18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, nákup nábytku je o věčném procházení a plánování dopředu, co kam, kde a jak to pak dostat domů.
Zařizování bytu je zkrátka paráda. Osvědčilo se mi prohlídnout si vechno osobně .. Sconto mě docela překvapilo, nabídka je podle mě velice sluná. Pohovky mě váné dostaly. Poměr cena/ design skvělá. Ale nakonec jsem zůstala věrná svému dodavateli www.prima-cena.cz, kde jsem si vechno pěkně objednala a nechala dovést a domů. Sortiment s ASKEM, Scontem i Kikou velice podobný a k tomu jetě pohovky, obývací stěny i komody dovezou zdarma. Myslím, e není co řeit.
Není tady
zdravim holky, máte někdo blií zkuenost se sedačkami ze sconta? Koukala jsem, e mají docela dobrý výběr a dobré ceny. Ale sedačku jsem od nich jetě nekupovala
Není tady
Zdravím, já osobně jsem volil kvalitu za vyssi cenu a vyzkousel Sconto Sedací soupravu ALEX viz. (https://www.sconto.cz/sedaci-soupravy/) a nemam si naco stezovat, projizdel jsem nekolik diskuzi a nazory jsou velice rozporuplne. Takze nezbyva nic jineho nez posoudit sam..
Není tady
ahoj, já jsem ve scontu kupovala skříně a jsou v pohodě. Máme je u pár let a jsem s nimi spokojená
Není tady
Ahoj, já mám skoro celý byt vybavený nábytkem z IKEA neříkám, e se jedná o nejkvalitnějí nábytek, ale poměr cena kvalita si myslím, e je super .. některé věci u mám 5 let a zatím je vechno v pohodě .. Dobré zkuenosti mám taky s ASKEM, z této prodejny mám sedačku a je suprová
Není tady
čauky, mi jsme tam kupovali sedačku před Vánocema a jsme s ní naprosto spokojená.
Není tady
no, mě se právě líbí ta cena a je to přesně to co chci, tak do toho asi půjdu
Není tady
mám par věci z IKEA a musim říct, e kvalita není dobra, hezké, levné ale bohuel nekvalitní. Koupila jsem si skrin na mt-nabytek a je v poradku, maji hodne slev https://slevovekody.com/mt-nabytek-1
Není tady
Ahoj tak my se stěhovali nedávno a větinu věcí jsme brali z Moebelixu, vylo to nejlíp a je dobré taky chodit do prodejny a koukat protoe často mají tovar jako "poslední kus z výstavy" rovnou sloený a v akci i 80% my tak koupili komodu do předsíně i stolek pod TV, jinak ty mení jsou tak jak kdy....kdy natrefí na akci dá se to ale jinak jsou asi prodraené, ze Sconta jsme měli rot do postele no přijde mi nekvalitní
Není tady
Hmm, sconto, asko, ikea, moebelix - jeden unt horí ne druhý.
Upravil(a) modrovous (24. 8. 2015 12:48)
Není tady
Mě se asi nejvíc líbí Ikea, ale mám jí z ruky Ve Scontu jsme kupovali idle a jsme moc spokojení V novém katalogu je taky spoustu hezkých a cenově přijatelných věcí http://www.aktualniletaky.eu/letak-scon … 76strana1/
Není tady
Já kupuju nábytek IKEA a ASKO. Takové ty mení věci nakupuju u meních dodavatelu (idličky, dekorace). Jinak s nábytkem z Ikei jsem moc spokojená. Dokonce jsem ho ted stěhovala a znovu montovala a porad drzi
Není tady
Já jsem naposled nakupovala na internetu nábytek. Měla jsem zezačátku divný pocit, ale předčilo to méé očekávání a budu se vracet
Není tady
A kde jsi nakupovala? Mě se nic nelíbí, nechci nábytek, ale nějaké pěkné co nejsou jen tak v komerčních obchodech co má kadý.
Není tady
Nejradi mám designoutlet mají tam dobré kousky a hlavně na doladění bytu.
Není tady
Dívala jsem se, jsou tam krásné kousky. Co dodání u dost věcí píou zahrn. sklad.
Není tady
Trvalo vdy kolem 2 - 3 týdnů. Nikdy se mi nestalo, e delí dobu.
Není tady
Ahojte ,já jsem kupovala nábytek i větinu nábytku v obchodě IDEA.Niekto mě strail e za takové ceny - ( to bude prý nábytek nekvalitní ) a podobně . Dnes uz je třetí rok a jsem spokojená stále se mi líbí do dnes akorát máme v rodině přírůstek tak poohlíim se po nějaké postele. Zaujal mě tenhle leták http://www.letakomat.cz/idea-nabytek/ Momentálně jsem si vimla e tam mají i slevy . Půjdu se tam zítra podívat .A zároven můu doporučit i Sconto nábytek .Kamarátka má nabytek právě od nich a je opravdu pěkný a zjevně i kvalitní .Asi jediný minus je ta cena .
Upravil(a) Petra112 (9. 3. 2016 8:54)
Není tady
Co by říkáte na sconto nábytek. My jsme se byli podívat v Brně včera s manelem a líbilo se nám tam dost věcí. Tak chci vědět jak je to s kvalitou atd.
Není tady
Já jsem ve scontu několikrát nakupovala. A co vím, tak i kamarádi jsou spokojení s nákupama u nich.
Není tady
Mě se právě líbí vybavení od nich, jen jsem chtěla zkuenosti s kvalitou a hlavně firmou jako takovou.
Není tady
Já bych řekla, e jsou úplně v pořádku. Neměla jsem s nimi nikdy problém ani výstup v prodejně
Není tady
Tak oni moná v pořádku budou (i kdy za unty tam prodávané bych peníze nevyhodila), ale ty se mi v pořádku nezdá.
Takové rozdvojení osobnosti není ádná sranda, doporučuji urychlenou návtěvu dobrého psychiatra.
Není tady
skvrne napsal(a):
Mě se asi nejvíc líbí Ikea, ale mám jí z ruky Ve Scontu jsme kupovali idle a jsme moc spokojení V novém katalogu je taky spoustu hezkých a cenově přijatelných věcí http://www.aktualniletaky.eu/letak-scon … 76strana1/
Se scontem souhlasim máme od nich komodu a paráda.
Není tady
Zkuenosti mám s nábytkem od IKEA, SCONTA, Jena nábytek a naposledy od Jelínka. Z klasických prodejen je jednoznačně nejlepí IKEA. SCONTO dělá skoro to samé co IKEA, ale nií cenu má také díky méně kvalitnímu zpracování. Jena nábytek je král v poměru cena/výkon, ale je tam trochu problém s kvalitou - sedačka se rychle prosedí, toté se dá říci o postelích. Pokud je cílem kvalita, je potřeba zajít k nějakému výrobci, jako je třeba Grossmann nebo Jelínek - my jsme si po zkuenostech s mainstream prodejci (IKEA, SCONTO, IDEA a spol) chtěli konečně něco kvalitního, tak vyhrál Jelínek http://www.jelinek.eu/produkty/54-loznice-dalila (toto jsme koupili). A ten rozdíl v kvalitě je fakt znát (cena teda taky).
Není tady