6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
to já se dnes musím pochválit, tedy a teď večer, dělala jsem palačinky, do toho čistila houby, krájela, dávala do suičky, kai Vojtínovi, vykoupat, a jetě jsem se pustila do houbovky. Take já mám splníno, před chvíli jsem naprala poslední plato do suičky, jinak na domácí práce jsem nesáhla:lol: a je tu bordel jak v tanku, vude drobky, tyčinky, kusy něčeho a hračky snad vude. To si nechám a na zítra.
Abby - na FB nejsem, take díky za novinky ohledně prcka, ale letí to. Já kdy toho mám plný kecky, tak prostě vytuhnu v poledne s Vojtou, jako dnes, ráno jsme pobíhali tři hodiny po lese a la jsem spát ve 3 ráno, take jsem byla v poledne KO.
U nás zuby pořád jedou, zatím mi stačej ty první 4 stoličky, tedy u nás jen 3, ta poslední mrcha ne a ne vykouknout.
Baráček chceme koupit určitě, ale zatím máme čas 3 roky, ne Nikča dodělá učňák , ono kdyby se něco naskytlo příhodnýho, tak to toho jdeme určitě, ale ono je to děs běs. Teď si tchýně shání baráček, nakonec jsme jí ukecali, e kdy nechce být v zimě v bytě, tak a si něco najde, třeba by se nael nějakej slunej dvougenerační , co by bylo dobrý, ale pořád se nějak nemůu srovnat s tím, e by s námi bydlela tchýně, tak bych radi někdě sama. Chtěla bych do 15 km od KLadna, dál nejdu. Pro vysvětlení, tchýně od smrti tchána nebyla v jejich bytě, teď u brečí i před panelákem, take je na chatě, kde to tak nějak zvládá a kdy nic příhodnýho nenajde, tak bude přes zimu u prababičky (kde se zabijou po týdnu). Ona to prostě dosud nezkousla a vkročit do jejich bytu nemůe. A pomoct si taky nenechá, tak u to neřeím.
Vojta na mě řve mamí snad furt, teď se snaí říkat botičky, a Vojta , ale nějak mu nejde V, take je z toho takový Tojta.
J8 si k vánocům přeju toho robota na úklid, nic jinýho nechci a pak si taky přeju vyspat se jednu celou noc. A ostatním??? To fakt nevím, nic mě nenapadá.
Jj, dávaj Zoufalky, tak se těím.
Není tady
Dobré u nás tedy proprené ráno
Abby jetě jednou gratuluju ke kontrole a a je to ve i nadále v pořádku
Kotr mi tu truhličku máme od svátku nebo vánoc u ti ani nevím, ale malá ji pořád tahá a ukazujeme a říkáme si co tam je a dokonce v pondělí s dávali zpět dle obrázků a kamarádka má malého o 1.měsíc starího a ten jí měl u od 8.měsíců a ono ho to bavilo a jsem se tomu divila, kdy jsem ho viděla on byl teda ve vem o dost rychlejí asi jako Erísek .
Yvetko take nakonec to asi ve bylo kvůli zubanu ádnej úplněk , ale e vám dala oříek na rozlousknutí
Není tady
Marti teda představa bydlet s tak pratěnou tchýní jakom á ty to bych s eza chvíli houpala na první větvi mě stačí moje tchýně a to je docela normální, ale stejně to není ono
Není tady
Dobré ránko!
Tak u nás dnes proběhl budíček u v 6:10:dumbom:!
Fi díky za info ohledně mopu.Tenhle týden jsme ho zrovna řeili se vagrem.Já mu říkala,e tomu nějak nevěřím.Take díky moc za info!
Není tady
Ahojky,
kdepak vechny jste??
Musím se vám pochlubit novou čepičkou od Yvettky:
Uploaded with ImageShack.us
Take moc děkujeme a Yvet, napi mi prosím zase číslo účtu a kolik ti mám poslat, ju?
Není tady
Dobrý večerrrrr
mám dobrou náladu, protoe mi spadl velikej kámen ze srdce - podařilo se mi sehnat dárek tchýni k narozeninám, které slaví přítí týden. Byl to docela oříek, tak jsem ráda, e to mám z krku. Nemám ráda shánění dárku pro lidi, kteří buď vechno mají, nebo je podle nich vechno zbytečný nebo marný, nebo se jim těko trefuje do vkusu, neb ádný nemají - tchýně je tedy první případ, má vechno a nic víc nechce a nepotřebuje, to je pak těký!
Abby, Yvettka je fakt ikovná, čepka je moc pěkná! Yvett, co zoubky? Já musím zaukat, my máme teďka od zubů klid, to bude asi tím, e jich má Sam plnou pusu No fakt, já mám pocit, e u se mu tam nic jiného nemůe vejít
Marti, ty jsi zas byla včera akční
Jinak já na FB taky nechodím, já nevím proč ale já facebook (knihu ksichtů) nějak nemůu, bojkotuju. Sice jsem zaregistrovaná, čistě kvůli tomu, abych mohla chodit na stránky firem s átkama ale jinak tenhle fenomén nemám ráda a ani ho nepovauju za bezpečnej
Jinak počasí se - zdá se - lepí, tak to je dobře, o víku budem zas trochu cestovat a jedem na dudáckej fesák, tak bych nerada, aby nám to proprelo!
Není tady
Pěkný večer
Tak mám za sebou test na cukrovku. Dopadlo to dobře, jen ta doba co tam člověk stráví je nekonečnááááá. těpulu hlídala tchýně a zvládli to dobře
Hlásim, e máme U estý zoubek, dvojku nahoře. Tímhle tempem (teď po víc jak dvou měsících jeden), mu začnou první v esti letech vypadávat a ty stoličky první jetě nebudou
Mami říká u dlouho jo a poslední dny bych řekla si sám začíná říkat ee na nočník, tak jsem zvědavá jestli to u je pomalounku po lehounku ono, nebo ne. Sháněla jsem malý slipky a je to celkem makačka, vude mají od 104, jene ty mu padají. Sehnala jsem po 14 dnech jedny 92, jupí, ale fakt poslední balíček zastrčený dole bych nevěřila, e malý spodní prádlo je takový problém.
Čapka s mícou je parádní
Fi co jsi tchýni vybrala? My máme stejný problém s tchánem, ádný koníčky, co potřebuje koupí si, nic nechce....
FB mě taky nebere
Není tady
Čau holky,
u nás chči... a chčije, jak říká klasik, kterýho právě dávaj..... NO a má lejt celej víkend. Fi, tak na dudáky jsi se dala, ale prča by to mohla být, ne??? A kterej mop jsi nakonec koupila, nějak mi to uniklo, nebo jsem u na tom tak blbě, e si nic nepamatuju. Nějak mě to vytírání s hadrem a kotětem neba, pořád mám na tom hadru vlasy J. a Nikči, take eeeee, to se mi obrací kufírek hned.
A na FB taky nechodím, pro mě je to jen přehlídka fotek a fotek, ale nic proti, kadýmu se líbí něco jinýho. A bezpečný to určitě není vůbec.
Yvetko, jsi straně ikovná, já jsem na tohle opravdu levá jak avle, a vidí, zapomněla jsem změřit toho naeho grázla.
Odpo jsme li ven, musela jsem do DM pro mlíko a kai, a samo, e jsme zmokli, lilo úplně íleně, Vojta hysterák, e mu bereme motorku, take jel v teniskách a plátěnce a helmě, looue neloue. Take jsem ho převlíkla a vyrazili jsem znovu, to u měl gumovky a zase u nebyly loue, nějak jsem to nevychytala, ale pro změnu si udělal skobu na teplákácha a pinavej byl jak čert.
Jani - já se toho společnýho bydlení taky straně bojím, a nechce se mi do toho, pořád na to musím myslet a napadaj mě ílenosti. Radi to s tím barákem nechám u ledu, a nevyjadřuju se. Ono to stejně bude těký i s dělením kolik kdo přidá a jak se to zapíe ,u tady se já prajcuju. Taky chci mít něco svýho jistý , e.
Jdu čunět na telku, a opět jsem byla akční a večer, mě to přes den nějak neba. Take byt připraven na ranní nálet ďábla.
Není tady
Pavlí,taky jsem sháněla malý slípky, nebyly nikde, tak má 98 a ty mu padaj, take je má pořád na půl erdi a eee občas vybafne, ale jen to velký, na malou zásadně neee, to u musí být výjimka, dávám ho na nočník kadých 20 min a stejně mi zdrhá, případně vstane a je to. Take tak u nás nočník. Ale on na to přijde, musí!!! Pořád slyím od mámy ty chytrý rady, jakoby nevěděla, e jsem u jedno dítko odchovala, je pravda, e byla bez plín v roce, ale to byly látkovky (jiný ne dnes) a mě se nechtělo je pořád vyvářet, stejně prdlačku vydrely.
Není tady
čus, tak tady brouzdám a hledám Vojtovi kombinézu, líbí se mi od wolfa, ale nějak nemůu ádnou najít v jeho velikosti, typuju to tak na 92 na 98, nebo něco podobnýho nemáte někdo nějakej osvědčenej tip, druh a hlavně, aby to nebylo se světlýma barvama. Na zimu mu chci pořídit kombinézu a oteplováky + bundu, kdy ráno jedno zmachlá, tak aby byl odpo v suchým. A boty?? Tak to vůbec nevím jakou velikost, to budu asi řeit tak koncem října. NO a samo, u jsem koukala na sáňky ( v létě??). Tak vybráno u máme, sedět snad u tam bude sám, a nepotřebuje ádný popruhy , nebo ohrádku, on tam stejně sedět nebude, ale snaha bude, bude to jako k vánocům, ale kdy napadne sníh , tak je dostane dřív.
Není tady
Ahojky holky.Hlásím e ijeme.
Včera jsem byla na babské jízdě.Bylo to fajn,ale u to na mě nějak není!
Stejně jsem se celou dobu těila domů za miláčkama.
No návrat ve 2 hodiny a Nelinka mě budila v 6:30.Take nic moc.
A to mám dnes keftík.Raut pro 30 lidí a gulá pro jednu paní.To víte,snaím se si přivydělat,jak umím.
Není tady
Ahojik,
jsem ráda, e čepička pro Terezku dorazila v pořádku a e se líbí
Takté mě těí, e jste poznaly, e je to kočka
Marti napi ty míry a odchytí Vojtu!
Fí zub se u proklubal a myslím, e to divadlo nebylo jen kvůli té spodní dvojce ale e zároveň jetě někde roste nějaká stolička, ale malá si nenechá sáhnout do pusy take uvidíme časem. Teploty u nemá, poslední 3 dny je jen íleně protivná.
U nás je přes víkend Dostavník - takovej festival folk a country hudby, take to máme v přímým přenosu doma a zadarmo je to v parku a máme to jen pár metrů take je vechno slyet. Sice tu hudbu moc nemusím, ale zas je to příjemnějí ne kdyby to byl nějakej hip hopovej fesák.
Dneska by jsme chtěli jet na Bouzov na balony nad hradem, ale to pokud nezačne pret a pokud se tam neutopíme v bahně Je tu zataeno ze vech stran a ty mračna vyhlíejí buď na pořádnou bouřk nebo na sněení - jsou úplně tmavě edivý, fujtabl!
Jo holky a zjistila jsem, e jsme vyrostli z fusaku, take budeme muset koupit novej
Budu jetě potřebovat v zimě fusak e jo?
Dělám si zálusk na tenhle : http://www.malvik.cz/Kocarek-doplnky/fu … -2010-2011
Tak nevím no!
Tý jo to je zase příspvěk! Aspoň máte co louskat
Není tady
Ahojky,
já si taky myslím, e klasický fusak u asi nee. Ten vytáhnu a v lednu na mimi. Moná nějaký takový jako tu dávala Yvettka by byl fajn, ale tolik peněz se mi za něj dávat nechce. Spí chci pořdit nějakou pořádnou teplou deku do kočárku. Nemáte nějaký tip??
U nás je od rána pěkně hnusně. Střídavě prí a fouká a je zima. Take nevm, asi budeme celý den doma....
Musím se pochlubit, e jsme včera byly poprvé venku bez kočárku. A navíc jetě v gumákách, protoe bylo mokro. A doli jsme do Hypernovy a zpátky. Sice to byla procházka i s nákupem na dvě hodiny, ale bylo fajn. A večer Terezka odpadla po pěti minutách
Moná to vyzkouíme i dneska, jen si k tomu asi budeme muset vzít plátěnku
Není tady
Tak jsem tu taky, od rána peru a peru a peru, příerný, večer mi přijede Mía z tábora, bude dalí kabela věcí .
Fusak - není to u zbytečný, my teda kočár na cesty pouíváme pořád hodně, Ondra chodit na delí vzdálenosti nechce, ale na zimu dám deku a zateplený nánoník, no holt aspoň jedno dítě je kočárkový - ale kdy dojdeme na místo, to řádí jak černá ruka.
Ad Facebook, - sice zaregistrovaná jsem, ale chodím "jednou za uherák", nějak mě to zrovna neoslovilo.
Chjo tu čepičku jsem zapoměla, slibuju e dítko odlovím a změřím.
A sáňky, no uvidíme, zatím mám dvoje boby, tak uvidíme, jestli koupím třetí či co
Není tady
Čus holky,
u nás bylo taky hnusně, vydali jsme se na prochajdu, a Vojta měl podzimního kulicha a teplou bundu, íleně foukalo , já jsem si napařila kapucu od mikiny a klepala kosu, já i v zimě chodím v krátkým tričku. Take nic moc, a kdy jsme dorazili asi po 2 hodinách domů, tak se udělá krásně, ani fouknutí. To je k vzteku.
Fusak - nějak si myslím, e u nás bude zbytečnej, a kdytak ho narvu do toho starýho (vlastně loni novýho) a bude holt v kočárku sedět /hahaha/. Yvetko, aby to nebylo zbytečný vyhození korunek. Já bych to viděla tak na teplou deku a nánoník, ale zateplenej nemám, tak se budu muset podívat, ten by se asi hodil víc ne fusak. A dítko jdu odlovit a změřit, dokud na to myslím.
A hlava mě bolí jako střep, asi mi do ní nafoukalo, nejradi bych sebou práskla na gauč a spala a spala, take si jdu vzít nějakej zázrak na bolest a tipuju to na migrénku (tak snad nebudu telefonovat do hajzlíku).
Mějte se.
Holky, co ty kombinézy, jaký vám vyhovovaly nebo co byste poradily, jo a nechci do toho dávat velký praule, tak do litru.
Není tady
Ahoj kočky, hlásím e jsme v pořádku, jen poslední dobou moc nestíhám chodit, no spí napsat, vdycky jen něco dočtu
Yvetko já myslím e kupovat fusak u je zbytečný, my u teda určitě pořizovat nebudeme, buď bude chodit sám a kdyby náhodou jel v kočáře tak dostane deku a nánoník.
Jinak jsem teda taky mrkla na kombinézy a určitě budeme potřebovat dvě, protoe Erik je prostě čuňátko, take spí budu volit něco levnějího. A velikost, no zatím to vypadá na 86, ale jetě asi chvilku s nákupem počkám a uvidím.
Tak Erik dneska po o. vůbec nechce spát to jsem zvědavá kdy padne, nejspí někdy pozděj odpoledne a pak nebude chtít spát večer Místo spaní po mně leze a dělá blbiny, chjo, doufám e je to jen vyjímečně.
A jetě k těm slípkům, nejmení jsme kupovali v Lidlu, byla to myslím vel. 74, ale tam to mají jen občas v letáku, jinak jsem po nich nekoukala.
No tak asi půjdeme ven, u nevím co s tím raubířem, pa pa
Není tady
Brej večír,
vechny koukáte na NOvu a Primu??? Nějak nechápu, co tam ti lidi předváděli (tedy stačily mi upoutávky), nechápu k čemu to je, u nemaj prostě co dávat v telce, tak to řeej takovejma "soutěema".
Kotr- tak to je Erís drobek, kdy bude kupovat kombinézu 86, ta by byla Vojtovi malá, já prostě potřebuju jednu koupit, vyzkouet jak je to číslovaný a pak uvidím, a Vojta je óbr čuně.
Dnes jsme byli na Okoři, máme to kousek a bylo celkem sluně, zásadně u bez kočárku, sice nám to trvá dlouho ne někam dojdeme, ale Vojta se utahá a večer padne za vlast. Fotečky mám. A viděli jsme Hapku, fakt je to chlap s velkým CH, prostě boí, něco jako Connery.
Fi - nějak jsem přehlídla, kam ty fotečky?? Tedy jetě jsem ádnou nevybrala, ale někam si to m usím uloit, abych pak neotravovala.
Tak a u nevím, jj, Vojta se naučil říkat bebííííí ( má na ruce rám). A musím s ním na to oční, páč jsem koukala na fotečky a zdá se mi, e trochu ilhá, tak pro jistotu, třeba se to srovná.
Zatím.
Není tady
Ahojky,
já bych docela ráda koukala, mám takové soutěe ráda, aspoň se pobavím. jene nám u přes týden nejede televize Musíme koupit novou krabičku k satelitu, a zrovna teď nejsou penízky.
Jednu výhodu to ale má, místo Óčka teď terezku zabavuju, kdy je potřeba Krtečnem, konečně se jí zalíbil. Má oblíbený hlavně jeden díl, take u toho nějakou dobu vydrí ne něco udělám.
A taky u ví, kde má maminka MIMI, take mi hladí a pusinkuje bříko. Občas mi na něj cpe i panenku Je mi jasné, e to jetě vůbec nechápe
Dneska tady u nás byla taky pěkná zima, Terezka má věčně ledovéruce i nos, je pěkný zmrzlík, stačí jen, aby párkrát fouklo. Take měla tričko s dlouhým rukávem, mikinu, bundu, na nohách manestráky, a stejně byla ledová
Není tady
Kotr - tohle je spel pro Eríse, jednou bych taky Vojtínovi tohle zakoupila, tedy jestli se nezabije.
http://www.miocar.cz/content/cz/Katalog … d=61010428
Není tady
Tak a u jsem nala to , co jsem pracně hledala a objednala. Nejde mi zkopírovat adresa, tak je zadat do vyhledávače , to je pro inspiraci, lze sehnat i levněji, ale je to bunda + oteplovačky + dá se to pouít i jako kombinéza
Zimní souprava bunda oteplovačky komplet TCM 3v1
Není tady
Ahoj zdravim po víkendu
Tak já jsem jetě jeden fusak zrovna v neděli objednávala. Je to jen do hlubokýho. Jestli koupíme tu sedačku ke kočáru chci mít obě děti zabalený ve fusaku, ne jen v dece. Kdyby se pídě mělo narodit a na jeře u bych se na to vyprdla, ale takhle na začátku zimy..... No uvidíme jak je pouiju, prodat je můu vdycky.
Od TMC se mi ta souprava taky líbí, u jsem po ní pokukovala, ale jetě počkám.
těpule taky říká mimi, ale skoro na vechny děti, ne moje břicho ne to má na háku
Není tady
Ajoj holky!
Jsme po víkendu v pořádku.
Hlásím,e si musím začít dávat pozor na pusu,protoe ná papouek Nelinka vechno opakuje.Včera mi vyletělo ku........ a Nelinka to pěkně zopakovala.
No včera Prima,Nova...............trapas!
Není tady
ahojky
holky potřebuju radu, nevíte prosím, jak dostat flek od smůly z Verunčiny (hnědé teplákové) mikiny? u je tam moná déle jak 14 dnů a jetě jsem to nezjistila
zdravím vechny
Není tady
Dobré ránko
Marti, na mail lioness777@centrum.cz
Fotek u se nashromádilo dost, take se do toho pustím, jen teď nevím kam dřív skočit, take to jetě chvilinku potrvá.
Zuzanko, to mi povídej, Sam taky papoukuje a já nedávno v autě na nějakýho pubescenta s vytuněným oplem zařvala e je kretén (málem nás sejmul) a zezadu se pak ozývalo KE-KÉÉN KE-KÉÉN
Jinak víkend pěknej hnus, co?
Není tady