Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 23. 8. 2010 11:57

Ashanty
♥♥-----

Re: kamarádky

Pandorraa napsal(a):

Ashanty napsal(a):

No, to bych ráda, aby se to nevracelo ... takže jdu meditovat a pokusit se o to, abych to přijmula a netrápila se tím....protože se tím už trápit prostě nechci. Dík Pan smile

A pozoruj svoje tělo, musí být naprosto klidné - fyzicky i psychicky. Dokud to s tebou něco dělá, pokračuj.

Jiřina a Petr už ne, to jsem klidná ....ale ten můj současný ! Zavraždila bych oba dumbom nebo spíš mám ten pocit - tak si běž za kamarádkou, aby jsi poznal s kým chceš vlastně být. Já si v tomhle ohledu prostě věřím. Spíš mě žere, že o mě zapochyboval můj milý ... i když to je vlastně taky důkaz toho, když mě to mrzí, že až tak jistá si sama sebou nejsem yikes už se v tom motám. Jak kača v bani offtopic

‎"Strach je energie, která poškozuje, uzavírá, skrývá, hromadí a omezuje."

Není tady

#52 23. 8. 2010 15:18

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Ashanty napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ashanty napsal(a):

No, to bych ráda, aby se to nevracelo ... takže jdu meditovat a pokusit se o to, abych to přijmula a netrápila se tím....protože se tím už trápit prostě nechci. Dík Pan smile

A pozoruj svoje tělo, musí být naprosto klidné - fyzicky i psychicky. Dokud to s tebou něco dělá, pokračuj.

Jiřina a Petr už ne, to jsem klidná ....

Ashanty, tak vidíš, aspon máš už jednu zkušenost, že to jde, a nevadí, že to bylo v dětském věku smile

Není tady

#53 23. 8. 2010 15:21

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

werena30 napsal(a):

Tohle nechápu kapitulation
Jisté věci mi přeci nebudou nikdy ukradené.

Jde o emocionalitu. Nebudou ti ukradené a zároveň budou, protože je budeš řešit bez emocí a s nadhledem.

jójo, tak by to mohlo býti, Pan smile

Není tady

#54 24. 8. 2010 8:19

Ashanty
♥♥-----

No jo, když Péťa je cca 25 let stará záležitost a hlavně ho už nemiluji....ale teď je to jiný....na víc mě děsně vytáčí, že mi můj chlap neumí říct miluji Tě ... začínám vidět nějak moc problémů. Neumím se povznést a vnitřně se užírám. I když své druhé půlce umím sdělit, co chci a co nechci ... tak mám pocit, že to je k ničemu. Začínám být značně rozhozená od té příhody :-( strašně nejistá. Nepište mi, že to je můj problém, já to vím...jen pořád nevím, jak z toho ven. Neumím si pomoct. Dneska mám depresi jako Brno :-(

Není tady

#55 24. 8. 2010 10:43

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ashanty,
klídek, zastav!
Řekla bych, že to, co vnímáš zrovna teď jako problémy, jsou ve skutečnosti mouchy, které vidíš přes momentální depku - jako když se díváš přes nepovedenou zvětšovací čočku.
Nevím přesně, co všechno je obsaženo v pocitu deprese, ale myslím, že je to především strach. A strach je velký komediant... zrovna včera jsem v jedné detektivce četla, že je vlastně nepotřebný, že ve chvíli největší krize, kdy by se asi člověk opravdu mohl hroutit, si prostě zmizí. Ale když má člověk sílu situaci zvládnout, připomíná se, jako kdyby šlo o život.
Sama jsi psala, že všechno, co žijeme, jsou vlastně zkoušky.
Tak se nedej smile .

Upravil(a) Largo (24. 8. 2010 10:45)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#56 24. 8. 2010 10:46

Ashanty
♥♥-----

Largo ... je to marný, je to marný, je to marný ... asi hormony nebo co, jinak mě to trochu uklidnilo, to psaní od Tebe. Děkuji. Doufám, že ty mouchy zapleštím a bude klid.

Není tady

#57 24. 8. 2010 10:51

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ashanty napsal(a):

Largo ... je to marný, je to marný, je to marný ... asi hormony nebo co, jinak mě to trochu uklidnilo, to psaní od Tebe. Děkuji. Doufám, že ty mouchy zapleštím a bude klid.

big_smile
Jestli správně vidím jiskřičku humoru, je to nadějný, je to nadějný, je to nadějný..... stolt
big_smile

Není tady

#58 24. 8. 2010 12:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ashanty napsal(a):

Ale je zajímavé, že se mi opravdu vybavil ten první pocit s tím Péťou - bylo to ve školce nebo první třídě a když jsem zjistila, že tehdy můj nejlepší kamarád, si na dovolené s rodiči začal rozumět a kamarádit s tou Jiřkou (blbou) big_smile jak mě to vnitřně štvalo a žralo - dokonce jsem kreslila takové ty obrázky, kdy jsem byla v rakvičce, protože jsem umřela žalem a vedle mě Peťa s Jiřinou u oltáře big_smile ... asi mám v sobě fakt blok, protože se mi to stává vlastně ve všech vztazích a to bez toho, abych po tom nějak pátrala .... vždy to byla náhoda, jako teď. Ale ony asi náhody neexistují smile jen zkoušky. Snad už konečně odmaturuji ;-)

Seš holka moc šikovná tummenupp
Ono je to o tom, že co si nevyřešíme, to se nám v různých obměnách stále vrací a je to tvrdší a tvrdší, abychom si už teda konečně všimli stolt Pokud si "vyčistíš" ten prvotní zážitek, všechno ostatní se pročistí taky a tobě už se ta lekce nevrací. No...ale zase příjdou jiné hmm Jenže ty už víš, jak na to wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#59 24. 8. 2010 12:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ashanty napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ashanty napsal(a):

Jiřina a Petr už ne, to jsem klidná ....ale ten můj současný ! Zavraždila bych oba dumbom nebo spíš mám ten pocit - tak si běž za kamarádkou, aby jsi poznal s kým chceš vlastně být. Já si v tomhle ohledu prostě věřím. Spíš mě žere, že o mě zapochyboval můj milý ... i když to je vlastně taky důkaz toho, když mě to mrzí, že až tak jistá si sama sebou nejsem yikes už se v tom motám. Jak kača v bani offtopic

Tak to bych řeka, že tam ještě něco zůstalo..... Takhle po písmenkách to ale asi neodhadnu...zkus se k JIřince a Péťovi vrátit a vzpomeň si na všechno, co malé Ash na tom vadilo...jedno po druhém si projdi a pozoruj tělo... Něco tam ještě musí být.

Není tady

#60 24. 8. 2010 12:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ashanty napsal(a):

Ash, ono asi bude lepší, když to nebudeš zkoušet sama a najdeš si "průvodce", někoho, kdo ti s tím pomůže stolt
A jak říká Largo: jsou to všechno jen "postupky" - tam ještě nemůžeš, ublížila bys si  X  tam už můžeš, ale bacha na nástrahy big_smilebig_smilebig_smile To zvládneš, ale nehoň se. Každý z nás to jednou všechno zvládne stoltstoltstolt

Není tady

#61 24. 8. 2010 12:39

Ashanty
♥♥-----

Largo - humor musí být, i kdyby co kdyby :-) dneska jsem marná..... Pan, tak mé tělo je jako na vodě - jsem nervózní jako pes co nemůže dohonit svůj vlastní ocas a je mi opravdu dnes dost mizerně :-( kdybych mohla tak se tu rozbrečím, místo toho musím házet úsměvy a dělat, že je vše nádherný. Moc vám děkuji za podporu smile

Není tady

#62 24. 8. 2010 13:14

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ashanty napsal(a):

Largo - humor musí být, i kdyby co kdyby :-) .....

No, humor je pozdravení od tvýho anděla strážnýho, víš? big_smile

Není tady

#63 24. 8. 2010 13:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ashanty napsal(a):

Largo - humor musí být, i kdyby co kdyby :-) dneska jsem marná..... Pan, tak mé tělo je jako na vodě - jsem nervózní jako pes co nemůže dohonit svůj vlastní ocas a je mi opravdu dnes dost mizerně :-( kdybych mohla tak se tu rozbrečím, místo toho musím házet úsměvy a dělat, že je vše nádherný. Moc vám děkuji za podporu smile

Pokud je to jen trochu možné, tak se někam ukliď, třeba na WC a pobreč si, potřebuješ to alespoň trochu dostat ven.
Udělej to pro sebe stolt

Není tady

#64 24. 8. 2010 13:21

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

A jak říká Largo: jsou to všechno jen "postupky" - tam ještě nemůžeš, ublížila bys si  X  tam už můžeš, ale bacha na nástrahy big_smilebig_smilebig_smile

No to jsou mně fóry.... Mě nic tak rozumnýho nenapadlo, byl tam jen první plán va .
big_smile

Upravil(a) Largo (24. 8. 2010 13:33)

Není tady

#65 24. 8. 2010 14:09

Ashanty
♥♥-----

:-) dneska si pěkně pobrečím, budu doma sama a hodlám to ze sebe dostat ... už mě tyhle stavy nebaví. Largo a víš, že na anděla strážného věřím ? .... smile musí být pěkně nas*štvaný, že furt kňourám a že se pořád a pořád nemůžu naučit, ani věčným opakováním, těm situacím čelit. Jenže ono i 100 x nic umořilo osla. Už vím, jak se takový umořený osel cítí. offtopic

Upravil(a) Ashanty (24. 8. 2010 14:10)

Není tady

#66 24. 8. 2010 14:15

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ashanty napsal(a):

Largo a víš, že na anděla strážného věřím ? .... smile musí být pěkně nas*štvaný, že furt kňourám a že se pořád a pořád nemůžu naučit, ani věčným opakováním, těm situacím čelit. Jenže ono i 100 x nic umořilo osla. Už vím, jak se takový umořený osel cítí. offtopic

To je moc dobře stolt . A nas*štvaný není lol ... má tě rád, pomáhá a drží ti palce, i kdybys dělala superkoniny a odstrkovala se přitom ušima big_smile .
P.S. Rozuměj, je moc dobře, že na něj věříš. (Mně to psaní dnes nějak nejde... tillfreds

Upravil(a) Largo (24. 8. 2010 14:20)

Není tady

#67 24. 8. 2010 14:43

Ashanty
♥♥-----

no, pravda - od toho je svatý, aby měl i svatou trpělivost big_smile tu se mnou potřebuje asi naprosto každý včetně mě samotné ! big_smile Je to marný, je to marný, je to marný smile

Není tady

#68 24. 8. 2010 14:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hle, Ash, co kdybys tam místo té zápo*né mantry je to marný nahodila nějakou pozitivní? Třeba něco jako je to žůžo, je to žůžo, je to žůžo? Fantazii se meze nekladou, alespoň se ten tvůj andílek tolik nenadře stolt

Není tady

#69 24. 8. 2010 15:00

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ashanty napsal(a):

no, pravda - od toho je svatý, aby měl i svatou trpělivost big_smile tu se mnou potřebuje asi naprosto každý včetně mě samotné ! big_smile Je to marný, je to marný, je to marný smile

ad 1 Tak tak...  a nas*štvanost nemá v popisu práce, toho se neboj rock
ad 2 Myslím, že k tomu mému se občas další andělé slétají na melouch big_smile
ad 3 lol

Není tady

#70 24. 8. 2010 15:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Andelíček so mzyslom pre humor sa hodí vždy... stolt A humor pomáha každému, mne napr. práve prežiť s osobou, s ktorou to mám na doživotie. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#71 24. 8. 2010 18:21

Ashanty
♥♥-----

No, tak jsem doma a jdu řvát a říkat si u toho ...je to žůžo, je to žůžo, je to žůžo ...

Není tady

#72 24. 8. 2010 18:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Alebo Je to stranda, je to sranda, je to sranda... Proste pokiaľ nejde o život, ide o hounou... storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#73 24. 8. 2010 19:53

Ashanty
♥♥-----

No, tohoto hesla se držím celý život od doby, co "myslím" tedy jsem va  a krmím tím i druhé ....akorát je to občas hooodně těžké zůstávat nad věcí a brát co přichází s humerem....momentálně by mi stačilo - to brát smile sjuk  jsem holt trošku labilnější povahy. Proto mě neustále život překvapuje situacemi, které mě maj posílit, když mě rovnou nepoloží (tím nemám na mysl ty "kamarádky" - to je opravdu prkotina) dumbom rock
Fakt je, že mi to vlastně pomáhá. Člověk si uvědomí, co vše už překonal a může rozlišit důležité starosti a pseudostarosti, což kamarádky určitě jsou rock. Vivat, jdu se smát :-) chá chá storstark

Upravil(a) Ashanty (24. 8. 2010 19:56)

Není tady

#74 24. 8. 2010 23:18

werena30
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

werena30 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jí myslím, že jsi začátek tohohle svého trápení našla, super tummenupp
Ale nezpracovávej to rozumem, to je k ničemu. Prostě se tam "vrať" a znovu si to prožij, uvědom si, co té malé holčičce na tom vadilo a to si přijmi. Dělej to tak dlouho, dokud ti to nebude šumák. Takhle nějak pracuje metoda RUŠ. Jestli to sama nezvládneš a ve tvé blízkosti s tím nikdo neumí pracovat, tak se ozvi.

Tohle nechápu kapitulation
Jisté věci mi přeci nebudou nikdy ukradené.

Jde o emocionalitu. Nebudou ti ukradené a zároveň budou, protože je budeš řešit bez emocí a s nadhledem.

Dneska se mi dostalo až názorného vysvětlení,takže už to chápu (nejen hlavou).
A jde to,i když člověk nemá konkrétní vzpomínku?
Omlouvám se za offtopic

Není tady

#75 25. 8. 2010 12:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

werena30 napsal(a):

Dneska se mi dostalo až názorného vysvětlení,takže už to chápu (nejen hlavou).
A jde to,i když člověk nemá konkrétní vzpomínku?
Omlouvám se za offtopic

Pokud máš vytvořený blok, musel vzniknout v nějaké situaci, tudíž VŽDY máš konkretní vzpomínku. Pravdou ale je, že se k ní nemusíš vždy dostat, nevybavíš si ji. Právě od toho je ale terapeut, aby ti ji pomohl najít a tak celou tu věc odblokovat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí