6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Martinko, to je mi ltío, doufám, e Vojtík bude co nejdřív fit!! Drím na dneska pěsti!
Sylvi - teeda, Ty jsi dobrá, jak vechno zvládá a jetě i v učení jste dopředu!!! To klobouk dolů! Tak a i u vás je kontrola ok!
hezké ráno vem!
Není tady
Dobré ránko!
taky je u vás tak hnusně? U nás leje a vypadá to neutěeně Včera jsem vyhodila mukáty, vyprázdnila truhlíky za oknama a dneska si sjedu pro nějaký vřesy a konifery, a to vypadá. Holá okna nesnesu. Jinak k nám dneska zavítala veverka, tak jsem ji blejskla. Sam i kocour se mohli zbláznit, take jsem ani neměla čas pořádně ostřit, ale něco vylo.
Jak vám jinak je?
Nám u je celkem dobře, Jen tak jetě vichni huhláme, Sama furt odsávám, aby mu "nezamrzly" dutiny, ale jinak u je bez léků.
Není tady
Bré ranko!!!
Spaní se u nás dostává do starých kolejí - dneska jsme vstávali v 8.20, noc bez probuzení.. O víkendu taky skvělý - u tchánovců.. Fífa si ve 20.30 řekl, e chce jít spinkat, tak el a během 5 minut byl tuhej. My seděli a pili do půlnoci, bylo to super.. Sranda! Neděle byla taková utahaná, ale Fífa spal po o od 12.30 do 16.00, tak jsme síly načerpali.. :-)
Pujdem ven, musim nakoupit a do fotolabu nechat vyvolat fotky pro paní.. Dneska fotim vagrový lehce erotický fotky, zítra to samý kámoce, ve čtvrtek dvojčata... A jetě musim upravit fotky ze soboty.. Zítra odpo jedu s kolegyní za jinou kolegyní - jak v 2008 porodila o 3 měsíce dřív zdravou holčičku (byli jsme u ní v září) - je znova těhotná, tak jí jedeme potěit :-))) Musim zruit zítřejí klub s Fífou a odpolední bosu.. Nějak to vechno nestíham... :-(
Jdu se namalovat a vyrazíme.. Je hnusně, ale zatim neprí.. Fífa kouká na video z dovolený - to ho teď hrozně baví - sledovat plavání, dovči, oslavy, kdy byl miminko.. Sedí jak zařezanej :-)
Marti, vy si teda uíváte :-( U je malýmu líp? Posíláme pusinku na uzdravení...
Fí, veveruka je nádherná!!! Čumáček :-) Mně taky chybí doma zvířátko :-(
Yvet, těim se na profi fotky!!!
Není tady
Ahoj babuchy tak se hlásím po víkendu
Koukám samí marodi tak vem posílám pusinky a hodně sil .
Nějak jsem to dočetla,ale zběně stejně si pak nic nepamatuju .
Víkend byl super, ale přijeli jsme s utahaní take včera jsme zalezli ve 21:00 do pelechu spali a do rána a já la ke kamarádce na nehtíky a nakonec volali a přijde od 10:00 do práce take jsme zase sami
Fí, veverka je supééér
A koukám, e na nový BB budeme muset stejně ach jooo
Není tady
Ahoj.
Tak jdu nahlásit, e dneska na kardio dobrý, uf. Jen má zvětenou levou komoru, ale funkčne to ničemu nevadí. Doktor nenael ádnou vadu. Pro jistotu ho chce v únoru vidět jetě jednou. Tak jsem ráda, e je OK.
No a já jsem se dokopala na sepsání papírů k porodu. Je to o dvě patra vý ne to echo. No jména jsem nehlásila, jsme fakt děsný, e se nedokáem domluvit...
Marti doufám, e to nic nebude, maximálně nějaká blbá viroza
Není tady
Ahojky,
konečně se mi podařilo uspat Terku Taky dneska vstávala v půl desáté a to jsem ji jetě musela vzbudit!
Jani no to by mě taky zajímalo jak to je s tím rodičákem Zmetci jedni, nám obyčejným lidem peníze krouhnou a sobě ne!
Niki tobě se to focení skvěle rozběhlo. Hrozně mě mrzí, e jsi daleko, hned bych tě taky vyuila. My sice máme známou fotografku co nás tak různě chodí fotit, má pěkný fotky, ale jsou na mě moc usedlý, bez experimentu, bez nápadu ... mě se hrozně líbí takový ty nahatý fotky i s dětma kde není nic vidět, ale prostě nemůu navrhnout 50ti leté známé e se budem fotit bez oblečení, to by ji mohlo ranit no prostě taková starí generace!
Fí ta veverka je boí! Taky k nám chodily jetě na starým veverky, pak mi otrhaly vechny jahody co jsem si pěstovala na balkoně, zlodějky maličký
Pavko tak dnes začíná 36TT to je super! Má to za pár holka, u se těím a nám ukáe fotky s prckem. No a ke jménu, ono to není nic jednoduchýho vybrat jméno. Přece jenom je to na celej ivot!
Sylvi ty jsi superena, vechno zvládá... hlavně a u jsou zdraví!
Marti to samé přeju i tobě a Vojtovi a jste zdraví ( jo a s tím nurofenem to máme stejný, malá se ho doaduje taky furt, jak nějakej závislák na lécích )
Upravil(a) Yvetta (8. 11. 2010 14:09)
Není tady
Tak Mía taky dobrý u mudry, zítra konečně jde po dvou týdnech do koly - hurááá, akorát jetě na tělocvik má omluvenku, ale jinak ok, Pátín je taky super kropenatej, má chudák netovice i v uchu a na jazyku, take síla, a Ondín pořád nic, tak doufám, e mu to začne za dva týdny a mě fakt klepne, u takhle se to vleče.
Jináč očkování s Ondrou zřejmě a po novým roce, take máme skluz jak hrom, buď má průduky nebo teď netovice, take pořád máme jenom tři hexy a zbytek ve dvou letech, chjo.
Fi, veverka super, my máme doma burunduka , teď u je teda zazimovaná, k tomu teda jetě osmák, papouch a psice a v baráku půjdem asi do jetě jedný veverči do páru, je tam pro ně super velká voliéra, nevím, jestli to mám někde na fotkách, jak to tam vypadá, nejspí jo. No vůbec ten ná zvěřinec. A to jetě u přemýlíme, jakýho dalího čoklína k baráku - no asi máme vybráno tak uvidíme.
Upravil(a) sylviik (8. 11. 2010 15:33)
Není tady
Fi - ty veverky jsou úasný!!! to by fakt člověk na Prahu netipoval
Holky, ten rodičák nám sníí určitě vem, ty co budou rodit po novém roce jetě navíc přijdou o porodné (větina). Akorát by mě zajímalo, jakou budu mít mateřskou - předpokládám, e se bude vycházet ze stejného základu jako minule, jen nevím, jaká bude max výe.
Není tady
Čus holky,
tak si připadám jako hysterická matka - dnes u naí obvodní horor. Vojta je prej naprosto zdravej, teče mu z nosu, z očí, teplotu měl a kael, ale podle dr. je naprosto zdravej, páč nemá nic v krku. Tak jsem se s ní pohádala a vydupala si krevní testy a crp (co mi udělaj a zítra v nemocnici, protoe ona to prostě nedělá), take jsem jí řekla, jen aby to zase nedopadlo jako posledně s tou salmonelozou, furt jste na nco čekala a kluk mi málem umřel. Jsem tak na 70% rozhodnutí přejít jinam, ale nevím kam. Ach jo, to jsou starosti. JInak Vojta teď rozbil skříň, take je mu OK, od 2 měl horečku, tak fakt u nevím co.
S tím rodičákem neporadím, jen doufám, e nás se to u týkat nebude, tedy mě, páč to mám na 2 roky. PPM v mateřství by měli taky prej zruit, prej jen pro ty sociály, take já bych u teď do prcka nela, být doma a jetě nic nebrat, a ani porodný za tu bolest, fakt jsou to sviňuchy.
Veverky super, já můu tak vyfotit kočičáky.
Mějte se. Večer třeba zavítám, a co Vojta.
Není tady
Sylvi, ten Burunduk je krásný!! My máme doma Osmáka, ten je taky moc hezký. Více se nám toho sem nevejde.
Dneska jsme byli v herně v MC, dvě hodiny. Terezka se totálně vyblbla, po cestě zpátky mi málem usnula. Navíc jsme jetě zmokly a taky u byla pěkná tma Ale bylo fajn. Kam jinak taky v tomhle počasí chodit, e jo
Holky dneska nám volala ta paní z realitky, má pro ná byt prvního zájemce. Během týdne se přijde podívat. Navíc nám řekla, e ten byt, který se mi tak líbil, je pořád volný a jetě se pojedem podívat i na jeden domeček. Tak nám dre palce, a u to konečně vechno vyjde
Marti, to je fakt zvlátní. tak snad to nebude nic váného!!!
Není tady
Ahoj MArti,
to bych teda la rozhodně jinam, vůbec nejsi hysterická! Vae Dr. asi dělala u odvodový komise v československý lidový armádě, ne?
fakt bych se takový doktorky bála!
Yvett, no jo, vloni o vánocích nám chodily na cukroví do krabice na balkón U vím, proč se říká "drzá jak parková veverka"
Ad rodičák - koukám, e jsdem udělala dobře, e jsem zvolila 2letou variantu a vybrala si to včas!
Není tady
Čus,
tak jenom hodně rychle.
Abby - první zájemce na byteček, drím palce, a se jim líbí,a aby se ti tam pak neproducírovaly davy lidí, to je pak votravný, e u ani člověk nemá náladu se předvádět. A závidím, e jste si byly s Terezkou pohrát. My jsme pořád doma zalezlý, a mi z toho třetí hlava a náladu mám na to se jít vorat, co o to, on by to nebyl problém doma toho je plno, ale ani to mi nejde.
Fi - jsme holky chytrý, e jsme si vzaly rodičák na 2 roky, ale jaksi u nás vyvstal problém, kam s ním???
Jj, jsem vám zapomněla v tom zápalu nasr.ání napsat, e J. má marodní .- ma antb., má asi nějakou hnusnou chřipku, ale lechtí ho, e se mnou drí v noci strá a hraje si s Vojtou s mainkama, e mám aspoň chvíli klííííd (tak 5 min).
Vojta má u zase 37.7, tak jdu radi natudovat ty křeče, kdyby náhodou to lezlo nahoru, normálně u si připadám jak v hororu, co mě v noci zase čeká, u mě ani nevadí zvracení hlenů a čaje.
Holky, jak dlouho můe prcek vydret bez jídla, kdy jenom pije čaj a kulíka??? Si nějak myslím, e prostě u musí mít hlad. Blbá otázka, co?? Ale mě u napadaj takový blbý kombinace, e prostě nevím kudy kam.
Není tady
Marti kdy jsme byli v nemocnici nevzal do pusy a to doslova 4 dny, jen pil a pil. Dr říkaly e hlavně pití, ale to měl tři dny 40.
Nechtělo by to novej chlívek?
Není tady
Pavka napsal(a):
Marti kdy jsme byli v nemocnici nevzal do pusy a to doslova 4 dny, jen pil a pil. Dr říkaly e hlavně pití, ale to měl tři dny 40.
Nechtělo by to novej chlívek?
tak se stěhujem
Není tady