Oznámení

19. dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční využití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník!

19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: Štíři jsou přísní, Panny umí ustoupit.

#1 19. 8. 2010 22:44

průmyslovačka
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 11. 2007
Příspěvky: 149

Recepty od Oty

Ahojky všem,

kdyby se tu našel někdo, komu Ota (můj táta) posílal někdy nějaké recepty na jídlo, prosím, pošlete mi je... stačí do SZ, dělám si svůj sešitek na recepty a bohužel táty už se na žádnej nezeptám sad Zatím jsem tu našla jeho zednický a kuřecí salát, kdyby měl kdokoli, cokoli, budu moc moc vděčná!!!

Maruška


Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

 

#2 20. 8. 2010 9:12

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12257

Re: Recepty od Oty

Maruško, dívala jsi se tady do kuchařky na Babinetu? Ono to bude asi pracné dohledávat, ale Ota tam taky jistě přispíval, a třeba se tam dá něco najít hjarta

Není tady

 

#3 17. 5. 2011 12:00

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 16. 1. 2006
Příspěvky: 1878
Web

Re: Recepty od Oty

A pokud vim, Ota o nich psal i primo zde online na forech...


"Hate Cannot Drive Out Hate; Only Love Can Do That." M.L.King Jr.
"Jsa u moci, jsem si permanentně podezřelý." Václav Havel

Není tady

 

#4 17. 5. 2011 12:11

průmyslovačka
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 11. 2007
Příspěvky: 149

Re: Recepty od Oty

Asi ano, už jsem tu něco našla, snad zase narazím :-)


Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

 

#5 17. 5. 2011 12:28

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Recepty od Oty

Před mnoha lety jsem narazil na zajímavý recept z Francie - "Burguňon". Prý je to jídlo pro "chudé" tzv. co dům dá. Je to velice dobré a kdo rád zvěřinu, tak si pošmákne, hodně to jídlo zvěřinu připomíná.
Hovězí nakrájíme na kostky, mrkev oloupáme a nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli na kolečka.
Do nádoby klademe na sebe střídavě maso, mrkev, cibuli. Poslední vrstva by měla být maso, kterou opepříme. Potom zalijeme červeným vínem (může být levné, krabicové) až je vše ve víně. Zbylé víno použijem na přilití při vaření, nebo upíjíme. Nechá se do druhého dne odležet (jde to dělat ihned, ale odleželejší je lepší).
Uvaříme, radí se klasicky v kastrolu, ale mám vyzkoušené, že to jde rychleji dělat v papiňáku (asi 45 minut na střední teplotu) do změknutí masa.
Nakonec vrazíme kostku a půl masoxu, dle chuti. Jídlo má vypadat tak, že je víno takřka odpařené a zbyde jen fantastická šáva.
Jako příloha se dá použít skoro cokoli, ale nejvíc to chutná s chlebem.
Chválím Francii.

Tohle mi utkvělo díky názvu...

Není tady

 

#6 17. 5. 2011 12:30

průmyslovačka
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 11. 2007
Příspěvky: 149

Re: Recepty od Oty

Hmmm, to zní zajímavě, ale jakmile větřím zvěřinu, tak to nic po mě, tohle jsem po tátovi nezdědila :-) ale něco mi ten název říká....ale věřím, že s chlebem to je nejlepší, chleba nasákne tu štávu do sebe, hezky namočit a přikusovat :-)


Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

 

#7 19. 5. 2011 12:00

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12257

Re: Recepty od Oty

Maruško, nevím, kolik se Ti podařilo dát dohromady receptů, postřehů a rad, ale jen mě tak napadlo, co je i na Babinetu shromáždit na jednom místě, v jednom vlákně, taková Otova babinet-kuchařka? Mnohé z nás, co s Otou často na dálku takto "vařili" by to určitě potěšilo.

Není tady

 

#8 19. 5. 2011 12:42

průmyslovačka
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 11. 2007
Příspěvky: 149

Re: Recepty od Oty

Mno, velmi ráda :-) já bych přes víkend projela tátovo příspěvky, co kam psal a snad bych dala něco dohromady, plus něco co  najdu doma napsané....


Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

 

#9 19. 5. 2011 12:47

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12257

Re: Recepty od Oty

Super, těším se tummenupp Když budeš nějak potřebovat pomoct, poradit, dej vědět. Otova kuchařka bude určitě super hjarta

Není tady

 

#10 19. 5. 2011 12:59

průmyslovačka
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 11. 2007
Příspěvky: 149

Re: Recepty od Oty

Díky moc, btw, kam můžu začít vkládat?


Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

 

#11 19. 5. 2011 13:10

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12257

Re: Recepty od Oty

Nejlépe založit nové vlákno v kuchařce, buď pod fórum Česká národní jídla, případně Rady a postřehy, pomáháme si navzájem ... a název by klidně mohl být Otova babinet kuchařka ... nechám to na Tobě, jak se Ti bude líbit. Přesunout to pak dle potřeby můžu kdykoliv.

A pro ostatní, s kým si Ota více dopisoval, a máte nějaké jeho recepty, rady, postřehy, prosím zapojte se, a to máme hezky pohromadě. Díky moc.

Není tady

 

#12 19. 5. 2011 13:27

průmyslovačka
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 11. 2007
Příspěvky: 149

Re: Recepty od Oty

Ok, tak já v sobotu večer na to vlítnu a něco s tím provedu!


Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

 
NÁŠ TIP:

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů