18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Munďák to udělal zase, u s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad ví, e Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feáků, ale ádného nevyléčeného .
Snáď si chcela napísa "vyléčeného", nie? takto to nedáva zmysel...
Není tady
Tercila napsal(a):
Rosamunda: Munďák to udělal zase, u s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
Aprill: čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad ví, e Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feáků, ale ádného nevyléčeného .
Ros to s ním chce jetě rok vydret....
Třeba dva ! Je mi ovem líto těch děcek, fotr v raui, matka ho pořád tahá z bryndy, celá rodina bez peněz .
Není tady
Selima napsal(a):
aprill napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Munďák to udělal zase, u s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad ví, e Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feáků, ale ádného nevyléčeného .
Snáď si chcela napísa "vyléčeného", nie? takto to nedáva zmysel...
Jj, vyléčeného .
V tu chvíli jsem si pomítala ty svoje ovečky, kus po kuse, větina z nich by byli moc pěkní a inteligentní chlapi, ale bohuel jsou v ...... . Střídavě jsou v léčebně, ve VTOS, občas na svobodě.
Není tady
Rozumiem... a pridávam sa k neveselému výpočtu. Poznám troch žudí, ktorí radej nepijú VOBEC (v podstate radej nikdy nepili, kvôli génom a otcovmu príkladu z detstva) a mám jednu kamoku, ktorá zatiaž vyzerá OK (myslím tým, e nepije), inak bohuiaž poznám samé striedavo recidivujúce prípady a jedného bývalého alkoholika, ktorý je u na pravde boej(ale alkohol mu tam pomohol len nepriamo). S narkomanmi a liekovými závislosami vďakabohu vežké skúsenosti nemám.
Není tady
Tercila napsal(a):
Rosamunda: Munďák to udělal zase, u s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
Aprill: čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad ví, e Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feáků, ale ádného nevyléčeného .
Ros to s ním chce jetě rok vydret....
Vydret....jak se to vezme, kdy bude bydlet jinde a domů jezdit jen na víkendy a střízlivý, tak aspoň uvidím, jestli to k něčemu je nebo ne, i kdy moc ancí mu u nedávám, ale je to jen a jen na něm.
Není tady
Děvčata,
prosím vás, poraďte, co s tím mým chlapem. On vůbec nepřemýlí. Dnes sundal vechny chemické přípravky z police nad zrcadlem (vč. íravin - do odpadů, do záchodu) a dal je úplně dolů do skříňky, kde na ně kdykoliv můe ná syn .
To mě fakt vytočilo a vynadala jsem mu. Bránil se tím, e jsou tam u pár dní ampóny a e do ampónů neleze.
Pomoooc, mám doma dalí dítě, které ale můe vude
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Děvčata,
prosím vás, poraďte, co s tím mým chlapem. On vůbec nepřemýlí. Dnes sundal vechny chemické přípravky z police nad zrcadlem (vč. íravin - do odpadů, do záchodu) a dal je úplně dolů do skříňky, kde na ně kdykoliv můe ná syn .
To mě fakt vytočilo a vynadala jsem mu. Bránil se tím, e jsou tam u pár dní ampóny a e do ampónů neleze.
Bohuel Tuli, bude muset na manela dohlíet, věřím tomu, e to vechno dělá s dobrým úmyslem a je ten typ mue co "dál nevidí" .
Není tady
Tulipánka napsal(a):
A není to tak, e sis domů vybrala sobě rovného?
Není tady
Mariposo,
teď jsem to nechtěla brát z duchovního hlediska. Potřebovala jsem si zaskuhrat.
April,
asi to budu muset nějak přijmout a ne si budu jistá, e se to vyřeilo, mít o jedno dítě navíc.
Není tady
O duchovnu jsem nic nepsala, jen jsem Ti napsala, e má k sobě rovnýho paráka. Dospělý člověk si nevybere za partnera dítě
Upravil(a) mariposa (23. 8. 2010 9:49)
Není tady
Mariposo, nemá tak úplně pravdu. Ono bohuel lidi se v průběhu času mění. I hodně mění. A to i k horímu.
Já si taky brala samostatného chlapa, který si se vím věděl rady, a cca 8 let to takto fungovalo.
A pak se začal měnit a v závěru naeho manelství u se v mnoha věcech choval jako malé dítě - nebyl schopen myslet ani o jeden krok dopředu.
A mimochodem - myslím, e toto vlákno je záměrně nazvané Skuhrací chlívek.
Kadý si asi občas potřebuje jen trochu ulevit, zaskuhrat a tento chlívek je k tomu přímo určen.
K hodnocení situace, k rozebírání problémů a k jejich řeení jsou určeny chlívky jiné.
Upravil(a) Blossom (23. 8. 2010 10:04)
Blossom napsal(a):
Kadý si asi občas potřebuje jen trochu ulevit, zaskuhrat a tento chlívek je k tomu přímo určen.
K hodnocení situace, k rozebírání problémů a k jejich řeení jsou určeny chlívky jiné.
A tohle mi Bloss, říká proč? Paní vedoucí a dohliitelko (svého) pořádku. Tímhle způsobem ses chovala i ke svému mui?
Upravil(a) mariposa (23. 8. 2010 11:07)
Není tady
Mariposo,
tady nejde o to, zda je to dítě nebo není, spí e ho tak vidím. Ani to tak být nemusí, zná ty nae bloky - brýle, které nám krásně mění barvu naeho vidění
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mariposo,
tady nejde o to, zda je to dítě nebo není, spí e ho tak vidím. Ani to tak být nemusí, zná ty nae bloky - brýle, které nám krásně mění barvu naeho vidění
Chce říci projekce? Vidí to co Ti ukazuje na Tobě samé?
Není tady
mariposa napsal(a):
Blossom napsal(a):
K hodnocení situace, k rozebírání problémů a k jejich řeení jsou určeny chlívky jiné.A tohle mi Bloss, říká proč? Paní vedoucí a dohliitelko (svého) pořádku. Tímhle způsobem ses chovala i ke svému mui?
Tohle ti píu mariposo jako svůj názor. Tady na diskusích toti lidi své názory prostě píou, ví...
Není to tak dávno, cos tu někde psala (citaci kdytak najdu) e člověk vyrovnaný nemá potřebu druhé soudit a hodnotit.e má směrem ke vem ostatním pochopení a lásku.
K tomu mi tvé dnení výroky o Tulipánce, ve smyslu e tedy ona sama asi není dospělá, kdy si svého mue vzala takového jaký je, a ani tvůj výrok Paní vedoucí a dohliitelko (svého) pořádku směrem ke mě mi tedy velmi nesedí.
Proč má pořád potřebu druhé hodnotit a odsuzovat?
A tvá poznámka Tímhle způsobem ses chovala i ke svému mui? je u jednoznačná podpásová jedovatost .
Má tohleto opravdu za potřebí ??
Taky jsem jen napsala svůj názor, Bloss
Není tady
mariposa napsal(a):
Taky jsem jen napsala svůj názor, Bloss
Pak je ale dost zaráející, jak se tvé názory den ze dne mění a často si naprosto protiřečí:
Větina tvých příspěvků je o veobjímající lásce a pochopení ke kadičkému tvoru, o potřebě nehodnocení a hlavně neodsuzování jiných, no a pak občas probleskne tvá pravá podstata typu
A tohle mi Bloss, říká proč? Paní vedoucí a dohliitelko (svého) pořádku. Tímhle způsobem ses chovala i ke svému mui? .....
Nu, ale myslím, e názor na tyto názory si udělá kadý čtenář sám.
A není to tak, e sis domů vybrala sobě rovného?
Ale prd a vořech - on jen uvauje logicky. teda po chlapském způsobu logicky - "Bránil se tím, e jsou tam u pár dní ampóny a e do ampónů neleze."
Jen si neuvědomuje, e na dvouletýho draka tahle logika neplatí...
Není tady
Toto je skuhrací vlákno. Prosím nechte si ty, kteří to potřebují, zaskuhrat. Pro psychologické rozbory a názory máte ostatní vlákna, pro osobní spory SZ. Neberte prosím naim uivatelům monost prostě a jednodue si postěovat, vichni to někdy potřebujeme. Jsem si jistá, e a budou chtít znát vai radu, tak se na ni zeptají.
Není tady
Snad kadá enská ijící ve spokojeném vztahu občas nevěří, kam se ubírá muský způsob uvaování ve vztahu k domácnosti. Na tom není třeba proboha nic hledat, oni prostě některé věci vidí jinak.
Není tady
Tak ja som v tomto asi občas chlap! Niekedy mi niektoré praktické veci unikjaú, lebo sa zrejme vznáam tak 10 cm nad realitou... Ale zasa inokedy som logická a asi aj praktická a strach ... tak neviem. Ono asi vetci máme hviezdne chvížky a potom tie horie.
Není tady
Mám zlomenou nějakou kůstku v kotníku, strené vazy a nechodící sádru a berle. Jsem doma, nemusím do práce (jediné plus), ovem výplata - asi se půjdeme pást. Noha mě bolí, musím prosit děti i o blbou sklenici vody, protoe s berlema si ji nepřinesu. A nejvíc mě tve, e jsem takový blbec, který spadne na rovné cestě, acho jo, skuhry, skuhry!
Není tady
Neplač, to sa stáva... niekedy PRÁVE na rovnej ceste. Ja som si - triezva! - na chodníku(síc enie úplne rovnom, ale...) zlomila nos. Bude lepie. A nechaj sa pre zmenu obskakova!
Není tady