6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkuenosti s těmito firmami na nábytek? Chceme kupovat nábytek, ale ne za kadou cenu levný a nekvalitní. Radi něco připlatit aby to vydrelo. Take poměr design, cena, kvalita?
Take nějaké zkuenosti? Díky moc.
Není tady
Tak podle toho co přesně chcete za nábytek. Mně osobně přijde Sconto-předraené a nemoderní, Asko-nemoderní, Jysk-kvalita nic moc...Ráda kupuji v Kika, ale tam se snaím "vychytat" spí akční zboí. No a pak je tu Ikea..ta má moderní nábytek, za slunou cenu, ale..i kdy pujdete po samotném obchodu, muete si vimnout, e ten vystavený nábytek je opotřebovaný a sem tam se něco loupe.
Moc jsem asi neporadila:-( ono draí nábytek můe být kvalitnějí, já jsem ze střední vrstvy a tak se raději drím Kika a Ikea:-)
Tak hodně těstí ve výběru.
Marika O.
Není tady
já taky preferuji Kiku, jezdíme do Rakouska, je pro nás nejblí,mám tam odsud pár věcí. Kvalita super.
Brácha a kamarádka jezdí do Ikei a taky jsou spokojení s tím, co si pořídili
Není tady
Na Ikeu jsem slyela právě docela patné hodnocení. No uvidíme, co nakonec pořídíme. Zatím díky
Není tady
Radím ASKU se vyhnout obloukem-vlastní velice negativní zkuenost, opakovaná. Hlavně servis a pak reklamace! a dodávané zboí kontrolovat hned u výdeje, protoe nevydají ve a u vadnou kvalitu.
Sklo-prý nějaké měkké, e stůl- sklo pokrábala i véská utěrka! Při dodávce kuch.linky zapoměly na dveře a kdy, tak dodaly vůbec jiné, také zapoměly ze skladu vydat skřínky (a dělali z nás voly, e jsem to ani neobjednala-přitom ano), idle-potah se u vů začal rozpadávat ani ne po roce. Na reklamace se nedovoláte, osobně tam kvůli tomu musíte jet alespoň 3x, klient je pro ně um a fuk.
Nábytek si stejně nechávají vyrábět v Polsku a tam to koupíte jetě o půlku levněji. Vedení je to sice jakoe německé, ovem ve skutečnosti to vede Turek a taky to tam tak funguje.
V práci jsem nebyla jediná kdo měl negativní zkuenosti s Askem. Kdy jsem začala popisovat svůj případ bez uvedení firmy, kolegyně řekla:asko? a já, e ano.
IKEA-dobrá, občas drahá. Pro ně vyrábí i IDEA, výrobce ze Slovenska. Co mám doma drí v pořádku od doby pořízení, t.j. dnes u pomalu 20 let.
Sconto-co od nich mám- drí. Jysk-zkuenosti nemám.
Není tady
miaa: Moc děkuju za příspěvek. Právě máme vybranou lonici od Sconta, tak čekám nějaké odezvy hlavně na tuto firmu. Na Asko jsem slyela právě hodně patné reference. Díky
Není tady
V Jysk jsme koupili krasnou otocnou zidli k pracovnimu stolu...vydrzela presne pul roku...design prima kvalita spatna. Kupovali jsme proto v Jysk, ze do IKEA to mame 70km a Jysk 16km....a zidle vypadala bezvadne a byla i pohodlna...ale jen na chvili:-)
Upravil(a) DaVa1959 (26. 8. 2010 16:17)
Není tady
DaVa1959 napsal(a):
V Jysk jsme koupili krasnou otocnou zidli k pracovnimu stolu...vydrzela presne pul roku...design prima kvalita spatna. Kupovali jsme proto v Jysk, ze do IKEA to mame 70km a Jysk 16km....a zidle vypadala bezvadne a byla i pohodlna...ale jen na chvili:-)
Na blbej kousek člověk můe narazit i v nejdraím obchodě bohuel
Není tady
miaa napsal(a):
Radím ASKU se vyhnout obloukem-vlastní velice negativní zkuenost, opakovaná. Hlavně servis a pak reklamace! a dodávané zboí kontrolovat hned u výdeje, protoe nevydají ve a u vadnou kvalitu.
Sklo-prý nějaké měkké, e stůl- sklo pokrábala i véská utěrka! Při dodávce kuch.linky zapoměly na dveře a kdy, tak dodaly vůbec jiné, také zapoměly ze skladu vydat skřínky (a dělali z nás voly, e jsem to ani neobjednala-přitom ano), idle-potah se u vů začal rozpadávat ani ne po roce. Na reklamace se nedovoláte, osobně tam kvůli tomu musíte jet alespoň 3x, klient je pro ně um a fuk.
Nábytek si stejně nechávají vyrábět v Polsku a tam to koupíte jetě o půlku levněji. Vedení je to sice jakoe německé, ovem ve skutečnosti to vede Turek a taky to tam tak funguje.
V práci jsem nebyla jediná kdo měl negativní zkuenosti s Askem. Kdy jsem začala popisovat svůj případ bez uvedení firmy, kolegyně řekla:asko? a já, e ano.
IKEA-dobrá, občas drahá. Pro ně vyrábí i IDEA, výrobce ze Slovenska. Co mám doma drí v pořádku od doby pořízení, t.j. dnes u pomalu 20 let.
Sconto-co od nich mám- drí. Jysk-zkuenosti nemám.
já mám z jysku houpačku a u se potrhala
Není tady
Vychválím ikeu, pokud tam člověk nekoupí úplně ten nejlevnějí základ. Pět let mi po nábytkusáčou dvě malé dětičky a drí. jen levný konferenční stolek dostal pár malých krábanců (byl nejlevnějí). Jysk - kolegyně má skříně a po dvou letech jí vypadávají roubky. Asco stejná zkuenost ,jako u tu byla, i kdy se i tam dají najít dobré výrobky, záleí na konkrétním kusu a jeho dodavateli. Sconto neznám.
Není tady
Asi je to i kus od kusu.KAmarádka má sedačku z Aska a je spokojená.
Pokud se něco reklamuje v Ikee tak velice dobré pořízení.
MY nakupovali v Jeně a zatím super.
Sezbytkem zatím nemám zkuenosti.
Není tady
jednoznačně Ikea..super ..mám 8 let nábytek v dětském pokoji a fakt skvěle vymylený a vydrí vechno :-)
Není tady
Tak děkuji vem za vyjádření. Dneska jsme to rozsekli jak se říká Lonici máme z JENY a obývák z KIKA. Pak dám vědět, jak jsme spokojeni
Není tady
Moje známá bytová architektka doporučuje IKEA. Právě kvůli vyváenému poměru design-cena-kvalita.
Není tady
Misho, JYSK je teda fakt katastrofa, kdyz jsem se koukala! Skrine skoro papirovy
Není tady
hhanca napsal(a):
Misho, JYSK je teda fakt katastrofa, kdyz jsem se koukala! Skrine skoro papirovy
Ale tak zase si uvědomme, e doby naich prababiček, kdy almara se dědila několik generací, jsou u pryč.
Zjednodueně povedané, pokud bude mít nábytek ivotnost pět let, A SOUČASNĚ takovou cenu, e si ho opravdu budu moct kupovat kadých pět let, tak v tom nevidím problém (tím spí, pokud bude vyřeená i jeho ekologická likvidace).
Není tady
Ahoj, já mám nejradi taky nábytek z IKEA, je to levné, moderní a přesně jak říká Misha88 - kdy se rozpadne, nebude mi to tak líto jako u nějakého předraeného. Navíc se tam dá krásně vechno kombinovat, nejen nábytek ale i doplňky, prostě to miluju ;)Ve Scontu bych si nic nekoupila, je to tam straně předraené a nic moc hezkého. Bývalý přítel si tam koupil obývací stěnu za 30tisíc (mě se vůbec nelíbila ) a já ji za dva týdny viděla skoro stejnou a o jednu skříňku větí v IKEA za necelých 5tisíc. On mi tvrdil,e je ta jeho prý určitě kvalitnějí - a ejhle, za půl roku se mu skoro rozpadla...
Není tady
Ahoj, ja jsem taky spokojená s nábytkem z IKEA, ale naposled jsem prohledla internetové stranky a ostatní fora, a nala jsem firmu SEART, která prodava pouze po internetu. Máte nějké zkueností s koupím nábytku po internetu? Nabízeji nábytek z masívu, mnoho barev, opravdu veliky vyběr, postele, noční stoly a je moné takto sladit aby k sebě hodily, ale nevím jestli to stojí za to. Máte nějaké zkueností? předem děkuji.
Není tady
Hlavně ne ASKO nábytek!
"Váení spotřebitelé,
chtěli bychom Vás informovat o nově vzniklých webových stránkách SVAZU ODPŮRCŮ ASKO NÁBYTEK, které najdete na adrese: http://anti-asko.8bit.cz . Svaz odpůrců ASKO nábytek (SOAN) je sdruení nespokojených zákazníků společnosti ASKO. Na stránkách jsou uveřejněny stínosti, neprávem zamítnuté reklamace, názory a patné zkuenosti zákazníků.
Cílem spolku je upozornit veřejnost na poměry, které v této firmě panují a varovat dalí potenciální zákazníky před nákupem v tomto obchodě a s ním spojenými problémy. Je neuvěřitelné, kolik stíností u na ASKO padlo, nikdo s tím pořádně nic nedělá a firma nadále pokozuje své zákazníky. Naím hlavním cílem je co nejvíce rozířit (bohuel) nepříznivá fakta o firmě ASKO nábytek a dostat je do médií (tisk, rozhlas, televize).
Pokud chcete podpořit spolek odpůrců ASKO, navtivte nae stránky http://anti-asko.8bit.cz a dozvíte se více. iřte tuto zprávu a odkaz na webové stránky dál, aby se veřejnost dozvěděla o poměrech ve firmě ASKO.
S pozdravem
Svaz odpůrců ASKO nábytek"
Není tady
soan napsal(a):
Hlavně ne ASKO nábytek!
"Váení spotřebitelé,
chtěli bychom Vás informovat o nově vzniklých webových stránkách SVAZU ODPŮRCŮ ASKO NÁBYTEK, které najdete na adrese: http://anti-asko.8bit.cz . Svaz odpůrců ASKO nábytek (SOAN) je sdruení nespokojených zákazníků společnosti ASKO. Na stránkách jsou uveřejněny stínosti, neprávem zamítnuté reklamace, názory a patné zkuenosti zákazníků.
Cílem spolku je upozornit veřejnost na poměry, které v této firmě panují a varovat dalí potenciální zákazníky před nákupem v tomto obchodě a s ním spojenými problémy. Je neuvěřitelné, kolik stíností u na ASKO padlo, nikdo s tím pořádně nic nedělá a firma nadále pokozuje své zákazníky. Naím hlavním cílem je co nejvíce rozířit (bohuel) nepříznivá fakta o firmě ASKO nábytek a dostat je do médií (tisk, rozhlas, televize).
Pokud chcete podpořit spolek odpůrců ASKO, navtivte nae stránky http://anti-asko.8bit.cz a dozvíte se více. iřte tuto zprávu a odkaz na webové stránky dál, aby se veřejnost dozvěděla o poměrech ve firmě ASKO.
S pozdravem
Svaz odpůrců ASKO nábytek"
no nevím, mě to přijde hodně neobjektivní..v tabulce se uvádí, e 44 zákazníků ohodnotilo nákup známkou 5. A jen 5 lidí dalo známku 1, ale třeba je to tím, e ti spokojení zákazníci nemají potřebu psát nějaké hodnocení.
Asko nábytek je velká firma, take tento počet nespokojených zákazníků, nic neznamená.
Kdy se podívám na Heuréku na hodnocení jednotlivých intern.obchodů jsou tam velké rozdíly v názorech,někdo je spokojen maximálně, jiný méně, někdo vůbec, ale pořád to nic nevypovídá. Protoe aby to bylo objektivní, musel by hodnocení napsat kadý ze zákazníků, který v tomto obchodě nakoupil.
Není tady
Od těchto obchodech musím přiznat e na mení drobnosti a doplnky jsou výborné,ale kuchyň a věci co potřebují vydret jsem nechala udělat u reklama od těch to vydrí.
Upravil(a) mala.popelka (20. 2. 2012 21:25)
Není tady