21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mám svoju enu rád, ale pri síloi som skoro hotový. Rýchlo sa vzruím a vystreknem a potom u zo mňa nemá úitok. Je mi lúto, e jej nedokáem da po čom tak túi. Má velmi rada sex, a moe ma viac orgazmov po sebe. Ale ja ju nedokáem privies ani do trochu väčieho vzruenie, lebo len čo začnem, u aj zhasnem. Asi preto stráca záujem o sex so mnou. Viem e túi po orgazme aj po muoch ktorí jej ho dokáu da. Viem e si ho zaslúi. Po velmi krátkom milostnom ivote sa oddala len mne a chýba jej to, e nemala dos skúseností s inými mumi. Sníva o tom e aké by to mohlo by. Mám ju vežmi rád a aj by som jej ten orgazmus doprial, ale neviem ako. U som z toho zúfalý a ona u stratila o sex so mnou záujem. U by som skúsil hocičo, len aby sa jej tá chu vrátila a dosiahla konečne aj ona orgazmy. U som uvaoval aj nad tým e by jej ho urobili nejaký druhý mui, niekde napr vo swingers. Nech si uije na čo má právo. Nechcem ju vak strati.
Přesně tak, je spousta způsobů, jak enu k orgasmu dovést!
Není tady
adrianne napsal(a):
ty jsi asi hodně tolerantní mu
dokázal by ses na svoji enu a jiného mue dívat? swingers nebude to pravé ořechové! zkouí ji uspokojit jinak - orálně, rukou, něnou masáí spojenou s orálkem..? je určitě spoustu způsobů..chce to malinko fantazii..zkus při souloi měnit polohy, vdycky tak oddálí svoje vyvrcholení (u mě a přítele to funguje), nebo se dlouho mazlete. Jsi ohleduplný a je vidět e chce aby byla s tebou spokojená, nevzdávej to!
Ona nemá rada orálny sex. e ju to moc nevzruuje, skor ju to teklí a nevie sa pri tom vzrui. Skúal som aj prsty, vibrátor, ale nie je to ono. S vibrátorom aj dosiahla orgazmus ale zakrátko jej to bolo viac nepríjemné ako príjemné. Mono by to chcelo mekí vibrátor. Neviem. Mono ju to u nebaví, veď sama si urobí lepie orgazmus ako ja. Predsa len pozna lepie svoje telo ako ja. Na to mna nepotrebuje. Mono preto ju ani táto cesta neuspokojuje. A navye, ja ako vidím e sa vzruí, znova vybuchnem. Mne sa to velmi páči a vzruuje ma to. Tak túim vidie jej vzruenie a dopria jej ho, e by som mono aj vydral vidie ako jej to robí niekto iný. Len aby si uila a bola vzruená. Keď som sa jej na to spýtal, dostal som z nej po čase, e ju vzruuje predstava sexu s nejakým iným muom, e by to asi mohlo by velmi vzruujúce a e by to aj prijala. A mohli by by aj dvaja. Keď sa ma spýtala, e čo ja na to, povedal som jej, e chcem aby si uila sa bola spokojná. e milujem jej vzrueenie a vdy ma to dostane. Tak e ak chce nech si nájde niekoho kto by ju uspokojoval po stránke sexu, e mne stačí e ma bude milova a bude mi vďačná.
Moností je spousta, já bych jen přidala: pravidelnou masturbací bude schopen své tělo lépe ovládat a vypozorovat, kdy se blíí onen okamik a postupným tréninkem prodluovat tuto dobu. Dají se pouít i různé znecitlivující gely, ale podle mé zkuenosti ( pokud nepouije kondom ) k znecitlivění dojde u partnerky.
Ano, ten kondom je pro znecitliveni dobry napad, doporucuji se klidne dva pres sebe. A kdyz k tomu do kondomu (aby se nedostal partnerce do pochvy) pridas nejaky znecitlivujici gel, urcite doznas zmeny. A zkuste take jiny vibrator, i jine pomucky, improvizujte, vice hratek atp. Ty jine chlapy bych brala az jako posledni moznost. Nevis, co to s tebou udela. :-)
jjj, to mi připadá dost zvlátní, e s tebou jí to nevzruuje a s jiným by jo A ty bys to unesl, kdyby chrápala s jiným? Já asi ne
Tolerance je sice krásná věc, ale má to své hranice.
Není tady
Pri tom kondome je to mono o troičku lepie, ale nie moc. Neskúal som nejaký poriadny znecitlivujúci gel. Kde ho dosta? V sexshope? Čo som pouil, niečo na znecitlivenie, moc nepomáhalo. Trvá jej kým dosiahne poriadne vzruenie a orgazmus len málokedy. Neviem čím to je. e by ma u tak nemilovala? Alebo som sa pre nu stal nudným, nezaujímavým? U ju nepriahujem? Ked sa jej letmo dotkne nejaký iný mu, napr pri tanci to ju vzruí hneď. Mono je to iba tým e nás láka nepoznané, neznáme a mňa u pozná a aj moje telo. Neviem. Hovorí e nepotrebuje sex, e jej tak nechýba a nechce sa so mnou milova. Neviem čo si o tom mám myslie. Ja sex s ňou mám vežmi rád a neviem bez týchto krásnych chvíl s ňou i. Skôr si myslím e sex potrebuje a má ho rada, ale problém je vo mne. Veď pri vzruení, keď sa pri milovaní rozprávame hovorí e sex s inými mumi by mohla ma denne aj viackrát. Mám problém ju vôbec k milovaniu so mnou privies a to u nemá chu experimentova. A ja aj keď sa nestimulujem a robím to iba jej, aj tak dosiahnem orgazmus skôr ako ona. Dostane ma jej vzruenie, a nevydrím aj keď ako chcem. Keď sa u blíi k vrcholu, môem robi čo chcem (aj keď by som sa iba pozeral), aj tak ju orgazmom predbehnem. A ona potom ten svoj nedosiahne. Fakt u neviem. Ja tomu u nerozumiem. Vysvetlí mi to niekto? Baby iba vy viete ako to preívate, či som sa pre nu stal u nezaujímavým, alebo ma u tak nemiluje. Neviem či to nie je začiatok konca. Nedá sa s tým niečo spravi, aby aj moje dotyky ju vzruovali tak ako na začiatku, keď sme sa iba spoznali? Nedá sa urobi niečo aby sa rýchlejie vzruila, čo zaberá? Ja u vyskúam hádam vetko moné aj nemoné.
Ak mám pravdu, čo si myslím, e sex potrebuje rovnako ako ja, ale so mnu ju tou nebaví, nevzruuje ju to tak, pomohlo by keby sa uspokojila s niekým iným? e by uspokojila svoje potreby, ivočíne pudy, vybúrila sa? Potom by medzi naou láskou u nemusel by tento balvan. Mohla by ma ma rada, páčilo by sa jej to tak a mono aj sex so mnou by sa u pre nu stal zaujímavejím. Bola by mi za to vďačná? Ak by tomu bolo tak, boli by sme obaja spokojný a v tom prípade by som nelutoval ak by spala aj s niekým iným, kto ju iba uspokojí. Niečo ako ivý vibrátor.
Ale čo ak tomu tak nie je? Prosím vás baby, skúste sa vi do jej koe a poraďte mi, čo mám robi. Ako by ste to brali vy? Pomohlo by nám to?
jjj, problém asi nebude v sexu, teda s tím rychlým vyvrcholením by si měl něco udělat, protoe to asi ádnou enskou bavit dlouho nebude, ale problém bude asi v tom, e u tě dostatečně nemiluje.
Měl jsem doma něco podobného, manelka byla jak ledová královna co říkala, e sex k ivotu nepotřebuje a teď vypichuje jinde tak to asi v tom není. Myslím si, e kdy ena miluje, tak i sex potřebuje. Nelíbí se mi, e bys jí dopřál jiného mue, to pak u není o lásce. To e by chtěla jiného chlapa naznačuje moc. Asi bych zváil dalí setrvávání v takovémhle vztahu. Mě to taky ubíjelo a teď jsem rád, e jsem rozveden a pryč.
Není tady
Trochu mě překvapuje, e ti jen tak láo pláo říká, e s jinými mui by se mohla milovat a to několikrát denně. Toto není zrovna nejcitlivějí přístup ke svému partnerovi. Jak často masturbuje? Za jak dlouho dosáhne vyvrcholení? Jsi schopen opakované erekce? Zkusili jste někdy vibrátor, který by ji pořádně rozpálil?
No při představě, e je mému partnerovi fuk, e spím s někým iným mi není po těle zrovna dobře. Měla bych pocit, e jsem mu v podstatě volná.
Nevím jak to je opravdu mezi tebou a tvojí manelkou, ale to co popisuje jsem přesně popisovala se svým ex. Taky byl vdycky do 2 minut hotový, těsně předtím ne jsem já měla orgasmus ... A ikdy mě pak i třeba zkouel uspokojit jinak, tak u to nebylo ono. Prostě ten pocit, kdy u skoro jo a pak nic je dost frustrující a kdy se to opakuje často ... Taky mě to s ním přestalo bavit. Ale tam hráli pak roli jetě i jiné faktory. A myslí, e to tvoje manelka myslí s těmi jinými mui váně? Já třeba taky takhle blbě kecám (nebo si to představuju), ale v reálu bych to asi neskousla ... . Kamarádovi na tenhle problém zabíralo, kdy si k posteli pověsil plakát s hodně tlustými kejdami a vdycky kdy to na něj lo, tak se na ten plakát podíval a ... .
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Trochu mě překvapuje, e ti jen tak láo pláo říká, e s jinými mui by se mohla milovat a to několikrát denně. Toto není zrovna nejcitlivějí přístup ke svému partnerovi. Jak často masturbuje? Za jak dlouho dosáhne vyvrcholení? Jsi schopen opakované erekce? Zkusili jste někdy vibrátor, který by ji pořádně rozpálil?
No při představě, e je mému partnerovi fuk, e spím s někým iným mi není po těle zrovna dobře. Měla bych pocit, e jsem mu v podstatě volná.
Ona mi to prezradila, a po čase, skôr som to z nej dostal, pri milovaní, keď bola dobre vzruená a nekontrolovala svoje slová. Ona vie e mi nie je volná a neopustil by som ju. Vie e ju lúbim, ale aj to e si uvedomujem spolu s nou, e jej v sexe nestačím. e so mnou nedosiahne vrchol. A aj to e by mi a tak nevadilo, keby sa s niekým iba vyspala. Práve e ju tak lúbim, e sa nemôem pozera akopri mne trpí aj keď si to neprizná. A asi vie e si to uvedomujem. Preto aj vie e by som jej to velmi rád doprial a nie som toho schopný. A tak e by som jej sám pod dohladom zohnal mua - iví vibrátor. Ju to v podstate vzruuje a ja som rád e ju vzruím aspoň takto.
Z vibrátorom som ju rozpálil, ale u ho nechce. Mono by bol lepí mekí.Ąuplne ho odmieta a to aj tak nepomoe pretoe hoci s nou "nesexujem" som aj tak skor hotoví ked vidím e je vzruená. Masturbujem málokedy, ale aj ked som vyskúal masturbáciu pred, síce som bol menej vzruený, nestál mi tak, a aj tak som bol skorej hotoví. Vyvrcholím niekedy za 1/2 minuty, niekedy po 5 min., ale jej to aj tak nestačí. Nie som schopný opakovanej erekcie. Neviem či nejaký mu vôbec ano.
abadon napsal(a):
Nevím jak to je opravdu mezi tebou a tvojí manelkou, ale to co popisuje jsem přesně popisovala se svým ex. Taky byl vdycky do 2 minut hotový, těsně předtím ne jsem já měla orgasmus ... A ikdy mě pak i třeba zkouel uspokojit jinak, tak u to nebylo ono. Prostě ten pocit, kdy u skoro jo a pak nic je dost frustrující a kdy se to opakuje často ... Taky mě to s ním přestalo bavit. Ale tam hráli pak roli jetě i jiné faktory. A myslí, e to tvoje manelka myslí s těmi jinými mui váně? Já třeba taky takhle blbě kecám (nebo si to představuju), ale v reálu bych to asi neskousla ... . Kamarádovi na tenhle problém zabíralo, kdy si k posteli pověsil plakát s hodně tlustými kejdami a vdycky kdy to na něj lo, tak se na ten plakát podíval a ... .
Asi si to vystihla. Presne toho sa bojím e to tak je a urobím čokolvek len aby som ju nestratil. Chcem s nou i a nechcem ju strati.
KALIK napsal(a):
jjj, problém asi nebude v sexu, teda s tím rychlým vyvrcholením by si měl něco udělat, protoe to asi ádnou enskou bavit dlouho nebude, ale problém bude asi v tom, e u tě dostatečně nemiluje.
Měl jsem doma něco podobného, manelka byla jak ledová královna co říkala, e sex k ivotu nepotřebuje a teď vypichuje jindetak to asi v tom není. Myslím si, e kdy ena miluje, tak i sex potřebuje. Nelíbí se mi, e bys jí dopřál jiného mue, to pak u není o lásce. To e by chtěla jiného chlapa naznačuje moc. Asi bych zváil dalí setrvávání v takovémhle vztahu. Mě to taky ubíjelo a teď jsem rád, e jsem rozveden a pryč.
Asi si to vysihol presne. Bojím sa e ju to so mnou prestalo bavi, a pritom inde by z nej bola mono a nymfomanka. Ale čo mám robi? Nechcem ju strati. A ona ma tie nechce opusti, pretoe by to u urobila dávno.
A dokázal by něco poradit promovaný sexuolog? tedy přímo odborník? Zkouel ses zeptat, zda lze něco dalího vyzkouet v tomt směru?
Není tady
Na řeení problému musí mít zájem oba partneři. Tady řeí pouze ty, druhá polovička odmítá jakékoliv experimenty a jako jediné řeení vidí ve styku s jiným muem či mui. Nevím, zda by pomohl sexuolog
K tomu problému s předčasným vyvrcholením, tak to sedá řeit mnoha způsoby. Nejůčinějí asi bude, kdy se dvakrát třikrát udělá sám před vlastním stykem (partnerka o tom nemusí vědět) a pak vydrí rozhodně víc.
Není tady
Kali, čti pořádně, on to tady u psal, e to enpomáhá, e je pak ochablejí akorát, ale styk jako takový to neprodlouilo.
Není tady
Já se tedy omlovám, e neču a ve beru zpět. Ale zdá se mi to divný. Pak u jedině ten alkohol
Není tady
adrianne napsal(a):
vidím e u jsi na mé dotazy odpověděl před chvilkou potvurcepodivne
zdá se mi taky, e tvá partnerka odmítá jakékoliv změny, pomůcky..to u je tak otrávená sexem s tebou? u není ochotná pomoct ti s tvým (vaím) problémem?
Ona práve tvrdí e ten sex jej nechýba, ale ako som u písal, dostal som z nej e s niekým iným by ho mohla ma aj viackrát denne. Take tomu neverím a asi to bude tak ako u písal kalik. take ona v tom problém nevidí alebo nechce. Ale ja tuím e ten problém tu je a rastie, aj keď ho nechce vidie. A moe to by a neprekonatelný problém.
Ďakujem Vám vetkým e sa mi snaíte pomôc, poradi. Ono je to asi velmi zloité a neviem či vôbec existuje nejaké východisko. Myslím e ani nejaký odborník by nenaiel odpoveď. Mono aj keby sa rapídne zvätila moja výdr, tak neviem či by ju to ete so mnou bavilo. Či ju to u neomrzelo, či ju ete budem niekedy tak vzruova ako by som si elal (ona vraví e ju vzruujem, e tam nie je problém - ale podža mna ak áno, tak velmi nedostatočne). Či u ju to prestalo bavi, to neustále riei, čo jej prinieslo iba nechu k sexu so mnou. Ona si preto podla mna ani nechce pripustit e nejaký problém máme. e si iba nahovára, e ten sex nepotrebuje. Len aby ma potom nepodvádzala za chrbtom, do niekoho sa zamilovala a opustila ma. Pretoe vyhladovanej ene sa to žahko stane aj keď nechce a podžahne aj malému pokueniu. Ak by to vak malo by iba čisto ivočíne, bez citu a pod mojim dohladom, mono by nám to mohlo pomôc. Ak ju nechcem stratit, mono toto je jediné východisko, aj keď velmi riskantné. Čo myslíte?
Taky mám pocit, e zanedlouho bys psal do psychologické poradny. Nedokáu si představit, e bych měla kontrolovat sex mého partnera s někým jiným. Musí to být psychicky velmi náročné a i jako partnerce by mě vadilo, kdybych byla v tu chvíli pod dohledem. Snaila bych se tento problém řeit mezi váma dvěma a po vyčerpání vech dostupných moností přemýlela o náhradním řeení. Jetě otázka, jak dlouho jste spolu?
jjj, neblázni, přese bys nenechal spávávat svojí lásku s někým jiný, to je hloupost! To u není vztah! Co to vlastně je? Dokázal bys s ní spávávát, kdy by si věděl, e vypichuje jinde? Já asi ne.
Já navrhuju si s tou svojí pořádně promluvit a dohodnout se na nějakém řeení problému, protoe ten problém tu je i kdy ho ona nevidí. A jestli se s tebou nebude chtít bavit a něco řeit, tak bych jí poslal do pr..., protoe té holce na tobě evidentně nezáleí a jedinej kdi se stará, jse ty.
Upřímně, chce ít v takovémhle vztahu?
Čoveče, chce to trochu sebeúcty a jestli ti přítě řekne, e s tebou ne, ale s jinýma jo, tak jí kopni do pr...., nic jiného si nezaslouí. Tohle je láska? Jestli jo, tak dík, nechci.
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Taky mám pocit, e zanedlouho bys psal do psychologické poradny. Nedokáu si představit, e bych měla kontrolovat sex mého partnera s někým jiným. Musí to být psychicky velmi náročné a i jako partnerce by mě vadilo, kdybych byla v tu chvíli pod dohledem. Snaila bych se tento problém řeit mezi váma dvěma a po vyčerpání vech dostupných moností přemýlela o náhradním řeení. Jetě otázka, jak dlouho jste spolu?
Myslím e by sa nali chlapi, ktorím ide len o sex. A ona tie by to tak brala, keby sa stertli len za tým účelom a mimo to by nerozvíjali nejaký kontakt. Myslím e by jej nevadilo, keby som bol pritom a dohliadal na to a mne asi tie nie. Asi by ma to aj vzruovalo, aj by som bol spokojný e si uila a ona by mi bola za to vďačná.
Myslím e by to lo. Záleí na dohode a ako velmi chceme spolu zosta. A to je v poriadku. Ale myslím si e ten nezáujem o sex eln schováva, ale nezvíazí nad tým. Bojím sa e sa dostane do maličkého pokuenia a ona zlyhá. A potom to môe ma ovela vánejie následky. U sme vyčerpali asi vetky monosti. Myslím si e toto by mohlo zabra. Ale neviem ja som chlap. Preto sa pýtam vás dievčatá, či by to mohlo vís, pri tej najlepej vôli z oboch strán.
Adrianne - áno, ja by som jej aj s tým hladaním pomohol. Prečo? Nezdá sa ti to? Ja si myslím e by nespávala stále s inými. Bola by to len dočasná zmena, nech sa nasýti, prestane túba (čo sme u skúsili, po tom tolko netúime), a vďaka a čo som pre nu dokázal urobi, spolu s okorenením a preatím nudy - jednotvárnos, stále rovnaký partner, by sa ná vzah utuil a aj sex. ivot. Myslím e by potom začala viac po mne túi, zistila by e vade je to v podstate podobné, po mojich dotykoch a tento dôkaz lásky- záchrana vzahu s polu s vďakou by nám pomohli sa viac k sebe pripúta. Potom by to u nepotrebovala. Mono a po čase, keby zase nastal stereotyp.
A viem e ona by urobila to isté kedykožvek pre mňa.
Myslím si e by sme to zvládli aj psychycky a myslím e sa s nou zhodneme aj v tom, e by nám to obom pomohlo. Spíme spolu 6 rokov.