29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Munďák to udělal zase, už s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad víš, že Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feťáků, ale žádného nevyléčeného
.
Snáď si chcela napísať "vyléčeného", nie? takto to nedáva zmysel...
Není tady
Tercila napsal(a):
Rosamunda: Munďák to udělal zase, už s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
Aprill:čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad víš, že Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feťáků, ale žádného nevyléčeného
.
Ros to s ním chce ještě rok vydržet....![]()
Třeba dva ! Je mi ovšem líto těch děcek, fotr v rauši, matka ho pořád tahá z bryndy, celá rodina bez peněz
.
Není tady
Selima napsal(a):
aprill napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Munďák to udělal zase, už s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad víš, že Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feťáků, ale žádného nevyléčeného
.
Snáď si chcela napísať "vyléčeného", nie?
takto to nedáva zmysel...
Jj, vyléčeného .
V tu chvíli jsem si pomítala ty svoje ovečky, kus po kuse, většina z nich by byli moc pěkní a inteligentní chlapi, ale bohužel jsou v ...... . Střídavě jsou v léčebně, ve VTOS, občas na svobodě.
Není tady
Rozumiem... a pridávam sa k neveselému výpočtu. Poznám troch ľudí, ktorí radšej nepijú VOBEC (v podstate radšej nikdy nepili, kvôli génom a otcovmu príkladu z detstva) a mám jednu kamošku, ktorá zatiaľ vyzerá OK (myslím tým, že nepije), inak bohužiaľ poznám samé striedavo recidivujúce prípady a jedného bývalého alkoholika, ktorý je už na pravde božej(ale alkohol mu tam pomohol len nepriamo). S narkomanmi a liekovými závislosťami vďakabohu veľké skúsenosti nemám.
Není tady
Tercila napsal(a):
Rosamunda: Munďák to udělal zase, už s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
Aprill:čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad víš, že Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feťáků, ale žádného nevyléčeného
.
Ros to s ním chce ještě rok vydržet....![]()
Vydržet....jak se to vezme, když bude bydlet jinde a domů jezdit jen na víkendy a střízlivý, tak aspoň uvidím, jestli to k něčemu je nebo ne, i když moc šancí mu už nedávám, ale je to jen a jen na něm.
Není tady
Děvčata,
prosím vás, poraďte, co s tím mým chlapem. On vůbec nepřemýšlí. Dnes sundal všechny chemické přípravky z police nad zrcadlem (vč. žíravin - do odpadů, do záchodu) a dal je úplně dolů do skříňky, kde na ně kdykoliv může náš syn .
To mě fakt vytočilo a vynadala jsem mu. Bránil se tím, že jsou tam už pár dní šampóny a že do šampónů neleze.
Pomoooc, mám doma další dítě, které ale může všude
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Děvčata,
prosím vás, poraďte, co s tím mým chlapem. On vůbec nepřemýšlí. Dnes sundal všechny chemické přípravky z police nad zrcadlem (vč. žíravin - do odpadů, do záchodu) a dal je úplně dolů do skříňky, kde na ně kdykoliv může náš syn.
To mě fakt vytočilo a vynadala jsem mu. Bránil se tím, že jsou tam už pár dní šampóny a že do šampónů neleze.
Bohužel Tuli, budeš muset na manžela dohlížet, věřím tomu, že to všechno dělá s dobrým úmyslem a je ten typ muže co "dál nevidí" .
Není tady
Tulipánka napsal(a):
A není to tak, že sis domů vybrala sobě rovného?
Není tady
Mariposo,
teď jsem to nechtěla brát z duchovního hlediska. Potřebovala jsem si zaskuhrat.
April,
asi to budu muset nějak přijmout a než si budu jistá, že se to vyřešilo, mít o jedno dítě navíc.
Není tady
O duchovnu jsem nic nepsala, jen jsem Ti napsala, že máš k sobě rovnýho parťáka. Dospělý člověk si nevybere za partnera dítě
Upravil(a) mariposa (23. 8. 2010 9:49)
Není tady
Mariposo, nemáš tak úplně pravdu. Ono bohužel lidi se v průběhu času mění. I hodně mění. A to i k horšímu.
Já si taky brala samostatného chlapa, který si se vším věděl rady, a cca 8 let to takto fungovalo.
A pak se začal měnit a v závěru našeho manželství už se v mnoha věcech choval jako malé dítě - nebyl schopen myslet ani o jeden krok dopředu.
A mimochodem - myslím, že toto vlákno je záměrně nazvané Skuhrací chlívek.
Každý si asi občas potřebuje jen trochu ulevit, zaskuhrat a tento chlívek je k tomu přímo určen.
K hodnocení situace, k rozebírání problémů a k jejich řešení jsou určeny chlívky jiné.
Upravil(a) Blossom (23. 8. 2010 10:04)
Blossom napsal(a):
Každý si asi občas potřebuje jen trochu ulevit, zaskuhrat a tento chlívek je k tomu přímo určen.
K hodnocení situace, k rozebírání problémů a k jejich řešení jsou určeny chlívky jiné.
A tohle mi Bloss, říkáš proč? Paní vedoucí a dohližitelko (svého) pořádku. Tímhle způsobem ses chovala i ke svému muži?
Upravil(a) mariposa (23. 8. 2010 11:07)
Není tady
Mariposo,
tady nejde o to, zda je to dítě nebo není, spíš že ho tak vidím. Ani to tak být nemusí, znáš ty naše bloky - brýle, které nám krásně mění barvu našeho vidění
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mariposo,
tady nejde o to, zda je to dítě nebo není, spíš že ho tak vidím. Ani to tak být nemusí, znáš ty naše bloky- brýle, které nám krásně mění barvu našeho vidění
Chceš říci projekce? Vidíš to co Ti ukazuje na Tobě samé?
Není tady
mariposa napsal(a):
Blossom napsal(a):
K hodnocení situace, k rozebírání problémů a k jejich řešení jsou určeny chlívky jiné.A tohle mi Bloss, říkáš proč? Paní vedoucí a dohližitelko (svého) pořádku. Tímhle způsobem ses chovala i ke svému muži?
Tohle ti píšu mariposo jako svůj názor. Tady na diskusích totiž lidi své názory prostě píšou, víš...
Není to tak dávno, cos tu někde psala (citaci kdyžtak najdu) že člověk vyrovnaný nemá potřebu druhé soudit a hodnotit.Že má směrem ke všem ostatním pochopení a lásku.
K tomu mi tvé dnešní výroky o Tulipánce, ve smyslu že tedy ona sama asi není dospělá, když si svého muže vzala takového jaký je, a ani tvůj výrok Paní vedoucí a dohližitelko (svého) pořádku směrem ke mě mi tedy velmi nesedí.
Proč máš pořád potřebu druhé hodnotit a odsuzovat?
A tvá poznámka Tímhle způsobem ses chovala i ke svému muži? je už jednoznačná podpásová jedovatost .
Máš tohleto opravdu za potřebí ??
Taky jsem jen napsala svůj názor, Bloss
Není tady
mariposa napsal(a):
Taky jsem jen napsala svůj názor, Bloss
Pak je ale dost zarážející, jak se tvé názory den ze dne mění a často si naprosto protiřečí:
Většina tvých příspěvků je o všeobjímající lásce a pochopení ke každičkému tvoru, o potřebě nehodnocení a hlavně neodsuzování jiných, no a pak občas probleskne tvá pravá podstata typu
A tohle mi Bloss, říkáš proč? Paní vedoucí a dohližitelko (svého) pořádku. Tímhle způsobem ses chovala i ke svému muži? .....
Nu, ale myslím, že názor na tyto názory si udělá každý čtenář sám.
A není to tak, že sis domů vybrala sobě rovného?
Ale prd a vořech - on jen uvažuje logicky. teda po chlapském způsobu logicky - "Bránil se tím, že jsou tam už pár dní šampóny a že do šampónů neleze."
Jen si neuvědomuje, že na dvouletýho draka tahle logika neplatí...
Není tady
Toto je skuhrací vlákno. Prosím nechte si ty, kteří to potřebují, zaskuhrat. Pro psychologické rozbory a názory máte ostatní vlákna, pro osobní spory SZ. Neberte prosím našim uživatelům možnost prostě a jednoduše si postěžovat, všichni to někdy potřebujeme. Jsem si jistá, že až budou chtít znát vaši radu, tak se na ni zeptají.
Není tady
Snad každá ženská žijící ve spokojeném vztahu občas nevěří, kam se ubírá mužský způsob uvažování ve vztahu k domácnosti. Na tom není třeba proboha nic hledat, oni prostě některé věci vidí jinak.
Není tady
Tak ja som v tomto asi občas chlap! Niekedy mi niektoré praktické veci unikjaú, lebo sa zrejme vznášam tak 10 cm nad realitou... Ale zasa inokedy som logická a asi aj praktická až strach
... tak neviem. Ono asi všetci máme hviezdne chvíľky a potom tie horšie.
Není tady
Mám zlomenou nějakou kůstku v kotníku, stržené vazy a nechodící sádru a berle. Jsem doma, nemusím do práce (jediné plus), ovšem výplata - asi se půjdeme pást. Noha mě bolí, musím prosit děti i o blbou sklenici vody, protože s berlema si ji nepřinesu. A nejvíc mě štve, že jsem takový blbec, který spadne na rovné cestě, acho jo, skuhry, skuhry!
Není tady
Neplač, to sa stáva... niekedy PRÁVE na rovnej ceste. Ja som si - triezva! - na chodníku(síc enie úplne rovnom, ale...) zlomila nos. Bude lepšie. A nechaj sa pre zmenu obskakovať!
Není tady