|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s pronatalem v praze??
a když tam půjdu bez doporučení dr. budu něco platit nebo to hradí pojišťovna??
Není tady

Ahoj Annulik, já mám zkušenost jen tu nejlepší viz. metřík
. Myslím si, že žádné doporučení nepotřebuješ. Jediné, co je na Pronatalu trošku komplikované je to, že se neobjednáváš ani nekomunikuješ s doktory po telefonu, ale vše se řeší mailem. Pokud Ti můžu poradit, objednej se přímo k docentu Mardešiči, je to kapacita. Ne, že by ostatní nebyli, jsou tam všichni dobří, ale Mardešič je fakt třída.
Kdybys potřebovala cokoliv vědět, tak se ptej. Hodně štěstí !!!
Není tady
Děkuji za odpověď a gratuluju k mimisku 
už jsem se objednala, za měsíc tam máme být 
po jak dlouhé době se vám zadařilo ?? já se těším až se začne něco dít, můj dr. skoro nic neřeší..
Není tady

V Pronatalu napoprvé, ale celkově to bylo moje 4. IVF + 2 kety ( to jsem podstoupila v Unice v Brně ). Zadařilo se nám po šílených jedenácti letech !
Není tady
tak to gratuluju o to víc
a platí se tam něco za konzultace , vyšetření nebo menší zákroky?? myslím že zatím IVF nebudem potřebovat , tedy doufám.. 
Není tady

Nee, za konzultace, vyšetření z krve atd. nic neplatíš. Jen klasických třicet kaček jak u jiného doktora. Co jsem na Pronatalu ocenila bylo to, že nás do ničeho netlačili, nejprve udělali vyšetření, pak mě dokonce docent Mardešič doporučil kontrolní laparku, kterou jsem taky v Praze v Thomayerovce podstoupila ( operoval mě přímo on ) a teprve pak jsme zvažovali případné IVF. V některých CARech se snaží pár hned dotlačit k IVF, tady byli zlatí, snažili se najít jiné řešení.
Není tady
ahojky, já můžu pronatal taky jen doporučit 
jednali jsme s MUDr. Středou, Kultem a pak ještě jednou doktorkou - jméno nevím, podle mě to nebyla Češka, ale všichni byli moc milí.
Já na jejich doporučení nepodstoupila laparoskopii ale hysterosalpingografii (vyšetření průchodnosti vejcovodů rentgenem) no příjemné to nebylo ale byla to chvilka a hned jsem šla domů a zadařilo se na první IUI 
platila jsem kromě poplatku snad jen injekci na OVU ale to moc nebylo.
A máme od nich krásnýho kluka 
doporučení jsem teda měla od svého gyndr, ale podle mě ho ani nepotřebuješ.
držím ti moc palce 
Není tady
ta dr. je podle mě dr.Števíková,má zvláštní přízvuk a je super
Není tady