6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No vidíte, mi ty ozvy jetě nikdo nenatáčel . A vlastně ani nevím, jestli k tomu má ta má dr vůbec zařízení, nebo mi je natočí a v nemocnici...
Leňul, to by byl dáreček
Není tady
Vnitřně by tě vyetřit měla - mně minule říkala, e malý je jetě vysoko, take je to fajn, jinak z průkazky nic nevyčtu - píe jako dr A mám brát pořád to magnézko, tak uvidím, co mi řekne zítra. Na nohy i záda mi pomáhá nějaký gel od Elasti-Q, ale stejně chvílema bolí děsně. Připadám si jak stará babka, sotva lezu, vechno bolí...
Není tady
U by ti je měli taky natáčet při dalí ko - take buď jsou vybavení, nebo tě polou do porodky.
Není tady
Holky, cvičíte nebo cvičily jste?
Není tady
Romana.P napsal(a):
Holky, cvičíte nebo cvičily jste?
Ehm , no, zpočátku jsem cvičila několikrát týdně sama doma podle DVD a jednou týdně jsem chodila na plavání. Potom jsem dost polevila a vykalala se na to... vyčítám si to, ale kdy já jsem lenoch líná... občas se donutím, hlavně, kdy mě teda u něco fakt bolí . Třeba teď cvičím noky, které mám nateklé jako konve. Taky občas posiluju svaly pánevního dna.
Není tady
Dobrovolně se přiznávám, e jsem to tentokrát nezvládla - nejdřív nebyl kdo by hlídal a pak u jsem se na to necítila, take jen občas sama doma, ale velmi vzácně, občas pohopkávám na balonu, ale Kája na něm chce pak skákat, take taky nic moc...
Nicméně vřele doporučuju, určitě to hodně pomůe - u proto, e se cítí víc fit a pozná budoucí mamky z okolí.
Není tady
Holky, já se loučím, jdu do knihovny a potom k naim na obídek, tak zatím papapa.
Není tady
Není tady
Take z nás si příklad neber, Romi Morálka vekerá ádná....
Minule jsem byla nějak víc disciplinovaná, ale ono je to těký s tím druhým prckem, stavbou atd.
Ale mákli jsme s manou na pozemku a zahrada vypadá báječně, dům nám postupně roste, tak si uíváme chvilku radosti Jinak pořád řeíme dodatečnou dokumentaci ke zvětené garái - Asi mně z toho klepne. Nejhorí je, e nám jinak nedají hypotéku, protoe to musí být dořeené - papírově.
Není tady
RUÍM POPLACH a vem se omlouvám, za poblázenění
nedalo mi to a vytočila jsem Simču, tel. okamitě vyzváněl. Nic se neděje, chyba oparátora, nemůe přijímat smsky, jen odesílat
Podle hlasu astná maximálně, Simonka je ikulka, rozkojily se a uívají si to. Bříko nemá, jizvu minimální v bikinách, nic ji nebolí, chodí...prostě astná maminka úplně zářila po hlase
Vechny moc pozdavuje a moc děkuje za starost, kterou jsme měly a a ji dají na pokoj net, písne....
tak se na mě holky nezlobte
Upravil(a) Andri (16. 8. 2010 12:48)
Není tady
jo a KO postupujeme, ale prý to tento týden na porod nevypadá mám dr. vtipálka CS pokročil z 3-4 na 4-5, ale prý je pořád v normě. Čípek se nezkracuje....a pořád jsme hlavou dolů. Tlak mám supoer 120/70 a otoky jsou, ale to vydríme, e....byl tam dneska frmol, jsou po 2týdenní dovče, tak jsem se asi moc nevyptávala, nechala si napsat opět 3x denně Magnézko i Magnosolv a mohu ho brát a do porodu, není to překáka k porodu
Tobík. boule taky ok, má jen hnusnou zelenou modřinu a sedřený...je u naich, já vařím hovězí na houbách - ale mám bobky, vdycky se toho papiňáku bojím a pak snad přeberu ty oblečky...nebo e bych la ????
Není tady
Andri, krásné zprávy o Simče
Není tady
Ufff, to je úleva, jsem ráda, e Simčy jsou ok!
Andri, to je v pohodě, já bych plaila taky. Jinak mně nějak čím dál víc trápí nohy - kolena a kyčle. Chvílema bolestí sotva chodím. Gratuluji ke kontrole!
Není tady
Li.liku, zkus si zvýit vápník. Miminko si ho bere z tebe asi moc, měla jsem to při kojení, klouby straně bolely, budu muset taky do lékárny pro zásoby. Kolik jsi přibrala? ona i ta váha udělá své. Mě se líbila Janka, kdy řekla, a si chlapi nasadí na záda 16ti kg batoh a chodí s ním celý den, to bych na ně byla pak zvědavá
Není tady
Ahojky, tak nejprve jsem tastná e jsou Simonky ok Teda e by jste se začali rozrustat, já u chci taky Ted jsme přifrčeli z porodnice, nádhernej chlapeček, u chci taky mimi a mít to zasebou No a teda pěkně jsme po cestě zmokly, začalo tu hrozně lít, ale u sjme doma, osueni a oblečeni, tak sna dse nenachladíme.
Není tady
Ahoj holky, zdravím z Prahy, teď tady budu sama 5 dnů, tak snad u skoro vechno dochystám.
I kdy trochu se bojím, manel jede na sluebku do Holandska, doufám, e nic nezačne.
Ale zatím se cítím ok, tak snad ne. I kdy je mi to jasný, můe to být z minuty na minutu.
Jsem ráda, e je velká i malá Síma ok a trochu závidím, ale na nás taky dojde
Mně by se líbil porod někdy začátek září, ale potřebuju jetě nutně namontovat vestavěnou skříň do lonice,
nemám kam co dát a to kdy půjde dobře, tak to bude právě na začátku září.
Ale u si určitě během těchto 5 dnů sbalím taku do porodky.
Jinak mám mega břicho, ale nabrala jsem tak 11 kilo, skoro vechno do břicha. A taky u mi lidi říkají, e ho mám dole, tak mě to trochu děsí.
A přidávám se do klubu - bolí mě kyčle, chvilku trvá, ne se ráno rozchodím a v noci u blbě spím - větinou se kolem 3.30 probudím a u nemůu usnout
Není tady
hoky, jestli teda se tento babinet zrusi, tak ja jsem uplne mimo
Babu, najedu na novy babinet, dam pak diskuze a kdyz se mi tam objevi skupiny je tam pouze moje alba a uzivatele! Nasla jsem te jak si tam psala co dnes varite, ale nikde ne Podzimnatka...Tak ja nevim, fakt.
Není tady
díky za zprávičky od Simi super super
jinak my dneska na KO... něco se u chystá... miminko se připravuje.. jsme otevření volně na jeden prst.. říkala e to není na nějaké divočení ale v termínu by to prý mělo být tak uvidíme jak moc se trefila...protoe jinak mě nepotěila dneska jsem tam byla naposled protoe mají dovču a do 6.9 ..take na dalí Ko jdu do rizikovky....
jo a ve středu na diabetologii..tak se fakt těímmm....
v týdnu si mám dojít natočit KTG...
Není tady
Pavlinka81 napsal(a):
Babu, najedu na novy babinet, dam pak diskuze a kdyz se mi tam objevi skupiny je tam pouze moje alba a uzivatele! Nasla jsem te jak si tam psala co dnes varite, ale nikde ne Podzimnatka...Tak ja nevim, fakt.
Ahoj Pavli. Diskuze - podlita Skupiny - rozkliknout a zase Skupiny. Tam bys nás měla vidět. Jsi zaregistrovaná? Nevidím tě tam... tak se nejprve zaregistruj pod svou přezdívkou, ju?
Upravil(a) Babucha (16. 8. 2010 19:15)
Není tady
Andri napsal(a):
RUÍM POPLACH a vem se omlouvám, za poblázenění
nedalo mi to a vytočila jsem Simču, tel. okamitě vyzváněl. Nic se neděje, chyba oparátora, nemůe přijímat smsky, jen odesílat
Podle hlasu astná maximálně, Simonka je ikulka, rozkojily se a uívají si to. Bříko nemá, jizvu minimální v bikinách, nic ji nebolí, chodí...prostě astná maminka úplně zářila po hlase
Vechny moc pozdavuje a moc děkuje za starost, kterou jsme měly a a ji dají na pokoj net, písne....
tak se na mě holky nezlobte
tak to jsem rada
Není tady
U tam jsi, super, Pavli!
Není tady
Babucha napsal(a):
Pavlinka81 napsal(a):
Babu, najedu na novy babinet, dam pak diskuze a kdyz se mi tam objevi skupiny je tam pouze moje alba a uzivatele! Nasla jsem te jak si tam psala co dnes varite, ale nikde ne Podzimnatka...Tak ja nevim, fakt.Ahoj Pavli. Diskuze - podlita Skupiny - rozkliknout a zase Skupiny. Tam bys nás měla vidět. Jsi zaregistrovaná? Nevidím tě tam... tak se nejprve zaregistruj pod svou přezdívkou, ju?
Jo Babu, uz jsem tam ale teda...no , budeme si muset zvyknout....
Není tady
Jo, je to stejné jako tenhle BB, třeba ta úvodní stránka Diskuze. No chce to se zorientovat, ale půjde to
Já tam teď jdu tvořit nástěnku, tak jsem zvědavá, jak mi to půjde
Není tady
Ahoj Jitko, blahopřeju ke kontrole!
Není tady