|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Klárka206 napsal(a):
Pokud se týká poměru kvalita - cena tak tady musím zmínit obchod www.mirjan24.cz. Tam mi udělali fakt radost, jejich nábytek je oproti ostatním v docela dobré ceně a hlavní to přivezou až před dveře a za to si nic nepočítají:-))))
Vypadá to docela zajímavě, ta doprava zdarma, to je opravdu na všechno? není v tom nějaký háček?
Není tady
Ahojky,já mám ted čerstvou a dobrou zkušenost s nábytkem z designoutletu,tak se podívej na stránky a myslím že tě určitě něco zaujme
Není tady
My jsme vždy nakupovali v Ikey, v Kice apod. Ale na doporučení jsme si koupili ložnici od Jelínka https://www.jelinek.eu/nabytek/loznice- … e-kolekce/ a je to teda hoooodně velkej rozdíl. Na první pohled je znát, že je to kvalitní. Hold masiv je masiv
). Tak teď pomalinku šetříme na nábytek do dalších místností.
Není tady
Jo jelínek... "na jelínku podkasaná..." 
Není tady
A to bude asi jinej jelínek....
I když - třeba je lucy divoženkou a to může být každý jelínek dobrý....I Jelínek.
Není tady
to může být každý jelínek dobrý
Některej je lepší...
Upravil(a) helena (10. 5. 2017 14:12)
Není tady
Jo tenhle Jelínek....Tak ten je dobrej. A pokud ho bude dostatečné množství, je ti úplně jedno, jestli spíš na masívu nebo pod ním.
Není tady
No... a kolik Jelínků máš za cenu j e d n ý betle...
Není tady
Zdravím všechny přítomné,
pročítala jsem si tuto diskusi na téma značek prodejců nábytku. Já chodím nakupovat hlavně do IKEA, známí mi teď ale poradili, že se kvalitní nábytek dá kupovat i na netu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Třeba tady se mi dost líbí nábytek do obýváku http://www.obyvaci-pokoj.eu/cs/54-obyvaci-steny . Nikdy jsem nábytek přes net nekupovala, má s tím už někdo zkušenosti? Děkuji
Není tady
Kdyby sis radši opakovala češtinu...
Není tady
Myslíš z IKEY?
Není tady
Myslím vůbec. Nějaký íčko by mi nevadilo, kdyby ta věta nervala (d)uši.
Není tady
No....tak nefunkční kuchyně by byla.....řekněme, že poněkud nefunkční? 
Není tady
helena napsal(a):
A jo, už to vidím 
Není tady
lupina montana napsal(a):
helena napsal(a):
A jo, už to vidím
Já to asi stále nechápu, co je na té větě špatně. Já taklenc mluvím normálně. Vy ne? Teda všimla jsem si, že asi moc ne, ale jak teda? 
Proč se mi ty komenty odesílají dvakrát?
Upravil(a) proka (30. 5. 2017 22:01)
Není tady
Já to asi stále nechápu, co je na té větě špatně.
V nemateřském jazyce trvá poměrně dlouho, než se uživatel naučí rozeznávat drobné výnmamové nuance... a někdo to nezvládne vůbec...
Teda všimla jsem si, že asi moc ne, ale jak teda?
Rodnou řečí.
Není tady
Když odmyslím "za mě" má být za mně - mnemotechnická: když tam dáš ty, ti a tobě - zjeví se to gramaticky správná verze. Čili "za tebe=mně".
To je chyba, kterou dělá kdekdo, já taky a ta by nevadila.
Vadí to ZA mě.
Nejspíš nějaký germanismus/anglikanismus, nebo co......každopádně je to PODLE mně...když už.
Takhle to dělá dojem, že ten nebohý nábytek někam posíláš místo sebe - protože přesně v tom významu tys to použila.
Jsou i líbeznější formulace, ale ty teď nechme.
Stejně tak mě irituje "zeptat se na otázku"....jaujau!
Není tady
Ale třeba to proka myslela opravdu doslova - že lepší než ona je nábytek z Ikey. Vezmeš díly, kladívkem poklepeš, šoubek zašroubuješ a je hotovo. Když se ti to za chvilku rozpadne, koupíš zase jiná prkýnka.
Není tady
že lepší než ona je nábytek z Ikey
No neříkej... fakt je něco lepší, než on? 
Není tady
"Za mě" jsem vzala jako hovorové ve 4. pádě. "Podle mne"-2. pád.
Ve 2. a 4. pádě: A) Bez důrazu-mě (tě) , mne (tebe)
B) Při důrazu a po předložkách-mě (tě), mne (tebe)
Ve 3. pádě: A) Bez důrazu-mi (ti), mně (tobě)
B) Při důrazu a po předložkách-mně(tobě)
Upravil(a) vrabčák (31. 5. 2017 20:19)
Není tady
Majinka91 napsal(a):
Zdravím všechny přítomné,
pročítala jsem si tuto diskusi na téma značek prodejců nábytku. Já chodím nakupovat hlavně do IKEA, známí mi teď ale poradili, že se kvalitní nábytek dá kupovat i na netu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Třeba tady se mi dost líbí nábytek do obýváku http://www.obyvaci-pokoj.eu/cs/54-obyvaci-steny . Nikdy jsem nábytek přes net nekupovala, má s tím už někdo zkušenosti? Děkuji
Doporučuji využít spíše vetší ověřené e-shopy na nábytek kde je vetší jistota. Případně využít nějaký web např. https://www.bevedo.cz/, který je zaměřen na vyhledávání nábytku z více e-shopů.
Není tady
nejlepší zkušenost meme s nábytkem z Jysk, široká nabídka, hezký nábytek, který dlouho vydrží, ako plus hodnotím zveřejňování letáků online
https://www.letakomat.cz/jysk/aktualni- … =3#preview
Není tady
Za me sconto nabytek. dobre ceny a kvalita zbozi taky neni spatna 
Není tady