6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
Zkusím vám napsat můj příběh a snad zde najdu někoho,kdo proil něco podobného,nebo proívá a snad najdu i nějakou tu radu.
Kdy jsme se s přítelem poznali,bylo to moc fajn.Smáli jsme se a uívali si kadého dne,kdy jsme byly spolu.
Pro jeho pracovní vytíenost jsme se vídali jen o víkendu.Samota mě tíila tak jsem mu zkusila navrhnout společné bydlení o kterém prý nepřemýlel a pohádali jsme se.Rychleji jsem mluvila,ne přemýlela a u to bylo.Rozeli jsme se.Během necelých 3 měsíců jsme si napsali 2 sms.Letos v lednu jsem mu napsala,zda nezajdeme na kávu a on odepsal,e mi napsal mailík a proč neodpovídám.Mrkla jsem s tlukoucím srdcem copak mi píe a vida.Rád by,abych mu napsala a jak se mám.Dali jsme se opět dohromady a opět se vídali pouze o víkendu.Přijel v pátek večer a v neděli odpoledne odjíděl.Přes týden jsme byly v kontaktu jen přes mobil.Bohuel jsme se nevyhli tomu,e větinou o tom víkendu dolo k výměně názorů a hádkám.
Stalo se i,e se v noci sebral a odjel k rodičům.Druhý den jsem za ním jela a udobřili jsme se.
V březnu jsem otěhotněla.Stalo se tedy to,e byl u mě od pondělí do pátku a o víkendy u rodičů.
Začali jsme tedy spolu bydlet.Ráno kolem 10h odjel do práce a vracel se kolem 1h v noci.
Proběhla pusa,pomazlení a spánek.Ráno snídaně a opět do práce.Tak to lo pořád a do pátku do rána kdy odjel a přijel a v neděli v noci.Málo kdy skončil dříve.
Mé stavy nálad začali nabírat na obrátkách.Věčně nespokojená.Spíe s tím,e nemá na mě čas.Volno měl 1 den v týdnu a to jetě ne pravidelně.Pak se rozhodl,e bude jezdit i v pátek v noci a bude do práce odjídět v sobotu dopoledne a vracet se v neděli v noci.Moc času jsme spolu opravdu netrávili.Hádky byly opravdu časté.
Jen jsem touila ho mít chvíli pro sebe a být s ním.Kdy měl volno,bylo to prima.Jeli jsme k vodě,nebo grilovat,nebo nákupy pro malého.Kdy jsem jela k lékaři do poradny tak jezdil se mnou.Byl se podívat i na UTZ.
Do dalí poradny u jsem se větinou obědnala tak,aby mu to časově vyhovovalo.Opět kvůli jeho práci.
Tak plynul čas a já jsem dost brečela a prosila ho a je se mnou,aby měl ten jeden jediný den volno,e mi chybí a je mi smutno.Řekl mi,e pořád jen řvu a e dítě se narodí krypl a jest-li prý to tak bude tak se mnou končí a rozejdeme se.
Jednou jsem si lehla a usnula,nenapsala jsem mu a nezavolala.Nemohla jsem,kdy jsem spala a on spal přes noc u rodičů a měl celou noc vypnutý mobil.Druhý den jsem se mu dovolala a řekl mi ''No a tak jsem to měl vypnutý''. Kdy jsem s ním nekomunikovala tak co.On mi toti napsal sms a volal mi.Měla jsem tichý reim.Stejně jsem spala.Akorát mi řekl,e mu to vyčítám a buzeruju,pořád se mi prý něco nelíbí.
Teď jsem v 6 měsíci těhotenství a přítel ode mě odeel.Pořád se prý hádáme.Dokonce řekl,e u mě chtěl nechat,ne jsem otěhotněla,ale řekl si,e se to třeba zlepí,ale nic tak prý odchází.e u se mnou nechce být.Malého prý neopoutí.Bude mi dávat peníze navíc.Platím si půjčku na byt a jsem na nemocenské,tak řekl,e mě ve tychu nenechá.Ten den kdy odeel jsem jela k jeho rodičům.Udělalo se mi,ale zle z toho stresu.Nala mě jejich sousedka a vzala do Nemocnice.Malý byl v pořádku.Jen ten vyí tlak.Sousedka mu volala a on řekl,e bude ve v pořádku a se nebojím.Přijel pro mě do Nemocnice,e mě odveze domů.Snaila jsem se s ním mluvit,ale nechtěl.Řekl mi,e místo aby pracoval tak mě musí vozit z Nemocnice domů.
Je to hodně čerstvé,straně to bolí.Musím být kvůli malému silná,ale vůbec mi to nejde.Miluju ho a chybí mi.
Chtěla bych,aby se vrátil,ale asi mi za to nestojí,kdy tohle udělal.Chci,aby měl malý tátu a mi byly úplná rodina,ale asi je to planá naděje.Jeho maminka je z toho také patné.Je to první a navíc vytouené vnouče. Nedokáu se na nic soustředit nic dělat i kdy vím,e by mi to asi pomohlo.Pořád na něj myslím.Pokadé kdy se malý hýbe mě bolí na dui,protoe je to jeho vlastní krev.
Mluvila jsem s Psycholokou,ale nějak mi to nepomohlo.Vím,e to chce čas,ale ten se straně vleče a já se bojím,e to nikdy nepřejde...
Není tady
Ahoj ja jsem jsem to prozila a dokonce dvakrat, poprve kdyz prvnimu ditku byl mesic a neco a pri druhem ve 4.mesici tehu, vim jak ti je jak se citis co prozivas, me nejvice zranovalo kdyz mi jeste daval na obdiv ze opravdu nekoho ma jak on mu pujcuje uz i auto, a ja s brisek a jeho miminkem, tobe radim, vim, ze je to tezke, nelez do takoveho vztahu znovu uz ho nechtej , snaz se si ho vymazat z hlavy, jde to, ale musis se snazit, to neni clovek ktery te podpori a pak to uvidi i tvoje miminko a bude te to stvat o to vic, v cem sve dite vychovavas, me taky kdyz mel od nekud odvezt mluvil tak jako ten tvuj.Ja si poradit nenechala a ikdyz jsem to vsechno videla a slysela presto jsem tomu porad nechtela verit a doufala v neco co nebylo a tak si s nim poridila i druhe.....
Není tady
Také jsi to neměla jednoduché.Tím,e ho miluju chci aby se vrátil.Jetě má klíče od bytu a nějaké věci.Prý si je vezme a mi přiveze postýlku.Tu jsme koupili spolu a nechali u jeho rodičů.Vím,e je jetě čas na ní a věcí má fůru doma tak co tu má nepotřebuje hned.Říká,e nejsem patný člověk,ale nemiluje mě.Prohlásil,e kdyby jsme tu neměli hlídané parkovitě asi by sem ani nejezdil.Jako kdyby auto bylo víc.Chápu,e ho potřebuje k práci,ale říct to přede mnou je blbý.Připadala jsem si méněcenná.
Zkrátka kluka si prý bude půjčovat,jest-i mu ho budu půjčovat.Jeho poslední sms.
Není tady
Domicku prosim te nesnaz se o to aby se VRATIL, presne tohle jsem slychavala taky, ale uplne presne, mam blbou garaz prej to jeste pridaval k tomu parkovani, veci si nevzal do dneska, byla jsem uplne zabednena, brecela jsem ale ja ho miluju, ale chci aby melo male tatinka, kdyz jsem si tim vsim prosla vim, ze je to blbost neudelej ji taky, dneska si rikam, ze mi mel nekdo dat radeji pres hubu, nenech se trapit, ikdyz vim, ze v tehu je to strasne tezke, ja mu musela navic davat sve starsi dite, on mu vypravel jak se ma ted spickove ze si lita letadlem do ciziny, za cele prazdniny ho chtel videt 2x po 40minutach, takovym chlapem, ikdyz to snad ani chlap neni by to bylo cely zivot dite ho vicemene obtezuje
Není tady
Domíčku, já vím, e tvá situace je straně těká, ale otoč si to na druhou stranu- opravdu bys pro své dítě chtěla tatínka, co není doma, přijede jen na víkend a nebo přes týden v noci a ráno vypluje? Stejně bys na vechno byla sama i kdybyste spolu zůstali, hádali byste se a tvůj syn si určitě zaslouí víc... takhle máte anci na jinýho taku.
Nebude to mít jednoduchý, ale ono se vechno uklidní - teď je to straně bolavý... čas je nejlepí lékař, věř tomu.
Není tady
Domi, jestli jste se hádali u od začátku, byl ten vztah u tenkrát na nic. Myslím si, e to, e chce pro malého tátu a úplnou rodinu je sice hezká věc...ale za podmínek jak vae souití vypadalo, by to bylo to nejhorí co by jste udělali. Malý bude mít tátu i kdy spolu ít nebudete a úplnou rodinu s někým, s kým si ty bude rozumět a bude ti vyhovovat.
Nedr nic za kadou cenu, abys jednou nelitovala a neproila svůj ivot v kadodenních hádkách Nadechni se, dr se a jdi dál.
Není tady
Někdy mám pocit,e ho to malé taky moc nezasáhlo.Přál si mít holku,ale bude to chlapec.
Ne jsme věděli co to bude,dával bříku pusinky a říkal ''ahoj tady táta,jdu do práce''.Pak nám řekli bude to chlapec a já si připadala,e jsem ho zklamala,přitom to nemůu ovlivnit pohlaví.Občas bříko pohladil,ale já chtěla častěji.Vím,e na to chlapi někteří moc nejsou,ale chyběla mi pozornost tak jsem si jí co nejvíce vynucovala.
A jsem ho od sebe odehnala,ale větinou mi říkají,e můu být ráda.Teď mu nepíu,nevolám.Jest-li má o malého zájem tak by měl zavolat sám a zeptat se na můj zdravotní stav.Myslím tedy,e by ho měl projevit,kdy řekl,e malého neopoutí.Čas ve zahojí,ale musím opravdu jen čekat...
Není tady
Zvladnes to s jedim miminkem dobre ja mam dve a zvladam to lip, nikdo me nenervuje, mam svoji pohodu klid, deti jsou klidnejsi nemaji ubrecenou mamku, je to trosku narocnejsi s penezma a s tim ze jsi na starosti i radosti sama ale nez byt s takovym lepe je mi samotne a to v podstate nemam nikoho kdo by mi pomahal a neverim ze jen tak najdu s 2 detmi nejakyho chlapa do toho asi jen tak nikdo nepujde
Není tady
domi necekej zarid se podle sebe, mazej si brisko, hlad si ho sama, u druheho uz to bylo dobre hladilo mi brisko starsti ditko , chod na prochazky, delej si ovocne a zeleninove salaty, neco si kup, zajdi si do kina potes sama, necekej i kdyby se vratil nic hezkeho by te necekalo nas se vratil a vidis dokazal to opustit nenarozene dite, rekl, dej ho k adopci pak mi vycetl ze jsem ho nechtela k porodu nevyznam se v nem, asi oni on sam nevi, porad pise jak se maji kluci, aby prijel vzal kocarek nebo starsi do lesa tak je zase nemusi....
Není tady
uz to kdyz stoji jen o jedno pohlavi druhe uz se mu nelibi pane boze co je to za lidi, mel by byt rad ze se vse vyviji dobre, ze je mimi v poradku uz to chapes??, mel by se tesit pecovat
Není tady
Děkuji vám vem co jste mi odpověděli.je pravda,e jsme se hádali u dříve a asi by to opravdu neklapalo nikdy.Byl raději v práci,měl tam klid.Hodně mi pomáhá mamka a jeho maminka se o vnoučka zajímá a nechce o něj přijít.Pořád se snaí,aby jsme se nerozeli.Po dítěti jsem touila a teď kdy ho nosím dopadne to takhle.Sama v 31 letech a jetě těhu..nic moc.Snad se objeví někdo kdo nás bude mít opravdu rád a s kým si budu já a můj syn rozumnět.
Není tady
domicek512 napsal(a):
Řekl mi,e pořád jen řvu a e dítě se narodí krypl a jest-li prý to tak bude tak se mnou končí a rozejdeme se.
Tohle je sice hodně drsně řečeno,ale zamyslela ses nad tím?
Proč ubliuje sobě a svému dítěti tím, e se věí na někoho, kdo o tebe nestojí ?
Není tady
Domičku,
mysli na sebe a to maličké. Kadá zpravidla touíme, aby nae děti měly "úplnou rodinu", ale ne vdy to výjde. Věř, e to malé vnímá Tvé rozruení, stres a můe se to na něm podepsat. Tvůj partner asi nebyl a není připravený na "hnízdění" . Má kolem sebe lidi, kteří Ti pomáhají a to je moc fajn. Něco podobného se stalo jedné mé kamarádce. Ta zůstala s dítětem sama pár měsíců po jeho narození. Svou situaci tehdy brala jako doslovný konec světa. Jako něco co definitivně "pohřbilo celý její ivot. Dnes s odstupem času se na to dívá, tak, e nebyli ani jeden připraveni. On měl pocit, e jej tlačí do něčeho, co on nechce a ona zase měla pocit, e dává do vztahu daleko více ne on a e je ona kdo neustále ustupuje. Nevrátili se k sobě, počáteční nevraivost po rozchodu ustoupila, kamarádka si přiznala, e by se oba trápili. Dneska dokáou komunikovat, on si bere malou a kamarádka má partnera, se kterým cítí, e je to "ono".
Teď vidí ve černě, ale počkej a se ten drobeček narodí, svět bude krásný
Není tady
Domicku, píe, e to neklapalo u dřív a přítel se doma moc nezdroval. Ale nezmiňuje se o tom, jestli jste o děátku mluvili a hlavně chtěli ho oba. Nebyl to jen tvůj dalí pokus, jak ho "přitáhnout"? Je docela moné, e ho těhotenství zaskočilo nepřipraveného - a teď se sice aspoň nějak snaí, ale je to spí o povinnosti, ne o vztahu.
Buď ráda, e má za sebou obě babičky - i kdy asi ani potencionální tchýně by případnému rozchodu nijak zabránit nemohla. Ale i tak má mrňousek u teď několik lidí, kteří ho mají rádi a s láskou ho přovítají na svět... u to je hodně. No a kdybyste se přece jen rozeli, nevypadá to, e by ho táta nechtěl vůbec.
Není tady
Miminko jsme plánovali,ale nejdříve spolu chodit,pak bydlet a pak dítě.Stalo se.Musím se s tím vyrovnat.malý mi zůstane,ale chlap můe odejít vy.Občas prohodil větu,e pořád nemůe uvěřit tomu,e bude mít dítě,kdy se nedokázal postarat ani sám o sebe do nedávna.Asi ho to opravdu moc zaskočilo.
helena napsal(a):
Domicku, píe, e to neklapalo u dřív a přítel se doma moc nezdroval. Ale nezmiňuje se o tom, jestli jste o děátku mluvili a hlavně chtěli ho oba. Nebyl to jen tvůj dalí pokus, jak ho "přitáhnout"? Je docela moné, e ho těhotenství zaskočilo nepřipraveného - a teď se sice aspoň nějak snaí, ale je to spí o povinnosti, ne o vztahu.
Buď ráda, e má za sebou obě babičky - i kdy asi ani potencionální tchýně by případnému rozchodu nijak zabránit nemohla. Ale i tak má mrňousek u teď několik lidí, kteří ho mají rádi a s láskou ho přovítají na svět... u to je hodně. No a kdybyste se přece jen rozeli, nevypadá to, e by ho táta nechtěl vůbec.
Není tady
domicek512 napsal(a):
Miminko jsme plánovali,ale nejdříve spolu chodit,pak bydlet a pak dítě.Stalo se.Musím se s tím vyrovnat.malý mi zůstane,ale chlap můe odejít vy.Občas prohodil větu,e pořád nemůe uvěřit tomu,e bude mít dítě,kdy se nedokázal postarat ani sám o sebe do nedávna.Asi ho to opravdu moc zaskočilo.
Jo takovýhle pány známe! Dokud jde o teorii,tak miminko super a není problém a kdy pak dojde na realitu,tak práskne do bot,ale tvrdit bude,e problém vlastně není v dítěti,ale v tobě .
Hm, vím,e teď tě to neutěí,ale i kdyby s tebou zůstal,tak ti to příli nepomůe.
Prola jsem si podobnou kolou a potom jsem si zpětně říkala,e by bylo lepí,kdyby mě opustil u těhotnou.
Pardon dneska mám nějakou neempatickou
Neboj se,e na dítě bude sama. . .to vůbec není nic hrozného z čeho by se hroutil svět.
A u vůbec se neboj,e mu nedokáe zajistit úplnou rodinu. Jen se neupínej k tomu,e to bude s tímhle muem.
Mimochodem, domov dokáe vytvořit pro své dítě klidně sama bez ohledu na nepříznivé okolnosti.
Upravil(a) werena30 (25. 8. 2010 10:40)
Není tady
presne tak jak pise Werena niceho se neboj a nej se vykasli, kdyz se takhle dokaze chovat k tehulce jiny uz nebude me to rikali ja tomu neverila a podivej
Není tady
...mohla bych napsat sáhodlouhý elaborát jak mi je to líto a e si tě takovej chlap nezaslouí a bylo by to na půl monitoru, toho se ti tu jistě dostane, ale zkrátím to napíu jen "kopni ho do zadnice" a nezdruj se s takovým pacientem co tě jen shazuje a stejně bydlí raději u maminky nebo bůh ví kde. Zaka si na něj myslet pujde to pomalu ale půjde. Zaádej si o výivné na sebe, dítě o peníze na porod a výbavu a pus ho k vodě nepolepí se. Takových příběhů tu je.
Není tady
Tak jsem včera dostala první sms,která byla z jeho strany.jinak jsem mu psala a volala já,ale u jsem od toho upustila a včera se zeptal: '' Jak se ti daří a co bříko jak roste?''
Nejdříve jsem si říkala,sakra to se ani nezeptá na můj zdravotní stav a jest-li je ve v pořádku,kdy toho malého neopoutí jak říkal? A kdy mi přila tahle sms zabolelo to...chjo..
Není tady
To jsou jen výčitky svědomí, nic si z toho nevyvozuj. Bohuel. I zmetci mají občasné záchvaty svědomí, které vak větinou nic neznamenají.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
To jsou jen výčitky svědomí, nic si z toho nevyvozuj. Bohuel. I zmetci mají občasné záchvaty svědomí, které vak větinou nic neznamenají.
Snaím se pořád si říkat nic to neznamená,jde jen o malého o tebe zájem nemá.
Proč si musí člověk tu bolest přetrpět.Kdyby lo usnout..probudit se a ve by bylo vymazáno z hlavy a bolest v srdci by se hned také ztratila.
Není tady
domi vubec na SMS tohohle razu nehled opravdu ve skutecnosti nic neznamenaji, ja je dostavala ob den, kdyby me takovou starost o brisko zustal s tebou, sms mu nic neudela kdyz mu napises ze je ti dobre, vezme to tak ze povinnost je splnena, netrap se, hlad si brisko, zpivej si lad se do toho miminka vim ze to jde jen tezko ale je to nejlepsi co muzes udelat, nepremyslej nad tim ze ho chces zpatky..........
Není tady
Taky myslím,e by se mnou jinak zůstal a nenechal by si to ujít,ale nějak si to zatím nechci připustit. Spí to nechci pochopit.Kdybych alespoň měla v okolí kamarádku co taky čeká mimi,ale ádná tu není a ostatní nemají čas.Chodí do práce,nebo někde jsou se svými protějky.
Není tady
Skús si nájs nejakú cez net... alebo chodi na nejaké tehu aktivity, gravid jógu, cvičenie pre tehotné...
Není tady
a odkud jsi? NESNAZ se to a ho chapat, ty mysli na sebe na miminko, vim ze je to tezke taky mi to obcas jeste ted ujede, ale SNAZIM se a to hodne, kdyby jsi videla ty sms jake dostavam ja plne medu, co deticky, jak je miluje jak je chce chranit, ale jak pak udela jednou za 14dni to vi asi jen pan BUH a pak se z toho vyklube ze mimi je 5 mesicu a choval ho od porodu 3 minuty a druheho za cele prazdniny 40minut taky jsem si rikala jak to pochopil a jak vidis tak ne.
Není tady