6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mahari - jééé tak to my určo nepotřebujeme, my máme doma buřtíka :-) Kájina byla taková budle podvýivená a je dodnes zato Kačenka to je miminkozáivný, posledně na kontrole měla skoro sedm kilo
Není tady
Ahoj holky,
tak nez vas doctu, tak jen hlasim, ze jsme Moravu zvladni v pohode . Cesta tam (4 hod.) s jednim kojenim a cesta zpet (3,5 hod.) bez kojeni. A jak tam kraaasne spinkal. Chodil spinkat kolem devate a pak vstaval vzdy kolem pul pate a o pul osme a vstaval definitivne az kolem pul desate a vcera dokonce az ve ctvrt na jedenact... A praprarodice z neho byli uneseni. Takze chodil od ruky k ruce . Nj, par dnu bude halekat o neco vic nez normalne, nez ho zase naucime, ze nejde, aby byl vzdy u nekoho na rukach...
Jak jste zvladli dnesni hromy blesky? Nebo to bylo jen v Praze a po okoli? Tata hlasil, ze ma dulky na kapote. Ja se celkem bala a jelikoz byl manza v praci (na nocni), tak u me v posteli byl plysovy hroch a Ada se budil casto na kojeni. Takze to vypadalo takhle: v osm sel spat a pak kojeni bylo ve 23, 2, 5:30 a budicek v 8:10, aby me vykopal z postele, chvilku si se mnou pohral, napapal se a v devet si sel zase lehnout
Holky, myslite, ze uz by mohl mit ten spurtik ve trech mesicich? Tri mesice budeme mit pristi ctvrtek...
Doufam, ze tady jste vsechny v poradku a mimca take...
PS: A do noveho domecku preji same pokroky, ockovani bez reakci a plno usmevu jak od miminek, tak i od maminek
Není tady
Gabu na tom novém BBN jsem zatím jen registrovaná, ale jetě jsem se jaksi neměla čas zorientovat...
Jiank bouřka tady byla taky pěkná, natěstí se Beru nevzbudila, to u by se k nám do postele fakt nevela
Není tady
Gábi jsem na tom stejně
holky pro zasmátí http://www.facebook.com/?ref=home#!/vid … amp;ref=mf
Není tady
Ahoj holky, nakoukla jsem k vam, co je noveho, a koukla jsem se hned na to uzasny video od Gabu. To jsou jednovajecna ctyrcatka? Kdyby byla takovahle vysmata porad, taky bych je hned brala, zlaticka.
Není tady
tak to jsem se pobavila... ja myslela, ze mi to nefunguje a vy jste vsichni na vikend zmizely..... no dobre delate
tak my pijeme uz zase trikrat, ctyrikrat za noc, coz me nici.... no - jo, asi holt fakt zacneme se tema prikrmama
Není tady
:)Ahoj Sakur,
jak to zvládá s malou? Je to zápřah, co?
Miminka z toho videa vypadají jak čtyřčata, ale teda nevím jestli čtyřvaječná - to ani není moc biologicky moné, ne?
Upravil(a) Maharishi (16. 8. 2010 20:20)
Není tady
Verca01 napsal(a):
tak to jsem se pobavila... ja myslela, ze mi to nefunguje a vy jste vsichni na vikend zmizely..... no dobre delate
tak my pijeme uz zase trikrat, ctyrikrat za noc, coz me nici.... no - jo, asi holt fakt zacneme se tema prikrmama
Veru, malá taky batí zhruba 3x za noc. (V 23 hod, ve 3 a pak jetě v 5 )
Taky mě to celkem ničí,a to jí u dávám na noc tu kai a nic moc teda
Není tady
No ze bych si mohla dovolit hodit nozky nahoru a nic nedelat, se rict neda, ale mala je muj milacek- je zatim hodnoucka, narozdil od bratricka , tak ty probdele noci zatim psychicky zvladam. Fyzicky je to uz horsi, obcas me pak z nevyspani boli hlava. Myslite, ze se to casem zlepsi? Ryu mi zacal spat celou noc az nekdy kolem sesteho mesice, ale Erika spi uz docela dost hodin v noci v kuse uz ted, ale to se samozrejme muze jeste zmenit. Uvidime. Mame tu ted pul ctvrte rano, tak zkusim na chvili usnout, nez se tem muj maly upirek vzbudi. Zase k vam nakouknu! Papa a mejte se!
Není tady
Maharishi napsal(a):
Verca01 napsal(a):
tak my pijeme uz zase trikrat, ctyrikrat za noc, coz me nici.... no - jo, asi holt fakt zacneme se tema prikrmamaVeru, malá taky batí zhruba 3x za noc. (V 23 hod, ve 3 a pak jetě v 5 )
Taky mě to celkem ničí,a to jí u dávám na noc tu kai a nic moc teda
tak ja se asi loucim. dneska jsem delala poprve cuketaky a asi mi moc nesedly. no to bude noc. doufam, ze se to neprenese na malou a ze me bude resit..... teda normalne snim cokoli a nevadi mi to, ale tohle mi teda dava zabrat. tak papa....
Není tady
Mahar, jj, jsou skvěle bezprostřední a někdy velice trefně reagují
Sakuro má nádherný dětičky
A co se týče jídla, taky se nám zkrátilo noční spaní. Místo v 5 se budíme mezi 3-4. Ale zatím to nijak neřeím a stále jen kojím. Uvidíme cobude dál
Není tady
ahoj holky, jen jukám-)
malá se mi taky zlepuje, těpík je na chatě u něich, tak je docela pohoda, v noci krmíme jen jednou, tak je pohoda, včera jí praskl vřídek po očkování TBC, tak jsme byli vyděení, protoe najednou měla krev na lehátku a tak....je to normální, e tekla krev? u to vypadá dobře...opruzeninky se nám pořád nějak nedaří vyléčit....jinak z lahve papá stále lépe a vypije mi tak kolem 100ml....na příkrmy se těim, na zoubky ne....
těpíkovi se kakání po tom duphalacu taky upravuje, tak máme radost, čůrání zvládá bez plínek, tak taky paráda...
malá u chnape po věcech, krásně broucká a zpívá se mnou-), má ráda přitahování do sedu a začíná se přetáčet -jen na bok-zatím-)
jinak celkem nic nového....zase brzy pa.
Není tady
Dobre rano
To video jsem zrovna minuly tyden ukazovala moji mamce nema chybu
Sakuro deti fat nadherny malou mas na vsech fotkach moc hezky oblecenou
my zaciname zase jaksi lip spinkat, heč kojime jen ve tri a v sedm uz druhy den, tak jsem zvedava jak dlouho ji to vydrzi zeleninu a kasi ji taky jako nezavrena a presne jak pise Mahari, taky se mi zda ze je nejaka vetsi a tezsi
Mery vy uz mate teda vahu krasnou a gratuluji k pritahovani a pretaceni... a Stepikovy ke kakani a curani
Není tady
Dobré ráno holky
Sakur, to nevyspání řeím taky pořád, malá se mi dost často budí (3x za noc), natěstí se napije a hned spí..ale i tak u jsem byla zvyklá spát celou noc a teď mi to chybí. Já doufám, e to bude lepí, ale ony ty kojeny děti (teda pokud kojí) se častěji budí. Mimča co jsou na UM se budí míň. Ale mělo by se to zlepit zavedením příkrmů, to budou víc zasycené a mělo by to být lepí
Jo a má moc pěkny dětičky - obě
Mery, no jsem ráda, e se cítí u líp
A taky e pomohl malýmu ten Duphalac, to není patná věc, co? Taky jsem to právě dávala jednu domu Nikče, dělala mi to samé - ale to jsem ti myslím u psala na tom tvým vláknu...
Veru, cukeáky myslí smaené cukety? A to je nadýmavé?
Toi, no teda gratulace k lepímu spánku , u nás se to zatím moc nelepí...a je super, e ti taky u konečně přibírá
Není tady
Ahoj holky
zdravím po víkendu. My jsme tu měli návtěvu. Přijel nás navtívit můj svědek se svojí 2v1. Čekají přírůstek v listopadu a nenechají si říct, co to bude. By mě kleplo
Jinak co se týká toho spaní, Ellí jakoe spí celou noc, ale u před pátou ráno je vzhůru a vykládá a vykládá a vykládá a vykládá..... Minulý týden měla nějakou picí krizi. Skoro vůbec jsem do ní to mlíko nemohla nacpat. Vypila mi tak půl litru za den a večer nechtěla kai. Teď u je to zase lepí. To mi připomíná... Holky, Vy co máte druhé nebo třetí Kdy jste začaly dávat lepek? Koukala jsem na jiné příchutě kaí a ty od 5tého měsice u ho mají... Není to brzo?
Není tady
Ahojky,tak jsem si vechno dočetla,ale u vůbec nevím co kdo psal take tak......
Sigi,ty malé skautky jsou super moc vám to sluí
Na novej babinet jsem se taky u zaregistrovala,ale jetě jsem neměla čas to nějak zkoumat
Psaly jste tady něco o příkrmech,tak já u začala taky-dávám zelen. a ovocné příkrmy,kaičku a banán-jednou denně a kadej den něco jiného,nejedu podle nějakých tabulek-je to vechno co u můe tak mu to střídám,zatím jen jedno jídlo denně-větinou odpolední svačinka a kdy dělám kaičku,tak oběd nebo večeře.
Máme jít tento týden na Prevenar,tak jsem zvědavá jestli mu to kvůli těm teplotám neodloí o týden-zítra mu musím zavolat a domluvit se.
Není tady
Dobré, téměř poledne, babuchy
Sigi, holky jsou skautky
Sakur, krásné fotky, krásné děti
Mery, je dobře, e u Vás u jde vechno lépe
Mahari,Toi super e holčiny přibírají po kaičkách. My taky dáváme u 5 dní večer půl dávky kae a dneska jsem Tobína schválně zváila, jestli to má nějaký úspěch ... a světe div se máme za těch 5 dní 100 g navíc take Dneska u dáme třičtvrtě porce, protoe včera jak dojedl, tak začal e chce jetě
Není tady
ahoj,
tak mala dneska byla vzhuru kazdou hodinu nebo dve v noci a chtela pit, coz uz je na me fakt mooooc.
hele, jake davate ty kasicky na noc? Ja koupila od Hipp Rýová kae BIO (ovesna) a chtela bych zkusit par lzicek.
date mi vedet, jake davate vy? ja kdyz se zitra zeptam me laktacni poradkyne, tak uz ji slysim, ze je proti a kojit a kojit a vydrzet. jenze tohle trva uz tak dlouho, ze to fakt nikam nevede. nevyspim se pak ani ja, ani mala.
Mahari, cuketaky jsou stejny jak bramboraky, jen misto brambor cuketa. Ja nevim, normalne mi nic nevadi, ale tohle mi dalo zabrat, pak mrnous furt vzhuru a dneska jen se vzdalim metr od ni, tak rve, jak na lesy. takze toho mam fakt dost. a o vikendu zacneme s mrkvi a basta......
dekuji za rady ke kasickam
Není tady
Sito,
super, ze Tobiasek pribyva
ja ani nepotrebuju, aby pribyvala, ale aby v noci lepe spala. V peti mesicich jsme mely 7,1 kg a to je az az....
Není tady
Veru já mám teď tuhle zkusila jsem ji jako první,mám doma víc druhů,ale nechci je otvírat vechny naráz,dělala jsem mu ji 2x a hrozně mu chutná http://www.hami.nutricia.cz/cs/nase-vyr … -s-banany/ jen mu ji dávám do flaky.Jinak ostatní příkrmy batí ličkou.
Není tady