29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Může mi někdo prosím vyvrátit(či potvrdit)právě zjištěnou věc,jestli při kojení druhého dítěte zatahování dělohy je bolestivější než u prvního?Pokud to tak je,tak se děsím předem(TP 10.11.),protože u syna to bylo velmi bolestivé,co teprve u dcery
Není tady
potvrzuji
Není tady
Take potvrzuji, docela jsem v porodnici chtela skemrat o prasky na bolest, ale vydrzela jsem to - ono by to asi pro miminko nebylo to prave orechove. Bolelo to jeste dost i po navratu z porodnice, ale opravdu uz jen par dni. U prvniho si takovou bolest nepamatuju, ale jsou to uz ctyri roky zpatky...
Není tady
u třetího by jsi už prášek vzala, stahování dělohy bolelo více jak porod, zase porod byl u třetího skoro bezbolestný
Není tady
Ahoj, taky musím dodat, že to bolelo po druhým porodu víc, dokonce jsem si musela říct v noci v porodce o algifen - proč se těsně po porodu zase trápit, že jo
Upravil(a) Maharishi (20. 8. 2010 18:53)
Není tady
Stránky: 1