6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Budujeme novou koupelnu a zajímalo by mě, jaké máte zkuenosti s lesklými obklady...co se týče údrby. Větinou čtu, e lesklé obklady jsou hodně nepraktické, jde na nich vechno vidět. Jsou sice obklady i jen klasicky lesklé a pak ty s vysokým leskem. Ty druhé bych určitě nebrala. Moc se nám líbí obkládačky Capri. Hlavně ty oranové. Pak jetě vede Lena ze Sika a Tulip - lutý (Rako). Mátě někdo s těmito obklady zkuenosti? Díky za odpověď.
Není tady
Moje známá bytová architektka nedávno řeila u někoho koupelnu, a mám dojem, e jakési obklady klientovi rozmlouvala - u nevím podrobnosti, ale můu se příleitostně optat. Nelo ani tak o lesk, jako o to, e kdy je tvrdá voda, tak jsou vidět zaschlé kapky, nevypadá to dobře, a kdo to má furt čistit. Oni ti odborníci často vědí věci, které by nás ani nenapadly
Není tady
No, já nakonec do vyloeně lesklých obkladů koupelny nela, i kdy jsem to tom taky uvaovala. Vybrala jsem si jednobarevné od firmy Mondo Ceramica (italské), měli tam nejlepí výběr - aspoň podle toho, jak jsem si to představovala.
Není tady
Patty napsal(a):
Budujeme novou koupelnu a zajímalo by mě, jaké máte zkuenosti s lesklými obklady...co se týče údrby. Větinou čtu, e lesklé obklady jsou hodně nepraktické, jde na nich vechno vidět. Jsou sice obklady i jen klasicky lesklé a pak ty s vysokým leskem. Ty druhé bych určitě nebrala. Moc se nám líbí obkládačky Capri. Hlavně ty oranové. Pak jetě vede Lena ze Sika a Tulip - lutý (Rako). Mátě někdo s těmito obklady zkuenosti? Díky za odpověď.
osobně - pokud Vám to bude dělat obkladač, zeptala bych se přímo jeho. Pokud je to dobrý obkladač, má výběr se kterým se mu dobře dělá a větinou i dobré ceny.
Já bych třeba nebrala italské, ale je to věc názoru.
Není tady
Já si obklady s vysokým leskem nemůu vynachválit. Mám bílé, ádná kapka na nich opravdu není vidět, a to mám v koupelně velké okno = dostatek přímého světla. Obklady jsou krásné pořád, i kdy není čerstvě uklizeno. Udrba je jednoduchá, jen je otřu mikrovláknovou utěrkou a z hladkého povrchu je hned vechno pryč.
Není tady
Marfie napsal(a):
No, já nakonec do vyloeně lesklých obkladů koupelny nela, i kdy jsem to tom taky uvaovala. Vybrala jsem si jednobarevné od firmy Mondo Ceramica (italské), měli tam nejlepí výběr - aspoň podle toho, jak jsem si to představovala.
Jo... italské obkladačky (i kdy myslím, e zrovna ty, co mám vybrané jsou portugalské) od Monda jsou fakt krásné, mám je v merku u dlouho, ale stavět začneme a na jaře - doufejme! :-( Zatím se jezdím do jejich showroomu do Čestlic jen koukat, stejně tam jezdíme 2x za měsíc na nákupy.
Není tady
Ahoj, já mám zkuenosti s lesklými i s matnými obklady a lepí jsou asi matné. Ale záleí určitě i na barvě, nejhorí kombinací jsou bílé a jetě lesklé!
Není tady
Do lesklych bych nesla ,dava si to v Cesku skoro kazdy,hlavne bile a zda se mi to na udrzbu pekne neprakticke.Je na tom videt vse.Mam rada neco netypickeho ,co zrovna "neleti"
Není tady
No, já nakonec do vyloeně lesklých obkladů koupelny nela, i kdy jsem to tom taky uvaovala.
Není tady
Jetě si myslím, e záleí i na tom, jaký má vzor těch lesklých obkladů, čistě jedna brva lesklá nebo nějaké přechody... ?
Není tady
My kupovali obklady na http://www.keramikasoukup.cz/katalog/koupelny a obklady jsou kombinované. Přechody jsou matné, zbytek v lesku.
Není tady
Ahoj, já si myslím, e jsou určitě moderní a vypadají dobře...já mám lesklé obklady a kupovala jsem je na http://www.nejlevnejsi-obklady.cz/ ...mají i kamennou prodejnu, take si můe obklady prohlédnout...určitě se inspiruj a věřím, e najde i ty koupelnu, která tě osloví
Není tady
Mě se tedy lesklé obkladačky líbí hodně, ale zkuenosti s čistou plochou (zatím) nemám.
Není tady
Zorinka napsal(a):
Mě se tedy lesklé obkladačky líbí hodně, ale zkuenosti s čistou plochou (zatím) nemám.
a zkusila jsi někdy saponát ?
Není tady