Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 8. 2010 11:42

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Opustil mě v těhotenství.

Domíčku, a co zkusit tady Těhulky? Tam je spousta mamin, co už nějaké to robě mají i těch, co čekají první, osudy taky barevný, jak to bývá... a jsou z celé republiky. Možná je tam těhulka z tvého okolí. Zkus se zapojit do debaty, přinejmenším se dozvíš spoustu věcí kolem porodnic, plenek, rostoucích bříšek a tak, který se ti budou hodit... smilewink
Já být tebou, tak to prubnu.

Není tady

#27 27. 8. 2010 11:55

chacinta
Host

Podle toho co píšeš, tak nějak nechápu jak jste mohli plánovat miminko za situace, kdy jak píšeš jste se hádali, nechtěl s tebou bydlet a dokonce jste se už jednou rozešli.
Mám z toho spíše pocit, že jsi ho chtěla za každou cenu a on na to prostě není připravený. Nebyl připravený ani společný život...natož na miminko.
To je můj pocit z toho cos napsala.
Pus ho z hlavy, řeš sebe a miminko.

#28 27. 8. 2010 19:29

domicek512
♥♥-----

11angelika napsal(a):

a odkud jsi? NESNAZ se to a ho chapat, ty mysli na sebe na miminko, vim ze je to tezke taky mi to obcas jeste ted ujede, ale SNAZIM se smile smile a to hodne, kdyby jsi videla ty sms jake dostavam ja plne medu, co deticky, jak je miluje jak je chce chranit, ale jak pak udela jednou za 14dni smile smile to vi asi jen pan BUH smile a pak se z toho vyklube ze mimi je 5 mesicu a choval ho od porodu 3 minuty a druheho za cele prazdniny 40minut taky jsem si rikala jak to pochopil a jak vidis tak ne.

To je dobře,že to zvládáš,moc ti fandím.Jsem z Neratovic,kousek od Prahy a ty?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;28/st/20101205/k/7fc5/preg.png Dominiček

Není tady

#29 30. 8. 2010 11:20

marketa.koliba
♥------

Mi to trochu smrdí závislostí, sama jsem si tím prošla a vím, jak odpudivě to na pány tvorstva působí. Jen si sama zkus představit, jaké to je žít s někým, koho si nevážíš. Děsné. Řekla bych, že si za to můžete oba. Jsi teď momentálně v nepříjemné životní situaci, ale zkus si to všechno vzít z perspektivy několika třeba i víc let, a ti bude tolik a tolik a ten tvůj malý už nebude dávno malý. Všechno se zahojí a pokud si z toho vezmeš pro sebe to dobré, vyjdeš zocelená a už nikdy, ale opravdu nikdy nedovolíš, aby ses do podobné situace dostala. Muži totiž nejsou lékem na naši samotu. To se zle vyplácí a pamatuju, není to z mé hlavy, ale jediná pomocná ruka kterou máš, visí na tvém rameni, či jak se to píše :-)

Není tady

#30 30. 8. 2010 11:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

domicek512 napsal(a):

Tak jsem včera dostala první sms,která byla z jeho strany.jinak jsem mu psala a volala já,ale už jsem od toho upustila a včera se zeptal: '' Jak se ti daří a co bříško jak roste?''
Nejdříve jsem si říkala,sakra to se ani nezeptá na můj zdravotní stav a jest-li je vše v pořádku,když toho malého neopouští jak říkal? A když mi přišla tahle sms zabolelo to...chjo..

Domíčku, tak myslím, že už se tu dost "zanadávalo" na neschopné a nezodpovědné mužské plémě, takže už se mohu zeptat: a co ty? Možná je na čase přestat lkát co by zhrzená děvčica a začít se chovat jako zodpovědná matka. Protože všechno, co ty prožíváš, prožívá s tebou i to malé a přinese si to sebe do začátku....
Pokud se ten pán ptá, co bříško a jak roste, tak se prostě ptá na své dítě a ty bys měla být ráda, že se o ně zajíma. Navíc se také zeptal, jak se ti daří, takže ho zajímá i tvůj zdravotní stav, nemyslíš?
Neživ dál svoji závislost, protože ty na něm závislá jsi a byla to nejspíš právě ta závislost, neustálé výčitky, že tě zanedbává, co ho od tebe odehnalo. Ty sama si umíš představit, že mᚠtakhle časově náročnou práci a ještě se na stopro dokážeš věnovat partnerovi? Nejsi už žádné mládě, měla bys teď přestat řešit toho mizeru, co tě opustil - jednou mu za to třebas budeš vděčná - a měla bys začít myslet na sebe a na dítě, které nosíš. Zkus se zklidnit a neřešit to, co stejně nevyřešíš. Upři svou pozornost tam, kde něco udělat můžeš. Nejsi první ani poslední,k terou muž v této situaci opustil a nebo která ho svým chováním odehnala. Co bylo, to bylo, nech to být a zaměř se na to, co JE.
Z toho, co píšeš, si myslím, že ten muž tě má rád, ale prostě už to nezvládal poslouchat a prožívat. Máte prostě oba máslo na hlavě, tak na to jeho se vykašli a zaměř se jen na to svoje. Uvidíš, co se pak bude dít wink
A dobře si přečti, co píše marketa.koliba, je v tom hodně moudrosti.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí