21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
KALIK napsal(a):
jjj, neblázni, přese bys nenechal spávávat svojí lásku s někým jiný, to je hloupost! To u není vztah! Co to vlastně je? Dokázal bys s ní spávávát, kdy by si věděl, e vypichuje jinde? Já asi ne.
Já navrhuju si s tou svojí pořádně promluvit a dohodnout se na nějakém řeení problému, protoe ten problém tu je i kdy ho ona nevidí. A jestli se s tebou nebude chtít bavit a něco řeit, tak bych jí poslal do pr..., protoe té holce na tobě evidentně nezáleí a jedinej kdi se stará, jse ty.
Upřímně, chce ít v takovémhle vztahu?
Čoveče, chce to trochu sebeúcty a jestli ti přítě řekne, e s tebou ne, ale s jinýma jo, tak jí kopni do pr...., nic jiného si nezaslouí. Tohle je láska? Jestli jo, tak dík, nechci.
Myslím e tie chce zosta so mnou, a ona sama od seba mi to nepovedala, e by chcela spa s niekým iným. Ja som to z nej dostal, keď prekonala zábrany a priznala si to. Myslím e ma má rada, a ilo by len o uspokojenie silnej potreby, ktorá nás robí slabími. Ona si ten problém poriadne neuvedomuje, ale ja si myslím e ak by bola v malom pokuení podlahla by. Ja ju nechcem starti a ona mna tie nie. Ale tie nedokáem i s vedomím ako sa pri mne trápi. Ved by to nebolo nastálo. Bolo by to len dočasu, pokial by sa ná sex. ivot znova dal do poriadku. Myslím si e by jej stačilo to vyskúa, trochu sa vybúri a znova by chcela spáva so mnou. Myslím si e má niekde mono blok, ktorý by to odstránilo. A ten blok získala asi nevedomky z toho e sme sa snaili a ona rezignovala a tak e si nahovára e sex nepotrebuje.
jjj:
já souhlasím s Kalikem - fakt neblázni! Vůbec nechápu, jak bys mohl přistoupit na jiného chlapa v její posteli... jak nad tím můe vůbec uvaovat? Pokud se milujete, tak si tento problém musíte vyřeit vy dva. Nemyslím si, e by ho vyřeil za vás někdo třetí... spí mám obavu, aby vás ten "někdo třetí" spíe nerozdělil - protoe se říká, e eny berou sex jinak ne mui a tak by se mohlo stát, e by se tvá ena zamilovala - tohle chce riskovat??? Neblázni, tohle není řeení.
Není tady
Barborka napsal(a):
jjj:
já souhlasím s Kalikem - fakt neblázni! Vůbec nechápu, jak bys mohl přistoupit na jiného chlapa v její posteli... jak nad tím můe vůbec uvaovat? Pokud se milujete, tak si tento problém musíte vyřeit vy dva. Nemyslím si, e by ho vyřeil za vás někdo třetí... spí mám obavu, aby vás ten "někdo třetí" spíe nerozdělil - protoe se říká, e eny berou sex jinak ne mui a tak by se mohlo stát, e by se tvá ena zamilovala - tohle chce riskovat??? Neblázni, tohle není řeení.
Neviem. To sa mono píe ale kadá ena je iná. Mna zaujíma mono práve to čo si myslí ty, ako by si to brala ty keby si bola na mieste mojej eny. Čo si myslí kedy by to mohlo vís a či by to mohlo pomoc.
Fakt sme u vyskúali vetko a nenali sme rieenie. Otázka je v tom či by to mohlo pomoc zlepi kvalitu vzahu a hlavne vzahu v sex. oblasti...
Ja si myslím e hej ak by sa nezamylovala a tomu sa dá predsa zabráni. Láska nie je iba o sexe.
jjj:
"Ale tie nedokáem i s vedomím ako sa pri mne trápi."
- ale vdy ty se taky trápí??? A to je ti jedno? Vdy o tom láska je - spolu v dobrém i zlém. Spolu řeit problémy. To za vás nikdo jiný neudělá. A útěk do jiné postele to u vůbec nespraví.
"Ved by to nebolo nastálo. Bolo by to len dočasu, pokial by sa ná sex. ivot znova dal do poriadku."
- a jak tohle můe tvrdit??? Kde má záruku, e ona by se nazamilovala... nebo e by se jí nový sex tak moc nezalíbil, e ty u bys jí nikdy nestačil???
Není tady
jjj:
- myslí, e by vám to mohlo zlepit kvalitu sexu? Tak tohle si vůbec nemyslím!!! Zlepilo by to moná její sex s oním pánem, ale vá sexuální ivot by se nezlepil - ona by pracovala na zlepení s někým jiným, né s tebou - tudí vá problém by se nevyřeil. Chápe to? Jen vy dva na tom musíte pracovat, chcete zlepit sexuální ivot vás dvou a to můete udělat jen vy dva, těko to za vás někdo udělá, vyřeí.
- zamilování nezabrání!!! Já netvrdím, e se to musí stát. To vůbec ne, ale můe. A chce to riskovat? Tohle já bych teda neriskla.
- a jak bych to brala já, kdybych byla na místě tvé eny? Tak já bych v první řadě neuměla jít s jiným do postele. Jsem asi "stará kola", ale pokuď miluju, tak se budu milovat jen s tím svým nebo s ním nebudu... já v nynějím vztahu také nemám ve OK, jsem teď v období, kdy řeím co a jak, ale co vím jistě je, e dokuď jsem s přítelem, tak mu budu věrná.
A pokuď by mi on navrhl jiného chlapa (jako ty tvé přítelkyni), tak asi začnu uvaovat o tom, e něco není v pořádku a u mě asi nemiluje.
Není tady
Barborka napsal(a):
jjj:
"Ale tie nedokáem i s vedomím ako sa pri mne trápi."
- ale vdy ty se taky trápí??? A to je ti jedno? Vdy o tom láska je - spolu v dobrém i zlém. Spolu řeit problémy. To za vás nikdo jiný neudělá. A útěk do jiné postele to u vůbec nespraví.
"Ved by to nebolo nastálo. Bolo by to len dočasu, pokial by sa ná sex. ivot znova dal do poriadku."
- a jak tohle můe tvrdit??? Kde má záruku, e ona by se nazamilovala... nebo e by se jí nový sex tak moc nezalíbil, e ty u bys jí nikdy nestačil???
Ano trápim sa tým e jej pri mne nie je dobre, e si neuíva, hoci to velmi potrebuje... Keď lúbi zabúda na seba, chce len aby bol ten druhý astný aj keby som mal by ja neastný. Ale ja budem astný, keď si uije a bude astná ona. O mna nejde, moje potreby sa naplnia spolu s jej.
Láska je vdy riziko, rovnako ako to e by ma nechala len koli sexu. To si ale nemyslím. Otvorene sme sa u o tom viackrát bavili a viem ako na to hladí a ona vie ako ja. Je to OK, nemalo by to vadi ani iadnemu z nás. Pre mna je dôleité to e by bola ochotná urobi pre mňa to isté.
adrianne napsal(a):
ijete spolu sexuálně 6 let - jaký byl vůbec průběh, u od začátku byly problémy s tvým předčasným vyvrcholením? jinak jsi optimista, nasazuje zde krajní řeení a věří e to bude přesně jak si představuje, e vybije své touhy jinde a na vztahu se nic nezmění - spí to půjde k lepímu..zřejmě je to pro mě neuvěřitelné, bála bych se být tebou..ve finále si to bude muset rozhodnout sám, my tě tu jen popostrkujem, ale abys nelitoval..jak a kde chce (chcete) začít hledat? jste u opravdu rozhodnutí??
Velakrát sme sa o tom bavili, prebrali si to, dokonca si to spolu predstavovali, hrali sa na to. Skúmal som ju a otvorene sme sa bavili o svojich pocitoch. Boli sme úplne otvorený. A viem e bola max. úprimná. Vdy to dopadlo dobre. Obaja sme boli spokojný a presvedčený e nám to obom pomôe. Ty by si to brala na jej mieste?
jjj:
- myslí, e by vám to mohlo zlepit kvalitu sexu? Tak tohle si vůbec nemyslím!!! Zlepilo by to moná její sex s oním pánem, ale vá sexuální ivot by se nezlepil - ona by pracovala na zlepení s někým jiným, né s tebou - tudí vá problém by se nevyřeil. Chápe to? Jen vy dva na tom musíte pracovat, chcete zlepit sexuální ivot vás dvou a to můete udělat jen vy dva, těko to za vás někdo udělá, vyřeí.
- zamilování nezabrání!!! Já netvrdím, e se to musí stát. To vůbec ne, ale můe. A chce to riskovat? Tohle já bych teda neriskla.
- a jak bych to brala já, kdybych byla na místě tvé eny? Tak já bych v první řadě neuměla jít s jiným do postele. Jsem asi "stará kola", ale pokuď miluju, tak se budu milovat jen s tím svým nebo s ním nebudu... já v nynějím vztahu také nemám ve OK, jsem teď v období, kdy řeím co a jak, ale co vím jistě je, e dokuď jsem s přítelem, tak mu budu věrná.
A pokuď by mi on navrhl jiného chlapa (jako ty tvé přítelkyni), tak asi začnu uvaovat o tom, e něco není v pořádku a u mě asi nemiluje.
Není tady
jjj, věřím tomu, e jsou páry, které si někdy zahřeí a vezmou si třetího do party. Občas. Jsou homosexuální páry, kde je to bené. Ale pozor - jestli tohle hodlá podstoupit a pravidelně, pak předně nechápu, jak ona, kdy tě miluje, bude spát s někým jiným...no pardon, ale to troku hraničí. A kdy s ním bude spát, tak se jí to patrně bude líbit, a co líbání a něnosti atd? Ty myslí, e u toho vdy bude a půjde jen o uspokojení? no, tak ti garantuji, e dříve nebo později, pokud ten pán nebude vyloený tupec, tak dojde k tomu, e bude vyputěn ze hry a nebo Tě to bude takovým způsobem ubíjet, e se moná bude jetě divit. Koukat se na partnerku, jak vrcholí s někým jiným ne pro zpestření sexu, ale proto, e ty jí to nedokáe dopřát? Tak jestli tohle oba ustojíte, tak t nikdy nepochopím.
Uvědom si, kolik vztahů právě sexem začne.......a kolik kvůli tomu, e si jeden partner někde zpříjemní sexem vztah zase skončí....
Není tady
Znovu doporučuji skutečně sexuologa. Odepsal jsi odbornou pomoc ani bys ji zkusil? Proč? Stydí se? pro ně je tohle tak běné, jako pro děti domácí úkol. A třeba by Ti fakt pomohl. ne bych se uchýlila k monosti "najmutého milence", zkusila bych ve ostatní.
Není tady
Mono je to len problém stereotypu a spolu s mojim problémom jej to zobralo chu na sex. A to myslím e iba so mnou. MYslíte e v tomto mi môe pomôc sexuológ?
Neviem ako to riei a neviem ako to obaja vydríme. Bez sexu a milovania.
Myslím e potom bez týchto krásnych chvíl preitých spolu, sa pomaly vytratí aj láska.
Ako to máme vyriei len my dvaja? U sme to vela krát skúali a nič. Len nám to zobralo chu k milovaniu. A ona ked je u celkom bez "enzýmu astia" vytvárajúceho sa pri orgazme, stratila o sex úplne záujem. Ale zistil som e by sa to napravilo s niekým iným, e to platí len pri mne. Tak čo s tým? Ako riei jej nechu k sexu a náledne aj zabráni ochladnutiu vzahu, keď spoločné rozhovory a rieenie problému to len zhoruje?
jjj napsal(a):
Mono je to len problém stereotypu a spolu s mojim problémom jej to zobralo chu na sex. A to myslím e iba so mnou. MYslíte e v tomto mi môe pomôc sexuológ?
Neviem ako to riei a neviem ako to obaja vydríme. Bez sexu a milovania.
Myslím e potom bez týchto krásnych chvíl preitých spolu, sa pomaly vytratí aj láska.
Problém stereotypu? take a se mi bude zdát sex s partnerem stereotypní, mám ho poprosit, jestli by mu nevadilo, dkybych spala s někým jiným???? jeí, to ymslí váně? Neblázni ná milý jjj, spí bych se soustředila na ten tvůj problém a zkusila vyčerpat vechna jiná řeení. Dalí chlap přeci nic nevyřeí....
Není tady
jjj napsal(a):
Ako to máme vyriei len my dvaja? U sme to vela krát skúali a nič. Len nám to zobralo chu k milovaniu. A ona ked je u celkom bez "enzýmu astia" vytvárajúceho sa pri orgazme, stratila o sex úplne záujem. Ale zistil som e by sa to napravilo s niekým iným, e to platí len pri mne. Tak čo s tým? Ako riei jej nechu k sexu a náledne aj zabráni ochladnutiu vzahu, keď spoločné rozhovory a rieenie problému to len zhoruje?
Tak napřed zkus, a vydrí víc, zkus se zeptat odborníka, jak to řeí jiné páry. To prostě musí udělat, protoe vztah , kdy dalích třicet let sexuálního ivota budete trávit s někým dalím není reálný, chápe? A co ten třetí? Toho budete střídat třeba po půl roce, nebo si ho necháte na furt? Taková symbioza zkrátka není moná. Je to Tvá ideální představa řeení, která skončí katastrofálně. Ale mono je to jen můj názor.
Není tady
Nemyslím to tak, ja sa len zamýlam nat príčinami a mono v tom hrá určitú rolu aj stereotyp.
A ten sex s tertím by bol len krátkodobo, mono raz, mono ,mesiac, len pokial sa jej vráti chu k milovaniu a k milovaniu so mnou. MYslí e to za iadnych okolností nemôe vís?
jjj napsal(a):
Nemyslím to tak, ja sa len zamýlam nat príčinami a mono v tom hrá určitú rolu aj stereotyp.
A ten sex s tertím by bol len krátkodobo, mono raz, mono ,mesiac, len pokial sa jej vráti chu k milovaniu a k milovaniu so mnou. MYslí e to za iadnych okolností nemôe vís?
Ptá se nás na ná názor. Řeknu to takhle, kdy jsem měla doma problémy a kdy jsem ztratila chu´t na sex a zkusila jiného partnera, rázem bylo po vztahu. Prostě jak do toho zkusí něco jiného, chu´t najde, to ano, ale podle mne zejména na sex s tím druhým, na sex s tím, kdo jí to pěkně udělá, polopaticky řečeno. Co kdy si začne ten sex představovat znovu a znovu a bude to tak chtít zase a zase s tím samý partnerem? Co pak? To je absolutní fiasko. já nevím, neznám podobný případ. Moná to vyjde, nikdo vás neznáme , ale sám vidí, e jsme z toho vichni jaksi "divocí" .
Není tady
Mono má pravdu, e sa jej to bude páči a bude chcie toho ktorý jej to dobre urobí. Stratí zábrany a mono sa doňho zamiluje kvôli sexu. Myslí e naa láska tým pádom rázom vychladne a zvíazí láska cez sex? Hovorí sa e láska prechádza alúdkom, platí teda e láska prechádza aj sexom?
Znamená to e by som tým len dopomohol koncu náho vzahu? Je to tak vdy?
jjj napsal(a):
Mono má pravdu, e sa jej to bude páči a bude chcie toho ktorý jej to dobre urobí. Stratí zábrany a mono sa doňho zamiluje kvôli sexu. Myslí e naa láska tým pádom rázom vychladne a zvíazí láska cez sex? Hovorí sa e láska prechádza alúdkom, platí teda e láska prechádza aj sexom?
Znamená to e by som tým len dopomohol koncu náho vzahu? Je to tak vdy?
jjj, já nevím, já nevymýlím pravidla. Kadá ena a mu se lií. Nechtěj slyet verdiktsy, jak to bude,s tát se můe cokoli. Ale uvauj, ten člověk musí nějak vypadat. Jak ho najít, kde ho vzít? jak mu to říct? není to tak snadné, jak si představuje. Zjednoduí se to tím, e najdete někoho, kdo je zvyklý podobné věci provozovat. A co kdy se on zamiluje do ní a bude se snait Ti ji přetáhnout? Je tam spousta moností, jak se to bude vyvíjet. Moná by na to ani nedolo, něco jiného jsou sny apak je realizovat....
Láska a sex jdou ruku v ruce, tak je to ideální. Je spousta vztahů, které začínají sexem a rozvinou se. to ve. Sex ve vztahu řeí spoustu problémů. Sexem vyjadřuje spoustu věcí,s tavů, proč spolu dva přestanou spát? Není to první známka toho, e něco je v nepořádku? Ano. Tím nemyslím vá případ, tam to vzniklo jinak...ale taky to není v pořádku. Chápe, co chci říct?
Bojím se větit, jestli by vá pokus vyel nebo ne. Říká, e jí chce jen vrátit chu na sex... Jak jí vrátí chu na sex S TEBOU, kdy ji pole do postele s jiným? Není to paradox? Neutvrdí ji spí v tom, e doma není to, co hledá?
Není tady
Nety ďakujem.
Uvaoval som nad tým čo si mi vravela. Mono je to tak. Asi má pravdu, e jej tým ete skôr ukáem e medzi nami nie je vetko v poriadku a aké krásne by to mohlo by. A ak sa jej navye bude páči, príde aj neha, objatia, bozky, hladenie, lízanie, dívanie sa do očí, to vetko spojené s váňou mou úplne zastrie rozum a moe to by začiatok zamilovanosti. Mono sa potom začnú schádza za mojim chrbtom, rozpráva sa, sadnú si niekam a zrazu zistia e si rozumejú. A to by som teda dopomhol skor tomu rozpadu náho vzahu.
Ale čo teraz? Ako jej vráti chu na sex so mnou, hlavne keď to u nechce ani skúa? Veď aj tento problém vedie pomaly k rozpadu. Povedala si jednu mylienku, e niečo iného sú sny. Ak ju teda chcem vzrui mome sa o tom pri sexe rozpráva, pribliova to skutočnosti, hra sa e to robíme, predstavova si? U niečo podobné sme skúali a vtedy sa rýchlo vzruila. Čo u keď ju u tak nevzruujú moje dotyky, vzhžad atď. Viem e ak sa ene má vráti chu na sex, potrebuje preíva vrcholy, orgazmy. Mám ju teda týmto spôsobom vzrui, snai sa ju potom dokonči a keď sa mi to nepodarí, dokonči ju dobrým vibrátorom?
Poraď mi prosím. Čo na teba ako enu , by na mieste mojej manelky zabralo?
To je těké...píe, e v něčem jsi úspěch měl a vzruil jsi ji. Tak zkusit zase toté. Za tu dobu, co sjte spolu asi ví, e ena má ráda sex, i kdy při něm nedosáhne orgasmu. Jak dlouho jí to vydrí, těko říct. Pokud to vezmu podle vlastní zkuenosti, kdy mne někdo přestal vzruovat, nikdy znovu nezačal. nemůe ale vědět, jestli jsi ji vzruovat přestal. A říkám, nemůe se ádnou z nás řídit jako ablonou. Ona začala odmítat sex úplně? A kdy jste spolu naposledy spali? Platí také dost často, e kdy se začnou řeit taková choulostivějí témata doma a hodně se nad tím pádá a pitvá se to, e jen ten samotný fakt řeení toho sexu bere na sex chu´t.
Není tady
Proč nezkusí napsat mail s tímhle problémem na adresu doktora, je na něj odkaz na tomto foru. Zda Ti poradí ohledně rychlého vyvrcholení něco jiného. Myslím, e nejsi jediný s takovým problémem a ve co řeíme je následek a odvíjí se to od toho. proč se jetě nezkusit poptat, jak odstranit tu příčinu, jestli existuje nějaká monost. Napi mu.
Ber to jako rozkaz.
Není tady
Milý jjj, čím víc o tom uvauju a přemýlím o tobě a tvé manelce, tím víc mě napadá, e to z její strany asi nebude tak havé, myslím tím její láska k tobě. e to bude ty, kdo je ve vaem vztahu daleko více angaovaný. Zkoueli jste si v klidu o tom vem promluvit (nečetla jsem minulé reakce, take jestli jste to tam u probírali, tak se omlouvám)?
Není tady
Musím naprosto souhlasit s Nety, chlap do postele vá vztah dokonale rozvrátí. ena asi nechce slyet, e bys jí nechal spát s jiným, asi by si myslela, e jí dost nemiluje. Jestlie to přestane fungovat v sexu, je to začátek rozpadu vztahu, proto s tím hodně rychle něco udělaj a ře předevím své problémy, tzn. e vyřeí to předčasný vyvrcholení. Tady bych radil, jako Nety, aby si zael k tomu sexuologovi, ten ti určitě poradí. Sexuolog je odborník jako kadý dalí, třeba zubař a je tu od toho, aby ti pomohl s problémem.
Stejně si myslím, e to s tou její láskou nebude tak havé, kdy s tebou nechce spát, ale ten sexuolog by to mohl pomoct vyřeit. Je to investice předevím do tebe, tak neváhej a jdi tam, třeba hned dneska, a to má z krku a a se nemusí zbytečně obávat.
Vzmu se a jdi!!!
Není tady
Môem vak vyui iba rozprávanie o tom, keď ju to tak vzruuje. Tvári sa e to myslím váne, povzbudzova ju, rozpráva si o tom, čo ju na tom vzruuje ako velmi to chce, či by mi bola vďačná, prebera svoje predstavy. A potom keď bude vyrajcovaná, tak do nej vstúpi a poui niečo na svoje znecitlivenie. A ak to nevíde, dorobi ju robertkom. Pretoe si myslím e najskôr absencia vrcholu a pocitu astia pri nom zapríčiňuje najskor jej nechu k sexu so mnou.
jjj napsal(a):
Môem vak vyui iba rozprávanie o tom, keď ju to tak vzruuje. Tvári sa e to myslím váne, povzbudzova ju, rozpráva si o tom, čo ju na tom vzruuje ako velmi to chce, či by mi bola vďačná, prebera svoje predstavy. A potom keď bude vyrajcovaná, tak do nej vstúpi a poui niečo na svoje znecitlivenie. A ak to nevíde, dorobi ju robertkom. Pretoe si myslím e najskôr absencia vrcholu a pocitu astia pri nom zapríčiňuje najskor jej nechu k sexu so mnou.
No vidí, jak sis hezky poradí nakonec sám. Zkus to. A klidně bych dala prezervativ a jetě si to můe zkusit pojistit jinak. Co tak třeba vstoupit do ní a vystoupit dřív ne bude a pak to zopakovat... to ale asi nefunguje, e? Myslím třeba dva tři pohyby a pryč a pak zkusit něco jiného a pak zase up tam a up ven. Nevim, jen tak vymýlím.
Není tady