21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
A čo sa týka eny ona neochabne pri tomto preruovaní? Teda chcem sa spýta dosiahne rovnako rýchlo vrchol ako keby to bolo bez preruovania?
jjj napsal(a):
A čo sa týka eny ona neochabne pri tomto preruovaní? Teda chcem sa spýta dosiahne rovnako rýchlo vrchol ako keby to bolo bez preruovania?
No, zase nejsme jasnovidci Kadá ýenská jinak, tak to zkus a uvidí.
Není tady
Nejaký čas od posledného príspevku u uplynul, ale tento problém je dlhodobý, take táto rada snáď bude ma nejaký význam. JJJ, skús ui Johinbín. Je to liek, ktorý zaistí lepie prekrvenie, ale pozor, nie len tam, kde je to potrebné, ale celého tela. Výsledkom bude, e úd bude v stave erekcie i po vyvrcholení. Nemusí to by príjemné, ale ak ti ide o to, ako uspokoji manelku, snáď by to mohlo fungova.
Pozor na vedžajie účinky. Kedysi som Johinbín pouíval a fungoval tak ako mal. Ale skúsil som to nedávno a prejavili sa len nepriaznivé vedžajie účinky - celý som sa roztriasol, absolútne som bol neschopný to ovláda a trvalo to od rána a do večera (táto reakcia je popísaná v príbalovom letáku). Take, doporučujem odskúa pred pouitím naostro v príhodnom čase.
Poznámka. Johinbín zrýchžuje metabolizmus, take za chvížu môe by nezvyčajne hladný. Preto ho niektorí žudia pouívajú pred cvičením za účelom rýchlejieho výdaja energie a následne schudnutia.
Na koniec, Johinbín u nie je na Slovensku na predpis, aj keď je to uvedené na krabičke lieku. Je vožne predajný, bez receptu. V niektorých lekárňach to vedia, v iných nie.