Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 23. 8. 2010 8:14

5ka
♥♥♥----
Registrovaný: 30. 7. 2008
Příspěvky: 131

Hlasivky

Ahoj,
máte někdo zkušenosti se ztrátou hlasu? Jestli ano, poraďte. Ztrácím hlas už aspoň měsíc. Vždy jsem mívala spíš hrubší hlas a je fakt, že vysoké tóny ze sebe nevydám. No teď už mi začínají dělat problémy i ty hlubší. Nejsem nemocná, cítím se skvěle. Nekouřím, nekřičím, alkohol jen příležitostně. Nechápu příčinu.
Včera jsem četla pohádku synovi a strašně mě to vyčerpávalo. Dá mi to hodně práce, abych vydala ze sebe hlásku. Poraďte, nebo napište svou zkušenost. Díky


http://b5.lilypie.com/Bzlpp2.png  http://b3.lilypie.com/rqY6p2.png

Není tady

 

#2 23. 8. 2010 12:39

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava
Registrovaný: 29. 12. 2009
Příspěvky: 220

Re: Hlasivky

5ko, mám fajn skušenost se svízelem a hulevníkem lékařským, který si zalívám horkou vodou jako čaj.
Kamarádka zpěvačka taky nedá dopustit na pití vincentky nebo cucání panthenolu, měla hlasivky tak poničené, že musela na 2 měsíci vysadit - nemluvit a doma se učili znakovou řeč! Tak na to pozor, syn by asi neměl radost :-)
Vyzkoušej čaj z řepíku lékařského, luhovat 5 minut, v závěru varu jednu polévkovou lžíci květu červené růže. Pomohou i teplé zábaly. Pozor si dej na "spolehlivé" bonbóny z lékárny, které spíš vysušují sliznici, jak je začneš cucat.
Na chrapot je dobrá šalvěj. Hlavně nešeptej, tím si hlas odrovnᚠještě víc. Kdyby Ti nic z toho nezabralo, zajdi za foniatrem, vyplatí se to.

Tak se dej do pořádku, a mᚠzase hlásek jako konipásek!


Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů