29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Žanet napsal(a):
Chtěla bych znát Váš názor, které nehty jsou lepší???
To budeš muset asi sama vyzkoušet co ti lépe sedí. Já mám gelovky a nedám na ně dopustit, jiné si zase chválí porcelánové. Takže zkus a uvidíš.
Není tady
Aprill - díky za odpověď. Tak já prvně zkusím tu levnější variantu - gelovky a uvidíme...
Není tady
Žanet napsal(a):
Aprill - díky za odpověď. Tak já prvně zkusím tu levnější variantu - gelovky a uvidíme...
Gelovky jsou levnější ? To jsem netušila .
Není tady
No aspoň mě to tak nehtařka nabídla. Za akrylové chce o stovku více.
Upravil(a) Žanet (26. 8. 2010 21:21)
Není tady
Dobrý den,
mé doporučení - které se řídí tím, co bych si dala jáí na své nehty zní - jednoznačně gelové nehty. :-)
Tímto se omlouvám všem disitributorům akrylových materiálů :-)
Když jsem začínala ve svém oboru, dostala se mi možnost učit se s nejkvalitnějšími gelovými materiály. Jejich šetrnost, postupy, prašnost při práci i výsledný efekt jsou nesrovnatelné s akyrlem.
Občas je ale lepší vyzkoušet obě metody a jak už zde někdo z Babinetek zmiňoval, tu která Vám "lépe sedne" si vybrat.
Tak ať se Vám líbí
Není tady
Ahoj, já jsem hrozně spokojená s nehty, které mi dělá jedna moc příjemná paní na Jižním Městě. Dělá nejen gelové nehty a tak si můžete vybrat více druhů úprav..
nepovolená reklama
Upravil(a) AndreaP. (2. 3. 2011 11:07)
Není tady
Jednoznačně hlasuji pro UV gely.
Vvv.
Není tady
Ahoj, záleží na typu nehtu a jestli se modeláž správně provede. Je možné, že někomu jeden typ na nehtu nebude držet a druhý typ ano. Jsou problémové případy. Ale pokud o problémový připad nejde, tak při správném postupu je výsledek vždy stejný. Pokud se ovšem použijí kvalitní materiály :-).
Není tady