|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj 
Tak dneska sosák mi dal zabrat, sosal a sosal energii mojí
teď už je mi líp na hoďku jsem se natáhla. Vstával v šest, takže půl dopoledne byl protivka, po o si dal jen hodinu a kolem čtvrtý už zase kňoural. Vyrazili jsme aspoň na chvilku ven, to byl v pohodě, jen je už brzy tma.
Fi taky si myslím, že kdyby mu bylo fakt blbě nehulí 
Všem co mají rýmajznici ať je brzy líp 
Není tady
nazdárek marodi,
tak jsem dorazila v půl 8 domů ze školy od 7 od rána a malej už spinkal!! tak jsem toho prdinka svýho ani pořádně neviděla natož poduchlila!
Ale prej byl zlatej, hodnej, docela i hezky papal a pil, dvakrát byli venku. No, ještěže to tak zvládají, aspoň já jsem v klidu.
Ale vydržet tolik hodin seděl v zadejchané a skoro nevětrané místnosti je na pifku - navíc ty bacily tam - brrrr, bolela mě hlava a pak už i břicho - a bude hůř! Ale ok. Zítra to bude taky "super" 8 hodin matiky!! 
já sleduju každej druhej díl Cest domů (protože v pondělí koukáme na Přebor), Přešlapy už nestíhám jaksi. Dok svět by mě i bavil, ale protože jsem ho nestihla od začátku, už mě to nebere a koukat na netu nemám čas.
Yvi - to je síla s tím autem - kde to bylo?? 
Jdu si dát čaj!
Fi - to je dobrej tip s tou konvicí, malej mi na ni taky furt sahá a bojim se, aby se někdy neopařil ( i když je vysoko).
Není tady
Čus,
u nás od 2 do 3 teplůtka, pak řádil jako blázen a teď už zase 37.5, tak nevím, co to je.Má trošičku rýmu, ale to až večer. Ráno radši zajdu k dr., abych tu neplašila jak kekén.
Fi - naprostoj si mě rozhodila sandál, z tvé krásné deutche věty jsem pochopila pouze Simulantenbande. Jsem na tom jako ti cizinci, jak se brali na Maledivách a tam jim ten odávající nadával do ..... takže tak. Stejně je němčina krásněj jazyk, když rozumíš akorát ja. 
Beru - máš můj obdiv, já bych v takový místnosti pořád větrala a pak bych se jim tam krásně skácela, už v práci jsem s tím měla problém, pořád jsem větrala , případně chodila lokat vzduch do okna. Prostě nesnáším uzavřený, nevětraný místnosti. A matiku ti móóóć závidím.
Jo a s tím kouřením, tak můžu říct, že prostě kuřák zkouší jestli už mu TO chutná!!!!
Tak si barvím ty vlasy a jsem zvědavá, jak to dopadne, tedy hlavně jestli mě Vojta nechá tu barvu na vlasech aspoň 30min, pořád kňučí ze spaní. Ach jo. Chci Léto, léto, léto.......
Není tady
Marti - mně to taky vadí a asi dalším 100 lidem.. jenže oken je tam pár, nahoře a to se prostě neuvětrá, a klimatizace to nějak nepobírá.. no, humus. Málem jsem se tam už skácela taky 
Jsem zvědavá na zítřejší stav barvy vlasů 
Není tady
Barva smyta, vypadá to o moc líp, ale ještě to není ono, nezbývá mi nic jiného než teď chvíli počkat, abych pro příště měla na čem experimentovat. Teď to vypadá takový jako tmavší blond, do toho světlý pruhy a občas zrzavá.
Jen tak pro zajímavost, to naše dítě tu lítá s kýblikem na hlavě a vůbec nevypadá , že by měl 38. Nechápu, co to má za nemoc, asi to bude moribundus.
Není tady
martina33 napsal(a):
Fi - naprostoj si mě rozhodila sandál, z tvé krásné deutche věty jsem pochopila pouze Simulantenbande. Jsem na tom jako ti cizinci, jak se brali na Maledivách a tam jim ten odávající nadával do ..... takže tak. Stejně je němčina krásněj jazyk, když rozumíš akorát ja.
.....
to je památná hláška ze Švejka, určitě si vzpomeneš
Dr. Grünstein, Pavka ví
Klystýr a výplachy žaludku a chinin, to byla jeho léčba český bandy simulantů 
Není tady
martina33 napsal(a):
Barva smyta, vypadá to o moc líp, ale ještě to není ono, nezbývá mi nic jiného než teď chvíli počkat, abych pro příště měla na čem experimentovat. Teď to vypadá takový jako tmavší blond, do toho světlý pruhy a občas zrzavá.
No vida, abys zase nebyla jak Marilyn Monroe
Berko, to tě teda obdivuju, clej den ve třídě, to bych nevydržela.
Musím jít, dítě mě vyhazuje od kompu.
NOVÁ DOBA! DÍTĚ VYHAZUJE MATKU OD KOMPU! 

Není tady
Čau bando 
tady je dneska veselo koukám 
Martina oranžová (teda už skoro ne), no doufám že ses aspoň vyfotila
Tak hlavně že to pustilo...
U nás se spí teprve 20 minut, taky nechápu, dopoledne venku, odpoledne venku, po o. spal jen 45 minut a stejně řádil až do devíti, no ale už spí naštěstí.
Beru já bych to snad v tý vydejchaný místnosti nedala normálně natož jako těhule, to teda máš můj obdiv
Hele a co Tomík bez kojení celý den, v pohodě? Nedohání to pak v noci?
Fí dítě tě vyhazuje od kompu? To Sami ještě nespí nebo máš na mysli manžu?? 
Není tady
Brej večír 
Tak právě jsem uložila dítě do postýlky, taky bylo na čase v půl desátý!
Dneska ji omlouvá to, že po obědě spala přes 2hodiny.
Beru máš SZ 
Marti tak barevný nebezpečí doufám zažehnáno
Doufám, že má Vojtík tu teplotu jen třeba k zoubku a nevyklube se z toho žádná nemoc.
My jdem zítra na 18ti měsíční a očkování tak pak napíšu rozměry našeho dítěte
Jako na naší váze má 11,8 ale to se mi teda nezdá. Uvidíme zítra!
Není tady
Přeju dobré a teplé ranko 
Teda Beruško koukám, že jsi byla včera opravdová školačka celej den v lavici
, ale mě taky nedělají dobře vydýchané místnosti je mi hned špatně a na omdlení tak se drž a přreju hodně zdaru
.
Kotr koukám nejen, že ti Erísek občas nechce spát přes den, ale on si už protahuje dobu chození spát. Asi je nějak k neutahání 
Marti tak hlava už trošku popravena
a zrzka zažehnána???
Yvetko ať je na prohlídce vše v pořádku a očkování bez reakce 
My zase sami páč
ještě nedorazil z práce takže ho očekávám až po 10 hodině a večír jde znovu fakt týden jak vyšitej 

Není tady
:hjarta:Dobré ráno!
Teda Fi,jssem se zase nasmála,když tady dočítám!:DCo Samík?
Jinak to vyhazování z Pc znám dokonale!:dumbom:To jsou dnes děti!
Holky u nás noc dnes na 3 věci.Připadám si jako horník po směně.Nelinka sebou pořád házela,poplakávala a cestovala po posteli.No dílo.
Jo musím se pochlubit.Nelinka se naučila říkat Miluju tě.No to je nádhera!

Není tady
Dobré ranko holky,
tak jsme od včerejška zpátky doma. Zase mě čeká uklízení, vaření, nakupování....aaach jooo 
Ale u našich bylo super i krásně vyšlo pčasí. Tohle je pěkný podzim, je příjmně teplo, žádný mráz...
Cesta vlakem tam=příšerná. Jeli jsme schválně v noci, aby to Terezka prospala. Jel se mnou ještě kamarád, aby mi pomohl. Že vlaky budou prázdné. A houby, celý vlak narvaný nejakou obrovskou skupinoi Romů, kteří jeli až do Košic
Naštěstí byli slušní, pustili mě i sednout. Ale Terce se u mě na klíně šplalo špatně, takže pořád kňourala a vztekala se....uf. Až v polovině cesty jsem si ji mohla položit vedle sebe.
\cesta zpátky naopak naprosto v pohodě. Jeli jsme brzo ráno. Kupéčko jsme měli celé pro sebe. terezka spokojená, hodinku si pospala. Jinak koukala z okna, lezla po sedačkách a hrála si s Krtečkem 
Během týdne se půjdem asi podívat na jeden domeček. Je to takový kompromis, v jedné vesničce hned tady za Nymburkem. Žádný zapadákov, docela se na to těším 
Tak to jsou u nás všechny novinky, ještě jsem nic nedočítala. Musím e jít pustit do menšího úklidu a pak do oběda.Budeme mít uzenou polívku a uzene s br. kaší. Mňam 
Není tady
Ahojky,
tak naše míry v 18ti měsících jsou 80cm a 11,62kg. Hexu jsme dostali, to bylo řevu. Poprvé kdy mi u dr tak vyváděla. Vždycky to bylo úplně v pohodě a teď ječela už když ji chtěla poslechnout, tou injekcí to pak jen vyvrcholilo. Doufám, že budem bez reakce.
Jinak už máme fotky od profíka, jsem nadšená jsou krásný. Zatím ale jen vyvolaný, na flashce budou až v pondělí tak se pak pochlubím!!
Abby vítej zpět! Terezka je dobrá když to tak pěkně zvládá to cestování
Zuzi no o noci mi něco říkej, přesně to co popisuješ se dělo i u nás
s tím že od 2:30 do 4h jsme nespaly a vykládaly si
teda já částečně v bezvědomí!
Není tady
Ajoj,
tak u nás dobrý, noc byla dobrá, přes den pohoda, Sam teda spal 2.5 hodiny po O, ale má to fost nabouraný nemocí (tím se dostávám k odpovědi Kotr - Sam teď při nemoci chodí spát kolem 22.30 - 23.00, ale neřeším to, přičítám to tomu, že není vyvětranej a vyťapanej z venku, celý den jen stavíme Lego a sjíždíme Pingú, z čeho by měl být chudák ve 20.00 vyřízenej, že? Jen pevně doufám, že to nebude nějakej novej blbej návyk, kterej bychom složitě odbourávali.
zuznaečko, tak "Miluju tě" ti mooooooc závidím, to je Nelinka šikulka! Mě sice Sam furt olíbává a objímá, ale na verbální projevy lásky eště nedošlo
Ale dělá takovou zajímavou věc, a to, že se mě snaží nosit na ramenou, jako na koníka. Přijde ke mě zezadu, prostrčí mi hlavu mezi nohama, obejme mi stehna a snaží se mě zvednout. Tak já si stoupnu na špičky a dělám že mě nadzdvihl, šouráme se takhle po bytě a on má fakt radost a pýří se, musím říst M ať nás vyfotí nebo natočí 
Abby, vítej zpátky! A držíme palce na baráček, ať se vám líbí a nevyžaduje už žádné velké investice!
Yvett, tak ať jste bez reakce 
Není tady
Zdarec,
Fi - tak ze Švejka byla ta památná věta, jak jsi mi to připomněla, tak samo vím. Znám, měli úžasnej pokoj a klystýr všichni po tý husičce.
Jinak u dr. to proběhlo s velkým kraválem, už ve dveřích moc dobře věděl co se bude dít. Prostě už vědí. Takže angína to není, krček má zarudlej, nudli jak opratě a k tomu narvaný ruce v puse, takže asi chřipka+ nějakej zubák. Blbá kombinace. Celej den naprosto v poho, byli jsme i venku, a pak kolem 4 zase teplota, fakt nevím, co to je. Takže Nurofen a už spíme od 6, takže v 8 bude vzhůru a bude tu lítat jak blázen, při nejhorším kňučet na klíně. Ach jo, tohle mě vůbec neba. A Fi má pravdu, taky není ulítanej, uběhanej , tak prostě prudí a prudí a kňučí , a přitom mu evidentně nic není.
Zuzí - to je krásná větička, hlavně když je zakončena jednou uslinatnou. Vojta teď s mluvením nějak stávkuje, prostě si vystačí s rukama, nohama a hejkáním a hatlamatilkou. A to je člověk umluvenej za celej den, že ani už nevím, co to melu.
NO, a už ječíme, takže tak.To bude asi vše.
Není tady
Tak, že bychom dokecaly ten náš chlíveček 
???
Zuzi, teda tu větu ti taky závidím a určo jednou slzička taky bude.
Abby, vítejte zpět a Terezka je šikula, že tu cestu tak zvládla 
Yvetko, krásné míry má princezna a těším se na foto mi jedeme ve čtvrtek a vůbec nevím co a sebe 
Fí, to máš recht z čeho by měl bejt utahanej, když jste celý den doma snad už brzo vypadíte ven
Marti teda tak to je kombinace jako pras...... snad to nebude mít dlouhé trvání a přeju ještě pevnější nervy
.
Jinak u nás den D fakt děs malá se neustále vzteká a řve a dnes se dokonce začala kousat do ruky kdybych na ní nezařvala tak by si snad prokousla kůži úplně jsme zůstali s
koukat co to dělá a začala být zlá štípe nás a škrábe nemám slov a hlavně moje nervy po tomto týdnu kdy jsme byli skoro furt sami jsou úplně v pr.......... Potřebuju vypadnout z baráku nebo jdu do blázince 
Jo a ještě ke všemu čekám dva měsíce na peníze od České pojišťovny a dnes jsem tamna ně šla a oni prej vůbec nemají od toho pojišťováka co jsem tady měla vyplněnej formulář o ukončenía poslání peněz v počítači takže zase mají bordel jako vždy takže jsme sepsali stížnost a snad do týdne nebo 14dnů buodu už penízky
No
jde opět do práce takže zase slaměnka a zítra odpoledne odjíždíme do Pardubic k sestřence se už móóóc těším
koupila jsem vínko tak si dáme.
Jéje to jsem se rozepsala 
Není tady
No tak taky ještě písnu ať to dokecáme co nejdřív 
Jani mluvíš mi z duše, mám to stejně, taky mám pocit, že jsem s malou furt sama. Občas mi z toho hrabe. Tom dělal tenhle týden odpolední a skoro každej den přesčas, takže se z práce vracel 2:30 ráno, pak spal skoro do oběda, najedl se a za chvilku zase vypadl do práce
Už jsem z toho opravdu unavená. Teším se na víkend, že budem "snad" všichni spolu.
No a v ČP mají takovej bordel, nejenže mají na všechno spoustu času, ale oni i takhle zapomínaj když mají něco vyplácet, ale kdyby jsi měla platit něco ty jim tak už by tě 3x urgovali
No a jak to bude s tou reakcí po očkování nevím, malá se mi zdá teplejší a kňourá ze spaní, takže to na nějakou reakci vidím
snad to bude co nejmírnější no!
Zuzi Nelinka je šikulka, to by teda slzička ukápla taky, mě dojímá už to když mě malá vidí jak hned hlásí mááááma 
Není tady
Ahoj holky,
tak Marti, co háro? Dobrý? :-) To je hned.. Já jsem taky experimentátor.. V březnu jsem ztmavila a už mě to štve, tak jdu za měsíc zase na melír.. :-) Ale ke kadeřnici teda.. :-)
Fifík spí, zítra jedeme slavitk D. rodičům dědovo svátek - Fífa a já vlakem a D. autem - je to 6 km, ale Fífa miluje vláčky, tak ho chci svést... :-) Budeme tam spát, tak snad to bude OK. Spali jsme tam zatim jen jednou a uspávala jsem HODINU!!! Nikdy víc... To ať tam radši lítá do půlnoci.. :-)
Dopoledne fotim venku chlapečka z plavání, musela jsem uvařit už teď.. A v týdnu mam první akty.. :-))) Dámský... Decentní... Tak jsem zvědavá.. :-) Je to dobrá kámoška, tak to nějak spácháme..
Miluju tě musí být nádherný.. Už se na to těšim..
Yvet, těšim se na fotky! Tak pak šup s nima na net!!!
Fí, brzo se uzdravte.. Je to děs, nemoct s prckem ven, co? Mně to stačí chvíli odpo být doma a už mi hrabe a nemáme co dělat.. Fífu teď nejvíc baví koukat na sebe v TV.. Takže pouštíme plavání, dovolený, oslavy.. A on kouká jak zařezanej.. :-)
Už nevim, co jsem chtěla.. Jdu si smejt obličej a do postele na Přátele.. Pápá!!!
Není tady
Yvetko, jo je to někdy fakt na bednu
Tak si doufám o víkendu trochu oddáchnu páč
má příští týden odpolední takže uvidí malou jen než půjde spát dopoledne a pak až druhý den 
Nikulko, užij si focení jsi šikula máš moc hezké fotečky 

Jinak jsem ještě stihla vyžehlit, když jsem dala malou spát, aby se mi náhodou nestalo zítra, že mi bude na balení něco chybět hlavně pro Eli ta má nejvíc věcí vyžehlenejch 
A taky se musím pochlubit, že se nám daří chodit na záchod a dokonce už druhý den do něj udělala šíšu
takže mám fakt radost a oufám, že jí to vydrží jen venku se mijí nechce vysvlíkat tak mám Anketní otázku pro maminy s více dětmi jak jste to dělali v tomto počasí?????
No asi to už vypnu tak vám všem přeju klidnou noc a Yvetko malé co nejmenší reakci 
Není tady
Přeju kvšem krásné sobotní ráno, tak koukám, že si to tady asi dokecám sama 

Taťka šel spinkat, ale prej jen do 10:00, aby tady ještě něco udělal než pojedeme. No zrovna dnes to bude dohánět 
U nás fučí vítr to je děs, ale je teplo to je zas fajn na listopad jen příští týden to zas bude velkej teplotní skok až o deset stupňů dolů tak doufám, že to zas neodmarodíme 
Není tady
Dobré ranko,
tak jsme konečně dokecaly chlívek?
To nám to trvalo 
Terezka už druhou noc se pořád vrtí, často pokňourává a k ránu se budí a stěhuje se k nám. Včera ještě usnula, ale dneska už ne. Tak nevím co se děje, v karviné spala normálně celou noc
Budu ji muset prozkoumat zoubky, jestli už konečně nelezou ty špičáky 
Na FB jsem hodila fotky ze včerejší návštěvy solné jeskyně. Jednu vám sem hodím, ať můžete posoudit to, na čem jsme se shodli s Kotr. Že Terezka a Erísek jsou nejspíš utajovaní sourozenci
Už jsem si toho všimla dávno, že jsou si fakt hodně podobní...
Uploaded with ImageShack.us
jo a taky jem se nepochlubila, že jsme nechali v Karviné Terezku poprvé ostříhat. Nahoře už to měla strašně dlouhé a vzadu měla takové ty škaredé, krepovaté vlásky. Ještě jí tam sice trošku zůstaly, ale už je to o hodně lepší. Taky jí hned krásně zhoustly. Ještě jí to přes zimu nechám ostříhat jednou, a potom už budeme pěstovat na culíčky 
Upravil(a) Abby21 (7. 11. 2010 9:25)
Není tady