6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ráno brouci!
Tak včerejí pohádkový hrad byl jedním slovem luxusníííííííííí!Fakt nádhera!Měla jsem záitků a Nelinka jetě víc!!!!!!!!!!!!!Klobouk dolů před vema co to organizovali!
Marti Vojtíek je náááááááááááááááádherný!Fakt sladký!
Manovi je v rámci moností.Pořád polehává!
Jo a dnes jsem Nelince nalezla 9. a 10. zub.Konečně stoličky nahoře!
Není tady
Ahojky, tak i já přeju vechno NEJ do nového domečku!
a jsem ráda, e u i já můu napsat, e ná Tomi konečně CHODÍ!!!!! U asi třetí den a je pořád lepí a lepí, tak mám radost. Pochod by jetě neuel, ale i tak je to super pohled, jak ke mně cupitá
Zuzi - jsem ráda, e manelovi je u líp!
Marti - jojo, správně, je potřeba mu dát na hlavu víc starostí, aby to neměl tak lehký - a aby nebylo prostě vechno na Tobě!
Mmch - moc pěkný fotky, Vojtík je fakt kouzelnej!
Není tady
My měli fajn víkend - v sobotu jsme byli na výletě na Pradědu a v neděli na hříbkách! nali jsme plnej koík a taku - hlavně praváky! tak jsem byla nadená - u jsem na houbách nebyla snad 3 roky
zatím se mějte a fotku, Fi, taky nějakou vyberu!
Není tady
Beru gratulujééém!!!!
Zrovna jsem chtěla napsat, e Terezka dneska poprvé ula celou trasu z domu a k Albertu (asi 500m) a docela rychle, u se ani moc nezastavovala a netrhala kadou kytičku a kamínek a la by i dál, jene tam u je cesta, tak jsem ji oupla do kočárku.
Musíme trénovat, sourozenecký kočár kupovat nechci, tak se budou muset s prckem střídat. Aspoň jetě hojně vyuijeme átek
Zuzi na ten pohádkový hrad bych la hned taky. koda e tady u nás něco takového není. Ale pokud si pamatuju, tak loni tady Janička psala o nějaké podobné akci v Jičíně.... nevím teď, jestli je to kadý rok, ale letos u bychom se tam i vypravili... Janiii, kde jsiii???
Marti, fotky jsou úasné. Vojtík je od pohledu straně roztomilý raubíř
Není tady
Ahoj
Tak mi dneska zlatíčko vysypalo pytel s chroupákama pro kočku a kdy jsem to uklízela na wc mi vysypal i pytel s podestýlkou pro Mícu není nad to mít trochu uklizeno
Berčo gratulace k chození. Abby ikulka Terezka
Jo jak píe, e nebude kupovat nový dvoj kočár. Jak to bude řeit? Já jsem původně chtěla koupit http://deti.centrum.cz/novinky/2010/4/2 … m-ditetem/ ale teď zase nevim, jestli to přes zimu v těch závějích co určitě u nás budou vyuiju. Jestli nebude jednoduí koupit jen skate. Nějak se neumim rozhodnout.
Fajn, e jste si uili vichni víkend, my měli pracovní. Ale zase je kus práce hotový.
Není tady
Holky, díky jsem taky ráda, e u
Abby - to je teda Terezka fakt dobrá, jak u tolik ujde!!
No, mně se tohle sedátko ke kočárku moc líbí, Pavli. Já bych do něčeho takového jít musela, skate by nestačil. A nebo fakt minimálně Manduka + kočár..
jo a Pavli, drím pěsti, abyste ten byt brzo prodali!
četla jsem o Sáří - ach jo to je tak smutný
Není tady
Pavli tak s tímhle bych u nás v zimě neprojela.
já chci právě koupit ten skate. A buď bude mimi v kočrku a Terča na skejtu nebo pěky, a nebo bude Terka v golfáčích a mimi v átku. Prostě to budu podle potřeby střídat.
A kdyby to náhodou nelo, tak dvojkočár můu ddokoupit vdycky, e jo
Jdeme se koupat. Terča mě tu u uhání, běhá tu nahá do koupelny a zpátky a řve cáky cáky
Není tady
Luci - jak se připravuje do koly? já u se začínám bát - hlavně matiky tu u jsem nedělala 12 let...
a kdy nastupuje? My máme 2.9. zápis a od 20. nějakej přípravnej týden... a kdo bude hlídat??
Není tady
U nás se dneska u od třičtvrtě na 6 spí, nějak dneska prcek vynechal poobědové spaní... doufám, e nebude v 5 ráno vzhůru
Není tady
Ahoj holky,
ani jsem nedočetla co jste psaly!
Terinka má skoro 40 horečku a průjem jako blázen, tak nevím co z toho vyleze. Teď na chvilku usnula.Na reakci po očkování je jetě brzo.
Do toho jsem se dozvěděla, e otec je na ARU v bezvědomí a prognózy jsou a děsivý, take se fakt děsím toho co bude následovat, ale prostě můe si za to sám, co se mu stalo sice jsme se nestýkali u delí dobu ale prostě na to musím myslet.
No prostě kdy je delí dobu klid tak to vdycky zavání průserem!
To je teda den na houby dneska
Není tady
Brej večír tak jsme si hodila hodinu zumby a teď relaxuju
Beruko gratuluju k chození tak teď u ti to začne naplno jetě bude vzpomínat na klidné časy
Zuzi gratuluju k zoubkům
Yvetko chuděrka Terezka copak se jí to zas klube a kdy jste byli na tom očkování nějak mi to uniklo a s tím tatou je mi to líto i kdy jste se nestýkali přeci jen je to táta snad se z toho dostane posílám hodně sil
Pavko teda neumím si ten kočár představit, kdy nebudou pořádně vyhrnuté chodníky ono je to přeci jen dost iroké
Abby jojo mi to máme kadý rok tady má program na letoek http://www.pohadka.cz/
Není tady
Ahojky,
díky, jojo, začne - je mi to jasné
Je fajn, e sis, Jani, uila zumbu!
Yvettko - to je mi líto, chudák Terezka!!! Ty průjmy a k tomu teploty, to je člověk hned vystresovanej, e.. Tak na vás myslím, aby to nebylo nic váného!! Snad ne!
S tátou - to je zlý, ale vidím to asi jako Janička - i kdy se nechová, jak se má správnej táta chovat, tak je jasný, e i tak na to musí myslet, co s ním bude.
Drím pěsti!
Není tady
Beru gratuluju k chození, jsem to teprve teď přečetla To je super!
U nás se stále chrní, čelíčko u má studený, tak to vypadá dobře, Panadol zabral!
Achjo u aby byl Tom doma z práce, je to naprd kdy jsem tu sama
Není tady
Ahoj holky,
Yvetko - snad to bude nějaká střevní potvora, ono to teď nějak řádí, takový ty dva tři dny horečky a průjem a pak se děti osypou, něco jako 6. nebo 5. nemoc. Na to očkování to nevidím, to by neměla průjem. Jedině pak jetě zoubky.
U nás je prořízlá dalí stolička, take jetě jedna dole a pak dalí a dalí zuby, jestli budeme s kadým takhle trpět, tak si fakt oddychnu a v důchodu. Já bez Nurofenu a gelu na noc nedám ani ránu a stejně se mi budí, take ono je to vlastně jedno. A s tatínkem, drím palce, a to dopadne jak to dopadne, ono je někdy lepí, kdy je konec, ne aby se ten člověk trápil a okolí s ním (blbá útěcha).
Beru - gratulujeme, tak si namasti svalíky na noičkách a a ti to dobře běhá
Holky, jinak díky za pochvaly Vojtína, on je fakt roztomilej, ale anděl s ďáblem v těle, prostě takový 2v1.
Dnes jsme měli venku helmu na motorce a byli jsme za exoty, tak nevím, kadej po nás čučel, ale je to pro Vojty bezpečnost a můj klid, kdy to někam napere (dnes obrubníky, lampa), on se prostě podívá, já ječím pozor, pozoro, stůj a letím jak magor, a on se v klídku rozjede, jetě se otočí a u bourá, pak se tomu hrozně řehní, e leí na zemi. Pro mě to moc bezva není. NO, a dnes kámoce ujela malá na motorce na silnici, natěstí měly auta z její strany červenou, take to dopadlo dobře, ale letěly jsme vechny a ječely zároveň. A malá se tomu řenila jak blázen, kámoku jsme málem křísily. Fakt blbej pocit. Take budou taky kupovat helmu.
Holky, u nás je taky zumba, ale pořád si nějak nedokáu představit co to je, tak se jdu na to mrknout na net, a nejsem jako ignorantka.
Odpo Vojtín odpadl na 3 hodiny, take opět dospával noc, a samo, e chrnět el před chvíli, tak nevím , co s ním budu dělat v zimě, to si to asi hodím na první lampě.
Není tady
Ajojky kočky!
Yvetko tak co Terinka??????????????Je lepí sluníčko?
Beru posíláme Tomákovi pochvalu!
Jé já jsem dnes jak zlámaná,po včerejím spiningu posilovacím mě bolí vechny ochablé svaly a navíc jsem celou noc hleděla na telku a nemohla spát,byl úplněk,tak to asi na mě nějak působilo!
Není tady
ahoj holky
tak nějak se nám to krásné počasí pokazilo, koda, ale aspon se chvilku lépe dýchá...my jsme ted moc nepobývali doma, sobotu jsem strávila sekáním zahrady, a to ji jetě nemám celou....v neděli jsme byli bráchovi na narozky a včera jsem byla na ko s filipem na uním, pak u kamarádky a odpoledne dvojitý trénink ...malá začíná kalat, snad to zvlládnem sirupem a nevyklube se z toho nic horího
Beru gratulujeme k chození ... a ohledně koly jsem v očekávání věcí přítích , zápis mám 10. září, tam se dozvím rozvrh a vechno, tak uvidíme, hlídat bude na střídačku manel, mamča, ségra, v případě nouze kamarádka, ale u ted se děsím jak to vechnou skloubím, ale budu se snait ze vech sil
Yvetko, snad u bude Terinka v pořádku, moc drím palce ..... stejně tak s tatkou, i kdy ty vztahy, jak říká, nejsou ideální, určitě to zamrzí
Fi, nápad s mozaikou supr, hned jak půjde malá spát, tak stáhnu fotky z fotáku a polu
tak já jdu dát zlobříkovi svačinku a asi si půjde lehnout, je nějaká mrzutá, no a já uklidím a uvařím
Není tady
ahojky, zdravím taky z detivého dne Přece jen - to sluníčko bylo lepí
Holky, díky moc!
Luci - ty jo, tak to bude mít taky záhul, to dát dohromady vechno - i to hlídání. Pak dej vědět, jakej má ten rozvrh
Luci - snad se ten kael malé nezhorí!!
Yvi - co Terezka, u je troku na tom líp?
Marti - teda to je síla s tou příhodou a autama.. no, ale jinak - exoti neexoti - tu helmu taky moc schvaluju, zvlá kdy jsou děti tak akční!!
Zuzi - Ty jsi teda normálka hotovej sportovec!! Samé cvíčo
Upravil(a) Berka (24. 8. 2010 11:45)
Není tady
Ahojky, tak jsem taky dorazila přečíst a napsat něco málo.
Gratulace k chození, tak to taky začne, neboj on ti to Tomík vynahradí .
Jinak Yvett, díky, hlavičku změřím, jen co chvíli oddechnu, jsem si teď vymyslela kravinu, máme tu íleně vos a dvě starý okna, sítě do nich - přemlouvám M. snad dva roky, tak jsem si okna vysadila a sítě natáhla, no sice jsem se u toho zapotila, ale jsou .
Tak a zase mau, pak jetě nakouknu, Ondín u knourá a zase se tam s Patrikem o něco perou, to je pořád.
Není tady
Ahojda,
tak stále nic moc! Horečka ustoupí jen kdy ji srazím paralenem nebo panadolem,v noci hořela i kdy jsem jí dávala čípek, málo jsem spala, jsem se bála usnout kdyby náhodou něco, ale jinak na ní není nic vidět, je v pohodě jen trochu víc unavená. Volala jsem ráno k dr, a říkala e máme dál sráet teplotu a počkat do zítra, kdy nebude ádná změna máme ráno naklusat aby se na ni mrkla No to nám jetě scházelo.
Jinak zítra budem vědět víc ohledně toho tátu, budou mu dělat nějakej neurologickej test, ale vzhledem k tomu e ho 15minut oivovali, a tu dobu byl mozek prakticky bez kyslíku, obávájí se do jaké míry to zanechalo následky. U bych chtěla vědět co nás teda čeká
Tak pa, a omlouvám se za samý negativní zprávy!
Není tady
Ahoj :)
Yvetko, myslím na tebe jak se to u vás vyvíjí s tátou i s malou.
Beru, gratuluju k chození :supr: Docela ti závidím, e jsi měla rok a půl pohodu klídek (tabáček) :cool: ;)
Marti, Vojta je nááádhernej kulich :supr:
Já jsem hanba, taky musím doplnit fotky, hned jak přijedu do Prahy, přetáhnu fotky a doplním.
Jinak nevím jak to uděláme s fotkama od holek, který sem nechodí, jako Imzadi a Sussanne. Prostě je doplníme zpětně a se ukáou ne?
Holky já mám záitek :rolleyes: Ve 4 ráno k nám do lonice vlítl netopýr. Musel vletět koupelnovým okýnkem, kde není sí proti hmyzu, jinak větráme jen přes okna se sítí. Byl zmatenej a lítal furt dokola a nalítával na mě a Sama (spali jsme spolu sami v posteli, mu je jako na potvoru v Praze). Nejdřív jsem doufala, e to je jen sen :lol:, ale pak u se to nedalo ignorovat :P Tak jsem hodila přes Sama peřinu a rozsvítila, netopýr chudák asi mládě (malej) byl úplně hotovej a vysílenej, teď kocour si ho chtěl dát k časný snídani, do toho Sam se vzbudil, tak jsem chvíli nevěděla co dřív, okna vytlemený dokořán, lítali sem komáři a můry a netopýr nechtěl vylítnout, no psycho.
Nakonec teda chuděra vylítnul, bylo 4,45 a my vstávali :rolleyes: Samuel z toho měl ohromnej záitek, celý ráno furt ukazoval na strop, valil voči a napodoboval ten dvinej zvuk netopýřích křídel :lol:
Pak jsme to kolem 7 znovu zapíchli a spali a do 11 :)
Není tady
Čau holky,
Fi- teda to zní jak z hororu, já se těhle potvor celkem bojím, i kdy vím, e nic nedělaj. Chudák malej netopýrek, zmatenej a kocour na něj útočil, a Samíkovi se musel hrozně líbit. Já bych ječela jak blázen.
Yvetko - tak snad by bylo lepí jít k dětské, ty teploty jsou u třetí den, aby to nebyla angína, zkus se podívat malý do krku, případně prohmatat krk. A s tatínkem ?? Nevím, co bych ti napsala hezkého, nejlepí je vědět pravdu , a je jakákoliv.
Holky, tak jsem uvařila vepřovej guláek , e bude mít i Vojtín a hádejte, po paměti jsem mátla na kořenku a místo majoránky jsem vzala čili, take guláek poivatelnej jedině s iletkama v puse. Chudák Vojtín , bude mít zase polívku.
Yvetko, myslí, e by jsi zvládla jetě jednu čepinu na podzim pro Vojtína?? On je toti hrozný čuně a pořád si sundavá vechno z hlavy a háe do bláta, do louí , případně po tom jezdí motorkou. Jj, dnes u má třetí tričko, naučil se plivat, take pořád vechno plive a prská na tričko, případně mi to předvede na koberci, jak umí vyplivnout čaj, ávu , take pořád vytírám. Fakt čuně na entou.
Odpo jdeme ven na prolejzky, chtěla bych Vojtína vyfotit na klouzajdě, ale to s námi musí jít i J., páč jinak nevyfotím ani ň, případně rozmázlou skvrnu.
Tak zatím.
A večer dávaj Ordinaci , snad to bude u novej díl a hlavně dávaj mi Kriminálku Maimi a Horatia (toho já prostě eru), tak se těím, dám si něco dobrýho do sosáčku k tomu.
Není tady
Marti, já jsem ani neměla čas ječet, já musela konat koda e mě nikdo nenatočil, jak tam stojím polonahá a divoce máchám novinama jak větrnej mlýn
Jinak jestli ti Vojtín sundává čepici, tak odporučuju pořídit kuklu
Jo a zapoměnla jsem se úplně pochklubit e Sam umí SMRKAT Tím mi udělal velikou radost, a navíc je to dost roztomilý
Není tady