29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Joo Marti, kriminálku já taky můžu
Fi, tak to je šikulka, já to Ondínovi ukazuju každou chvíli - smrkání, ale má z toho akorát srandu, jinak nic.
Beru a konečně jsem si tě přidala na facebooku, jsem ostuda, takhle mi to trvalo.
Není tady
Ahojky,
jste toho zase nakrafaly
Jo Beru s tou Sářicí je to hrozně smutný, už to vypadalo tak nadějně a nic z toho , ale stejně mi to přijde divný že to u ní vždycky vypadá jako že se mimi uchytilo a pak vlastně potratí, neměli by jí udělat nějaký další vyšetření? Tomu teda moc nerozumím, ale je to prostě divný, achjo
Beru a gratulujeme k chození
Fí tak příhoda s netopýrem dobrá, já bych asi taky byla podělaná jako Martina , no ale něco s tím člověk udělat musí že jo.
Jinak je Sam šikulka že už smrká, Erik to sice taky umí předvést pěkně, ale jestli by opravdu něco vysmrkal to nevím, protože rýmu ještě neměl. Naučil se to když jsem mu ukazovala jak dělá ježek, jako že funí a dupe On celkově s tím nosem dělá věci, jak má pořád ten svůj paleček kterej cumlá místo dudlíku, tak ho cumlá zásadně s něčím s čím se šimrá pod nosem, takže buď roztřepená plínka, odkvetlá pampeliška, jakákoliv roztřepená šňůrka nebo vatová štětička - tu má snad nejradši
A on už to má tak vychytaný, že si jí dá do tý samý ruky na který cumlá ten paleček, druhou rukou z toho vytahuje tu vatu a tím se šmudlá. Pak ty kousky vaty normálně nadhazuje pod nos a vždycky nasaje takže se mu to chytí pod nosem a za chvilku vyfoukne a vatička odlítne
, no je to fakt prča, musím ho natočit.... Ono je to i vidět na některých fotkách - paleček v puse a něco roztřepenýho pod nosem
Yvetko snad už bude Terince líp a s tátou přeju aby to dopadlo co nejlíp
Není tady
Ještě jsem chtěla dát jednu anketní otázku: Dodržujete s prckem přesný rozvrh jídel? Jako že fakt poctivě snídaně, svačinka, oběd, svačinka a večeře v určitým časovým rozmezí? Já mám pocit že jsem schopná dodržet akorát tu snídani a oběd a to ostatní jí spíš průběžně a nebo když si prostě řekne že má hlad, případně jí když jím něco já a on uzobává. Většinou když se mu snažím dát nějaké jídlo v určitou dobu tak mi do toho dloubne a nechce. A už teda v průběhu dne musím dávat na výběr co chce papat, buď si ukáže nebo mu to jmenuju a to co chce tak si kývne (ještě pořád neumí říct jo ani ano - nebo nechce )
Není tady
Kotrmelí přesně s tím jídlem,taky dodržujeme tak snídani a ještě oběd a pak už je to takové rozházené!
Dnes je nějaký protivný den,takový únavný a vůbec nijaký.
Nelinka zrovna paří na Cvičení s Míšou:D
Není tady
Pěkný večer
Tak dnešní kontrola OK, byla to taková rychlovka, ten náš rarach udělal takovou histerickou scénu jako nikdy. Maminka si "dovolila" jít do ordinace a nechat ho u sestřiček. Takovej ječák jsem od něj dlouho neslyšela. Takže jsme s Dr pospíchly abych zase už byla venku
S jídlem jak kdy, snídaně i oběd +- pravidelně, dopolední svačina je takový to zobání, odpolední sváča většinou pravidelně jogurt a pak zobání do večeře, no a podle toha pak jí nebo už ne. S jídlem je stále boj, tak jsem ráda, že něco sní.
Tak jsem dneska koukala v krámě na to duplo, nějaký základní kostky už máme z netu, ale nevěřila bych jaký rozdíly můžou být v obchodě/internet. Stovka sem stovka tam, když tedy zrovna není nějaká sleva.
Tak jsem pokukovala po nářadí, mají pěkný sady i svrtačkou ap. To možná "objednáme" u Ježíška
Není tady
Hezký večer,
u nás to jídlo tak nastejno. Snídaně, oběd i večeře máme pravidelně. Ale mezitím je to různé.
Pavi, přesně z toho mám hrůzu. už jednou to vypadalo, že budu muset vzít malou na kotrolu sebou. Naštěstí mi hlídala kamarádka a to jsem ještě musela tajně zmizet. U sestřičky by to dopadlo úplně stejně. Jí nevadí cizí lidi, ale nesmí mě vidět odcházet, to je zle.
A nvím co jsem ještě chtěla, jen jsem tak nakoukal. Dneska byl šílený den, ukňouraný a strašně se táhnul. Ještě, že už je večer. A to mě čeká určitě zase o půl sedmé budíček. Že ji to baví, vstávat takhle brzo
Letím do vany, za chvíli je to Z. z odpolední a jdeme spáááát. Mějte se
Není tady
:godlike:Dobré ránko!
Tak jsem zapomněla napsat,že jsem včera koupila Nelince 1.dárek na Vánoce a to tabuli na křídy s počítadélkem a hodinama na kreslení.:-)
Pavlí to není možné,jak ti to utíká!
Upravil(a) ZUZANECKA (25. 8. 2010 8:40)
Není tady
Ajoj
Zuzi, z lidí jako jsi ty mám komplexy Já koupila Samovi první vánoční dárek vloni někdy v říjnu a dostal ho hned
To samé s narozeninovými dárky, taky jsem mu je dávala dopředu
Jinak nám dorazil ten slavnej mop nejdřív jsem myslela, že ho pošlu hned zpátky, ale po přetření chodby jsem získala potřebnej grif a zároveň i nadšení, takže jsem spokojená, a to dost
Normálně se těším na zítřejší uklízecí rutinu
Kotr, Beru, se Sářicí je to nevýslovně smutný, já nemám ani slova útěchy, já tam radši nejdu, protože co na tohle říct? Přesto nepřestávám doufat, že se jí to povede a držím jí palce do dalších pokusů
Patří mezi ty, kterým to přeju úplně nejvíc!
Není tady
Jo Kotr, Sam jí jak zrovna chce a potřebuje. Většinou to závisí na jeho spaní, jestli vstane v 6,30 nebo v 8, nebo jestli ten den spí 1x nebo 2x, prostě někdy jí 4x a někdy i 7x a podle žádných not nejedeme. Ani já nedokážu jíst na povel, tak to nemůžu chtít po něm
Není tady
Brej večír,
kde se flákáte, potvůrky??
U nás bylo krásně, takže jsme výletovali, byli jsme na Čabárně, kde je taková rádoby ZOO , ještě loni to bylo super, ale teď děs a hrůza. Dohromady 3 zvířátka, samý rybyčky, prostě hnus, asi někam napíšu, páč je vidět, že zvířátka hodně strádaj, hlavně, že vedle toho postavili školící středisko pro ekology, smutný.
Kotr - u nás jídlo je kapitola sama pro sebe, snídani neřeším, zásadně má kefír ve flašce, občas chleba, jogurt, Vojtín je po mě, zásadně hned po ránu odmítá jíst, takže pak má buď rohlík nebo kobližek, pak jde chrnět a až se vyspí tak obídek (ale buď polívka, nebo jídlo, obojí prostě nesní), a odpo to neřeším, prostě když vidím, že by něco zdlábnul, tak jí, většinou má jogurt, přesnídávku, sušenku, kde co uloví a vyžebrá. Navečer má většinou chleba s nščím a pak kaši ve flašce, jedlík to není velký pořád, ale jsem ráda aspoň za to. Má dny, kdy si říkám, že nás sežere, ale taky nejí třeba celý den.
Zuzí - mám z tebe depku, už vánoční dárek??? Na to já prostě nemám náturu, všechno na poslední chvíli a nejlíp hned v jednom krámu.
Byli jsme se s tchýni podívat na jeden barák , tak nechápu, co ty lidi vlastně chtěj za prachy za takový barabizny , kde by člověk musel všechno předělat k obrazu svému, jak to tak vidím, je to na hodně dlouhý hledání, aby to vyhovovalo všem ( a nějak jsem ráda, nechci se stěhovat někam nahonem a narychlo).
Jdu dodělat polívku a tak to tady pofackovat, a pak tedy nevím, asi dám nějaký dývko.
HOlky, co je s Renčou??? Nikdo nic nevíte??
Není tady
ahojky, tak jsem uspávala prcka a nějak jsem vytuhla taky
ale co, v tv stejně nic není, fotbal SP prohrává, tak není o co stát.
Včera jsme už balili a uklízeli bazén, konečně jsme udělali Tomíkovi pískoviště, dneska jsme vykopali pár brambor, mrkve a cibule ze zahrady a našroubovali prckovi houpačku.
Fakt to chození je čím dál lepší - už přešel několikrát zahradu (a to je dost velká), i když občas si pořád ještě přijde pro prst, když je nejistej nebo jde na čtyři - ale neva. Už párkrát i spadl, ale ťuk ťuk - myslím, že snad i to padání už vypiloval!
Tolik u nás.
Yvi - co Terezka, jak to zvládáte??
MArti - to je jasný, každej chce vytřískat i na barabizně.. je to blbý - jak pro prodávající (realitky je tlačí k zemi), tak pro nakupující (furt se zkouší prodat za co nejvíc). Takže fakt nespěchejte - myslím, že důležitý je, abyste se dali zas do formy doma (myslím s J.) a aby i Tys měla chvilku klid!
no jo, Rendi už to dýl nebyla - snad děcka moc nemarodí a i Renďa je ok!!
Fi - ty jo, tak dneska jsem si na Tebe vzpomněla s tím netopýrem (mmch, mě by asi piclo, já bych se taky bála, navíc oni jsou tak zbrklí), když jsem ráno vstala, potom, co mě probudila pošťačka s balíkem, tak jsem málem dostala infarkt, když jsem na lustru uviděla asi 5 cm pavouka!!! Já mám normálně arachnofobii - bojím se jich, štítím - ale byla jsem sama s malým, tak jsem si musela poradit. Do sedmičky zavařovačky jsem se ho bála dát, že na mě skočí - tak jsem přinesla kbelík a smeták a po velkém přemlouvání ho tam shodila a vynesla na zahradu - jsem hroznej strašpytel na tyhle potvory .. brrr..
Jinak - je fajn, že jsi spokojená s mopem! Mně snad to uklízení ani nikdy bavit nezačne
Dárek na Vánoce nemám samo ještě ani jeden, to je ještě hroooozně brzo na mě.
Není tady
Jejda, to je román - sorry.
No, ještě k tomu jídlu... u nás je to podobně jako u Fi a MArtiny, moc toho není, a docela nepravidelně, podle spaní prostě. No, a hlavně se do toho ještě tak 3-5 denně kojí, takže potom zas třeba hned nechce k snídani chleba, k svačině jogurt a tak.. prostě si dá mlíko a je spokojenej.
Fi, Kotr - taky je mi Sáří moc líto, tuším, jak jí asi je, člověk si i přese všechno zoufá - proč zrovna já... jenom čas může pomoct.. a taky jí z celého srdce přeju, ať to příští těhu už má šťastný konec!!
Není tady
Ahojky!
Fi já na takové nakupování předem taky normálně nejsem,ale z toho důvodu,že na tom nejsme zrovna finančně slavně a kdoví jak dlouho bude manža marodit,takže bude asi ještě hůř.Tak raději budu kupovat takhle postupně,něž se z toho pak s prominutím po.....
Jinak holky nevím,jestli je to normální,ale Nelinka už týden nespí přes den!A je normálně čilá!Nemám z toho ale pražádnou radost!
Abby dnes držím palečky na ultrazvuk!
Není tady
Pěkné ráno
Tak včera měl Pipin nějakou padavou, nejdřív dostal větví (ne moc velkou), prostě se motal pod stromem, kde manžel řezal (bohužel už nestihnul nic, ještě málem spdnul). Tak si chvilku pobrečel, ale dobrý, jen pidi dirka na rtu. Pak spadnul za židle, to jsem ho hlídala už jen já. Takže další řev a šrám na hlavě no a běhěm chvilky se svalil z jednoho schodu co máme u dveří (sešel to už snad 100x) a teď se svlil jak hruška na čele další betonový šrám. Ach jo, truhlík jeden. No a dneska jdeme do zoo, tak je "pěkně" vyzdobenej...
Marti když jste se byli podívat na baráku, to znamená, že tchýně se umoudřila a od toho minulýho odstoupila. JInak my jezdili po různých domech přes dva roky než jsme vybrali tenhle a stejně to bylo na komplet rekonstrukci (která ještě není hotová).
NA vánoce ještě nevim a hlavně skoro všichni mají ještě před i narozky. Letos mamka a i polokulatý (55), tak budu muset vymyslet NĚCO.
Není tady
Ahojky,
Zuzi každým rokem si říkám, že začnu dárky nakupovat v září a vždycky je stejně nakupuju až v prosinci nárazově
Abby držím palečky na ultrazvuk a těším se na fotečku jestli bude
Beru normálně jsi mě uklidnila, že taky ještě pořád i přes den často kojíš Já už jsem si myslela, že jsem divná. No a s tím pavoukem bych na tom byla úplně stejně
Jinak Terka už je bez teplot, ani k té dr jsme nešly! Vůbec nevím co to mělo znamenat, jestli reakce na očkování, zuby nebo snad úplněk? (Můj brácha když byl malej tak míval horečku každej měsíc při úplňku, tak doufám, že to nás nečeká )
Fí tk říkáš, že je mopík dobrej? Taky zvažuju nákup nějakýho takovýho pomocníka
No nic malá už mě zas táhne od počítače!
Není tady
Abby - taky držím pěsti na dnešní kontrolu - a jestlipak se už ukáže, co to bude??
Yvi - neboj, u nás se pořád kojí o 106, asi tu máme fakt dobrou vodu a těm našim prckům chutná prolitá přes nás
Je fajn, že už je Terezce dobře! ty jo, s tím úplňkem - to vůbec neznám!
Pavli - chudák Pipin, tolik havárek - snad si to zas na dýl vybral..
zatím pa
Není tady
Přeju pěkné poledne
U nás se spinká a k těm pádům tak to včera jsme dala manžovi malou na hodinu ven, abych si vytřela a ona mu spadla 5 schodů takže odřenou hlavu modřinu a ještě modřinu na holeni, ale naštěstí díra v hlavě nebyla ufffff .
Pavli chudák Pipin teda ten se těm pádům nějak nemůže vyhnout, ale oni už to asi lepší nebude teď po nějakou dobu páč oni si všude potřebujou vlíz mě malá leze na skříňku je taková ta stupňovitá vždy tam vyleze a začne hejkat abych se přišla podívat a ranila mě mrtvice . A nebo se mi věší na madla od šuplíků na kuch. lince a rukama se drží desky a čučí na linku co by mi tam vzala no děs.
Jinak co se týká jídla u nás tak dodržujeme snídani a oběd jinak je to dle hladu a neřeším to zatím ještě někdy tu večeři, ale to jak kdy.
Yvetko tak to je fajn, že je Terka bez teplot, ale bylo to na palici, že když nevíš co se děje no snad nebude jako tvůj bratr
Zuzi to ti nezávidím já jsem ráda, že mám každý den ještě chvilku klidu, když spí . A co manža na kontrole???
Beruško to bude Tomík den ode dne lepší v chození
Fi tak to je fajn, že jsi spokojená s mopem taky si potřebuju nějaký pořídit jaký, že jsi kupovala ty???
Abby držím palce na kontrolu ať je vše v pořádku
Marti to mi povídej s těma cenama za baráky a copak, že by tchýně nějak polevila????
To je román
Není tady
Ahojky, Yvet, Beru nebojte, u nás je kojení taky stále denním pořádku, když kojím jen 4x přes den tak je to úspěch. Teď když razej stoličky tak i 6x. Dneska ráno měl Erik prostěradlo od krve, teda spíš sliny s krví jak slintal, tak myslím že už se mu konečně jedna ta zadní stolička prořízla. Ale v noci už se naštěstí nebudí.
Holky vánoční dárky???? No tak to je pro mně ještě daleko, já taky nakupuju konec listopadu a prosinec, předtím máme skoro celá rodina narozky a svátky a je toho až až.
Holky co máte tu truhličku na první slovíčka zajímá to vaše prcky? Oni jí na jaře nikde neměli když jsem jí chtěla Erikovi k narozeninám, tak bych mu jí koupila v říjnu k svátku....
Není tady
A úplně bych zapomněla, Erik už na mně volá MAMÍ
Není tady
Ahojky kočky!
Abby ještě jednou gratulka k úspěšnému ultrazvuku.
Jinak manžel na kontrole dopadl.No vlastně nijak.Chirurg mu ještě nemohl dělat žádné vnitřní vyšetření,vzhledem k tomu,že má ještě po operaci chvilku.Takže další ko. za 14 dní.
Ale alespoň dostal vycházky.
A holky..........tak jsem to asi zakřikla.Náš bobánek spinkal od 11:30 do 13:30.Jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Není tady
Ahojky,
tak pro ty, co to ještě nečetli na FB. Kontrola dopadla výborně, všechny testy jsou v pořádku. Prcek odpovídá 17 týdnu. Jen pořád nevíme co je zač, protože se k nám otočil zády a vystrčil na nás zadek
A celou dobu kéopal doktorovi pře břicho do té sondy. Zřetelně jsem to cítila, i když mi doktor pořád nechtěl věřit, že pohyby cítím už týden. Ale nakonec si to tom napsal
KOtr, gratuluju, to je krásný pocit, když na tebe volá mamiii, viď? Terka toho ale pěkně zneužívá. Huláká tak na mě pořád a rozčiluje se, když se hned neozvu
Dneska mám nějaký krtiticky ospalý den. je tu bordel, Z. už je v práci a já se nedokážu přinutit jít něco dělat. Chtěla jsem si lehnout, ztím co malá spala, ale než jsem to stihla, tak už byla vzhůru Už aby byl večer...
Není tady
Abby no super! Třeba se ještě prcek ukáže, ještě má dost času aby se odhalil(a)
Zuzi věřím, že manžel bude v pořádku!
Jinak holky já se asi picnu, našla jsem dalšího zuba, tak je možný, že celá ta komedie s horečkama a průjmama byla k zubu, ale nikdy to tak dramatický nebylo, tak nevím, no?
Malá všechno ohlodává a je pěkně protivná a hlavně vůbec nechce nic jíst jen to mlíko si dává, ve tři má přijít kámoška tak už se těším až ji strčím do kočárku a půjdeme ven.
Není tady
Hojky, no taky už mám nějaký dárečky vyhlídnutý, takže v září jdu na to, teď jsem dopoledne byla ještě kupovat Ondínovi boty na ven- normálně 24 mu byly akorát, slon jeden, takže má 25, ještě až přijede Míša, tak taky ještě jedny a mám to za sebou, tenhle měsíc se s botama roztrhnul pytel, kupujem je jak na běžícím pásu.
Marti, takže obhlížíte baráčky? Zatím teda nic? A kde chcete zakořenit?
Upravil(a) sylviik (26. 8. 2010 14:51)
Není tady