Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 8. 2010 21:23

beth
♥♥♥----
Místo: KV

Nemohu (taky) zapomenout na bývalého

K založení tohoto tématu mne inspirovala Tanitaa ........ prožívám podobné trampoty, ale....... To ale spočívá v trochu jiné situaci. S přítelem jsem se po třech letech rozešla už skoro před rokem. Stále na něj myslím. Za tu dobu jsme se viděli asi třikrát a pokaždé mi říkal, že na mne čeká ať se vrátím. Moje situace je obtížnější v tom, že jsem vyšší vzrůstem, navíc  se mi blíží padesátka a pravděpodobnost, že potkám někoho s kým bych si rozuměla moc velká není.
Ačkoli se snažím zaměstnat a zabavit, je mi smutno a často na něj myslím. Navenek asi působím vesele a vyrovnaně, ale když jsem sama často na mě padá smutek. Přátelé ani širší rodina mi partnera nenahradí. Vrátit se k němu jen proto, že se cítím sama, to by byla chyba, to vím. Situaci mi ani neulehčuje mé okolí, občas čelím soucitným otázkám jak se mi žije samotné a jestli si hledám "chlapa" atp. Doufám, že se časem  naučím žít sama.

Upravil(a) beth (21. 8. 2010 23:45)

Nosiš-li nebe v sobě, najdeš jej všude.
                                       přísloví z Nepálu

Není tady

#2 21. 8. 2010 21:25

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nemohu (taky) zapomenout na bývalého

beth napsal(a):

K založení tohoto tématu mne inspirovala Agewa ........ prožívám podobné trampoty, ale....... To ale spočívá v trochu jiné situaci. S přítelem jsem se po třech letech rozešla už skoro před rokem. Stále na něj myslím. Za tu dobu jsme se viděli asi třikrát a pokaždé mi říkal, že na mne čeká ať se vrátím. Moje situace je obtížnější v tom, že jsem vyšší vzrůstem navíc  se mi blíží padesátka a pravděpodobnost, že potkám někoho s kým bych si rozuměla moc velká není.
Ačkoli se snažím zaměstnat a zabavit, je mi smutno a často na něj myslím. Navenek asi působím vesele a vyrovnaně, ale když jsem sama často na mě padá smutek. Přátelé ani širší rodina mi partnera nenahradí. Vrátit se k němu jen proto, že se cítím sama, to by byla chyba, to vím. Situaci mi ani neulehčuje mé okolí, občas čelím soucitným otázkám jak se mi žije samotné a jestli si hledám "chlapa" atp. Doufám, že se časem  naučím žít sama.

já?

Není tady

#3 21. 8. 2010 21:26

agewa
♥♥♥♥♥♥-

nějak nemám pocit, že bych někde říkala, že nedokážu zapomenout na bývalého..........

Není tady

#4 21. 8. 2010 22:50

beth
♥♥♥----

promiň agewo, byla to tanitaa, překoukla jsem se smile

Upravil(a) beth (21. 8. 2010 22:54)

přísloví z Nepálu

Není tady

#5 22. 8. 2010 8:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Beth, probůh, když je muž senzační povahy, příjemý společník, spolehlivý a hodný člověk, proč by mělo vadit, že je menší? Ve Tvém věku bys snad měla vědět, co je v životě důležité, ne??? smile Tedy to je mi luxus, odhánět v tomhle věku od sebe partnera, protože je menší (se to v posteli stejně srovná, nebo ne?) wink
Ostatně, proč bys s ním nemohla pokračovat ve vztahu? Třeba v takovém tom moderním "vztahu spřátelených garsonek"? Však si ho nemusíš brát...
Můžu se zeptat, proč ses s ním rozešla?
A mimochodem, trocha optimismu - pravděpodobnost, že najdeš někoho, s kým si rozumíš, není zas tak malá, když víš, co nechceš. Na světě je chlapů..... plus internet...
A k vyrovnání předchozího odvážného souvětí trocha pesimismu - ojedinělý výskyt pana božského je opravdu dílem milostivé štěstěny big_smile.
Držím Ti pěsti.

Není tady

#6 22. 8. 2010 8:36

písmenko
Host

Tak asi si dobře rozmyslet, jestli je pro tebe lepší být s ním nebo raději sama. Ale mně připadá, že to v hlavně máš srovnané, že dobře víš, že zpátky k němu už nechceš. Jen tě vždycky naleptá okolí..
Podle mě šance někoho potkat je vždycky. A zůstat sám není až taková katastrofa - ne, není to vůbec lehké, ale když má člověk přátele, rodinu, svoje koníčky..
Když jsem to začala číst, první, co mě napadlo, bylo, že já na expřítele zapomínala přes 3 roky nebo spíš přes 3 roky trvalo, než mi začal tak strašně chybět, než jsem na něj dokázala aspoň den nemyslet, nechtít ho zpátky - a to jsem ten vztah skončila já. Když nikoho nemáš, je to ještě horší, to je jasné. Člověk se pak upne na minulost a přehrává si ho, protože nic jiného ani nemá, nemá čím to přebít.

Jinak s tím vzrůstem jsem to nepochopila, promiň. Jen doufám, že jsi to s ním neskončila jen proto, jak píše Tercila. To by byla hloupost, nebetyčná.

#7 22. 8. 2010 8:38

agewa
♥♥♥♥♥♥-

beth napsal(a):

K založení tohoto tématu mne inspirovala Tanitaa ........ prožívám podobné trampoty, ale....... To ale spočívá v trochu jiné situaci. S přítelem jsem se po třech letech rozešla už skoro před rokem. Stále na něj myslím. Za tu dobu jsme se viděli asi třikrát a pokaždé mi říkal, že na mne čeká ať se vrátím. Moje situace je obtížnější v tom, že jsem vyšší vzrůstem, navíc  se mi blíží padesátka a pravděpodobnost, že potkám někoho s kým bych si rozuměla moc velká není.

ber to tak, že okolí má "soucitné" otázky skoro pro každého (proč nemáš děti, proč máš děti, jak s ním můžeš žít, proč si nenajdeš lepší práci......atd.atd).
pokud ti ty otázky vadí, zkus zjistit proč.

Není tady

#8 22. 8. 2010 9:06

beth
♥♥♥----

Tercila napsal(a):

Beth, probůh, když je muž senzační povahy, příjemý společník, spolehlivý a hodný člověk, proč by mělo vadit, že je menší? Ve Tvém věku bys snad měla vědět, co je v životě důležité, ne??? smile Tedy to je mi luxus, odhánět v tomhle věku od sebe partnera, protože je menší (se to v posteli stejně srovná, nebo ne?) wink
Ostatně, proč bys s ním nemohla pokračovat ve vztahu? Třeba v takovém tom moderním "vztahu spřátelených garsonek"? Však si ho nemusíš brát...
Můžu se zeptat, proč ses s ním rozešla?
A mimochodem, trocha optimismu - pravděpodobnost, že najdeš někoho, s kým si rozumíš, není zas tak malá, když víš, co nechceš. Na světě je chlapů..... plus internet...
A k vyrovnání předchozího odvážného souvětí trocha pesimismu - ojedinělý výskyt pana božského je opravdu dílem milostivé štěstěny big_smile.
Držím Ti pěsti.

Souhlasím, jenže prťaví pánové dávají přednost prťavým dámám, v tomhle to máme my čahounky horší. Mám známého který mi občas žertem říkal : vy jste tak krásná ženská, kdybych byl o půl metru delší hned bych vás bral !  A já na to : Pane X, problém je v tom, že vy jste malej a ne já velká :-). Je mi samozřejmě jasné co je v životě důležité, ale tak to prostě je. Uznávám, že jsem trochu v depce, tak vidím věci černější než jsou.
S přítelem jsem se rozešla, protože nesplnil sliby co nikdy nebyly míněny vážně. Teď už se mi podařilo nechat si jen ty hezké vzpomínky, ale vím, že jsem se rozhodla správně. To je právě ten problém, že to horší se zasune do pozadí a vynikne to pěkné.

přísloví z Nepálu

Není tady

#9 22. 8. 2010 9:36

hhanca
♥♥♥♥♥♥-

Beth, nevím jak jsi vysoká, nikde nepíšeš číslo...jen píšeš, že jsi vysoká...to já jsem taky...tak vím o čem mluvíš. Ale není pravda, že pánové menšího vzrůstu chtějí malé slečny či dámy. O mě se kdysi snažil jeden, který byl skoro o 30 cm menší jako já smile))) Líbily se mu vysoké, ale to už na mě byl teda moc rozdíl! Nic z toho nebylo. Holt člověk si musí dát priority, co je pro něj důležité. Nikdy jsem nepotřebovala mít partnera za každou cenu vysokého, teďka mám už víc jak 5 let stejně vysokého jako jsem já. Když jdeme na ples mám boty i třeba na 10cm podpatku, nevadí to mě ani jemu. Ale mám kámošku, která se s přítelem rozešla jen pro to, že byl menší asi o 5cm. Holt každý se na to kouká jinak, někomu to vadí, někomu ne ....Ale jsou důležitější "věci" než výška ;-)
Lepší hledat sympaťáka než za každou cenu vysokého smile Tak ať se daří a brzo najdeš, co hledáš !!!

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/cW3AKDk.jpghttp://lb1f.lilypie.com/cW3Ap1.png

Není tady

#10 22. 8. 2010 23:09

pencila
♥♥♥----

Jde o to si opravdu snažit uvědomit, co sama chceš. Ne to co okolí od tebe očekává, nebo co si myslí.

Upravil(a) pencila (22. 8. 2010 23:10)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí