6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Domíčku, a co zkusit tady Těhulky? Tam je spousta mamin, co u nějaké to robě mají i těch, co čekají první, osudy taky barevný, jak to bývá... a jsou z celé republiky. Moná je tam těhulka z tvého okolí. Zkus se zapojit do debaty, přinejmením se dozví spoustu věcí kolem porodnic, plenek, rostoucích bříek a tak, který se ti budou hodit...
Já být tebou, tak to prubnu.
Není tady
Podle toho co píe, tak nějak nechápu jak jste mohli plánovat miminko za situace, kdy jak píe jste se hádali, nechtěl s tebou bydlet a dokonce jste se u jednou rozeli.
Mám z toho spíe pocit, e jsi ho chtěla za kadou cenu a on na to prostě není připravený. Nebyl připravený ani společný ivot...nato na miminko.
To je můj pocit z toho cos napsala.
Pus ho z hlavy, ře sebe a miminko.
11angelika napsal(a):
a odkud jsi? NESNAZ se to a ho chapat, ty mysli na sebe na miminko, vim ze je to tezke taky mi to obcas jeste ted ujede, ale SNAZIM se a to hodne, kdyby jsi videla ty sms jake dostavam ja plne medu, co deticky, jak je miluje jak je chce chranit, ale jak pak udela jednou za 14dni to vi asi jen pan BUH a pak se z toho vyklube ze mimi je 5 mesicu a choval ho od porodu 3 minuty a druheho za cele prazdniny 40minut taky jsem si rikala jak to pochopil a jak vidis tak ne.
To je dobře,e to zvládá,moc ti fandím.Jsem z Neratovic,kousek od Prahy a ty?
Není tady
Mi to trochu smrdí závislostí, sama jsem si tím prola a vím, jak odpudivě to na pány tvorstva působí. Jen si sama zkus představit, jaké to je ít s někým, koho si neváí. Děsné. Řekla bych, e si za to můete oba. Jsi teď momentálně v nepříjemné ivotní situaci, ale zkus si to vechno vzít z perspektivy několika třeba i víc let, a ti bude tolik a tolik a ten tvůj malý u nebude dávno malý. Vechno se zahojí a pokud si z toho vezme pro sebe to dobré, vyjde zocelená a u nikdy, ale opravdu nikdy nedovolí, aby ses do podobné situace dostala. Mui toti nejsou lékem na nai samotu. To se zle vyplácí a pamatuju, není to z mé hlavy, ale jediná pomocná ruka kterou má, visí na tvém rameni, či jak se to píe :-)
Není tady
domicek512 napsal(a):
Tak jsem včera dostala první sms,která byla z jeho strany.jinak jsem mu psala a volala já,ale u jsem od toho upustila a včera se zeptal: '' Jak se ti daří a co bříko jak roste?''
Nejdříve jsem si říkala,sakra to se ani nezeptá na můj zdravotní stav a jest-li je ve v pořádku,kdy toho malého neopoutí jak říkal? A kdy mi přila tahle sms zabolelo to...chjo..
Domíčku, tak myslím, e u se tu dost "zanadávalo" na neschopné a nezodpovědné muské plémě, take u se mohu zeptat: a co ty? Moná je na čase přestat lkát co by zhrzená děvčica a začít se chovat jako zodpovědná matka. Protoe vechno, co ty proívá, proívá s tebou i to malé a přinese si to sebe do začátku....
Pokud se ten pán ptá, co bříko a jak roste, tak se prostě ptá na své dítě a ty bys měla být ráda, e se o ně zajíma. Navíc se také zeptal, jak se ti daří, take ho zajímá i tvůj zdravotní stav, nemyslí?
Neiv dál svoji závislost, protoe ty na něm závislá jsi a byla to nejspí právě ta závislost, neustálé výčitky, e tě zanedbává, co ho od tebe odehnalo. Ty sama si umí představit, e má takhle časově náročnou práci a jetě se na stopro dokáe věnovat partnerovi? Nejsi u ádné mládě, měla bys teď přestat řeit toho mizeru, co tě opustil - jednou mu za to třebas bude vděčná - a měla bys začít myslet na sebe a na dítě, které nosí. Zkus se zklidnit a neřeit to, co stejně nevyřeí. Upři svou pozornost tam, kde něco udělat můe. Nejsi první ani poslední,k terou mu v této situaci opustil a nebo která ho svým chováním odehnala. Co bylo, to bylo, nech to být a zaměř se na to, co JE.
Z toho, co píe, si myslím, e ten mu tě má rád, ale prostě u to nezvládal poslouchat a proívat. Máte prostě oba máslo na hlavě, tak na to jeho se vykali a zaměř se jen na to svoje. Uvidí, co se pak bude dít
A dobře si přečti, co píe marketa.koliba, je v tom hodně moudrosti.
Není tady