18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja vim, ze na to, co se mi prave stalo neni ani rady ani pomoci, ale ja jsem tak v soku, ze se musim vypsat, protoze nedokazu prestat bulet vzteky a klepu se jak osika.
Vratila jsem se s krystofem domu po poledni, dala mu obed a ulozila jsem ho spat. Pak jsem se najedla, posedela jsem na pocitaci a sla se natahnout na gauc. Luc si vzal psa a sel litat ven a ja se nakonec rozhodla jit si lehnout do loznice do druheho patra protoze na gauci se mi nelezelo dobre a navic mam nahore chuvicku, takze pekne uslysim, az se Chris vzbudi.
Jeste nez jsem usnula, to uz jsem napul spala, slysela jsem zvonek u dveri ale rychle, trikrat za sebou. Navsteva takhle nezvoni, cizi lidi uz vubec ne, tak jsem si rekla, ze nebudu vstavat, ze Luc zase blbne, on to obcas dela, kdyz ma ulet, abych vylezla z okna a on mi rekne abych mu donesla dolu napit nebo se chodi ptat na blbosti jeste jsem slysela jak se dole otevreli dvere a jak jde nekdo po schodech nahoru, slysela jsem slapoty bot, takovoou tu gumovou podrazku cvakat na line a jeste si v duchu rikam "pockej az vstanu, chodit v botech nahoru, jen pockej".... a pak jsem usnula. Vzbudil me Christophe, ktery se dal do rvani, napul oka ale vubec jsem se neznepokojovala, jen jsem si rekla, ze Luc ho uslysi a vynda ho z postele, da mu do ruky susenku a vezme si ho na gauc k telce, dela to tak i rano, kazdy den, zadny problem. Znovu jsem jeste na chvilku usnula a pak jsem vylitla s tim, ze Chris furt rve potme v pokoji, v posteli a ze Luc me stve, protoze urcite se bude vymlouvat ze ho neslysel (pokoj je hned vedle obyvaku) a ze jdu teda na nej. No a jak jsem otevrela dokoran napul privrene dvere od loznice, tak naproti me stal chlap
Rika mi " ja jsem Lucuv kamarad, ja vim, ze je se psem venku, hraje si na hristi s moji malou sestrou a ja jsem sel nahodou okolo a videl jsem dva zlodeje utikat od vas a vypadl jim vas fotak, tak jsem ho donesl a dal mi fotak do ruky
a ze pujde. No a co ted? Jsem delala ze jsem na jeho historku absolutne skocila bo jsem se bala, aby mi nic neudelal, byla jsem doma jenom ja a Chris, nikdo jiny. Vyprovodila jsem ho ze dveri, on prede mnou jeste telefonoval (ja si myslim, ze delal, jako ze telefonuje) nejakemu kamaradovi, aby odvolal policajty, co k nam zavolali, kdyby se nahodou od nas nevratil (!!!!! ) ze sledoval zlodeje, ze ho videli a utekli..... a ze ten fotak sebral kdyz jim vypadl a nesl ho rovnou teda k nam a ze se mame zamykat.
Byla jsem rada, ze vypadl !!
Obesla jsem cely barak, nic se neztratilo. Co je zajimave je, ze na psacim stole lezel muj mobil, nabiji se navigace, televizi by teda ze zdi asi sundali tezko, ale uplne novy prehravac Blue-ray je taky netknuty, pritom je jednoduche ho odpojit.... a fotak byl ve skrince v psacim stole, v pouzdre a zahazeny kalkulackou a ubrousky na cisteni bryly proste v bordelu a ten udajni zlodeji vzali. Nechapu.
Co me sokuje jeste vic, je ze uz se mi podobna historka stala. Pred jedenacti lety, presne kdyz jsem byla s Lucem ve ctvrtem mesici tehotenstvi jako jsem zrovna ted ke me vlezl cvok akorat s tim rozdilem, ze to bylo v noci a vlezl pootevrenym oknem v kuchyni. Taky jsem byla tenkrat sama doma. To je zvlastni, jak presne se historie dokaze opakovat.
Jsem fakt hotova a psychicky vyrizena mam pocit viny kvuli Chrisovi, ze byl v pokojiku sam, o patro niz a bez ochrany, mam pocit, ze jsem hodne spatna mama. Jeste ze mu ten chlap nic neudelal
Není tady
to je hodně nepříjemný pocit, člověk na čas ztratí pocit jstoty a bezpečí, bojí se dům opustit
policii bych zavolala určitě, jistě by zajistili nějaké stopy a pokud by tam nebyly jiné, ne vae (domácích) a dotyčného zachránce, pak by byl podezřelým on.To je někdo z okolí, kdy zná jména domácích ?
A nezbývá ne zamykat.
Není tady
laminanote, zamykat budeme urcite. citim se strasne.
jdu to ohlasit. aspon budu mit pocit, ze se clovek nejak branil
Není tady
Jezisi Ditusko, to je mi moc lito co se vam stalo!!! Verim, ze jsi moc vystrasena, ja bych snad omdlela hruzou, probudit se, vyjit z pokoje a tam stat cizy chlap! Doufam, ze Ti nejak policie pomuze. Preji Ti at se z toho soku co nejdrive dostanes a at uz se to NIKDY nestane! Posilam pohlazeni A spatna mama urcite nejsi!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Isabelko ja furt vidim, co ten chlap mohl Krystofovi udelat a ja bych to snad ani nevedela strasne si vycitam, ze jsem nevstala hned na ten zvonek.
Vzdyt je to uplne evidentni, ze ten dotycnej skousel, jestli je nekdo doma.
Co me ale nejde do hlavy je proc nic neukradl a hlavne proc smiroval po baraku dobrou hodinu co jsem spala To byl snad spis nejakej psychopat, nez zlodej
Není tady
Ditu, hlavne ze vam nic neudelal!!!! Nic si nevycitej, proste jsi byla unavena, myslela jsi si, ze to zvoni syn, tak jako vzdycky. Nikoho by hned nenapadlo, ze to je nejakej zlodej. Me teda vubec ne! Je to opavdu zvlastni, ze nic nevzal, ale hlavni je, ze jste v poradku! Navic kdyby chtel neco malemu udelat, tak by Te vzbudila chuvicka, urcite se ho ani nedotkl. A co na to rika policie? Tohle je vazne strasny, za bilyho dne si troufnou vlezt cloveku do baraku! Myslim na Tebe !!!!
Není tady
Tak nám se stalo před lety něco podobného - v noci jsme zaslechli venku na terase pod oknem z lonice (je hodně nízko) nějaký ramot a i viděli obrysy stojící tmavé postavy. Jak manel vylítl na terasu, jenom dupot a prchající postava, otevřená branka... Ten moment mi začaly nevím proč jektat zuby a drkotaly mi snad hodinu.
Manel pak docela dlouho spával s pohrabáčem od krbu u postele a dcera kadý večer obcházela celý barák a kontrolovala okna...
Akorát dodnes nevíme, jestli to byl zloděj, nebo mírák..., kadopádně nic příjemného to teda nebylo...
Není tady
k nám taky vlezl zloděj,cikán ..francouzským oknem ze zahrady. Byli jsme doma vichni.manel byl na půdě, děti na zahradě.Branka byla otevřená, vozili jsme su do kontejneru.Já ho viděla kdy odcházel s manelovo peněenkou.Tvrdil mi, e se el ptát na práci. Tak si vzal hned zálohu.. Ksindl jeden
Upravil(a) laminanonte (26. 8. 2010 8:30)
Není tady
Taky dodám jednu příhodu, spí na odlehčení, stala se mé sousedce. la do města nakupovat. Kdy se u vracela, viděla zdálky, jak si 2 mladíci přehmátli přes její branku do zahrady, otevřeli klíčem který ona tam bohuel takto nechávala z vnitřní strany, a po schodech postupovali ke vchodovým dveřím.
Kdy tam vzali za kliku, ozval se zevnitř zuřivý tkot sousedčina psa, kterého s sebou na nákup nebrala, nechala ho doma. Mladíci se lekli a spěně odcházeli. Po asi 50 metrech od domu potkali tváří v tvář tu sousedku, ona se na ně obořila, co e mají co dělat u ní u domovních dveří.
Oni jí dokonce vrátili ten klíč od branky, co jim zůstal v ruce a dotčeným, takřka vyčítavým hlasem jí řekli:
"My jsme ale nevěděli, e tam máte psa!! "
To bylo jejich jediné vysvětlení...
Upravil(a) Blossom (26. 8. 2010 9:45)
No teda ja uplne zasnu, jak jsou ti zlodeji voprskly !!! To je fakt sila. My se za mesic stehujeme na chalupu a ja planuji na podzim otehotnet a nastoupit na rizikovy (doufam, ze se zadari) a manzel chodi na smeny, tzn i na nocni. Jak to tak ctu, tak uz ted si predstavuju jak se tam budu sama bat :|Nastesti planujeme koupit psa, tak aspon s nim se budu trochu citit v bezpeci, ale stejne...
Není tady
Dito, to muselo být strané leknutí, jetě e vám nikomu neublíil. Musí se zamykat bezpečnostní dveře a dostupná okna jistit bezpečnostním sklem nebo bezpečnostní folií a mříemi. Sluní lidé proti drzým hajzlíkům, které nic nezastaví, nemají anci.
Syn s rodinou byl doma a měl otevřené okno v pracovně v přízemí, bylo kolem poledne. Bavili se, hrálo rádio, voňel připravovaný oběd, bylo zřejmé, e tam někdo je. To zloději nevadilo. Syn najednou zahlíd ruku, která vytáhla noas ze stolu pod oknem a slyel, jak někdo utíká. Syn popadl pohrabáč od krbu, ihned skočil do auta a jel projet okolí. Zloděje nael na stanici tramvaje, (poznal ho podle noase) s pohrabáčem v ruce na něj zařval a zloděj noas vrátil. Nestačilo bezpečnostní sklo v okně, od té doby to jistí silné mříe.
Není tady
kamarádovi se stalo, e jeho manelka la v noci dělat malé jídlo a v kuchyni stál chlap, který tam vlezl oknem.
Na zemi u měl připravený pc,mobil,kabelku atd..a tvrdil, e ho tam sousedka poslala přespat.
Není tady
zloději dnes ví, e mají skoro větí práva, ne okradený..navíc se jim zas tak moc nestane. V zimě si maximálně posedí v teple, dostane najíst, leckdo je tam víc ne doma, tak proč by nekradli...
Není tady
Ditko, z celého srdce s tebou soucítím - musí to být hnusnej pocit! Já bych ho hnala, míráka pitomýho...kdybych ho měla umlátit kabelkou! Mně úplně stačí, jak se mi v oknech promenujou řemeslníci, co nám předělávají terasu, a to jsou sluní a nemají nejmení tendence ani nakukovat. Jene to prostě je, jako kdy ti vleze někdo do hlavy - a u tebe notabene bez pozvání a bez důvodu
Mlátit po kebuli - to je nejlepí. Vak já vím, proč máme velkýho černýho psa A e ej hodnej, to nepovolaný neví....
Není tady
Tak musim rict, ze nad tema vasima historkama jsem se pekne zasmala. Respektive nad vymluvama tech zlodejicku.
Me vcera tvrdil, ze je policajt a ze me vlastne prisel zachranit
Na policii mi rekli, ze v nasi ulici se stava velmi casto, ze nekdo vleze do baraku, ale pry jenom do prizemi. Jsme tu vsichni reseni tak, ze z ulice jsou jenom vchodove dvere a v prizemi je satna chodba a spajz. pak se mmusi po schodech do prvniho patra a teprve jsou okna a mistnosti, zahrady jsou udelane na strechach podzemnich garazi. (Diky tomu nesmime vysazovat stromky ) No a zlodeji prave hodne lezou do toho prizemi a kradou kabelky nebo klicky od auta (a nasledne auta ), protoze vedi, ze je tezko nekdo uslysi a kdyz, tak stihnou zdrhnout, jakmile nekdo leti dolu. Zlodeje ve druhem patre tu pry ale jeste v zivote nevideli. Vzali si jeho popis, podiskutovali jsme a vic stejne delat nemuzou.
Vcera vecer mi zrovna manzel rikal, ze zavreli nedavno nejakeho duchodce, tu u nas, 76 let pana. Vlezli mu do baraku dva Rumuni, pan je postrelil legalne prihlasenou brokovnici a dostal 6 let. To aby se nakonec clovek bal, aby je vlastni pes nepokousal !!
Není tady
Jo a co me doslo v noci, kdyz jsem nemohla spat bylo, ze ten chlap mel vlastne u sebe svuj vlastni fotak. A nebo ho nekde uz predtim ukrad. Tak jsem to rovnou naprasila a vypada to, ze nic neprisel ukrast vcera, ale ze si pro nekoho fotil co mame doma
Není tady
Jojo, tohle se tady řeilo před pár lety taky, ale mám dojem, e nakonec vznikl nějaký precedens, podle kterého u to není moné.
Protoe to aby si člověk připadal jako magor....
Ty a řekl ti, před čím tě to valstně zachraňoval??
Není tady
Nechcem znie morbídnejie, ne som, ale - netreba necháva ivých svedkov... Ja teda by som nebola schopná presne zamieri a zabi, ale doláma hnáty určite... Druhá vec je, Ditu, ako to bolo naozaj - v tej príhode je priveža nelogických vecí a časových slučiek... nebolo ich viac? (A malý podža mňa nebol v nebezpečí , málokto je taký idiot, aby ete ublioval malému decku - z toho nemá iaden prospech a naopak je to priaujúca okolnos... ).
Upravil(a) Selima (26. 8. 2010 17:11)
Není tady
No holky, ono je to opravdu strasne nelogicke. Ja sama se v tom nevyznam.
Ten co jsem ho potkala v baraku mi tvrdil, ze sel okolo a videl dva jine zlodeje, jak od nas utikali a vypadl jim fotak. Pry je to policajt, tak ho donesl.
Zaroven mi ale tvrdil, ze nemam v zadnem pripade chodit na policii protoze jelikoz jsem nemela barak zamcenej, budou me vysetrovat za napomahani ke kradezi, coz je samozrejme nesmysl.
Na druhou stranu nikdo si nedovoli donezt nalezeny fotak az do druheho patra baraku
Jak jsem ale psala, ze jsem podezrivala Luca z toho, ze lita v botech po baraku, tak jsem si uvedomila dodatecne, ze tyto tenisky a zvuk tech tenisek toho chlapa po line byli identicke. Jestli jich ale bylo vic, cert vi.
My jsme si prave s manzelem zprvu mysleli, ze je to nejaky psy, ktery si u nas hraje na hrdinu a chyta ty zlodeje co si vymyslel. Pak me prave doslo, ze mel svuj vlastni fotak, proto ty policajty napadlo, ze si u nas zatim jenom fotil. Zlodeji pak jdou najisto a vedi kde a co budou brat
No jeste ze to nebyl zadny sexualni uchyl. Ti ale asi do baraku nelezou. Ti asi cihaji venku
Upravil(a) Dita.L (26. 8. 2010 16:13)
Není tady
Nezamykat barak vyaduje notnou dávku odvahy, a je to kdekoliv.
Zloděj můe mít úmysl "jen" něco ukrást, ale kdy ho načapá, můe ti pořádně ublíit. Určitě bych se bránila, ale na rozdíl od připraveného zloděje ten překvapený je na tom hůř. Dito, nevěř tomu, e sexuální úchyláci nevlezou do domu. I kdy původně jdou za lupem, klidně vyuijí příleitost k sexu, včetně zneuití dítěte. Taková u je doba, bohuel.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ditko, z celého srdce s tebou soucítím - musí to být hnusnej pocit! Já bych ho hnala, míráka pitomýho...kdybych ho měla umlátit kabelkou! Mně úplně stačí, jak se mi v oknech promenujou řemeslníci, co nám předělávají terasu, a to jsou sluní a nemají nejmení tendence ani nakukovat. Jene to prostě je, jako kdy ti vleze někdo do hlavy - a u tebe notabene bez pozvání a bez důvodu
Mlátit po kebuli - to je nejlepí. Vak já vím, proč máme velkýho černýho psa A e ej hodnej, to nepovolaný neví....
ale prdlajs, neví jestli má zbraň nebo nů..navíc bys měla doma malé dítě, take jsou to jen silácké řečičky
Není tady
Mno....tak to zkus Ale napřed se zeptej nejslavnějí praský kapsářky, jednoho ukrajince a jednoho pobudy tady od nás, a ví, do čeho jde.
Někdo se prostě v určitých situacích nezná a v mém případě jsou to mj tyto.
kdyby měl nů, to bych měla moná smůlu - ale to bych zjistila a pak.
Není tady
amba001 napsal(a):
Nezamykat barak vyaduje notnou dávku odvahy, a je to kdekoliv.
Zloděj můe mít úmysl "jen" něco ukrást, ale kdy ho načapá, můe ti pořádně ublíit. Určitě bych se bránila, ale na rozdíl od připraveného zloděje ten překvapený je na tom hůř. Dito, nevěř tomu, e sexuální úchyláci nevlezou do domu. I kdy původně jdou za lupem, klidně vyuijí příleitost k sexu, včetně zneuití dítěte. Taková u je doba, bohuel.
můj mu si ukal na čelo, proč pořád zamykám branku a jakpa teď zamyká..
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mno....tak to zkus Ale napřed se zeptej nejslavnějí praský kapsářky, jednoho ukrajince a jednoho pobudy tady od nás, a ví, do čeho jde.
Někdo se prostě v určitých situacích nezná a v mém případě jsou to mj tyto.
kdyby měl nů, to bych měla moná smůlu - ale to bych zjistila a pak.
tak to jsi spí vyjímka, větina en by se do toho nepoutěla.
Není tady
Jo, to je pravda - já jsem zase posera v jinejch situacích...jen jsem se tak spravedlivě rozčílila nad tím Ditiným zlodějem
Není tady