21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Můe mi někdo prosím vyvrátit(či potvrdit)právě zjitěnou věc,jestli při kojení druhého dítěte zatahování dělohy je bolestivějí ne u prvního?Pokud to tak je,tak se děsím předem(TP 10.11.),protoe u syna to bylo velmi bolestivé,co teprve u dcery
Není tady
potvrzuji
Není tady
Take potvrzuji, docela jsem v porodnici chtela skemrat o prasky na bolest, ale vydrzela jsem to - ono by to asi pro miminko nebylo to prave orechove. Bolelo to jeste dost i po navratu z porodnice, ale opravdu uz jen par dni. U prvniho si takovou bolest nepamatuju, ale jsou to uz ctyri roky zpatky...
Není tady
u třetího by jsi u práek vzala, stahování dělohy bolelo více jak porod, zase porod byl u třetího skoro bezbolestný
Není tady
Ahoj, taky musím dodat, e to bolelo po druhým porodu víc, dokonce jsem si musela říct v noci v porodce o algifen - proč se těsně po porodu zase trápit, e jo
Upravil(a) Maharishi (20. 8. 2010 18:53)
Není tady
Stránky: 1