|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo negativní zkušenosti s Baby calm. Zkoušeli jsme to na bolesti bříška (prdíky) u naší 1měsíční dcery a mám pocit, že pak řvala ještě víc, než když jsem jí nic nedávala. Díky.
Není tady
Ahoj kokosko, tak my jsme baby calm používali. U nás to pomáhalo, dcera se hned uklidnila. Ale slyšela jsem, že ne na každýho to působí. Takže je možný, že jste ten případ
Zkuste třeba něco jinýho. Ať vás to brzo přejde!
Není tady
Kokosko,tak ja na BabyCalm nemuzu rict kriveho slova, pouzivala jsem ho i u prvniho a ted i u druheho v noci a co ho pouzivame,tak mame krasne klidne noci, jeste ho kompinuji s olejickem na brisko. Ale je mozne,ze nejakemu miminku proste nesedi, jsou to ciste prirodni oleje zredene,jeste mas moznost vyzkouset Sabsimplex ci probioticke kapicky.
Není tady
Díky za rady....Baby calm mi přijde dost aromatický,tak jsem si říkala,jestli jí to nevadí...nebo pak mě napadlo, jestli nevadí ta destilka,kterou jsem to naředila (ale je to tak uvedeno v návodu - buď destilovaná voda nebo kojenecká).
Zkusím to ještě vyzkoušet, třeba to byla jen souhra okolností...
Není tady
Já ho používám doteď. Kdybychom ho neměli, tak se malá uřve. Ředím ho kojeneckou vodou. A dávám ho do mlíka. Ale je pravda, že někomu sedět nemusí. Nám neseděl SabSimplex. Zkus vyzkoušet ten. Většinou to bývá tak, že sedí jeden nebo druhý
Ať je brzo líp 
Není tady
Kokosko, ještě vyzkoušej, třeba to byla opravdu souhra okolností, já ho používala k mé spokojenosti, jen díky němu to bylo snesitelnější, mám tři kluky a všichni plynatostí trpěli, hrůza. Event. se zkus podívat po něčem jiném, je toho spoustu a nám pokud bylo nejhůř a že u toho nejstaršího bylo hodně často nejhůř - pomáhala rektální rourka, bylo to to jediné, co pomohlo. S nejmladším stačil baby calm. Hned tak klid nebude, až skončí prdíky, začnou lézt zuby a je to tu nanovo.
Upravil(a) sylviik (18. 8. 2010 18:02)
Není tady
Stránky: 1