6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Babucha napsal(a):
Hoj babizny
Já doteď tvořila nástěnku na novém BB, no moje néééééééééééééérvy!!! Snad jste tam všechny.
jujda .. Babu, jdu do prozkoumat, jaka jsi šikulka
Není tady
Babucha napsal(a):
Hoj babizny
Já doteď tvořila nástěnku na novém BB, no moje néééééééééééééérvy!!! Snad jste tam všechny.
Ahoj Babu a kde ji najdeme?
Není tady
Aha, píše se tam Nástěnka
Není tady
Krásný Babu
Dokonce i jak tam je pořád Maryt, tak se necítim tak na konci
Není tady
Babu, jen technická šťouravá poznámka ....
když už tam je prvni narozeny mimčo, tak co kdyby jsme je dali zvlášť ?
Upravil(a) kikinecek (16. 8. 2010 20:46)
Není tady
Romana.P napsal(a):
Krásný Babu
Dokonce i jak tam je pořád Maryt, tak se necítim tak na konci
Romčo, tu vydržíme dokud neporodíš, nebooooj .. budeme te tu podporovat o 106
Není tady
kikinecek napsal(a):
když už tam je prvni narozeny mimčo, tak co kdyby jsme je dali ?
Kiki, myslím, že máme něco společnýho
Není tady
No a co jinak? Koukám na Británie má talent, co vy?
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
když už tam je prvni narozeny mimčo, tak co kdyby jsme je dali ?Kiki, myslím, že máme něco společnýho
???
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
když už tam je prvni narozeny mimčo, tak co kdyby jsme je dali zvlášť ?Kiki, myslím, že máme něco společnýho
co myslis ??? to slovicko ... co mi uteklo ???
Není tady
Babucha napsal(a):
No a co jinak? Koukám na Británie má talent, co vy?
Tajemství hradu v Karpatech
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
když už tam je prvni narozeny mimčo, tak co kdyby jsme je dali zvlášť ?Kiki, myslím, že máme něco společnýho
Já se z vás po..
Není tady
Babucha napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Kiki, myslím, že máme něco společnýhoco myslis ??? to slovicko ... co mi uteklo ???
Já se z vás po..
to joooo to můžeš, ale radeji za WC, jo ??? at po sobe nemusis uklizet
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Aha,no... ono to totiž vyznělo, že tam chceš to miminko zaznamenat, že jsi ho jako přehlídla...alespň mi to tak přišlo...no asi si už půjdu lehnout, se snad z toho vyspim
Není tady
Ale rozumím... ale jak to udělat, jak to přesně myslíš?
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Kiki, myslím, že máme něco společnýhoco myslis ??? to slovicko ... co mi uteklo ???
Aha,no... ono to totiž vyznělo, že tam chceš to miminko zaznamenat, že jsi ho jako přehlídla...alespň mi to tak přišlo...no asi si už půjdu lehnout, se snad z toho vyspim
to bude v pohodě
tomu se říká buď turbodízl ... a nebo těhotenská demence - u mě to funguje na 100%
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
co myslis ??? to slovicko ... co mi uteklo ???Aha,no... ono to totiž vyznělo, že tam chceš to miminko zaznamenat, že jsi ho jako přehlídla...alespň mi to tak přišlo...no asi si už půjdu lehnout, se snad z toho vyspim
to bude v pohodě
tomu se říká buď turbodízl ... a nebo těhotenská demence - u mě to funguje na 100%
Taky se mi bude stýskat po některých místních smajlíkach ........
Není tady
Babucha napsal(a):
jen aby to bylo prehledny, tak uz ji nedavat mezi ty co stále čekají (ale už aby to bylo ) ale dat ji trebas uplne dolu - zlvašť jako "NARODILI SE" - nebo neco takovyho - ale porad by byli s nama na nastence
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Aha,no... ono to totiž vyznělo, že tam chceš to miminko zaznamenat, že jsi ho jako přehlídla...alespň mi to tak přišlo...no asi si už půjdu lehnout, se snad z toho vyspimto bude v pohodě
tomu se říká buď turbodízl ... a nebo těhotenská demence - u mě to funguje na 100%Taky se mi bude stýskat po některých místních smajlíkach ........
ty jo romi, ted akorát koukám na příspěvky a myslím na to jak mi bude chybět
Není tady
kikinecek napsal(a):
Babucha napsal(a):
jen aby to bylo prehledny, tak uz ji nedavat mezi ty co stále čekají (ale už aby to bylo ) ale dat ji trebas uplne dolu - zlvašť jako "NARODILI SE" - nebo neco takovyho - ale porad by byli s nama na nastence
Kiki to napsala hezky
Něco jako Nástěnka narozených..
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Aha,no... ono to totiž vyznělo, že tam chceš to miminko zaznamenat, že jsi ho jako přehlídla...alespň mi to tak přišlo...no asi si už půjdu lehnout, se snad z toho vyspimto bude v pohodě
tomu se říká buď turbodízl ... a nebo těhotenská demence - u mě to funguje na 100%Taky se mi bude stýskat po některých místních smajlíkach ........
tak napiseme administratorum, že je tam chceme
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
to bude v pohodě
se mi bude nejvic styskat po tom super vysmatým ... to jsem proste cela ja .. jako by me vyfotili
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
to bude v pohodě
dobrej nápad
Není tady