6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Peťul ale časem nic jiného nezbyde zas maj holky pravdu,že je lepší si zvyknout už teď,než až se to tu ofigo zavře
Není tady
Ahoj holky,tak co kecat zatim tady a az to tam bude plne funkcni,tak se prestehovat .zatim si to tam muzem jen tAk zkouset. Jinak my litame od rana po doktorech,nikolku boli od pondelka brisko a panev, jsem mela strach aby to nebyl slepak,ale to se neprokazalo. Delali ji utz celyho bricha ,to ma taky ok .zatim to vypada na lehci zanet vystelky v kycelnich kloubech ale jeste cekame na vysledky z moci.
Není tady
Ahojky holky!! jen valím nahlásit, že žijeme.. pořád někde couráme- dokud je ještě jakštakš počasí..
Moc se holkám omlouvám, že jsem se neohlásila dřív.. ale byli jsme u tchánů a nemají tam net.. Tak holky s náma taky bohužel nepočítejte.. na srazík... je to ještě dál než jsem myslela a 300km za den sama s dětma asi nedám..
Určitě si to tam krásně užijete a my pak tady budeme závidět!
holky já su z Vás mrtvá... jsem dočítala poslední stránku- víc nedám.. zase mažem pryč... a jako jestli stěhovat a nestěhovat... Každopádně v těch fofrech ještě študovat něco novýho.. Jinak by mě to možná bavilo, ale teď prostě na takový pi***** ky není čas..
Snad vás tam někdy najdu.. a příjdu, až to budete mít všechno zmáknutý a pak budete radit na jistotu.. Ale jako.. je to určo o zvyku.. ale zatím se mi to taky nelíbí.. ani styl chlívků... a příspěvku.. a moji milovaní smajlíčci mi budou chybět...
já musela...
Gabro... jsembyla mrtvá chudino z tvýho "nemání" přihlašovací lišty.. chůdě... úplně ti rozumím!! Mně se taky pořád dějou takový divný věci... a nemám to- co všichni ostatní mají.. a mám to - co všichni ostatní nemají!!
Máš nádherný děti!! Opravdu!! strašně se mi líbí!! i fotky... v kterým prográmku upravuješ? strašně se mi líbí něco černobíle.. a nějakej detail- barevně.. fakt radost pohledět!!
Gabu.. pozdravuj please Lenďouše... a že si to pak naddělám a že se do toho důchodu opravdu moc těším!!!!!
holčinky mějte se zatím moc hezky... doufám, že Vás pak najdu..
Není tady
Jo takhle bych to taky viděla Mahu
chudák Niki,tak hlavně ať to není nic vážného a to se ootvdí kdy a jak se to léčí?
Niko ty perlíš
pozdravovat budu ale až ty budeš v důchodu tak teda nevím kde bude Lenďí
Není tady
Gabu,
já vím..máš pravdu, ale znáš mě já a technika
Mahari,
ať je malá v pořádku
niko
Anny,
kolikáté máte už očkování za sebou?
Gabro,
v novém babinetu se budu asi šťourat pár dní - neboj nejsi v tom sama
Není tady
Holky, mohly jste rict, ze kecate tady... Ja chodila dneska tam v domneni, ze jen nikdo nema cas...
Hmmm
Není tady
HOlky díky
Gabu, léčíme to zatím ibalginem - ten je proti bolesti a protizánětlivý...si dr. myslí, že se nachladila a vrazilo se jí to do těch kyčlí
Niko ahoj , jsem ráda, že jsi se ozvala...s tím srazíkem je to škoda, a neccheš vzít sebou i ? A ani jsem se nakonec nedívala, kde ten srazík máme , že to máš tak daleko
NO a já jsem taky taková konzerva a jenom to, naučit se ovládat novej mobil je na mě nadlidský úkol
Není tady
mefinka napsal(a):
Holky, mohly jste rict, ze kecate tady... Ja chodila dneska tam v domneni, ze jen nikdo nema cas...
Hmmm
Mefi , my si zvyknem, ale postupně , taky jsem tam byla dnes nakouknout
Není tady
Dva metriky na novem bbn jdou, ale bez obrazku. S obrazkem jde jen jeden metrik.
Gabro, me se stalo vcera neco podobneho. Najela jsem na uvodni stranu (nebo ma to: Co je noveho) a objevilo se mi to tlacitko: Prihlasit presne tam, jak psala Gabu.
Není tady
Mahar, doufam, ze bude mala brzy v poradku
Není tady
Katka83 napsal(a):
A já teda nevím, kam mám lézt ?
To jsme dve
Není tady
Hele, tak budem hlasovat - abysme teda diskutovali jenom v jednom fóru....tak kdo je pro se odstěhovat rovnou tam a kdo je pro, zatím zůstat a mezitím se "naučit", jak to funguje tam?
Není tady
já jsem pro to druhé ale kdyžtak se podřídím,ale už by to tady chtělo chlív
Tak jsme do te couraly venku,dokonce sem v parku i kojila...ale B. to nemá venku a vůbec jinde jak doma ráda,no aspon si cucne a můžeme pokračovat,pak jsme šli ještě v manduce do večerky pro pečivo.
Je ta krásně,ta zima bude s prckama ve fusaku vopruz
Není tady
Mahari,držím palečky ať je malá co nejdřív v pořádku.
Peti,my byli na druhé Hexe,tady začíná až ve čtvrtém měsíci první dávkou.
Já jsem taky pro zůstat ještě tady než se to pořádně naučíme,ale diskutovat na dvou je blbost-teda aspoň podle mě
Jdou tam dát dva metříky i s fotkama-holky to tam mají
Není tady
Ja jsem pro to neoddalovat a prestehovat se na novy bbn.
Není tady
Any nebudeš
hele ale tady to ještě může jet do konce roku,to mi sám odpověděl Jirka
Není tady
Hele toš kde se teda bude kecat
Vidím, že polovina je stejně nasáčkovaná tady...
No nic, jdu to trochu zapít , máme dámskou jízdu, tak jsem se vyfikla...nové botky...sukně, do které se teda ještě nevejdu, ale co se dá dělat
Není tady
tak tady už kecat nemůžeme
je založená 4.-ka
Není tady
Gabu napsal(a):
Any nebudeš
hele ale tady to ještě může jet do konce roku,to mi sám odpověděl Jirka
JJ,tak to je super
Gabu,kde máš fotenu Berulky?U metříku ji nevidím
Mahari,tak si dej a,že se do sukně ještě nevlezeš neřeš-máš nový botičky,to ti musí stačit
Kači,určitě nám Mefinka promine,že ještě chvilku vydržíme ve starém
Není tady