|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já tady byla a poctivě četla, ale nějak jsem nebyla hovorná
Poradit, vám neporadim a starosti s porodem zatím ještě nemam 
Není tady
Romana.P napsal(a):
Tak to jsme na tom stejne 
Taky jsem pak jen docitala, ale nereagovala - kdyz nemam co poradit, ze zkusenosti ... ze ??? To až pri druhym mimču 
Budu chytra jak radio 

Není tady
Ahoj Romi,
Kiki, ta zimní zavinka od Emitexu - myslíš, že je použitelná i na podzimní dny? myslím jestli není nějak extra silná 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Taky jsem pak jen docitala, ale nereagovala - kdyz nemam co poradit, ze zkusenosti ... ze ??? To až pri druhym mimčuBudu chytra jak radio
Ty jo, to já taky 
To si pak založíme agenturu

Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj Romi,
Kiki, ta zimní zavinka od Emitexu - myslíš, že je použitelná i na podzimní dny? myslím jestli není nějak extra silná
Je to dvojita vrstva fleece - takze si myslim, ze se da pouzit i na podzim ... kdyz tak Barču miň oblečeš 
Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj Romi,
Ahoj Miri 
Já ji mám taky myslím, že je v pohodě i přes podzim.
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Taky jsem pak jen docitala, ale nereagovala - kdyz nemam co poradit, ze zkusenosti ... ze ??? To až pri druhym mimčuBudu chytra jak radio
Ty jo, to já taky
To si pak založíme agenturu![]()
jdu s vámi do tohoto "podniku"
teda jestli mě přijmete..mám to úplně stejně 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ty jo, to já taky
Joooooooooooooooo 

s tim souhlasim 

Není tady
MiriDc napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Ty jo, to já taky
jdu s vámi do tohoto "podniku"
teda jestli mě přijmete..mám to úplně stejně

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Ty jo, to já taky
Joooooooooooooooo
s tim souhlasim
Jasnačka

Není tady
Týýýjo .. ted se mi odpojil net ... sám ... a bez varování 

co to to to ??? 

Není tady
MiriDc napsal(a):
díky za rady s tou zavinkou, pořídíme teda rovnou taky zimní

Není tady

Ahoj, holky!
Jste to pěkně rozjely - co pak bude s námi, co čekáme druhý - budeme jen na dětičkách, nebo dáme třetí kolo? 
By manžu asi kleplo, chudinku 
Není tady
li.lik napsal(a):
Ahoj, holky!
Jste to pěkně rozjely - co pak bude s námi, co čekáme druhý - budeme jen na dětičkách, nebo dáme třetí kolo?
By manžu asi kleplo, chudinku
Buď poridite fakt to treti ... a nebo nam budete delat poradkyne 

Není tady
Holky, teď jak brouzdám po všech institucích, kam musím zajít s tou změnou, jsem narazila, že pojišťovna Metal-aliance poskytuje 300Kč slevu na zakoupení autosedačky. Tak jestli máte někdo tuhle pojišťovnu.. Každopádně až tam půjdu, tak se na to vyptam.
Není tady
kikinecek napsal(a):
li.lik napsal(a):
Ahoj, holky!
By manžu asi kleplo, chudinkuBuď poridite fakt to treti ... a nebo nam budete delat poradkyne
třetí...třetí...třetí..

Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
li.lik napsal(a):
Ahoj, holky!
By manžu asi kleplo, chudinkuBuď poridite fakt to treti ... a nebo nam budete delat poradkyne
třetí...třetí...třetí..
![]()

Není tady
Holky, už se tady nějak kroutim, lehnu na chvilku do postýlky. Za nějakou dobku zase tady, ju?
Není tady
Romana.P napsal(a):
Holky, už se tady nějak kroutim, lehnu na chvilku do postýlky. Za nějakou dobku zase tady, ju?
Já už ležíím .. heč 

potrebuju doupravit ty naskenovany knizky 
abych to mohla holkam zitra donest 
Není tady
Romana.P napsal(a):
Jeste sis neotočila ty fotky 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Jeste sis neotočila ty fotky
Já vim

Tak odpo, slibuju 
Není tady
Ahoj holky, tak je po návštevách, dnes to tu byl jak den otebřených dveří 

Tak malýmu už jsem nachystala věci do školky na zítra
snad nebudem
byla jsme vyzvednou v rossmannu 300ks fotek, tak podle pc dopisuju datum na zadní stranu
, pak poskládat jak jdou po sobě a zařadit do alba.
Jinak se citím celý den jakási slabá, no jo chybí čerství vzduch, když se sakryš nedá jít ven, prší a moooc začalo fučet 
Není tady