6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítejte na chatu jarňátek 2009
Vzhůru k dvěma svíčkám na dortu! :
JanaT
26 let, snaení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF narozena holčička
Elika
narozena: 14.2.2009 v 08:45 (39+6)
míry: 3420 g a 50cm
web:
Imzadi
24 let, snaení o první dítě od března 2006, po 2. IVF se zadařila jarní dvojčátka
Zuzanka
narozena: 20.2.2009
míry: 2780g a 46cm
a
Gábinka
narozena: 20.2.2009
míry: 2540g a 44cm
web:
Rendas
29 let, snaení o 2.dítě od 12/2007, doma u je 3,5letá Michalka
Tomáek
narozen: 1.3.2009 v 07:35
míry: 3100g a 50cm
web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
Berka
29 let, snaení od 9/2004, po mnoha komplikacích (2xMA, 1xSP, 1x mimoděloní těhotenství v rohu děloním) vyly // 4.7.08 a narodil se
Tomáek
narozen: 3.3.2009 ve 13:58 (39+6)
míry: 3630g a 50cm
web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
Kotrmelína
31 let, snaení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
Erik
narozen: 5.3.2009 v 00:35 (39+2)
míry: 3100g a 48cm
web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
Sylviik
30 let, doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
Ondráek
narozen: 6.3.2009 ve 13:42 (41+2)
míry: 3680g a 53cm
web: http://listicky.rajce.idnes.cz/
Luciana81
28 let, snaení o 3. dítě jeden rok, k brákům Filipovi (2000) a Tomáovi (2005) přibyla
Verunka
narozena: 08.03.2009 v 09:30 (39+6)
míry: 3470g a 50cm
web: http://luciana81.rajce.idnes.cz/
Eweli
xx let, doma u holčička nar. 05/2007
Honzík
narozen: 12.03.2009 v 09:44 (37+6)
míry: 3200g a 49cm
web: http://eweli.rajce.net
Zuzanecka
23 let, snaení od 11/07, nyní se po váných komplikacích v závěru těhotenství narodila holčička
Nelinka
narozena: 13.03.2009 v 10:33 (37+2)
míry: 3160g a 49 cm
web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
Martina33
33 let, doma u 15tiletá dcera
Vojta
narozen: 18.03.2009 v ??:?? (40+3)
míry: 3540g a 50cm
web:
Abby21
22 let, snaení od 12/07
Terezka
narozena: 19.3.2009 v 9:08 (36+6)
míry: 3060g a 49cm
web: http://abby21.rajce.idnes.cz/
Sillwan
33 let, doma 2,5letý Tomík
Daniel
narozen: 22.03.2009 v 01:00 (39+0)
míry: 4300g a 51cm
web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
Nikulka83
27 let, první mimi, snaení od 12/2007
Filípek
narozen: 27.03.2009 ve 22:10
míry: 3000g a 51cm
web: http://nikulka83.rajce.idnes.cz/
Fidorka
33 let, 1 mimi z 1. IVF, císař
Samuel
narozen: 29.03.2009 v 06:51 (40+1)
míry: 3950g a 51cm
web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
Zaječice
27 let, snaení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
Damián
narozen: 01.04.2009 v 05:07
míry: 3000g a 50cm
web:
Pavka
30 let, snaení o první dítě od 03/2006
těpán
narozen: 09.04.2009 v ??:??
míry: 3370g a 52cm
web: http://pavkak.rajce.idnes.cz/
Cassiopeia
28 let, snaení od 01/2008
Verunka
narozena: 17.04.2009 v 14:11
míry: 3600g a 51 cm
web:
Sussannka
27 let, snaení o první dítě 10 měsíců
Matthias
narozen: 20.04.2009 v 16:00
míry: 3000g a 50cm
web:
Tereza82
27 let, doma u 19měsíční Vojtíek
Kačenka
narozena: 17.04.2009 v 14:15
míry: 3800g a 52 cm
web: http://terusatko.rajce.idnes.cz/
Yvetta
21 let
Terezka
narozena: 08.05.2009 v 06:30
míry: 3410g a 49 cm
web: http://yvettka.rajce.idnes.cz/
Upravil(a) jarnata2009 (11. 10. 2010 9:46)
Není tady
děkujeme za nový domeček ..... a do něj jen samé dobré zprávy a co nejmín úrazů a karambolů a taky nějaké nové těhulky
Zuzi, tak to je smůla s autem, a jetě e se to stane zrovna jak není manel doma.....doufám, e u ti volal a jede domů
Pavli, s tím bytem to je fakt na pytel, tím spí na baráčku, kde by se ty penízky z prodeje víc ne hodily....tak drím palce, at u to dlouho netrvá .....Tomáek je krátkozraký, ale jen na pravé očko, které má jetě k tomu mín vyvinuté, ne to druhé, proto ten okluzor na posilování
Není tady
Fí děkujeme za nový domeček a přeju nám do něj jen samé dobré zprávy, co nejméně pádů a bolístek, těhulkám pohodé těhu a také snad dalí těhulky , ale nejvíce nám vem přeju mnoho zdravíčka
Zuzi tak co u ti si jede pro manu a stím autem to je vdy jak naschvál, kdy je nejvíce potřeba
Není tady
Ahoj holky, tak nám taky přeju do nového domku ve nej!
mám návrh na inovaci nástěnky - ráda bych udělala takovou mozaiku z fotek naich dětí, ale potřebovala bych vai spolupráci Polete mi pls jednu fotku vaeho prcka, kterou byste na nástěnce chtěly mít.
Mail je lioness777zavináčcentrum.cz
Není tady
Fi a chce nějakou aktuální nebo miminovskou? Já bych asi byla pro novějí, co vy na to?
Luci já jako dítě měla tupozrakost a právě tu klapku jsem nosila taky, proto jsem se ptala. V estce jsem u brýle nosit nemusela. To levý oko je "slabí" stále, ale jen malinko, na dioptrii to není. Take mi máma vlastně zrak svojí poctivostí (klapka+ kapky) zachránila, jo a nejvíc jsem měla3,5dioptrie.
Zuzko co manel?
Není tady
Ahojky,
Nový domeček Tak ve nej nej nej, ve u tu bylo řečeno, tak to ani rozepisovat nebudu.
Fi-poslala jsem tu fotku, tak se těím na tu mozaiku
K anketce, u nevím pro koho: Terezka bobkuje 2krát denně. Výjimečně jednou, občas i třikrát. Ale bobky nemá, taky to má spí řidí.
Zuzi, a máte manela co nejdříve doma
Luci, Tomáka je mi líti. Já sama jsem nosila brýle od tří let, to byly jetě takové ty těké, skleněné. Brrr. Nosila jsem poctivě, ale stejně nosím stále. Teď teda kontaktní čočky. Brýle u nesnesu. Na jednom oku mám 3,5 a na druhém 1,5.
A třeba brácha jen nosil taky od tří let. Ale nesnáel je, nechtěl je, pořád je sundával..... a v sedmi letech najednou u je nepotřeboval a oči má v pořádku dodnes.
Nejmladí bráka má bohuel taky brýlky a i kdy nosí poctivě, tak to vypadá, e mu taky zůstanou. Kadý to má prostě jinak
Jtě mám novinku. Kámoka je těhotná...nečekaně. Má holčičku o tři měsíce mladí, ne je Terezka. Teď je ode mě zase o tři měsíce. Navíc se s přítelem rozchází. Ale miminko si nechá, i kdy ví, e to bude těké. Tak jsem ráda
Není tady
Ahoj,
přeju vechno nej do novýho domečku
Fí fotečka poslaná, snad dorazila A těím se na tu inovaci nástěnky.
Zuzi jsem ráda e má maroda doma, hlavně a je po operaci brzo fit
Já jsem taky nosila od 3let brýle, kvůli ilhání, ale spravilo se to, co přikládám spí věku ne brýlema, protoe ty jsem nějak moc poctivě nenosila!
No nic manel jede za chvilku na trénink, tak půjdem s Terinkou nakoupit a stavíme se u babi a nám to uteče! Ukáu se moná večer.
Jo Sylvi tys po mně u dřív chtěla čepinu pro pro prcka, tak jestli jetě chce, tak mi hoď prosím tě do SZ aktuální rozměry a barvičky, ju?
Zuzi ty můe taky... vlastně kdokoliv kdo by jste chtěli, Terce jsem u zásobu udělala take mám volno a po večerech se nudím
Není tady
Fi dobrej nápad fotečku jsem poslala, doufám, e dola a těím se
Zuzanko bezva, e manel doma a přeju a je brzo fit
Abby to je krásná zpráva, e kamarádka čeká mimi, ale na druhou stranu to bude těké být s ním sama tak posílám sílu a to zvládne
Není tady
Jo holky k nám do ulice jezdí auto s mléčnýma výrobkama jako z farmy tak u mám doma 1l mléka, tvaroh, sýr a jogurt je to mňamka
jukněte snad nám to nesmaou www.mlekoazdodomu.cz
Není tady
Ahoj holky,
tak já tady ílím, e nám zmizel domek a u jsme v novém. Vechno nej do nového domečku, hlavně málo pádů a bolístek.
K anketní - Vojtín srajdí skoro pořád, pokadý kdy ho posadím na nočník, něco tam vytvoří, ale přikládám to k těm pitomej stoličkám, u se nám prořízla dalí dole, take máme od května venku dvě stoličky, jeslti to půjde tímhle tempem, tak vechny zoubky bude mít v pubertě. Ach jo. Jo a opět nejí, co není nic novýho, ale křupky a tyčky mu jedou, to jo.
Abby - jsem normálně zazdila prcka, musela to být krása slyet srdíčko, moc gratuluju a drím palečky k tomu chlapákovi.
Zuzí - super, e je mana doma, posíláme hodně zdravíčka , ale jak si tak myslím, má asi výhodu, e můe pořád leet.......
K brýličkám - kámoka má holčičku , je jí 5 a brýle nosí od 3 let, má na jednom očíčku 5 dioptrii a na druhém 1, co je velký nepoměr a jetě patně zaostřuje okem, take má taky ten okluzor asi 3xtýdně na 3-4 hodiny denně, není to nic straného, ale dr. jí řekla, e brýlí se u asi nezbaví, dioptrie lze stáhnout do přiměřené výe, ale asi to bude napořád. Natěstí teď dělají krásné brýle i pro děti, za totáče to byla katastrofa, kostěný hnusy. Taky nosím brýle, ale jen do auta, jinak ne.
Fi - fotečku??? Tak to budu muset fotit, e???
Rozhodla jsem se, e Vojtovi koupíme helmu na motorku (odráedlo), on na tom dělá takový vylomenny, přejídí obrubníky, skáče na tom ze schodů, jezdí jak ílenej, pořád vedle něj nebo za ním letím jak magor, a nereaguje na stůj, zastav , prostě nic, jedině občas na slovo POZOR, a včera to narval plnou rychlostí do stojícího auta, ani neřval, jen pak kňoural, e si strhnul nálepku na motorce. Take dostane helmu a asi jí bude nosit i doma, páč jsem s ním chtěla jít k foákovi, e nemá ádnou bouli na hlavě a samo, hned odpo se mu doma nevyhnul trám vypadá to tedy děsně, takový fialový , modrý.
U nás je u Tesca automat na mlíko, ale já tomu pořád nějak nedůvěřuju, tak nevím jestli to vyzkouet.
O víkendu má být hezky, tak asi vyrazíme na chatu, na houby a já se hlavně zbavím na chvíli zlobidla.
Nikča vyrazila s kámokama na umavu, tak jsem zvědavá jestli se taky ozve (určitě neee).
Není tady
Ahojte kecalky.
Tak konečně taky, odpoledne jsme byli venku, je fakt nááádherně.
Jo Fi, k těm palačinkám, teď to nebylo tak hrozný, M. nebyl doma a Mía je na táboře, tak jsem měla o dva pořádný strávníky míň, bývá hůř.
Yvett, jasně e mám pořád zájem o čepku, na podzim se bude sakra hodit, barvičky nechám na tobě, jen nějaký klučičí, ne růovou, teda ne e by se mi nelíbila .... Hlavinu změřím hned zítra a s fotem taky zítra, počká to Fi? Ulovit ho na focení je um, jinak s tím odráedlem, to mi Marti povídej
Není tady
Jasně holky kdo co chcete (uháčkovat samozřejmě ) nahate mi to do SZ, já to nějak zpacifikuju U se těím a zas budu vymýlet extra vzorečky!
Jo zapomněla jsem se pochlubit, e jsem včera poprvé po 15měsících spala celou noc, od 22:30 do 5:05 tak jsem zvědavá co bude dnes v noci
Tak dobrou noc
Není tady
Ahoj holky, zdravím vás v novém domečku a přeju jen samé dobré zprávy .
Holky tak my jsme byli u dvakrát s dědou i s Erikem na houbách a nali jsme pěkný ord , pokadý jen pár babek a já jednoho hříbka, tak nevím jestli je to vysbíraný nebo chodíme na blbý místa, no natvalo mně to. A dneska jsme jeli s P. a s Erikem večer na chvíli na kolech a stavili jsme se tady v lesíku kousek od nás a jen tak jsme nakoukli do lesa, no a co myslíte, přinesli jsme hromádku podborováků, take fakt rostou a tam co jsme byli předtím bylo regulerně vysbíráno Erikovi se v lese straně líbí, nevím jestli jsem vám to u nepsala, ale je to paráda, já měla strach jak ho budu nahánět a on si přitom spokojeně chodí za náma a dělá hoplá přes pařezy a kopečky. Take majdáme vdycky dvě hodiny po lese a on pak spí jako dudek
Yvetko tak gratuluju k celonočnímu spaní, snad to vydrí. U nás u to funguje přeruovaně asi měsíc a půl, říkám přeruovaně, protoe jakmile se ozvou zoubky tak je větinou 2x v noci vzhůru. Teď mu razí horní pětka a má tam bouli jako blázen, gel mu vydrí na těch 4 - 5 hodin, take pak se vzbudí, namaeme, dá si samozřejmě mlíko a spí dál. No tak pak jetě poslední tři pětky a zoubky u bude mít vechny a my snad klidnějí noci.
Zuzanko super e u má manu doma
Jinak teda s jídlem se Erik hrozně rozjel, on nás snad za chvíli sní i s botama (no já mám velký oči, protoe doteď fakt jedl jako vrabec, take pro někoho to můe být normální), ale mám z něj radost e tak hezky papá. A polívku u sní normálně sám, sice trochu bryndá, ale není to tak hrozný.
Fí ty jsi ikulka e nám udělá hezčí nástěnku, tak já se jdu taky mrknout na nějakou tu fotku.
A u nevím, tak zatím pa a hezké sny
Není tady
Jo a jetě k anketní: Erik kadí větinou 1x někdy 2x denně a teď kdy mu rostou zoubky tak třeba i 4x
Jo a Marti jen dej Vojtínovi helmu , Erik si jí taky někdy bere na odráedlo - sice si jí nandá sám a větinou obráceně , ale to neva. Aspoň budete mít míň modřin a boulí
Není tady
Pavka napsal(a):
Fi a chce nějakou aktuální nebo miminovskou? Já bych asi byla pro novějí, co vy na to?
Dobrej dotaz, měla jsem na mysli aktuální, a je vidět jaký nám z těch původních miminek vyrostly nádherný děti
Dostala jsem ten nápad, kdy jsem zahlídla nahoře na litě ty fanouky BB na facebooku.
Pevně doufám, e to stihnu do odjezdu a hlavně e to bude vypadat hezky.
Zuzi, super e je manel OK!
Marti, tak jak u vás?
U nás alles gutte, uívám poslední nádherný dny. Teda aspoň tím straí, e u nebude tak pěkně. Tak jsme včera se ségrou malinko při měsíčku popařily (tím mám na mysli e ona si dala 2dcl vína a měla jí jak z praku, já zbytek, kde jsou ty časy, co jsme kadá dala litránek a jetě nám la huba ejdrem ).
Není tady
Ajoj kočenky,nějak nestíhám.Skáču okolo muíčka a Nelinky.Do toho jsem měla dnes mení prácičku-jedné paní na oslavu jsem dělala 30 řízků s bramborem a kuř. rolády.Take dnes u toho mám plné brýle!!!!!!!!§
Zítra se chystám tady do jednoho městečka na hrad s Nelinkou.Pořádají tam pohádkový hrad pro děti.Tak vyrazíme.Bohuel bez manela.No nedá se!
Jinak vidím,e vechny uíváte krásné soboty!
Není tady
Ahoj taky nějak nestíhám, včera jsme byli na Soboteckém jarmarku tak jsme se nakonec take mám dekolt a ramena přismahlí, ale to neva dnes jdu hodit záda ven na dvůr vyčistil bazén tak se budeme koupat
Zuzi uijte si s Nelinkou výlet a jak je manelovi???? Teda koukám, e jsi včera měla pěkný zápřah, ale ty jsi ikula a zvládla jsi to
Malá mi usnula tak půjdu pofackovat kuchyň je to tam jak po výbuchu
Přeju hezkou neděli
Není tady
Brej nedělní večírek,
Jak se máte, asi OK. Nějak to tady idíme, ádný nakecaný stránky, to zase bude a v zimě.
Fi - u nás je to v rámci moností, J. se začal hódně snait a já na něho jaksi pomalu a jistě přehazuju věci, na který prostě "nemám čas" (uklidit byt,uvařit, utřít prach, kytky, umýt a uklidit auto, prostě takový ty věci, co mě neba), a kadý den ho nutím chodit s Vojtou ven aspoň na hodinu, sice se mu to vůbec nelíbí a večer padá na hubu u zpráv, ale jinak to prostě nejde. Dnes jsme byli na chatě a bylo fakt krásně, byli jsme na houbách a nali jsme zase plnej ko, take já je u nemám kam dávat. Kotr - chce to svoje fleky a rostou, rostou potvůrky.
Včera jsme byli s J. na výletě tady u nás na Velké Dobré je tam letitě, take taková procházka lesem tam a zpět, take dobrý, J. večer padal na hubu, a tak nějak uznal, e toho asi mám plný kecky kadej den. Vojta ujel celou jednu cestu na motorce (asi 4km), take byl utahanej jak kotě. Ale v noci stejně prudil.
Dnes jsme mu koupili tu helmu na motorku, sice si jí nechce dát na hlavu, ale bude muset.
Se picnu, tady těkaj psiska jak o ivot, tak asi brzo vezmu flintu...
Zuzí - taky jsme měli řízečky se salátkem, to bylo rádýlko.
Tak tu koukám na Primu a tenhle film mám moc ráda, člověk se u toho zasměje.
Nikča u dorazila, a regurélně měla poopiční stav, take tam musely někde pěkně pařit a do rána. Jak já jí záviděla.
Není tady
Na rajčeti jsou k zhlédnutí nová fota, jsem fakt ostuda.
Fi - a tu fotečku v jakém formátu (velikosti), a hlavně do kdy???
Není tady
Dobré ráno tak koukám, e dnes první my jsme vzhůru od 4:30 teda malá před hodinou usnula, ale já u teda né take to bude den s velkým D
Tak si představte, e včera navečír stojím se známýmá venku a kolem houf komárů no a co mě nestane jeden mi vlítnul přímo do krku no fuj hnus to je po ránu zprávičko, co ?????
Marti dobře jsi to udělala s J. jen a vidí jaké to má kadý den a to doto nedělá domácí práce a teda ten nějak nechápu toho Vojtína on toho tolik za ten den nalítá a stejně nepadne no děs
a jdu ti na ty fotky
Není tady