29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taxonia napsal(a):
pro Helpina 155:
pro tebe "voloviny" pro mě nevysvětlitelný problém.
Nevím proč se do mě navážíš.I já bych mohla říct,že spousta bab,které tady řeší svoje bolístky jsou zase pro mě "jen blbé sny",a jen "takovéto starosti".
Pro každou z nás je problém něco jiného, a neviděla jsem ,že by některá z nás reagovala způsobem " ježiš ty naděláš".
Ano. Kazdy se na tuto situaci diva "podle sveho"...
Ja od urcite doby povazuju SNY za velmi dulezte... pac "sneni" je podle mne urcitym zpusobem "nevědomé vyrovnání se naší mysli s tím, s cím se neumí vyspořádat vedomě"... Sny nas obrazne vybizeji k reseni nedoreseneho... Abych to neprotahovala! Ma moudra kniha o snech (Moderni snar - Jak porozumet svym snum - Tony Crisp) rika, ze vsechno, vsecicko ve snu, jsem urcitym zpusobem JA. Osoby, veci, akce, reakce... Milenka tveho exe, kt. se ti vysmiva, jsi take ty... Vis, mozna to NENI VYSMECH...
Kdyz jsem se svou terpeutkou rozebirala sny, rekla mi, ze je dulezite si je ihned po probuzeni zapsat, tak jak se vybavi, s pocitama, s detailama, vsecko, co chces, zapis... Zamysli se, jestli byl "prijemny", ci desivy... podivej se, jake osoby a veci v nem figurovaly... Vsecky a vsecko jsi TY I ta vysmata milenka... to je TVUJ postoj k situaci, ve ktere momentalne jsi...
Nektere z vas se shodly na tom, ze ta nova milenka "se vysmiva"... Pripojim se v tom, ze po rozpadu vztahu, kde uz byly 4 deti, jsem take videla ve snech "usmatou milenku", stojici pod jakymisi sirokymi schody, po kterych jsem mela sejit, projit kolem ni a prezit to. V tom snu (a pozdeji i v bdelem uvazovani o nem) se mi to zdalo naprosto nemozne a neskutecne... vybavovalo se mi nejvice jakesi ponizeni me z jeji strany, ev. take ma vlastni obava z toho, ze az pujdu kolem ni a uvidim ten priblbly usmev, zabiju ju... Sla jsem teda dolu, posr... strachy, co bude..., a..., prosla jsem, ona vypadala porad stejne - a nestalo se NIC. Ja uz byla za ni (=za problemem, kt. vlastne nebyl), neubylo ze mne, nic se nezmenilo, a k tomu, z ceho jsem mela obavy (=ponizeni, agrese) nedoslo...
Dlouho jsem mela o cem premyslet, to ano... ale az jsem ten sen do posledniho puntiku "rozebrala" s identifikovanim svych pocitu pri tom, odpustila jsem. VSEM!
A uz se mi zdava o necem jinem...
Upravil(a) ViktorkaM (2. 7. 2011 13:42)
Není tady
Kiara, promin, ale vidim to podobne. To vytucnene to primo rika SAMO. Ta baba zrejme na neho byla fest nasrata ( a muze mi tu virtualne rozbit papuľu, za moje kecy ), ze ji plachnul s jinou, zrejme meladsi a tudiz i hezci. No a ted, kdyz ho ta koza oskubala o vsechno, kopla do jeho krasneho sexi zadecku a on prisel jakoby skemrat, ona je na koni ( jako ten cernoch v TV reklame na jednu panskou vuni ) a chechta se mu, az se za jeji sexi brisko popada Takze ? Ty to tam OPRAVDU nevidis ? To bych se dost divil, pac jsi velmi inteligentni zena, takze clovek mozna vidi jen to, co videt chce. Ale napovim, momentalne mu uz nezavidi, pac nema co a UZ muze konecne spat a jak pise, na kazdou svini se vari voda a na tu jeji svini se uz uvarila a svina je varena, tudiz "GAME OVER"
Není tady
morphee, chlap může pláchnout i za starší a ošklivější, když na to přijde a on nepřišel "škemrat", on přišel taxonii vrátit psa, kterého si kdysi pořizovali společně, kterého jí po rozchodu sebral a taxonia ho nesměla ani vídat
A přišel ho vrátit zřejmě ne proto, že by se v něm hnulo svědomí, ale že se kvůli zadluženosti o něj už nemůže starat
Nezlob se na mě, ale taxoniina reakce je pro mě vcelku pochopitelná. Bývalý přítel jí dost ublížil ani ne tak rozchodem, ale tím, že se k ní posléze zachoval jako sketa - viz pes. Ono se říká, že každé zlo se jeho strůjci po nějaké době vrátí a v tomhle případě se to naplnilo měrou vrchovatou !!!
Není tady
Nebo se v nem "hnulo svedomi"..., ale zatim jenom na te rovine: Chudak pes... a ja vul...
Az se to svedomi bude hybat dal, treba dojde az tam, ze: Chudak ja, vul... co jsem to posr...... pak se Tax treba zbavi potreby "zadostiucneni"... a bude klidne spat...
... nebo nebude...
Bozi mlyny totiz melou nejenom porad, ale take porad spravedlive...
Není tady