Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 8. 2010 18:03

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: zlodej v dome

lupina montana napsal(a):

Jo, to je pravda - já jsem zase posera v jinejch situacích...jen jsem se tak spravedlivě rozčílila nad tím Ditiným zlodějem lol

já si tedy netroufla, bylo mu kolem 30 let, tmavší pleti.. Naštěstí jsem si pamatovala značku auta, tak ho chytli, přiznal se, ale těch 9 tis. jsme už neviděli.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#27 26. 8. 2010 23:09

Lilli
♥♥♥♥♥--

Ahoj Kočky, na podzim to bude rok, co jsem byla na nemocenské a zjistili jsme, že se nám někdo
pokoušel dostat do domu, venku rozbil světelné čidlo a okolo zámku byly oštípané dveře, ale tak,
že u světla jsme si mysleli, že asi odešlo a až po třech dnech, co nás zlobilo jsme zjistili, že je úmyslně
rozbité. A na ty dveře jsem přišla taky náhodou, za běžného provozu to nebylo vidět. Sousedi se mi smáli, že přeháním, ale pokusy o vloupání a krádeže se stupňovaly a nakonec jsem volala policajty i v noci.
Nikde nic, ale za dva dny v domě naproti našli rozštípané dveře a dva celostátně hledané. Manžel se mi
divil, ale já se zamykám i přes den a on už se to naučil taky. Pak se někdo vloupal i do domu pod námi
a do několika chatek blízko nás. Kousek od nás je most a jsou tam bezdomovci, a dál je tu blízko i ubytovna ...
Už jsme přemýšleli, že se odstěhujeme. Policajti mi řekli, že mám volat i za bílého dne, pokud se u nás bude
motat někdo, koho neznám, že raději několikrát přijedou na planý poplach, než aby bylo pozdě.
A že si nemám hrát na hrdinu. Dovnitř k nám se nikdo nedostal, ale jen ten pocit, že bych byla doma a někoho
potkala na chodbě, nebo někde v bytě je šílený. Je toho teď strašně moc. Držím palce, ať vás to už nikdy nikoho nepotká.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10722;402/st/20101007/l/28/k/0a0f/ttc.png
snad se taky dočkám svého pokladu ...

Není tady

#28 27. 8. 2010 7:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak nás už jednou vykradli... za bílýho dne, když jsou všichni okolo v práci. Hnusnej pocit, když přijdete domů a najdete to samý, co občas ukazujou v televizi. Ty věci, o který jsem přišla, bych ještě oželela - ale ten neskutečnej bordel a hlavně pocit, že se v tom všem hrabaly cizí pazoury... to mě dostalo. A následně i policajti z místního oddělení s blbejma poznámkama - ty bych s potěšením nakopala. Chlapci od kriminálky byli značně slušnější... ale stejně mi nepomohli, bohužel.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 27. 8. 2010 13:14

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

heleno, bordel vetsinou delaji mali zlodejicci pry. Profici pry nechaji perfektne cisto, jen zjistis, ze tu chybi to a onde ono...... Ja jsem jeste vcera pro jistotu upozornila banku, protoze pry to ze se mi neztratili platebni karty jeste neznamena ze pry nebyli zkopirovane do nejake elektronicke pameti. Cert vi, co to je va

Lilli, je to fakt desnej pocit kdyz vstanes a nekoho doma potkas.

Lupi, lapinanote, holky, me vubec nenapadlo toho chlapa prastit. Jen jsem si rikala "hlavne ho nevyprovokovat" takze kdyz mi oznamil, jak mi donesl az nahoru ten fotak, rozplyvala jsem se nad tim jak je hodnej a skvelej dumbom dumbom Tomu grazlovi to delalo evidentne dobre stolt

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#30 27. 8. 2010 13:45

koniklec
♥♥♥♥---

Dito, zachovala jsi se nejlíp, jak jsi mohla - tím, že jsi mu to naoko zbaštila a nehrála si na hrdinu. Vážně tě obdivuju, že jsi zachovala klid a zahrála to divadlo. Já bych sebou asi na místě švihla. Když jsem byla malá, byly jsme vykradení na chalupě, když jsme spali. Ztratili se jen peníze (ono tam nic jiného ani nebylo). A je to hodně nepříjemný pocit.

Není tady

#31 27. 8. 2010 14:19

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

koniklec napsal(a):

Dito, zachovala jsi se nejlíp, jak jsi mohla - tím, že jsi mu to naoko zbaštila a nehrála si na hrdinu. Vážně tě obdivuju, že jsi zachovala klid a zahrála to divadlo. Já bych sebou asi na místě švihla. Když jsem byla malá, byly jsme vykradení na chalupě, když jsme spali. Ztratili se jen peníze (ono tam nic jiného ani nebylo). A je to hodně nepříjemný pocit.

přesně

Není tady

#32 27. 8. 2010 14:40

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Dito, to me moc mrzi, co jsi musela prozit! To je jako z moji nocni mury - kdy se probudit a v byte je nejaky cizi chlap. Hlavne, ze jsi ty, Chris i miminko v poradku a odetedka davejte vetsi pozor, kdyz ve vasi ulici to je skoro na dennim poradku.

Nam sice ledacos ukradli (pokazde neprizpusobivi obcane), ale do bytu nam nastesti nevlezli, ale jednou v noci nekdo nezamknul nas barak - cinzak a vlezli dovnitr cizi chlapi. Vyhledli si asi nas byt, protoze maminka na dverich mela napsane jen svoje prijmeni s -ova na konci, takze asi tusili, ze tam zije sama zenska bez chlapa. Zazvonili, to nas samozrejme obe probralo. Mela jsem hrozny strach, je to stary barak, staci do tech dveri, co pamatuji jeste prvni republiku, trosku kopnout a otevrou se bez potizi, nebo si staci trosku pohrat se zamkem. Maminka odvazne vstala a sla ke dverim a kukatkem koukla ven. Nikoho nevidela, na chodbe byla tma, ale slysela, jak jeden chlap povida tomu druhemu: "Ta neotevre." Obe jsme vydesene ani nedutaly, ale nastesti to po par minutach vzdali a odesli. Neni mi dote jasne, co tenkrat chteli udelat...ale nebylo to jiste poprani dobre noci. sad

Není tady

#33 27. 8. 2010 16:04

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Tak ha pridam taky prihodu.
jednou jsme se vraceli z lyzovani a ja vystoupim jako z auta a jdu otevrit garaz. A co vidim je uz otevrena. Zaparkovano a jdu nahoru a jeste o jedno patro a prede mnou 2 cizi muzi na schodech. Tak jsem zdrhla a ostatnio vyridili spolucestujici. Utekli bylo vysetrovano anic se nenaslo. 

Ale u sousedu presne pres ulici to bylo taky docela zabavne. Slavily se vanoce ,cela siroka rodina slavila a mezitim je vykradli a zcela (ne asi uplne) zlodeji.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#34 28. 8. 2010 0:53

simply.net
♥♥♥♥---

Je to hrozné, u nás ve vsi také vlezli lidem do domu zloději a vybrali je v době kdy spali. Jsem ráda že máme psa. Je relativně velký a jde z něj strach. Když se kolem domu cokoli děje štěká - my už poznáme, jestli jde domů někdo z rodiny a vítá ho, nebo zda štěká na ježka, kočku nebo cizí lidi. Ti když se zastaví u domu tak štěká celou dobu, když jen projdou, tak zaštěká a přestane. No a případný zloděj neví že pes nekouše a hlavně tuší, že nás mohl vzbudit. Ten pocit jistoty je opravdu větší.

Není tady

#35 28. 8. 2010 11:23

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Koukam, ze potkat zlodeje v baraku neni az tak ojedinela situace va
Jo a psa mame, ale zrovna s Lucem lital venku, jinak taky steka a mozna by i kousl. Sice asi jenom do litka, ale prece.
Jak prohlasil muj kamarad..."chudak pejsek. poprve za zivot mel sanci sezrat zlodeje a zrovna se flakal venku" lol lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png

Není tady

#36 28. 8. 2010 13:48

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Ditu, možná by stálo za zvážení poradit se s nějakou zabezpečovací firmou... Neříkám hned alarm a dům jako trezor, ale v dnešní době už je spousta chytrých vychytávek... A když píšeš, že se to tam u vás děje docela často a jak jsou domy řešené...
Někde jsem četla, že když uprchlíci ve válce potřebovali "zabezpečit" dům, posadili před něj děti - a vojáci se jím pak vyhli obloukem. Příroda zařídila, aby (nejen lidská) mláďátka vzbudila tolik silných pudů a vizi života a přežití, že si na ně nemůže dovolit ani ten nejpotrhlejší zloděj. Neměj strach. A taky si nic nevyčítej, přece jsi nemohla vědět, co se stane...

Tak se drž a hlavu vzhůru!

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#37 30. 8. 2010 11:16

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

laminanonte napsal(a):

ale prdlajs, nevíš jestli má zbraň nebo nůž..navíc bys měla doma malé dítě, takže jsou to jen silácké řečičky

Lam, doporučila bych ti hovořit za sebe. Nám se jednou dostal do bytu cizí chlap, protože bydlíme v přízemí. Máma taky měla doma dvě děti ale vzala pánvičku a chlapa hnala svinským krokem, až se za ním kouřilo. To, že se bojíš ty, neznamená, že to tak mají i jiné. wink

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#38 30. 8. 2010 11:43

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Dito, gratuluju k pevnym nervum! Ja bych asi jen stala a lapala po dechu. Vyresilas to vyborne. Ale urcite nebude od veci zacit zamykat...
Nam uz do domu dobre dva roky nevlezli, tak to zamykani zacinam flakat... kdyz jsem na dohled od domu v zahrade, nechavam dvere otevrene, s tim, ze "bych prece videla, kdyby nekdo sel". Jenze kdovi. Jinak spani mam tak tvrde, ze by se mnou asi lupic musel poradne zatrast, abych si ho vsimla, ale manzela vzbudi, kdyz u silnice o sto metru dal zastavi auto. Parkrat uz na podezrele zivly volal policii, ale oni ti zdejsi cetnici... nez aby se v noci hrabali ze stanice... no nic. Obcanskou povinnost splnil.

Zabavna historka, ted v srpnu bylo v ulici (ktera cita dva domy) velike halo, policejni auta ve vetsim poctu, sireny jak v americkem filmu - a delikventi byli mistni pubertaci, kteri se prisli vykoupat do sousedovic bazenu cool

Není tady

#39 30. 8. 2010 12:13

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

taurus napsal(a):

laminanonte napsal(a):

ale prdlajs, nevíš jestli má zbraň nebo nůž..navíc bys měla doma malé dítě, takže jsou to jen silácké řečičky

Lam, doporučila bych ti hovořit za sebe. Nám se jednou dostal do bytu cizí chlap, protože bydlíme v přízemí. Máma taky měla doma dvě děti ale vzala pánvičku a chlapa hnala svinským krokem, až se za ním kouřilo. To, že se bojíš ty, neznamená, že to tak mají i jiné. wink

obavam se, ze tohle neni o strachu, ale o zpusobu uvazovani. Taurus, ja delam bojove sporty. Teoreticky bych mela toho chlapa zmaknout levou zadni, presto jsem si nedovolila vzhledem ke svemu tehotenstvi a diteti o patro niz na neho vztahnout ruku. Kdyz totiz rozdavas rany, musis pocitat s tim, ze taky nejakou dostanes. Tim nechci rict, ze bych se nebranila, ale neni treba utocit. Bruce Lee nebo Bruce Willis jsou jenom v americkych filmech a nekdy je diplomacie proste lepsi nez jedna do nosu

Upravil(a) Dita.L (30. 8. 2010 12:19)

Není tady

#40 30. 8. 2010 12:30

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Kara, taky jsem uvazovala o nejakem zabezpeceni ale rikam si, ze to byla moje chyba. Kdyby se ten chlap vratil i pres zamcene dvere, to bych si pak neco poridila

Danielo, to muselo byt vzruso, ti pubertaci v bazenu. A kdyz se pak "doopravdy" neco vazneho deje, tak policajty nenajdes. Tak to bohuzel byva.

Není tady

#41 30. 8. 2010 12:36

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

taurus napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Taurus, uvedom si, ze to neni jen o mame,ale taky o tom zlodeji. POkud na nej stacila panvicka, tak to byla mozna vyjimka. Co kdyby ti zlodeji byli dva. Jinak policie tvrdi, radsi se nebranit  a nehrat si na hrdinu. Maminka mohla mit taky  nuz v brise.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#42 30. 8. 2010 12:52

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem taky jednou byla v "akci" se zloději, ale ne doma, v práci. Je to už pár let. ..

Byla jsem v kanceláři a doslova na 30sekund jsem opustila kancelář (bohužel tenkrát s klikou - ne koulí - nezamčenou) a když jsem vycházela ze sousední kanceláře a vracela se, tak jsem uviděla od naší kanceláře otevřené dveře a za zády mi přeběh nějaký člověk k výtahům. V kanceláři jsem uviděla svoji  otevřenou peněženku (byla na stole - přímo nabídnuta k ukradení a původně nacpaná asi 10tisíci). Nevím proč a co se ve mně stalo, byla to akce sekundy, ale rozběhla jsem se k výtahům, a sjela dolů, vyběhla ke vchodu a chytla za ruku nějakého prchajícího mladíka v kapuci(14,15?). Násilím jsem ho dovlíkla do recepce, kde zavolali policii. Kluci byli dva a již několik měsíců vykrádali tímto způsoběm kadeřnictví, kanceláře, čekárny apod. (vběhli, sebrali tašku a zdrhli) a tak policie byla "s mou akcí, ala James Bond spokojená. Odpoledne mi vrátili na policii celou částku, protože ty trdla ji měly ještě u sebe a ten chycený kolegu napráskal. Fakt to byly takový mládata. Asi naštěstí pro mě.

Můžu vám říct, že jsem si vůbec neuvědomila, co se mohlo stát kdyby (byl ozbrojen, byl silnější, straší, byl odvážnější..atd). Ta akce byla tak spontánní, že jsem vůbec nevěřila (ani teď to moc nechápu), že jsem něco takového udělala.
Dnes už máme kanceláře chráněny kamerou a koulí  smile

Není tady

#43 30. 8. 2010 14:43

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

taurus napsal(a):

laminanonte napsal(a):

nevybavuji si, že bych mluvila za Tebe, když jsem tohle psala... Hrát si na hrdinku nedopučují i sami policisté. A to že se tvé mámě nic nestalo, je klika. Zřejmě ten chlápek nebyl žádný protřelý kriminálník.

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#44 30. 8. 2010 14:48

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

taurus napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Taurus, uvedom si, ze to neni jen o mame,ale taky o tom zlodeji. POkud na nej stacila panvicka, tak to byla mozna vyjimka. Co kdyby ti zlodeji byli dva. Jinak policie tvrdi, radsi se nebranit  a nehrat si na hrdinu. Maminka mohla mit taky  nuz v brise.

koukám, že jsi napsala v podstatě to samé. Mám dvě děti a nehodlám se pro pár korun ohrozit na životě. Ve zprávách to vidíme denně, jak jsou zloději zabít pro pár stokorun

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#45 30. 8. 2010 17:19

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Jen jsem tím chtěla říct, že když někdo prohlásí, že by zloděje hnal, nemusí to být nutně silácké řečičky. Toť vše. Prostě jsou ženský, který klidně do toho střetu půjdou a zloděj si ani neškrtne. Moje maminka asi v tu chvíli nepřemýšlela nad tím, jestli má nebo nemá zbraň a chránila si svoje teritorium a vyšlo to. Neříkám, že to takhle má provozovat každá nebo každý. Každý ať dělá to, co cítí.
A to, že mohla mít nůž v bříše a že mohli být dva? Nemá nůž v břiše a nebyli dva. Ta situace byla taková, tak nevím, proč se do toho tahají tyhle hypotetické domněnky.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#46 30. 8. 2010 17:48

koniklec
♥♥♥♥---

taurus napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Tak to bych chtěla vidět, jak ho hnala pánvičkou big_smile. Fotrelná ženská tummenupp
(Já bych si to teda nelajsla a držela bych se Ditiny taktiky. Nevíš, na koho narazíš.)

Upravil(a) koniklec (30. 8. 2010 17:52)

Není tady

#47 30. 8. 2010 17:55

koniklec
♥♥♥♥---

Wiki napsal(a):

Já jsem taky jednou byla v "akci" se zloději, ale ne doma, v práci. Je to už pár let. ..

Byla jsem v kanceláři a doslova na 30sekund jsem opustila kancelář (bohužel tenkrát s klikou - ne koulí - nezamčenou) a když jsem vycházela ze sousední kanceláře a vracela se, tak jsem uviděla od naší kanceláře otevřené dveře a za zády mi přeběh nějaký člověk k výtahům. V kanceláři jsem uviděla svoji  otevřenou peněženku (byla na stole - přímo nabídnuta k ukradení a původně nacpaná asi 10tisíci). Nevím proč a co se ve mně stalo, byla to akce sekundy, ale rozběhla jsem se k výtahům, a sjela dolů, vyběhla ke vchodu a chytla za ruku nějakého prchajícího mladíka v kapuci(14,15?). Násilím jsem ho dovlíkla do recepce, kde zavolali policii. Kluci byli dva a již několik měsíců vykrádali tímto způsoběm kadeřnictví, kanceláře, čekárny apod. (vběhli, sebrali tašku a zdrhli) a tak policie byla "s mou akcí, ala James Bond spokojená. Odpoledne mi vrátili na policii celou částku, protože ty trdla ji měly ještě u sebe a ten chycený kolegu napráskal. Fakt to byly takový mládata. Asi naštěstí pro mě.

Můžu vám říct, že jsem si vůbec neuvědomila, co se mohlo stát kdyby (byl ozbrojen, byl silnější, straší, byl odvážnější..atd). Ta akce byla tak spontánní, že jsem vůbec nevěřila (ani teď to moc nechápu), že jsem něco takového udělala.
Dnes už máme kanceláře chráněny kamerou a koulí  smile

Dobrá akce tummenupp hlavně, že to dobře dopadlo.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí