6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hezky vecer,
teda to je nadherna nastenka, kde na to beres cas???
Tak my jsme takovy uknourany, rekla bych, ze se prorezava druhy zoubek, moc nechce pit a pobrekava. ale ted uz spinkame, tak uvidime, jak dlouho.
Katko, hezkou dovolenou.
Toso, jak jste dneska spinkali?
Není tady
Veru dneska bajecne kojo jen ve dve a pak kolem seste a zadne podavani dudla ani zvatlani ani fnukani a dnes po kasi zase usla behem deseti minut uz prestavam verit tomu, ze je to jen nahoda
Není tady
super,
my taky docela spaly, kojeni v 01:00, potom ve ctyri brek - to jsme namazaly zoubky a po trech minutach chrupcily dal a pak byla vzhuru jeste kratce v pet a pak jsme spaly az do sedmi.
tak uvidime, jak to bude ted, ale do jidla ji ted musim spis nutit....... jinak bych musela furt odpumpovavat a to me nebavi.................. pak to musim stejne vylit, protoze ta kacena to z flasky nechce
Není tady
tak natalka nechce flasku vubec, jedno od koho. jediny dva dny, kdy ji akceptovala, byly, kdyz mela v pusince (myslim, ze moucnivku)... tak to bojkotovala zase moje prsa a chtela jen flasku. jakmile to bylo pryc, tak z flasky ani ranu...... je to moje opice.....
Premyslim, ze bychom s mrkvickou zacali pristi vikend - uvidime
Není tady
je to celkem sranda ja dnes poprve varila nasi ze zahradky a chutnala ji taky jen mi doktorka rikala, ze to nemam mixovat uplne na kasi ale co nejvic rozmackat vidlickou, at tam klidne semtam nejakej kousek zustane a ta cacorka mi to v te pusine vzdycky ukazkove propasirovala a kousky plivala ven a to nebyly veliky, jen to proste nebyla ridka kase
Upravil(a) Toa (13. 8. 2010 21:21)
Není tady
mrkev vezmu taky ze zahradky, jen jsem myslela, ze to vezmu ponornym mixerem.....
rikala doktorka proc?????
Není tady
Tak abyste měly přehled jak nám ty holky rostou...pár foteček
takhle tráví větinu dne ....
minulou sobotu jsme byli na svatbě, Anička la za druičku
a jetě jedna ne jsme jeli na tábor...nae dvě malé skautky
Není tady
sigi, uzasne cacorky
mizim chrupcit. papa
Upravil(a) Verca01 (13. 8. 2010 21:30)
Není tady
Sigi jsou kouzelne
Veru ponornej mixer je o.k., ten jsem pouzila taky
tady je to podrobneji http://mimirady.blog.cz/0805/hlavni-zas … ni-prikrmu
Upravil(a) Toa (13. 8. 2010 21:36)
Není tady
Toso, dekuji, cast jsem precetla, a cele to poslala manzovi na vytisknuti.
tak ja uz fakt mizim. papa
Není tady
ahojky holky, tak se hlásím po pár dnech, dočíst bohuel nestihnu....
My zkusili Nutrilon Hami a Sunar i z finančních důvodů a skončili jsme na Sunaru, ten jí chutná, je taky dost vydatný, tak toho nevypije moc, pěnu sráím Sabem, to je geniální, cucky mi u nedělá....ve se člověk musí naučit.....čajík nechce..zatím, občas, kdy je velké teplo...
kae mi pil kdysi těpík místo večerního kojení asi 150ml.....a stejně se v noci budil co 2 hodky-)
holky, krásné fotečky, krásná miminka...
dovolenkařky, krásně si to uijteeeeee-)
jinak my....o něco lepí, ale je to pořád frmol, mana furt v práci, tak pendulejem z domova k panrodičům na barák a zpět....take stálý reim zatím nic moc...ale dá se to-)
tak zase brzy pa.
Není tady
ahoj holky, nějak mi to nefunguje, poslední příspěvek vidím ten můj včera večer...
Není tady
Ahoj co říkáte na nový Babinet já na to přila dnes
u je zkuební provoz a ofigo od 1.září,já jak nečtu titulní stránku tady tak nic nevím
víte to někdo??třeba letňátka 08 u jsou tam
http://novy.babinet.cz/forum.php
podrobnosti jsou tady http://www.babinet.cz/clanek-7430-vyzko … et-cz.html
Není tady
teda opravdu to nejak nefunguje, ja vidim taky moje prispevky + od Gabu info o novem babinetu... to je divne, ze by to jinak nikdo mezitim nebyl???
u nas nic noveho, mala uz spi, dneska jsme byli na vyletu, tak byla utahana a vecer usinala s krikem. kdyz ona je to opice a musi furt vsude koukat a nespat. no jo.
jinak dva zoubky jsou uz venku a uz spi zase dobre (teda krome trech kojeni v noci.......)
Není tady
Ahoooj holky :-)
doufám, e povčerejí ílené bouřce jste vechny v pořádku?...u nás je jen místo zahrady rybník , mám zničený vechny mukátya bylo trochu vody v garái, ale jinak snad dobrý.
Chci se zeptat vy co nekojíte, jak jste na tom s příkrmama? u jste začali dávat nějakou zeleninku? a co kae na večer třeba?
Mě teda Kačka spí krásně, včera třeba jedla v sedm,v půl devátý usnula pak se probudila ve dvě ráno, jen vysosla mlíko a zase spala, ale myslím e těch 125ml co jí dávám, u jí začíná být pomalu málo
Není tady
Dobré ráno holky,
tak my se včera vrátili z chalupy, měli jsme tam stranou bouřku, takové blesky jsem snad nezaila...několikrát nám to prásklo i do chaty!! Holky byly hodny. Byli jsme tam se známýma, co mají taky holčičku a s tou jsme muselli na pohotovost, protoe si rozbila o schod hlavu, take jsme se fakt nenudili! JInak to bylo moc fajn, máme spoustu praváků a suchohřibů
Dnes akorát mám v plánu vybalovat a uklízet a potom za mou kamarádkou do porodnice, se jí narodil druhý chlapeček
Blue, no já jsem slyela, e byla v praze ílená bouře.... teď je to jakysi divoký s tím počasím...
Já taky dávám příkrmy ikdy kojím, zatím teda jen banán a rýovou kai, ale brzo přidám u i zeleninu.
Toi, Veru, já mám taky ten ponornej mixér a vím, e se to mixovat nemá, ale N. mi to s těma kouskama nechtěla, tak jsem jí to mixovala. Prostě mi to jen rozukany nejedla, tak uvidíte, jak na tom budou vae holky
Sigi, holčičky moc krásny..a jak mají ty stejné oblečky
Gabu, o tom babinetu novým nic nevím???
Upravil(a) Maharishi (16. 8. 2010 8:56)
Není tady
Mahari - dává banán a kai?....týýý jo, tak já myslela e právě začnu zatím jen tou mrkvičkou, si musím někde omrknout nějakej dětskej jídelníček, u jsem z toho zase vypadla
Jinak já zas budu mít nejspí Kačku převáně na skleničkách, tak uvidíme jak bude papat
V praze a okolí to bylo v noci peklo, bála jsem se e nám kroupy rozbijou okna jak to mlátilo.
Není tady
Mahari -já se právě trochu bojím těch kaí a banánu kór, kdy i ten Nutrilon máme pořád ten Comfort, kvůli bolení bříka, tak abych jí s tím nějak nezacementovala
Není tady
Jojo normálně se začíná mrkvičkou, jene my jsme měli hrozný problém s váhou a dr. říkal, e po zelenince moc nepřibere, tak ji mám pro začátek dávat banán kolem poledne a navečer rýovou kai...bolení ani nemá, ale jak píe, tak se nemůe moc dobře vykakat...
Zdá se mi, e u i přibrala, je taková těí, tak asi začnu brzo s mrkvičkou
Není tady