec - něco takového v koncentrované podobě tu bývalo nejlíp vidět u Rozmarily.

Pokud tě to nějak vnitřně uspokojuje, tak klidně Pandorroo prohlašuj, že mám problém... Když ti to udělá radost.... stolt

Čiže robíš niečo veľmi podobné ako Mariposa, ktorá tiež má sklon spasiť ľudí, ktorí o to až tak vemľi nestoja, a otvárať im nasilu - až páčením - ich obzory. Toto je vlákno je podľa mňa veľmi podobného typu. Niežeby ma nadchýnali existenciálne rozbory vo chvíli, keď si človek chce zaskuhrať, ale otvoriť niekomu bez vyžiadania vlákno a čakať, že tam príde, lebo JA TO CHCEM, je čosi z veľmi podobného súdka. stolt

Selimo, otevřít někomu vlákno (pokud to on sám neudělal a neustále plevelil cizí) může kdokoli komukoli. A jak jsi přišla na to, že JA TO CHCEM, aby sem mariposa přišla? Že na ni čekám?
Jak vidíš - nečekám. Vlákno se docela živě rozjelo i bez ní. Mariposa tu možnost přispívat má, a že nepřispívá, je jen na ní.

A svým příspěvkem o otvírání nových obzorů jiným lidem násilím, až páčením big_smile , jsi mě rozesmála:
Připomnělas mi jednu dávnou historku, kdy jeden můj slovenský známý pravil:
Tady se mi to nepáčí: Půjdu páčit někam jinam. smile

#43 31. 8. 2010 14:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Blossom napsal(a):

Ano, Pandorroo, mnozí, ale především ty sama tady snad nejvíc, by sis měla  začít si ten problém s tolerancí k druhým řešit. stolt

Omyl Bloos. Mně je zcela fuk, co sem nebo kamkoliv jinam kdo píše - pokud si mé reakce vysvětluješ jinak, je to zase a pouze TVOJE vlastní interpretace, protože já zodpovídám za to, CO píšu, ale v žádném případě ne za to, co ty ČTEŠ, sorry -  a stejně tak je mi fuk, zda mně někdo toleruje nebo ne, to není můj problém, to je právě jak neustále přesvědčuješ pouze tvůj problém. Názory mariposy ti nedají pokoj, proto máš potřebu ji neustále korigovat a ostatní před ní zachraňovat, zakládat PRO NI vlákno a v něm maripose PLEVELIT svými obhajobami.
Mariposa a její způsob komunikace ti prostě není jedno. Jenže to není problém ani můj, ani mariposy, ale čistě a pouze tvůj.

Není tady

#44 31. 8. 2010 14:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Selima napsal(a):

Blossom napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Selimko, co slovo, to perla, ale obávám se, že je házíš špatným směrem wink

Není tady

#45 31. 8. 2010 14:20

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Jo a KOREKCE příspěvků mně fakt taky pobavila. Nakonec jsem docela pro a ještě bych to vylepšila. Třeba bych tam napsala: přispěvovatelku ab ignoruje xy přispěvovatelů, protože je nesklutečně s..e a neumějí reagovat jinak nebo nereagovat vůbec, mít nadhled a být v klidu. No nebyla by to psina? Já myslím, že joooo
Ono to totiž o ničem jiném, než o vlastní emoční harmonii není

Pandorro, kdyby si pod svým nádherným nickem měla 12x IGNORE, hezky by spadlo tvoje ego. Já si myslím, že každá sem píšeme názory, příspěvky a každou z nás potěší, když někdo na náš příspěvek reaguje. Pokud máš spoustu ignore, značí to, že děláš něco špatně. Teď píšu ne k Tobě,ale všeobecně. Pokud ten člověk píše stylem, že je slušným slovem nečitelný, proč to vlastně dělá??Chce sdělit něco ostatním ( a hlavně má co sdělit) nebo jen hází na sklo své názory a nečeká na odpovědi, protože si je jistý, že jeho příspěvek je ten nej, nej....
Je hezké vymýšlet si své přezdívky, zřejmě vymyslet nick je určitá prezentace, takže pod tím bych také prezentovala počet IGNORE. Když tam může být počet příspěvků,jako vypovídající hodnota....

Je na mém návrhu něco nesvéprávného????  Jen za mne: já svoje příspěvky píšu vždy konkrétní osobě, reaguji na konkrétní siuaci a těší mne, když najdu odpověď. Nebavilo by mne psát příspěvky, které ostatní nečtou. Některé dámy to zde mají nastaveno opačně. Jsou okouzleny svým příspěvkem nehledě na to, že plevení vlákno. Je na mém psaní ta psina,zasmála ses Pandorro? reta

Není tady

#46 31. 8. 2010 14:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

cool

Blossom napsal(a):

Ad lupina: A prosím, mé dívky, buďte od té velkorysosti a uznejte alespoň to, že vám na Maripose na Pavlači (nebo kdekoli jinde) vadí ale úplně přesně to, co děláte samy na duchnách a  že jí měřte úplně stejně, jako některé duchny vám....
Dívka jsem sice již poněkud  postarší (45 let wink big_smile ), ale lupi, rozhodně nejsem dívka tvá.... vissla 

S vytučněným nesouhlasím, podle mě to není pravda: Mariposa opakovaně, i přes upozornění moderátorek a mnoha diskutujících, psala na Skuhrací (a na mnoho jiných vláken) ty své duchovní rozbory, hodnocení,atd.
Já si tady, například teď, píšu na své vlastní vlákno, mnou založené, takže můžu stoprocentně tvrdit, že nikomu jeho vlákno neplevelím. stolt big_smile

Omlouvám se, Bloss, byla to jen taková floskule - a místopřísežně a veřejně zde prohlašuji, že nejsi má dívka. cool
Ano - tady a teď - o tom taky řeč nebyla; mnohokrát předtím ale ano. Rozdíl možná tkví v tom, že jsem ještě neviděla na vlastní oko duchnu, která by se dožadovala moderátorského zásahu proti osobám, které rýpou, nípou, šťourají a jinak prudí na jejich vláknech a to i přes opakované prosby a upozornění, kde jsou....
Že by nadhled, nebo co? valol

Není tady

#47 31. 8. 2010 14:26

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Anebo že by duchnovatost přispívala ke zvýšené svéprávnosti? va

Není tady

#48 31. 8. 2010 14:30

Blossom
Host

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Omyl Bloos. Mně je zcela fuk, co sem nebo kamkoliv jinam kdo píše - pokud si mé reakce vysvětluješ jinak, je to zase a pouze TVOJE vlastní interpretace, protože já zodpovídám za to, CO píšu, ale v žádném případě ne za to, co ty ČTEŠ, sorry -  a stejně tak je mi fuk, zda mně někdo toleruje nebo ne, to není můj problém, to je právě jak neustále přesvědčuješ pouze tvůj problém. Názory mariposy ti nedají pokoj, proto máš potřebu ji neustále korigovat a ostatní před ní zachraňovat, zakládat PRO NI vlákno a v něm maripose PLEVELIT svými obhajobami.
Mariposa a její způsob komunikace ti prostě není jedno. Jenže to není problém ani můj, ani mariposy, ale čistě a pouze tvůj.

Pandorroo, v tvém stabilním výčtu obvyklých naučených "duchovních" frází mi tentokrát chybí to klasické závěrečné
"A co ti to zrcadlí? " big_smile
Bez něj to fakt už nějak není ono.... big_smile
...já přijdu teprve, až budou nastavovat zrcadlo... big_smile

Upravil(a) Blossom (31. 8. 2010 14:32)

#49 31. 8. 2010 14:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vladena napsal(a):

Jo a KOREKCE příspěvků mně fakt taky pobavila. Nakonec jsem docela pro a ještě bych to vylepšila. Třeba bych tam napsala: přispěvovatelku ab ignoruje xy přispěvovatelů, protože je nesklutečně s..e a neumějí reagovat jinak nebo nereagovat vůbec, mít nadhled a být v klidu. No nebyla by to psina? Já myslím, že joooo
Ono to totiž o ničem jiném, než o vlastní emoční harmonii není

Pandorro, kdyby si pod svým nádherným nickem měla 12x IGNORE, hezky by spadlo tvoje ego. Já si myslím, že každá sem píšeme názory, příspěvky a každou z nás potěší, když někdo na náš příspěvek reaguje. Pokud máš spoustu ignore, značí to, že děláš něco špatně. Teď píšu ne k Tobě,ale všeobecně. Pokud ten člověk píše stylem, že je slušným slovem nečitelný, proč to vlastně dělá??Chce sdělit něco ostatním ( a hlavně má co sdělit) nebo jen hází na sklo své názory a nečeká na odpovědi, protože si je jistý, že jeho příspěvek je ten nej, nej....
Je hezké vymýšlet si své přezdívky, zřejmě vymyslet nick je určitá prezentace, takže pod tím bych také prezentovala počet IGNORE. Když tam může být počet příspěvků,jako vypovídající hodnota....

Je na mém návrhu něco nesvéprávného????  Jen za mne: já svoje příspěvky píšu vždy konkrétní osobě, reaguji na konkrétní siuaci a těší mne, když najdu odpověď. Nebavilo by mne psát příspěvky, které ostatní nečtou. Některé dámy to zde mají nastaveno opačně. Jsou okouzleny svým příspěvkem nehledě na to, že plevení vlákno. Je na mém psaní ta psina,zasmála ses Pandorro? reta

Vladěno, nezasmála.
Já se cizím omylům nesměji.
Jak ty víš, že by SPADLO moje ego? Ty si fakt myslíš, že moje zdravé JÁ je závislé na tom, co si myslí virtuální svět? Ergo kladívko virtuální emočně nevyrovnaní lidé, kteří neunesou jiný úhel pohledu, než je ten jejich? Nedokáží přemýšlet nad tím, co se jim nelíbí?
No to si fakt děláš prču.
Když jsem sem před čtyřmi lety přišla, prskal na mne témř celý babinet, vy jste jen čajíček toho, co mi tu daly holky sežrat. Pak mně začaly číst a nad tím, co jsem jim napsala přemýšlet, vznikla tak Pandořina škola v přírodě. Dnes je spousta z nich mými přítelkyněmi a nejedna mi řekla, že měla chuť mne v prní chvíli zaškrtit a zadupat do země. Jenže ony na rozdíl třeba jen od tebe dokázaly překročit svůj stín. Ty zatím jen vykřikuješ, jak mne máš v ignoru a stejně ti to nedá...Takže kdo tu dělá něco čpatně?
Já dělám roky totéž  kvůli tobě to rozhodně nehodlám měnit. Nepřesvědčilas mne. Nu a jak vidím, mé příspěvky čtou i lidi, kteří mne mají v ignopru. Nu taky co jiného jim zbývá, že tongue
Mně je naprosto šumák, kolik lidí neunese moje názory, to je jejich problém. A že je jech 12 - 16? No a? Mně to nevadí, Tobě ano? Tak si to řeš stolt

Není tady

#50 31. 8. 2010 14:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Blossom napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Pandorroo, v tvém stabilním výčtu obvyklých naučených frází mi tentokrát chybí to klasické závěrečné
"A co ti to zrcadlí? " big_smile
Bez něj to fakt už nějak není ono.... big_smile

Chybí ti to? Nu to máš ale problém.... co s tím uděláš?

Není tady

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Chat: Vlákno pro mariposu a ty, co s ní chtějí diskutovat o duchovnu
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí