Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 26. 8. 2010 15:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: CHAT: Skuhrací chlívek X.

Selima napsal(a):

Chcela som si zaskuhrať, kao ma doobeda OBAJA moji rodičia vytočili(a to som už bola pednasraná sama na seba), ale nakoniec sa to dobre skočnilo, takže sa asi ksôr pôjdem radoavť na Radostné vlákienko... Tentoraz sa dá pvoedať: Dobrá vec sa podarila, venrá láska zvíťazila(aj keď chvíľu to vyzeralo na masovú rodinnú tragédiu... dumbom )

taky se mi to stává, říkám si - čiň čertu dobře, peklem se ti odvděčí

Není tady

#127 26. 8. 2010 16:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Njn. A rodičia k tomu majú fakt blízko... lebo vedia, kam rýpnuť roll . Ale - Koniec dobrý, všetko dobré.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#128 27. 8. 2010 8:58

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem se včera tak vytočila, že mi je z toho ještě dneska špatně butter

Můj brácha má 22 let. Tři roky pracuje a do nedávna bydlel ještě u rodičů. Sice sem tam něco koupil na jídlo, ale že by našim dával nějaké korunky na bydlení ho ani nenapadlo. No sem tam jsem řekla našim, aby si stanovili výši a něco jim brácha dával, ale snažila jsem se do toho moc neplést...je to přece jen jejich věc. Ale co mě dostalo....brácha se chtěl osamostatnit. A protože naši vlastí byt po dědečkovi, tak se dohodli že neprodlouží smlouvu s podnájemníky a půjde tam bydlet on. Nastěhoval se tam před 14 dny, ale v červenci už tam podnájemníci nebydleli. A včera jsem se dozvěděla, že tatínek tedy platil nájem v bytě za červenec, za srpen a brácha mu řekl, že tam musel koupit koberec za 3 tis. tak teď na nájem nemá a dá mu až září.
Ke všemu tam naši před rokem koupili postele za 1000,- a brácha je nechtěl. Tak je dovezl našim a že je prodají. Frajer si ale dal inzerát, postele prodal za 1500,- a našim řekl, že si je nechá protože přece do bytu koupil koberec za 3 tis.

Jako já nevím jestli je tohleto normální, ale mi to připadá jako ta největší z.h.o.v.a.dilost (moc se omlouvám, ale byť je to můj bratr, lépe to nazvat nemůžu) na světě.

No nic, tentokrát jsem se do toho vmotala a bráchovi nadala. A jeho nenapadlo nic lepšího, než jet k našim a seřvat je co si mi stěžují...jestli jim ty peníze dal nevím, prý jo ale nevěřím tomu. Bohužel jsem nakonec ta špatná já, protože nadávám svému "bráškovi" a máti se mnou nemluví.

Není tady

#129 27. 8. 2010 9:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, je to na porazenie, a navyše je to fakt ich vec... Aj keby ho tm nechali bývať úplne zadarmo a naopak mu ešte platili energie a náklady hmm - hoci to je teda "osamostatnenie" ako svi.ňa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#130 27. 8. 2010 9:14

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

No jo Sel, jenže rodiče nemají zrovna dvakrát moc peněz. Maminka je už 2 měsíce na Úřadu práce a tatínek je dělník...sám mi říkal, že neví jak budou vycházet a je z toho nešťastný sad

Jenže on má slabé srdíčko, takže se snaží nerozčilovat a některé věci prostě raději přechází. A když si maminka o ty peníze sama řekla, tak se prý s ní brácha pohádal až jí z toho bylo špatně hmm

Není tady

#131 27. 8. 2010 9:17

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Já jen doufám, že tohodle se od svého syna nedočkám a kdyby náhodou, budu mít dost síly ho vyrazit, jestli mu už rovnou nedám po papuli.

Není tady

#132 27. 8. 2010 9:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No to sú tvoji rodičia ako medzi dvoma mlynskými kameňmi... hmm a vlastne všetci rodičia v takejto situácii. Naši boli na mňa tvrdí, občas až moc, ale pomohlo mi to naučiť sa spoliehať sama na seba a vyskakovať do takej výšky, na akú mám.

Brita

Není tady

#133 30. 8. 2010 15:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak už máme aj my sovj Littleton alebo Oklahoma City alebo čo: Sedem mŕtvych(štyri ženy, traja muži) a 1č zranených, vrátane 3-ročného dieťaťa, po strieľaní v Devínskej Novej Vsi. Náhodné obete, strieľanie do okien, na autá, na okolidúcich chodcov... Nezmyselné, hrozné, kruté, náhodné... grater kapitulation

Brita

Není tady

#134 30. 8. 2010 16:02

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

No jo, asi mu ruplo, páč jinak nevím, je to hrozné. grater

Out from the dark into the light !

Není tady

#135 30. 8. 2010 16:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak tých 6 bolo príbuzných, siedmy mŕtvy je páchateľ, zastrelil sa... Ale zranení sú náhodní okolidúci... grater Keď dorazila policajná hliadka, začal strieľať na všetko, čo sa hýbalo. kapitulation Jeden policajt to schytal do hlavy, ostatní boli civilisti.

Brita

Není tady

#136 30. 8. 2010 21:23

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Dokonce snad postřell i nějaké dítě, prý muto natrhlo ucho či co,ach jo.

Není tady

#137 31. 8. 2010 11:48

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

dneska píšou že vystřílel rooomskou rodinu, která mu udělala ze života peklo, protože to byli jeho sousedi. Chápu...

dum spiro spero

Není tady

#138 31. 8. 2010 13:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No a ešte 52-ročnú ženu, ktorá sa náhodou ocitla na SVOJOM balkóne v zlej chvíli na zlom mieste... policajta do hlavy... ďalších 14 náhodných ľudí v Devínskej Novej Vsi... ale to sa určite dá všetko pochopiť a schvaľovať - však nejde o NIEKOHO príbuzných a blízkych, ani susedov, tak čo?!

Brita

Není tady

#139 31. 8. 2010 13:47

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, je to s tou lidskou psychikou ošemetné sad.
Opravdu smutný případ.

Není tady

#140 31. 8. 2010 13:50

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

dneska píšou že vystřílel rooomskou rodinu, která mu udělala ze života peklo, protože to byli jeho sousedi. Chápu...

Chápeš?!!! usch To si snad děláš pr*el, ne? Já sice žila celé své mládí na Smíchově, takže vím, jaké je soužití s našimi romskými spoluobčany, ale střílet je? To fakt snad nemyslíš vážně.

Není tady

#141 31. 8. 2010 17:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

D.LIPŠIC: Strelca z Devínskej Novej Vsi zneškodnil policajt, nezabil sa sám (3)

Bratislava 31. augusta (TASR) - Strelca z Devínskej Novej Vsi,
ktorého polícia identifikovala ako Ľubomíra Harmana, zneškodnil
policajt smrteľnou strelou do hrudníka a neskonal vlastnou vinou, ako
sa pôvodne predpokladalo. Ako dnes informoval minister vnútra Daniel
Lipšic, potvrdila to súdna pitva. "Následne zrejme, aby skrátil
utrpenie, si sám strelil samopalom do hlavy," ozrejmil. Zásah
policajtov v tomto prípade označil minister za profesionálny.
Ako priblížil prezident Policajného zboru SR Jaroslav Spišiak,
48-ročný muž nebol nikdy profesionálnym vojakom, ako to zaznelo vo
viacerých médiách. V minulosti bol iba vojakom základnej vojenskej
služby (1981-1983). Bol susedom rodiny, ktorú vyvraždil. Páchateľ na
adrese býval od roku 1989. Vyvraždená rodina žila podľa Spišiaka
spôsobom prijímania iných návštev a častého spoločenského života.
Jednou z obetí útoku z tejto rodiny bol aj 12-ročný chlapec.
Harman bol slobodný, pochádzal z usporiadanej rodiny.
V priebehu 90. rokov bol zamestnancom štyroch firiem, kde pôsobil
dojmom ako kvalitný, seriózny, poctivý človek, ktorý si plní svoje
pracovné povinnosti tak, ako sa od neho očakáva. Od 1. augusta 2008
bol nezamestnaný a plne sa venoval svojej záujmovej činnosti, ktorá
spočívala v tom, že bol členom Klubu vojakov v zálohe. Išlo
o strelecký klub, ktorý navštevoval a pôsobil v ňom ako aktívny člen.
Zúčastňoval sa streleckých súťaží a schôdzí. Bol v úzkom priateľskom
vzťahu s predsedom klubu, ktorému sa nikdy nezdôveril, že by mal
problémy so susedmi alebo s kýmkoľvek. Bol držiteľom zbrojného
preukazu a v legálnej držbe mal šesť zbraní.
Podľa vyjadrenia susedov sa nepodarilo zistiť informácie, ktoré
by smerovali k tomu, že by bol podozrivý z prípravy alebo aspoň len
úmyslu spáchať niečo obdobné. So susedmi Harman podľa Spišiaka veľmi
nekomunikoval, avšak správal sa priateľsky a nekonfliktne.

Ono niekedy pomáha utešovať sa, že však to obli "LEN" Rómovia, a navyše otravní, aby si človek nemusel priznať, že sa to môže stať aj jemu alebo jeho rodine. Ale môže, bohužiaľ sa to môže stať každému a každej.
Podľa ministra Lipšica doterajšie svedecké výpovede nasvedčujú
tomu, že páchateľ strieľal v dávkach. Definitívne to ale ukáže až
expertíza. Spišiak potvrdil, že Harman mal v legálnej držbe šesť
zbraní, vrátane tej, s ktorou vraždil. Ak si však túto zbraň doma
prerobil na streľbu dávkami, tak ju držal nelegálne. "Ale nadobudol
ju legálne," vysvetlil policajný prezident.
Šéf rezortu vnútra vidí problém v tom, že automatickú zbraň je
možné držať na športové účely. "Aj keď musí byť zabezpečená proti
streľbe v dávkach, ja si myslím, že to musíme zrušiť," zdôraznil.
"Športová streľba je nádherný šport, ale bezpečnosť občanov je
prvoradá a oveľa prioritnejšia," dodal.
Krvavý incident si vyžiada aj legislatívne zmeny. Ako priblížil
Lipšic, automatické zbrane nebudú môcť byť využívané ani na športové
účely. Avizoval tiež, že sa sprísnia podmienky držania zbrane
a zavedú sa opakované psychotesty pre ich držiteľov. "Nie je
mysliteľné, aby sme mali účinné zbrane v rukách osôb, ktoré
predstavujú riziko pre slušných ľudí," skonštatoval. Šéf rezortu
zároveň vydal pokyn, aby od septembra mali všetky policajné jednotky
v službe k dispozícii automatickú zbraň.

Upravil(a) Selima (31. 8. 2010 17:48)

Brita

Není tady

#142 31. 8. 2010 17:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Doposiaľ osem obetí a 15 zranených je bilancia pondelkovej
(30.8.) streľby v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves.
Štyridsaťosemročný muž predpoludním začal streľbu v jednom zo
sídliskových bytov. Zavraždil pritom päť osôb, z toho štyri ženy
a jedného muža. Ďalšiu osobu zastrelil pri vchode do obytného domu.
Išlo o príbuzného uvedených obetí, v bytovke však nebýval.
Páchateľ v čase príchodu policajných zložiek vychádzal z vchodu
panelového domu a začal paľbu, pričom zranil jedného z policajtov.
Policajné jednotky následne strelca obkľúčili a znemožnili mu únik.
Strieľal z československého samopalu vz. 58, pri sebe mal aj ďalšie
dve guľové zbrane. Zatiaľ poslednú obeť jeho vyčíňania našli po 17.00
h. Išlo o 52-ročnú ženu, ktorá sa v čase streľby nachádzala
pravdepodobne v blízkosti balkóna bytu, kde ju zasiahol jeden
z výstrelov. Po príchode domov ju našiel manžel.

Brita

Není tady

#143 31. 8. 2010 23:25

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

xxxx napsal(a):

Chápeš?!!! usch To si snad děláš pr*el, ne? Já sice žila celé své mládí na Smíchově, takže vím, jaké je soužití s našimi romskými spoluobčany, ale střílet je? To fakt snad nemyslíš vážně.

...nepodsouvej mi svoje myšlenky, chápu, že někomu rupne v kouli wink

dum spiro spero

Není tady

#144 31. 8. 2010 23:33

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sel,
tohle je hodně smutné a nikoliv bohužel ojedinělé jak u vás, tak u nás.... tristní výsledek národnostní politiky mimo té komunistické tak i všech našich polistopadových vlád......
Upřímnou soustrast všem pozůstalým.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#145 1. 9. 2010 10:21

Blossom
Host

To, co se stalo na Slovensku, je hodně smutné. sad
Ale obávám se, že takové věci se - naštěstí výjimečně - stávaly, stávají a asi se bohužel  i stávat budou. Je to v lidské povaze, že občas někomu přeskočí a začne střílet nebo jinak zabíjet.

Ale za vinu nějakým vládám a nebo něčí národnostní politiky bych to nedávala nikomu:
U nás, ve vesnici v našem regionu, se přes x lety stalo něco podobného: Sousedský dlouholetý spor tuším že o posunutí plotu nebo nějakou takovou prkotinu taky vyústil ve střelbu a zůstali tam 2 mrtví. A všichni to byli Češi, s rasovou či jinou politikou to nemělo nic společného. Prostě jednomu jen jak se říká "ruplo v kouli" ...

#146 1. 9. 2010 15:59

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

xxxx napsal(a):

...nepodsouvej mi svoje myšlenky, chápu, že někomu rupne v kouli wink

Jo tak, tak to jsem si oddechla, já to pochopila tak, že chápeš, že ty lidi vystřílel, když jsou to cikáni. dumbom No vidíš, co člověka přes písmenka napadne za blbosti, takže pardón.

Není tady

#147 1. 9. 2010 18:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … oviny.html
To je hnus grater

Upravil(a) eremuruss (1. 9. 2010 18:41)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#148 1. 9. 2010 19:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, oproti niektorým historkám a históriám psov a mačiek z útulku je to ešte pomerne humánne. Utrpenie krátke a vyslobodenie rýchle. hmm Akurát nechápem, prečo si to niekto fotí a točí na video, ale však zasa nemusím rozumieť všetkému, že?

Brita

Není tady

#149 2. 9. 2010 14:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Policie: Přesný motiv pondělního masakru zřejmě nebude zjištěn

Bratislava 2. září (ČTK) - Policejní vyšetřovatelé zřejmě nikdy nezjistí přesný motiv pondělního masakru, při kterém 48letý muž v bratislavské čtvrti Devínska Nová Ves zastřelil sedm lidí a poté obrátil zbraň proti sobě. Novinářům to dnes řekl policejní prezident Jaroslav Spišiak. Média už dříve spekulovala, že za největší tragédií svého druhu v novodobých dějinách Slovenska mohly být sousedské spory.
Rasový motiv byl zpochybněn tím, že vyvražděná rodina byla v rozporu s původními informacemi národnostně různorodá. Majitelka bytu nebyla Romka a sama údajně neměla mezi sousedy špatnou pověst, na rozdíl od své dcery a vnučky, napsal deník Sme s odvoláním na vyjádření sousedů. Ti naopak označili za podivína střelce, který lidi v domě ani nezdravil. Muž nebyl ženatý, poslední dva roky neměl práci, vyžíval se ve střeleckém kroužku vojáků v záloze a zbraně byly jeho koníčkem.
"Zjistit v dané situaci motiv a objektivně prohlásit, že toto byla příčina, je možná nereálný úkol. Protože myšlenka vraždit se zrodila v pachatelově hlavě a v té i zůstala," řekl Spišiak po jednání branně bezpečnostního výboru parlamentu.
Poukázal na to, že útočník měl po zastřelení u sebe ještě osm zásobníků do samopalu a pět zásobníků do pistolí. "Vypadá to, že se buď chtěl skrývat, prostřílet se přes pokusy zadržet jej, nebo bojovat až do konce," dodal.
Střelec na sídlišti nejprve zavraždil šest členů jedné rodiny. Spišiak uvedl, že nejméně jedna z obětí rodiny byla v minulosti trestně stíhána za výtržnictví. Sedmou obětí se náhodně stala 52letá žena. Útočník se následně dostal do přestřelky s policisty, z nichž tři podle Spišiaka na pachatele vystřelili 15 ran. "Stříleli jen na vzdálenost, na jakou se mohli přiblížit, protože byli trvale pod palbou," zdůraznil Spišiak s poukazem na to, že první zasahující hlídky měly jen služební pistole. Útočník se navíc při střelbě kryl za betonovými překážkami.
Smrtící ránu vystřelil ze samopalu až jeden člen zvláštního policejního komanda, pachatel však podle policie následně obrátil vlastní zbraň proti sobě.
Po tragédii ministerstvo vnitra oznámilo, že navrhne zpřísnění předpisů upravujících držení střelných zbraní. Ministr vnitra Daniel Lipšic členům parlamentního výboru oznámil, že příslušný návrh novely zákona předloží poslancům v říjnu. Tragédii dnes na Slovensku připomíná státní smutek.

Brita

Není tady

#150 6. 9. 2010 13:58

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem si při návratu z oběda pěkně zvrtla kotník JAÚÚÚ grater, nevím, jak to vydržím do 17.00, když kolegyni mám u doktora a budu to muset odpajdat sama. grater Sice už to mám zavázané, ale stejně to mrcha bolí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí