Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 26. 8. 2010 1:25

malajahoda
♥------
Registrovaný: 15. 8. 2008
Příspěvky: 5

Oddálení menstruce...aplánovanou šesti

Dobrý den,
s dovolením bych se vás ráda zeptala na radu. V říjnu mám naplánovaný 6ti-denní poznávací zájezd do Anglie a zrovna na ty nešastné dny mi vychází menstruace. Tak bych potřebovala poradit, jestli existuje nějaký přípravek k zakoupení v lékárně bez lékařského předpisu na oddálení menstruace, abych nemusela navštívit gynekologa. Letos oslavím své šestnácté narozeniny a prozatím jsem na gynekologii nebyla a nerada bych tam šla dokud nebudu potřebovat do budoucna antikoncepci atd. Je něco účiného? Na jedné diskuzi mi poradili zvýšit příjem vitamínu C, ale obávám se, že tohle asi nezabere. Potřebovala bych mít jistotu, abych pak naléhavě nemusela v Londýně vyhledávat toalety.
Děkuji za rady a ochotu pomoci

Není tady

 

#2 26. 8. 2010 11:06

clavel
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 8. 10. 2007
Příspěvky: 833

Re: Oddálení menstruce...aplánovanou šesti

Vzhledem k tvému věku si myslím bude lepší, když se zeptᚠpřímo v lékárně. Protože co je vhodné pro někoho jiného, nemusí být vhodné pro tebe. Vitamin C ti rozhodně nepomůže, ten ti to maximálně opozdí o nějaký den. Každopádně bych to i tak nedělala, protože jsem po tom vždycky měla bolestivou menstruaci, ačkoliv jsem na to nikdy netrpěla.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů