6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj
Tak jsme dneska poctivě trénovali eééé, no a kadění dobrý, dokonce 2x ale čůrání je zatím 2x do nočníku a 3x mimo. Já vím, e je brzy. Ale občas si řekne sám
Opakování asi zatím u nás neprobíhá, nebo ne tak okatě ale začal říkat něco jako so to jééé ( co to je?) tak stále chodí a ukazuje. Take popisujem a popisujem.
Tady je hnusně i dneska zrovna prí ani prádlo ven jsem u dlouho nedala, doma to blbě schne.
Rada na odstranění smůly by se mi taky hodilo.
Není tady
Pvli, drím palce s nočníkem. U nás se moc nedaří, tak s tím teď moc netlačím.... ale u máme první úspěch na záchodě se zmenovacím prkýnkem
A Terezka taky říká totoje? Take taky pořád vysvětluju a ukazuju
Počasí tady taky hnus, vdycky dopoledne na chvíli vykoukne sluníčko, ale odpoledne je zase hnusně, kdy chceme jít ven. Ale nejhorí je ta zima. Já u asi fakt budu muset pro malou vytáhnout punčocháčky
Není tady
ahojky,
u nás taky občas zkouíme nočník, ale na velkou se to podařilo zatím jen jednou a na malou tak 4x.. no, moc úspěch to zatím není. Ale neva.
JInak chodí u parádně, je stabilní a relatině málo padá, co přisuzuju tomu, e u to prostě docela umí, tak mám radost, e to bylo k něčemu dobré.
Dneska jsme byli zase na stříhání, aby byl na dovču na krátko .
Oblečení na zimu - taky jetě chviku počkám.
no, ve čt jdu na zápis - tak se teda těím
na smůlu - taky neporadí - snad sádlo?!?! (to nám pomáhalo na ruce.. tak třeba by mohlo i na oblečení).
Není tady
Ahojky,
tak na smůlu teda taky neporadím, ale moje babička by určitě věděla. V týdnu tam pojedu tak to vyzjistím
Jinak Terezce se taky občas daří opakovat, ale zatím si ty slůvka nejsou moc podobný. Výborně jí jde sakra, to kdy nám ujede tak to vdycky zopakuje sice to zní jako táááktrááá ale intonuje naprosto perfektně.
Beru to je super e se Tomík tak krásně rozchodil. To u nás se teda ape u dlouho ale po venku toho moc nenechodí, buď detailně zkoumá kadej kamínek nebo se táhne a nebo se chce hned chovat take to vidím na kočárek jetě dlouho.
Rozhodla jsem se e ten fusak z toho odkazu pořídíme, a kdy by jsme ho nevyuili tak ho schováme na přítího prcka.
S nočníkem u nás ádný úspěchy nemám, holt jsem asi líná matka. Prostě na to netlačím nějak necítím e by byla vhodná chvíle.
Fí s tím ke-kéénem jsi mě pobavila
Není tady
Přeju krásný večer omlouvám se trochu jsme to tady zanedbala
Dočetla jsem, ale pamatuju si jen útrky
Se smůlou taky neporadím to jsem jetě neodstraňovala.
Nočník u nás docela jde, ale donese si ho jen málo spí jí tam posazuju já ona toti ani nechce moc mluvit, ale něco jako coto jéé to u nás taky slyím dosti . A teď teda dos i mama mama
Beru tak vidí jak se Tomík rozchodil a teď u se nezastaví a kampak razíte na tu dovču a teda vy snad furt stříháte to mi asi jetě dlouho nebudeme mít co .
Jinak do fusaku se jetě vejdeme take letos to je vyřeený a pak u nebude potřeba
A objednala jsme Elice toto http://www.anyska.cz/detail.php?zbozi=1856530
Jinak máme u hlavu nabouranou během 2 dnů a moncla no děs to nám to u začíná.
Marti koukám jakej dárek chcete koupit Vojtovi
Tak dobrou noc a krásné sny
Není tady
Yv - ten fusak vypadá náhodou dobře!
My teda máme pořád ten Aesthetic a myslím, e tam vejde pěkne Tomi jetě i tuhle zimu a kočárkovej je taky dost, take se nestrachuju, navíc je kráááásně teplej a měkkej - fakt super nákup.
Jani - no jo, stříháme právě - kdy mu to hrozně rychle dorůstá! a seděl tak krásně u pí kadeřnice, jsem čubrněla - akorát teda musel sedět na mně - sám nechtěl. I kdy mu brala vzadu to strojkem, tak to se mu spí i líbilo
jo a jedem do Chorvatska, u se mooc těím!
To je mi Eliky líto, e tak bourá.. snad to bude dobrý!
Není tady
hmm, zajímavej hrníček, ale přijde mi teda zbytečně dost drahej, ná prcek u se docela dobře napije i z hrnku nebo normální sklenice.. i kdy se občas polije (ale zatím nic nerozbil) samo chce sklo nebo porcelán, jak máme my ostatní - , ádnej plast
jo a jak se tu někdo jetě ptal na ty malý kníečky - tak Tomáka moc baví pořád!! take u má z některých salátový vydání.. (bohuel se fakt trochu trhají), ale účel určo splní!! Tomík v nich moc rád "čte".
u nás pořád jen mama mama tata tata, ale mami a tati jetě ne-e
tak dobrou - jetě dokoukáme 6 dní, 7 nocí..
Není tady
Dobré ránko holky!
Předem chci popřát Yvetce k narozeninám.Hodně těstí,zdraví,hodně těěěěěěěstí zdraví,hodně těstí milá Yvetkooooooooooooooooooooo,hodně těstí zdraví!
A taky Berce ke svátku!!!!!!!!!!!!
Tak u nás se ve probouzí a bohuel do detivého dne!
Jinak ve v normálu.Nelinka natěastí na sprosté slovo zapomněla.
Není tady
Pěkné ráno
Nejprv přeji ve nej Yvetce k narozkám a taky Kotr a Berce k svátku
Nae zlatíčko se dneska rozhodlo, e bude vstávat ve tři pak tedy usnul v pět, ale to manel u vstává do práce, take toho moc nenaspal...
U nás taky kníky papírový tvrdý lepolera stále jedou
Nevíte náhodou co mám dát na odkalávací kael? U takhle chrchlá 14 dní a nějak nechce přestat. Díky.
Není tady
ahojky,
taky se přidávám s gratulací Yvettce ke krásným narozkám!! a vechno neeeej!
a děkuji za přání k svátku! holt, u je zas po prázdninách!!
Pavlí - a zas mi ulo, jestli Ty jsi Pavla nebo Pavlína - take pro jistotu Tobě i Kotr taky přeju vechno nejlepí k svátku!!
s tím kalem - my brali Halixol, ale pak jsme dostali jetě i od dr něco na předpis, měl to a na průdukách tenkrát, tak moná by nebylo od věci tam s ním zajít, kdy se to pořád nelepí...
Není tady
jo, Abby a Pavli - kdy u hodíte na web i těhu fotky? Jsme zvědavé, jak vám to sluí!!!
Včera jsem se dověděla, e moje dvě kámoky jsou těhule, tak z toho mám radost - jedna čeká první, druhá druhé normálně jsem jim a záviděla ale samoe jim to hlavně přeju
Není tady
Ahojky,
děkuju za přáníčka k narozeninám!
Vem Pavlínkám co tu máme přeju vechno nejlepí k svátku!
HOlky co to je venku za hnus? Jako e to u fakt bude asi podzim a hned takhle zprudka
Já vůbec nevím co mám malé oblíknout a půjdem pro oběd? Zdá se mi, e je tam dneska teda pěkná zima!
Jinak Beru doufám e si v Chorvatsku uijete jetě dost sluníčka.
Za sebe můu na kael doporučit Hedelix.
A chtěla bych taky vidět nějaký těhu fotečky! Jsem zvědavá
Tak Pa
Není tady
ahojky
tak tady od rána hnusně prí...teda spí leje, je asi 12 st....no úplně super počasí na srpen
Yvetce ve nej k narozkám a Pavce, Berce a Kotr ve nej k svátku
na kael nám docela pomáhá Mucosolvan
nám se i v baráku docela ochladilo, ale má to jednu kladnou stránku, vypadá to, e se malé lépe spí, dneska bez probuzení celou noc...a vstávala a 7:30
jinak my si taky musíme dávat pozor na pusu, malá opravdu se snaí ve opakovat, no je ukecaná jak blázen .... a Samův kekéén mě taky pobavil, člověk se musí chtě nechtě smát
nočník u nás stále nic moc, větinou si na něj sedne verunka oblečená, tak začneme zase trochu zkouet, ale nevím, nevím
fusak máme beránka klasiku, myslím, e mi tam malá jetě vleze, my teda jetě asi kočárek na cesty do a ze kolky pouívat budeme, no uvidíme, co bude v zimě
my jsme včera byli nakoupit papuče pro kluky, botasky pro Toma, u máme i brýlky....moc mu sluí....kolní potřeby, tenisky do tělocviku....no a nad cifrou se mi trochu protočily panenky, no ale máme skoro ve, tak jsem ráda, jetě jsem si koupila nové rifle a Fildovi tričko, nějak mi ze veho vyrostl...a ty rifle u byly víc ne nutné, ale jsem ráda, sehnala jsem skoro napoprvé takové, které mi sedí a fakt se mi líbí...
tak a zítra první kolní den, tak to zase začne
doufám, e se máte vechny fajn a děti jsou zdravé
Není tady
Ahojky,
tak vy byste chtěli vidě můj pupek, jo? Ale není na něm nic hezkého, nemám takové to pěkné kulaté bříko, jako někteří
Uploaded with ImageShack.us
Jinak t+hu bříko je asi poloviční, zbytek jsou netěhu peky
Ctěla jsem se vyfotit nějak celá i s malou, ale nějak nám to nejde.
Vem Pavlínkám aky ve nej k svátku. A Yvettce k narozeninám
A počasí...to snad ani nejde komentovat. Včera u jsem malou oblíkla do oteplených kalhot, k tomu telou mikinu a bundu, a stejně měla po hodině úplně ledové ruce.
Ale s tím spaním to je teď lepí i u nás, terezka u druhý den vstávala a v osm, úasné
Jani ten hrníček vypadá skvěle. Nám by se moc hodil, bohue lrávě hlavně na dusy, kefíry...atd. A to tam právě píou, e by se ty dírky ucpaly, koda
A mám radost, protoe mi v pátek přijede na nátěvu nejlepí kamarádka, jetě ze základky, a pak jsme spolu seděli celou střední... Tak mám radost, zase jsme se skoro půl roku neviděli. U mooc těím
Není tady
Ahoj kočky, nejprve vem moc děkuji za práníčka k svátku oslava u byla o víkendu, zase jsme to spojili s půlkou rodiny která má taky svátky a narozeniny a bylo fajn A ostatním Pavlínkám přeji taky ve nej
Dnes jsme byli s Erikem poprvé u zubaře, no řval jako tygr, myslím e kdyby to nebyl pan doktor, ale paní doktorka tak by to bylo v pohodě, protoe se setřičkou normálně lakoval, ale jak uviděl doktora tak začal nabírat. Pusu samozřejmě neotevřel, teda dobrovolně, ale tím jak řval tak se pan doktor pěkně podíval a konstatoval, e po čtyřky to má u vechno venku a e to vypadá úplně v pořádku a tím to skončilo. No a mně sundal akorát kámen a kaz natěstí ádný
Holky prý má být jetě nadprůměrně teplé září, tak snad je tahle zima jenom přechodná. Já u dneska Erikovi taky dala bundu, ne teda přímo zimní, ale takovou prostě podzimní a byl v pohodě, on je celkem otuilej. U nás bylo 15°, ale dost foukalo.
Marti ta motorka je fakt přesně pro Erika , počítám e mu P. přítí, nejpozději přespřítí rok něco pořídí, ale myslím e Erik u si vybral sám posledně jak jsme byli odvézt tu P. motorku do servisu do Hondy , no my ho od ní nemohli dostat
Jo a motorka u je prodaná, ani servis v Hondě to nevyřeil
Abby moc hezká fotka s bříkem
Luci taky máme fusak klas. beránka, ale myslím e u letos opravdu dávat nebudu, navíc si neumím představit e chodí ve sněhu, nebo spí v těch hnědejch sr...kách (pardon ), a pak ho oupnu do fusaku, to bych mu snad ty boty musela sundavat nebo co.... A nebo jedině by musel v tom kočáře vydret celou dobu, co u tebe chápu kdy potřebuje odvést kluky do koly nebo spí do kolky.
Jinak teda těpula je taky ikulka s nočníkem a vechny dětičky s mluvením, u nás nočník stále nehrozí, ani to nehrotím, taky mám pocit e je prostě na naeho lotranda brzo a s mluvením taky nic moc, on by rád, ale vyleze t toho vdycky skoro to samý, třeba jenom já poznám e říká "ptáček" a ne "táta" , ale jinak vechny zvířátka umí perfektně a mamí a tatí, to je krásný Zatím ale nic neopakuje, pořád jen těch svých cca 10 slov.
No to jsem se zase rozepsala , zatím pa pa
Není tady
ahojky
tady je hnus, hnus a čirý hnus, "nejlepí" je, e jetě ani nemáme plné podzimní boty, no koudel u zas začíná hořet u zadní části těla ... jinak ten zimní fusak máme taky Aesthetic, a ten spodní odepínací díl pro nohy, určený pro větí, ji chodící děti, je z obou stran omyvatelný, take po nějakém otření z těch nejhorích s ... (jak trefně napsala Kotrmelí ), bych se tam Verunku taky nebála umístit
Kotrmelí a Beru: vechno nej k svátku
Yvet: dodatečně vechno nej k narozeninám a jestli si vzpomene u babičky na tu smůlu, bude zlatá
Kotrmelí: hodila bys mi prosím jetě jednou ten odkaz na malé odráedlo, já jsem si to neuloila a teď u to nemůu najít ... Verunka začíná mít ambice na jízdu, ale na to playskool to moc nejde, protoe je vzadu rozířené
Marti: dík za tip na to 3v1 oteplováky a kombinézu, je moc hezká, něco takového by se mi pro Verunku líbilo ... navíc v holčičí to mají v takové fialkové verzi a to je teda něco na mě fialkovou (takovou tu nejedovatou) na Verunce můůu
Není tady
Ahojky bobci,to počasí je fakt stranéééééééé!Depresivní!
U nevím,co Nelince vymýlet za zábavu!
Navíc jsem dnes dostala Ms.Take mi není taky třikrát ok!
Holky Nelinka u má slunou slovní zásobu a přesto manel pořád kafrá,kdy u bude pořádně mluvit.
Je teď by se nám hodil srazík někde u svařáčku co holky?
Není tady
Ahojky, tak se taky hlásím. Opoděně vem k svátkům a narozeninám, nějak jsem to nestíhala, chystali jsme u do koly - Luci natěstí jsem ve kupovala v červenci, take mám klid a Patrik má nějakou virozu či co - nevím, dr. nenela nic, měl horečky, průjem, no síla, v noci pozvracel postele, chjo to byla noc. Ve čtvrtek jdeme konečně na logo, to bude zase přemlouvání, jakmile někoho nezná, tak se prostě bavit nebude a hotovka.
Jinak díny mi čekají taky pro Míu, nějak zase odrostl, tak musíme vechno vyměnit. Tak a zase mau - do vany a snad to dneska bude klidnějí.
Není tady
Ahoj holky,
to je zima, to je zima, hnus jeden fialovej. Teplý září???? I kdyby procházeli teploučký hoani kolem mě a ířili teploučko do dálky, tak dneska asi zmrznu. I kdy je to lepí ne včera. V noci se nám zimou zapnul kotel,měli jsme tu 16 st, co bylo fak málo , tak jsem to la změřit nahoru do lonice a tam bylo 13st, ale Vojtovi se spalo perfektně, spal skoro celou noc.
Holky, vechno NEJ k narozkám a svátkům, nějak jsem na to zapomněla, hlavně hodně zdravíčka i pro dětičky a Beruce brzo toho prcka do bříka.
Taky jsme dnes byli nakupovat, Nikča nutně potřebovala nový díny a mikinu a nějaký ptákoviny do koly (na sebe). Prachy jen lítaj. A aby toho nebylo málo, tak se nae puberačka po dvou měsících přiznala, e v červnu rozbila spoluačce foák, a já mám zacvakat náhradu, tak jsem se spojila s rodičema dotyčné slečny a oni se zatím neozvali kolik chtějí (chtěla jsem po nich značku foáku, kdy byl koupenej, kolik stál atd), take čekám co si vymyslej, no a hlavně pak chci ten model vidět, e?? Nebudu cvakat jen tak pro nic za nic.
Zuzí - tak ku.va u nás jede u delí dobu, přehlíím, neřeím, teď k tomu Vojta přidal ku.va debil (to má ode mě z dnení jízdy autem, jak jsem se vytočila na frajra v dípu) a kekén je dost dobrej:lol:. Take jediná rada, neřvat v autě sprostě , ale ono to někdy prostě nejde.
Abby - náhodou hezkej pupík, prostě twigy teď chvilku nebude, no. A u ví, nebo spí tuí?? Spí co by jsi si přála.
Cass - mě se líbila taky ta fialková kombinéza, ale Vojta a fialovou, to by jaksi nelo, ona by se mě líbila přesně taková bunda pro mě (myslím barvu).
A holky, Yvetka je drak, u mě upletla čepici pro Vojtu, ona se asi hrozně doma nudí, tak jí musíme něco vymyslet
Sy\lvi - tak to začínáte hezky do nového kolního roku, ono fakt teď něco řádí, ale posílat to necuuuuuu .
Není tady
ahojky holky,
jetě jednou díky za přání!!
jste mě tak nahlodaly, e jsem do teď serfila na mmb a koukala po těch komb nebo bundách. Ta TCM je moc hezká, ale nakonec jsem zvolila přece jen komb v kuse a to tuhle... http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36795354&tab=0
tak snad bude hezká! a jetě nějaké overálky na spinkání v 92 a jetě jednu u noenou zimní bundu, ale moc pěknou. To tak.
a Abby - moc krásný těhu bříko!!! jaký peky - super!
já na oslavu svátku snědla u zas celou oříkovou Milku a od kluků dostala ooobr kytku!
tak pa
Není tady
Cassi tady je ten odkaz na odráedlo http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/h … -mensi-150
Dobrou
Není tady
Dobré ranko koláci vem vám přeju co nejlepí rok a těm co jdou do kolky a si to krásně uivájí a rodičům pevné nervy .
Jinak dodatečně jetě přeju Kotr k svátku
Fí Samíkovi přejeme ve nej k dnenímu svátku hlavně zdraví, těstí a pohodové dětství bez pádů a hodně dobrých lidí kolem sebe Elika posílá pusinky
Abby pěkný těhu bříko jaký peky
Marti teda ty má záitky a je fakt, e oni hned ve zopakují to by si člověk pak radi nafackoval páč oni to umí pak pouít v té nejnevhodnějí chvíli
Není tady
Kombinézy vypadají pěkně taky musím jetě něco sehnat letos to bude náročné páč toho bude asi dost promáchaného .
Jinak jsem včera večer jetě pekla http://www.poslirecept.cz/recept/sladky … ernik.html
je to rychlé a dobré, ale klidně bych tam dala místo dvou tvarohů tak tři.
Holky mám dotaz na ty co jezdily do Caru zda u uvaují nad dalím mimčem??? To jsou otázky, co?
U nás svítí slunko jen ta teplot aje na prd 8 st. brrrr
Není tady
Pěkné ráno
Děkuji vem za přáníčka no a včera jsem si k svátku vymyslela návtěvu zahradnictví. Manel by mi stejně koupil určitě nějakou blbinu a takhle jsem se mohla "rozoupnout" dle své libosti. Take jsem (si) nakoupila nějaký keře. Mám v plánu zlikvidovat záhon se starými růemi, u nejsou moc heezký a dám si něco jinýho. Teď aby se trochu oteplilo, abych to mohla udělat.
Nevim jestli jsem vám psala, ale od léta máme novýho kocoura (venkovního). No a včera nepřiem na snídani a celý den se neukázal. Tak jsem si říkala, e je to divný, je to hrozný mazel a závislák. A večer měnapadlo, e byl manel den před tím na kole a jestli náhodou nevlez čičou do kůlny. No jasně e tam byl, chudám hladovej a jak byl rád, e mě vidí . Byla jsem ráda, u jsem ho viděla někde pod autem... a manel dostal úkol vyklidit si bobky, kdy ho tam zavřel
A přeji vem koláčkům (i těm vysokokolským) a se jim v letoním roce daří
Manel přiel s nápadem, no nápadem. e vybereme jména který by jako ly (to jsem zvědavá...) napsat je na lístečky, a e by těpule mohl jedno vylosovat jestli vybere blbý má manel stejně smůlu No ale zase na druhou stranu konečně o jménu začal trochu přemýlet a mluvit.
Není tady