Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 11. 2012 20:51

hanec
♥------

Re: Nábytek: Sconto, Jysk, Asko....?

Ahooojky zde najdete mnoho dětského nábytku pra vaše děti :-) reklama

Upravil(a) hanec (20. 11. 2012 20:53)

Není tady

#27 9. 1. 2013 15:29

Monča_P
♥------

Ahoj, ASKO, IKEA a podobný stojí za starou bačkoru. Jestli chces něco co vydrží déle než dva roky, jak tomu bývá u levných výrobců, tak se poohlédni po nějakém specializovaném maloobchodě s designovým nábytkem. Je jasné, že cena bude daleko vyšší, ale jak už to tak bývá, za kvalitu se musí platit. Já mám dobrou zkušenost se STOPKA nábytek, kde mají opravu luxusní nábytek a kuchyně a tak. Holky, inspirujte se na jejich webu, kde najdete spoustu pěkných fotek. reklama

Upravil(a) mala.popelka (9. 1. 2013 15:44)

Není tady

#28 9. 1. 2013 15:43

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

to si dělᚠsrandu, ne? pokud někdo jde nakupovat do Aska,Sconta, Ikei a podobně, je to zřejmě proto, že nemá na drahé zařízení a ty je pošleš  koupit si sedačku rolf benz..nejsi trochu mimo

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#29 9. 4. 2013 11:01

Monča_P
♥------

Ahoj ženy, musím s Vámi souhlasit ASKO je hrůza, proto jsem zkusila zainvestovat trošku víc peněz do lepšího nábytku a navštívila prodejnu nábytku STOPKA v Praze http://www.stopka.cz

Není tady

#30 12. 6. 2013 20:27

lucka90
♥------

doporučuji tento obchod http://www.ratanobchod.cz/
nábytek kvalitní i nenáročný na údržbu. Vydrží jak v parném počasí, tak v chladném. Tento nábytek nám zdobí zimní zahradu wink

Není tady

#31 12. 6. 2013 20:40

Mendy
♥♥♥♥♥--

Všechno co je lepený -  dřevotříska, emdéefka je šmejd. Dělala jsem ve fabrice kde se tyhle šmejdy vyráběly, tak vim o čem mluvim a je fuk jestli je to z ikey, aska, sconta, jamalu, jena nábytku blabla...  - jakmile to jen trochu navlhne, nedejbože namočí - je po parádě. Nejlepší je nábytek z masívu jenže ten si nemůže bohužel dovolit každý..

Není tady

#32 11. 7. 2013 16:41

gustavek22
♥------

Ahoj. Mám zkušenost s Ikeou a Askem a jednoznačně musím doporučit Ikeu. Kvalita nábytku je tam uplně někde jinde a cena taky není nejhorší. Pak mám také dobrou zkušenost s http://www.dalmart.cz/ , kde jsme kupovali ratanový nábytek a je to také supr eshop. Jediná nevýhoda v eshopu samozřejmě je, že si nemůžete nábytek předem vyzkoušet no...

Není tady

#33 7. 8. 2013 13:58

JohankaDl
♥♥-----

Když už všichni doporučujeme, tak já doporučím obchod http://www.teak-shop.cz/ , který je zárukou kvality, nábytek z umělého ratanu od nich vydrží opravdu roky, roky venku, na sluníčku, v zimě... a nic se mu nestane. Stačí občas očistit a to je celá údržba.

Upraveno: Jedná se spíš o zahradní nábytek.

Upravil(a) JohankaDl (7. 8. 2013 13:59)

Není tady

#34 21. 8. 2013 11:42

novottom
♥------

Ahoj, my když jsme zařizovali byt, tak jsme si koupili většinu věcí v IKEA. Když člověk sleduje jejich akce na http://www.ikea.cz, tak tam sem tam narazí na nějaký ten dobrý kup. Tedy koupili jsme tak skříně, postel a matrace do ložnice. Jelikžo se jedná o dřevotřísku, tak je životnost menší. Nyní máme známého stolaře a ten nám bude dělat další skříně z masivu, aby nám to vydrželo déle.  Sedačku jsme již měli.

Když jsme vybavovali menší kulitskou dílnu, tak jsme řešili, že ybchom si to koupili také v IKEA, ale to by nároky nesplnilo. Proto jsme hledali na internetu a nakoupili jsme na http://www.jastcz.cz. koupili jsme si tam ponk a skříň na nářadí.

Není tady

#35 23. 10. 2013 20:41

machitkad
♥------

Ahooojte :-) Pokuď můžu doporučit tak dobrý nábytek mají tady http://www.nabytek-karolina.cz. Mají tam kvalitní nábytek :-) a hlavně se specializují na dětský nábytek. S Ikeou mám docela taky dobré zkušenosti akorát co tam mají otřesné tak pohovky. Ta kvalita tomu vůbec neodpovídala. Ale co se týče obývacích stěn atd tak to tam mají celkem dobre + drobný sortiment panvičky atd..

Upravil(a) machitkad (23. 10. 2013 20:45)

Není tady

#36 7. 2. 2014 11:40

Alzbeta
♥♥♥----

Já si jsme si pořídila kuchyni od firmy Potrusil a mám ji hodně dlouho a vypadá jako nová už x let. Ale je fakt je byla dražší. Ale jak se říká, nejsem tak bohatá, abych si nemohla kupovat levné věci.

Není tady

#37 10. 2. 2014 8:10

annie
♥♥♥♥♥♥-

My jsme sháněli manželskou postel - byli jsme v Jysku, Asku... ale ta kvalita už od pohledu nic moc - "dívej se na mě, nedotýkej se mě"...
Potom jsme měli obhlédnutou postel z masivu v Sektor nábytku, cena 11 500 bez matrací a roštů...
Zavolali jsme u nás do stolářství - udělal nám postel ze 4 cm masivu, s lakovým roštem, matrace jsme měli svoje - 13 tisíc - kvalita nesrovnatelná...smile

Není tady

#38 11. 2. 2014 11:13

terka.s
♥------

ahoj,

Já osobně nemám s Ikeou moc dobré zkušenosti, tedy co se týče sedaček. Loni jsme si před vánoci koupili gauč a už v únoru se objevili konstrukční vady. Musím uznat, že sedačku jsme kupovali spíše na přechodnou dobu, takže jsme volili co nejlevnější. Moje rodiče mají gauč a křeslo od Sultána www.sultan.cz mají je už 14 let a jsou spokojení (kvalitní česká výroba:)). Takže až trochu našetříme, tak určitě pořídíme taky tam.

Není tady

#39 31. 3. 2014 23:42

katarinkamaminka
♥------

Ještě tady myslím nezazněl Jamall odtud mám většinu nábytku a jsem naprosto spokojená. Něco mám taky z IKEA a doplněné pár kousky luxusního nábytku v anglickém stylu..

Není tady

#40 28. 5. 2014 21:46

Kamilkaka
♥♥-----

Já teda upřímně asi nenakupovala ještě u žádného z těchto prodejců, co se týče nějakého toho velkoobchodu, tak mám zkušenosti pouze s Ikeou, se kterou jsem naprosto spokojená, ale třeba kuchyň bych si tam nekoupila. V poslední době dost uvažuju o nákupu v jasair nábytku, protože aktuálně rekonstruujeme obývák a já mám určitou představu o tom, v jakém stylu bych ho chtěla mít, takový ten honosnější a tomu právě značky, které jasair prodává, vyhovují a navíc je to dost levné.

Není tady

#41 31. 7. 2014 12:59

AllčaV
♥♥-----

Ani jeden z těch obchodů nemá kvalitní zboží. V asku jsme si koupili sedačku, za týden se nám ulomil jeden bok a reklamaci nepřijali. Něco podobné se nám stalo ve scontu. Skříň jsme si dovezli domu a byl sloupaný lak. NA reklamacích nám řekli že jsme si to způsobili sami. Ikea je super že je levná, jsou tam i super dekorace ale jinak taky šunt. My nakupujeme
z extra-postele a jsme nad míru spokojení smile Vřele doporučuji

Upravil(a) AllčaV (31. 7. 2014 13:00)

Není tady

#42 30. 11. 2014 17:41

AllčaV
♥♥-----

já myslím, že když už nový nábytek tak z masivu. Nemusí být ani drahý když víte kde http://www.extra-nabytek.cz/ . Kdysi jsme si ve scontu koupili sedačku a skříň, už když jsme rozdělali nábytek byl poškozený a na reklamaci nám rekli že jsme si to způsobili sami při přeprave. Proto už nikdy.

Není tady

#43 4. 12. 2014 13:55

James
♥------

ahojte. Ja si osobne myslím, že to záleží hlavne podža výšky finančného rozpočtu, ktorý máte stanovený na nákup nábytku. Myslím si, že je lepšie zainvestova do kvalitného nábytku, ako kupova lacnú alternatívu od Ikey, Iska a pod. Podža mňa je kvalitným napríklad taliansky moderný nábytok od http://www.olivieripraha.cz/cz/ . Ide o talianskeho výrobcu nábytku navrhovaného známymi talianskými umelcami.

Není tady

#44 20. 1. 2015 15:30

petrulec
♥------

Chtěla jsem se sdílet se zkušeností, kterou mám díky přestavbě poměrně čerstvou.
Rozhodovali jsme se, co a jak doma uspořádáme při přestavbě a chtěli jsme nakonec dvě nové vestavné skříně. Dnes si říkám, že jsme udělali moc dobře, protože to vypadá lépe, nepráší se na vršek a hlavně přibyl i úložný prostor. Každopádně se dnes divím tomu, že jsme to neudělali už dávno. Stolař, či chcete-li truhlář, je trošku dražší než nějaký velkoobchod s nábytkem, ale to mi v důsledku vůbec nevadí.

Upravil(a) Moderátorka (21. 1. 2015 20:59)

Není tady

#45 25. 1. 2015 23:38

lidako
♥------

My máme povětšinou celý byt vybaven Ikea nábytkem. Mám ráda designové výrobky a tak doplňky nakupuji třeba i na reklama.  Jsou moderní a do našeho bydlení určitě zapadají. Ceny neřeším a i tak mi přijdou příznivé.

Upravil(a) Moderátorka (8. 2. 2015 17:01)

Není tady

#46 8. 2. 2015 12:58

MartinkaH8
♥♥-----

Ahoj, nabytek do bytu, strasne rada jsem chodila do techto obchodu ale uz je to vse okoukane, rada ted chodim do inter. centra Soho smile maji tam 11 obchodu a vyberes si vse po cem touzis .)

Není tady

#47 9. 5. 2015 20:51

Kajjka
♥♥♥----

Mě se nelíbí, že mají všechno na stejné brdo, dokonce jsem slyšela, že to všechno je jakoby jedna firma..
tak nvm, já jsem na takové obchody už zanevřela a vybírám si na internetu z eshopů, jednak daleko větší výběr, pak taky to dovezou přímo až domů a taky je to mnohdá i o dost levnějš.

Není tady

#48 12. 5. 2015 10:26

miljir
♥♥♥----

asi tak nějak, nedivil bych se, kdyby to byla stejnáu firma. Já jsem věrnej spíše eshopum, je tam daleko větší výběr, lepší ceny, atd. Ted mám jeden fakt dobrej eshop na nábytek, už jsem tam párkrát objednával a jsem nadmíru spokojenej.

Není tady

#49 14. 5. 2015 10:47

Kajjka
♥♥♥----

jj to já taky, ted jsem casto objednavala treba z nabytek-elegance. Mají velkej výběr a dobré ceny. A hlavně to není všechno stejné.

Není tady

#50 15. 5. 2015 16:39

petrulec
♥------

My třeba v Šumperku máme prodejnu nábytku na Jeremenkově kousek od domu. A mají i webovky http://www.paulline.cz. Ale FB myslím nemají...

Upravil(a) petrulec (15. 5. 2015 16:40)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí