|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1

Ahoj holky,
snažíme se druhý měsíc o početí miminka a zrovna teď
když budu mít asi ovulaci...přepala mě nějaká chřipajzna....od soboty smrktám a beru panadol ( modrý ) a cucám Neoangin...teploty nemám, jen mě dost bolí hlava ( asi z rýmy ). Myslíte, že by to mohlo miminku něja ublížit, kdybyse tam už náhodou uhnízďovalo ??

Není tady

Koukám, že se v názvu nějak pomotal název??? Já to ale napsala dobře 
Není tady
já myslím, že ne. Když jsem otěhotněla a nevěděla o tom, tak jsem měla chřipku jako blázen a malá je zlatíčko zdravoučké (musím zaklepat)
Když se uhnízdí, tak to zmákne. Držím palečky
Není tady
Pinky, já nevím proč, ale v době nachlazení nebo chřipky se nedoporučuje otěhotnět, ani když tu chřipajznu má manžel (přítel). Nevím proč, jestli to má vliv na uhnízdění či co, ale to mi říkala doktorka, když jsem tam v lednu byla s chřipkou a řekla jí, že se snažíme o mimi kvůli práškům, které mi chtěla předepsat....
Není tady
No, na zavrtání určitě ne. Ale každopádně, když dojde k nějakému malému potratu, tak protože nikdo nikdy neví, čím to bylo, tak lékař řekne - no, to asi nějaké bacily nebo virózka. Ale celý rok něco je, to by se jeden upřemýšlel. někdo říká - hlavně ne v zimě, že na jaře a v létě, že organismus lépe těhotenství přijme, jiný doktor doporučí zimní měsíce, je to takový hokus pokus. Já myslím, že měsíc sem měsíc tam, a psychika natropí leckdy větší neplechu než zdraví jako takové. jestli máš kvůli tomu starosti a nejsi si jistá a necítíš se, tak se nesnažte tenhle měsíc tak urputně, vždy´t co je těch třicet dní, no ne? /Ps: Já vím, že dost, když se člověk těší
/.
Není tady

Díky všem za reakce 
Dávám ttomu volný průběh.....zatím nemám horečku, tak uvidíme co z toho bude. Asi jsem jen pořádně nachlazená......
A kdybych i otěhotněla, byla bych teď stejně nejvíc v 1. týdnu a to, jak tady holky psaly...,ještě určitě není plod napojený na organismus matky, ne ??? Tak tím se utěšuju......
Není tady
Já jsem poprvé otěhotněla právě v chřipce a špatně se mi vajíčko uhnízdilo. Ale jestli to bylo tím, na to ruku do ohně nedám.
Není tady
Stránky: 1