29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky poradte mi, v dubnu se mi narodilo mimi, v tehu jsem moc nepribrala, co mam delat, pripadam si ted takova macata, kojim, jaky jidelnicek? a jak cvicit? nejvic me trapi stehna lytka a brisko
Není tady
Ahoj, já jsem dostala tip od své kamarádky na portál FITHALL. Je tam plno cvičebních lekcí - jóga, pilates, bodystyling, perfect body, ale i cvičení po porodu - po šestinedělí. Najdeš tam i plno rad k hubnutí, jídelníčku. Tak to zkus, snad ti to pomůže.
Není tady
Ahoj, v první řadě je potřeba změnit jídelníček, který je zaměřen na větší přísun bílkovin. Dále samozřejmě cvičit, klidně i v posilovně (činek se neboj). Pokud chceš pálit tuk je dobré dělat hodně opakování a po tréninku jíst bílkoviny. Tuky, cukry a příliš mnoho sacharidů nechej stranou. Pár cviků na hubnutí máš zde http://www.tvojehubnuti.cz/cviceni/cviky-na-hubnuti/ .
Není tady
ahojky, cvičím podle toho taky a je to fajn, vybereš si co potřebuješ. Tak hurá do toho.
Není tady
Angeliko, je potrba zacit sportovat - at uz behani, jizda na kole ci dokonce cvicit s cinkama. Je potřeba taky změnit jídelníček. Něco jsem našel tady, snad Ti to pomuze http://www.ironbody.cz/dietni-jidelnicek/ .
Není tady
Zkus začít cvičit. Můžeš i s miminkem. Kdysi jsem četla časopis pro maminky a tam byly přímo ukázané cviky. Pomohly mi. A jestli ti to doma nejde, tak dej mimi na hlídámi babičce nebo manželovi/příteli a choď někam cvičit ty. Myslím, že možností je spousta. Nebo se poptej kamarádek maminek, třeba ti poradí.
Není tady
11angelika napsal(a):
Ahojky poradte mi, v dubnu se mi narodilo mimi, v tehu jsem moc nepribrala, co mam delat, pripadam si ted takova macata, kojim, jaky jidelnicek? a jak cvicit? nejvic me trapi stehna lytka a brisko
Důležité je rapidně nehubnout kvůli toxinům a dalším látkám, které by odcházely z těla ven a současně by se objevily v mateřské mléce. Vím, že s hubnutím téměř každá maminka po porodu spěchá, ale nic neuspěchejte. Do jídelníčku je důležité zařadit dostatek bílkovin, komplexních sacharidů a kvalitních rostlinných tuků, bohaté porce ovoce a zeleniny a dlouhé vycházky s malým + lehké cvičení doma se svou vlastní vahou. Vhodné je po několika týdnech i plavání, pokud samozřejmě žena není po císařském řezu. S plaváním ihned po porodu pozor, děložní krček bývá rozšířený a riskujete infekci.
Není tady