Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 8. 2010 13:27

Blossom
Host

Re: CHAT: Skuhrací chlívek X.

venuše napsal(a):

Selima napsal(a):

Nepanikár a zisti si o tom viac informácií wink ...

Pro me za me se k ni muze vratit. Prece nebudu s nekym, kdo je sice se mnou, ale v myslenkach jinde?
Taky jsem mu to rekla....
Je to na nem, jak se zachova.
Ja prece taky nechodim na narozeniny mych byvalych partneru? Zda se vam to normalni?

Venuše, přesně na toto téma tady bylo před časem na psychologické celé vlákno. Pamatuju jen, že ho zakládala Modroočka a jmenovalo se nějak Pozvání na narozeniny expartnera, nebo tak něja. bylo to tu asi před rokem, tak si to kdyžtak najdi, mohly by ti pohledy z různých úhlů pomoci.

Tobě to připadá jako manipulování té ženské s city, ale ono to tak být nemusí. Znám kolem sebe pár dvojic, co po rozchodu (rozvodu) vycházejí jako přátelé, až tak že se vzájemně zvou na narozeniny apod. A nic za tím "závadného, manipulujícího, a varovného" není.
Každý jsme jiný: Mě by informace, že můj současný partner je pozván na narozeniny své exmanželky, vlastně nijak nevadila, nerozhodila (pokud by to tedy nebyla večeře pouze ve dvou, při svíčkách apod. wink )
Mé povaze by spíš vadil partner, který, kdybych takové pozvání dostala já (a já občas dostávám! a nic nevěro uzavánějící v tom opravdu není !) by byl naštvaný, že na takovou akci půjdu.

Zkus si najít to zmíněné vlákno, možná ti může pomoct získat na to pohledn z odstupu.

#27 13. 8. 2010 13:45

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ja vim, ze on byl do ni zamilovany a ona na nej kaslala, chodili spolu jen par mesicu a to uz je urcite pred deseti lety. Porad maji kontakt, prestoze ona bydli v Polsku a on v Holandsku, ma ji proste zidealizovanou a kdyz madam prijede do Holandska a zapiska, tak on pribehne.
Pritel vi, ze ji nesnasim, presto si me dovoli rict, ze k ni jde na narozky.
Kdyby to udelal potaji, tak bych byla radsi.
Nas vztah se po nezdarene spolecne dovolene konecne zacal stabilizovat a ja jsem ted zase uplne rozhozena, i kdyby tam nesel, tak uz je pozde, protoze se priznal, ze celou dobu, co je se mnou, maji kontakt....
Pro nej je to ta "osudova" a nenaplnena laska, na kterou nikdy nezapomene a to pro me neni prijatelne....

Není tady

#28 13. 8. 2010 13:55

Blossom
Host

venuše napsal(a):

Ja vim, ze on byl do ni zamilovany a ona na nej kaslala, chodili spolu jen par mesicu a to uz je urcite pred deseti lety. Porad maji kontakt, prestoze ona bydli v Polsku a on v Holandsku, ma ji proste zidealizovanou a kdyz madam prijede do Holandska a zapiska, tak on pribehne.
Pritel vi, ze ji nesnasim, presto si me dovoli rict, ze k ni jde na narozky.
Kdyby to udelal potaji, tak bych byla radsi.
Nas vztah se po nezdarene spolecne dovolene konecne zacal stabilizovat a ja jsem ted zase uplne rozhozena, i kdyby tam nesel, tak uz je pozde, protoze se priznal, ze celou dobu, co je se mnou, maji kontakt....
Pro nej je to ta "osudova" a nenaplnena laska, na kterou nikdy nezapomene a to pro me neni prijatelne....

va
Tady je vidět, jak jsme každý člověk zcela jiný: Mě kdyby přítel důvěřoval a řekl mi normálně, že jde na narozky expartnerky, tak by mi to nevadilo.
Ale kdybych zjistila, že mi to říct nechce, tají to, tak by mě to znepokojilo a důvěra vztahu by byla ta-tam...

Mě přítel normálně říká, že byl na squashi s kolegyní z práce, a nebo že ho požádala sousedka o pomoc s opravou bytu, a já to vůbec neřeším.... a já jemu zas klidně říkám, že jsi jdu třeba zahrát s kapelou, (=  pět fakt šmrncovních chlapů, a z toho jeden můj expartner, o čemž můj současný přítel ví) a přítel mi jen popřeje, a se nám hezky hraje a zpívá (skutečně, bez ironie ).

Prostě - každý to má jinak, a mě se venuše z mého pohledu zdá, že jsi nervózní zbytečně a že nějakými scénami vůči partnerovi o něj můžeš přijít snáz, než když mu budeš důvěřovat...

PS: Já jsem v dlouholetém přátelském kontaktu hned s několika svými expartnery, občas si napíšem mail jak se kdo má, a pokud třeba některý  jede přes mé město, tak zavolá a  staví se u mě v práci na kafe a nebo jdem na oběd.... A na mém velmi hezkém vztahu se současným přítelem to vůbec nic nemění.

Upravil(a) Blossom (13. 8. 2010 14:01)

#29 13. 8. 2010 14:10

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Jenze neco jineho je, kdyz on si kvuli ni tenkrat chtel brat zivot.... to by ti mozna taky vadilo.
To, ze chodi pravidelne behat s kolegyni mi nevadi, ale tohle je uplne o necem jinem. Mysli na ni porad.... mozna i pri tom, kdyz se milujem?

Není tady

#30 13. 8. 2010 14:10

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

PS: Já jsem v dlouholetém přátelském kontaktu hned s několika svými expartnery, občas si napíšem mail jak se kdo má, a pokud třeba některý  jede přes mé město, tak zavolá a  staví se u mě v práci na kafe a nebo jdem na oběd.... A na mém velmi hezkém vztahu se současným přítelem to vůbec nic nemění.

Mám to úplně stejně jako Blossom, se všemi expříteli jsem v kontaktu, všichni už taky mají své rodiny a mě jednoduše zajímá jak se jim daří, přeci jen jsou to blízcí lidi-kamarádi. A taky vím jednodnoznačně, že už je to nadobro pryč. Kontakt s nimi mi příjde jako něco naprosto přirozenýho. A přirozený taky je říkat si pravdu a informovat se se svým současným přítelem o tom kam jdu. O dost se tím ulehčí pozdější možné nepříjemnosti vzniklé jen z toho, že jsem něco neřekla smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#31 13. 8. 2010 14:12

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

venuše napsal(a):

Jenze neco jineho je, kdyz on si kvuli ni tenkrat chtel brat zivot.... to by ti mozna taky vadilo.
To, ze chodi pravidelne behat s kolegyni mi nevadi, ale tohle je uplne o necem jinem. Mysli na ni porad.... mozna i pri tom, kdyz se milujem?

To víš, protože Ti to řekl, že to tak má nebo se domníváš? Zní to jako dotěrná myšlenka uvízlá v hlavě. Proč?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenu. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#32 13. 8. 2010 14:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

venuše napsal(a):

Tak ale s tým fakt nič neurobíte ani ty, ani on. wink Myšleinky sú našastie zatiaž stále slobodné ako ftáci... Buď sa s tým zmier alebo sa s ním rozíď. Ak ide na jej narodky niekam mimo mesto, tak by si na to aj tak prišla a bola ešte nasr...denejšia, že ti to nepovedal... stolt )

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 13. 8. 2010 14:50

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

venuše napsal(a):

Tak ale s tým fakt nič neurobíte ani ty, ani on. wink Myšleinky sú našastie zatiaž stále slobodné ako ftáci... Buď sa s tým zmier alebo sa s ním rozíď. Ak ide na jej narodky niekam mimo mesto, tak by si na to aj tak prišla a bola ešte nasr...denejšia, že ti to nepovedal... stolt )

Na nic bych neprisla, protoze spolu nebydlime a ja ho nesleduju. Nejsme spolu kazdy den....

Není tady

#34 13. 8. 2010 14:54

venuše
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Mám to úplně stejně jako Blossom, se všemi expříteli jsem v kontaktu, všichni už taky mají své rodiny a mě jednoduše zajímá jak se jim daří, přeci jen jsou to blízcí lidi-kamarádi. A taky vím jednodnoznačně, že už je to nadobro pryč. Kontakt s nimi mi příjde jako něco naprosto přirozenýho. A přirozený taky je říkat si pravdu a informovat se se svým současným přítelem o tom kam jdu. O dost se tím ulehčí pozdější možné nepříjemnosti vzniklé jen z toho, že jsem něco neřekla smile

A kolik tech exu mas? Ja kdybych mela s kazdym udrzovat kontakty, treba i s temi, kteri byli na me hnusni, tak mam o zabavu postarano na kazdy den v roce.....
On je tou zenskou posedlej, to neni jen jakesi udrzovani spolecenskych kontaktu. A ona to vi a zneuziva toho....
Vidim to na rozchod. Ne proto, ze k ni chce na narozky, ale protoze mi celej rok lhal, ze s ni nema kontakt.

Není tady

#35 13. 8. 2010 15:41

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

venuše napsal(a):

A kolik tech exu mas? Ja kdybych mela s kazdym udrzovat kontakty, treba i s temi, kteri byli na me hnusni, tak mam o zabavu postarano na kazdy den v roce.....
On je tou zenskou posedlej, to neni jen jakesi udrzovani spolecenskych kontaktu. A ona to vi a zneuziva toho....
Vidim to na rozchod. Ne proto, ze k ni chce na narozky, ale protoze mi celej rok lhal, ze s ni nema kontakt.

Důvěra je základ. Někdo lže, protože to jinak neumí a jiný proto, že to je pro něj snazší, nebo jeho partner pravdu neunese a zpětně mu ji omlátí o hlavu. Nevím jak to mezi sebou máte, ale vztah tvoří dva lidé a oba dva mají svobodnou volbu rozhodování. Tak a se daří, Venuše smile

Není tady

#36 13. 8. 2010 17:24

venuše
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

venuše napsal(a):

Důvěra je základ. Někdo lže, protože to jinak neumí a jiný proto, že to je pro něj snazší, nebo jeho partner pravdu neunese a zpětně mu ji omlátí o hlavu. Nevím jak to mezi sebou máte, ale vztah tvoří dva lidé a oba dva mají svobodnou volbu rozhodování. Tak a se daří, Venuše smile

Presne tak. Proto ani nemusim vedet, kam vecer jde. Ja se ho neptala a jemu taky nerikam, kam chodim.
Co se mne tyce, ja jim preju obema spolu hodne stesti. Polakum zdar!

Není tady

#37 14. 8. 2010 20:45

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Vendelínkovi se vrátila nemoc. Chřadne a chřadne. K vytíkání hnisu se přidal průjem.

Není tady

#38 15. 8. 2010 12:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

grater hjarta Držím päste.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 15. 8. 2010 21:14

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Jsem naprosto vším znechucená.
Na doučování němčiny se mi pořád nikdo neozval. Už je to více jak čtyři dny, co jsem to zadávala na jeden server, pořád je ve fázi schvalování. Pořád na cosi čekám, všech se musím padesátkrát doprošovat, už toho mám opravdu plné zuby.
Dnes jsem si zadala inzerát na seznamku, opět to musí někdo schválit. Tak zase čekám. Nenávidím čekání.
Nic mě nebaví. Čtení, vyšívání - u toho vydržím max. 10 minut. Strašně se nudím. Puzzle mám už dávno doskládané. Dokonce jsem si koupila další, ty jsem už ale taky složila.
Vendelínek je pořád zesláblý. Naštěstí žere.

Není tady

#40 15. 8. 2010 22:36

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Vilemína napsal(a):

Jsem naprosto vším znechucená.
Na doučování němčiny se mi pořád nikdo neozval. Už je to více jak čtyři dny, co jsem to zadávala na jeden server, pořád je ve fázi schvalování. Pořád na cosi čekám, všech se musím padesátkrát doprošovat, už toho mám opravdu plné zuby.
Dnes jsem si zadala inzerát na seznamku, opět to musí někdo schválit. Tak zase čekám. Nenávidím čekání.
Nic mě nebaví. Čtení, vyšívání - u toho vydržím max. 10 minut. Strašně se nudím. Puzzle mám už dávno doskládané. Dokonce jsem si koupila další, ty jsem už ale taky složila.
Vendelínek je pořád zesláblý. Naštěstí žere.

Ach jo, Vil. Tak snad Ti to vyjde s tím inzerátem na chlapáka. smile

Není tady

#41 17. 8. 2010 21:02

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Munďák to udělal zase, už s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!

Out from the dark into the light !

Není tady

#42 17. 8. 2010 21:50

Vanda
♥♥♥♥---

Rosamunda napsal(a):

šmejd jeden nenapravitelnej!!!!!!

Jo, jo život není peříčko..

Není tady

#43 17. 8. 2010 23:03

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

šmejd jeden nenapravitelnej!!!!!!

No jo, co se dá dělat....bohužel asi už nic. sad

Není tady

#44 17. 8. 2010 23:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Odstrihnú sa od neho a zachráni zvyšok života, podniku, chalanov...

Brita

Není tady

#45 18. 8. 2010 10:17

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Na tom jsme se dnes ráno dohodli, ale radost mi to nedělá, spíš naopak, cítím se jako by mi vymřela celá rodina včetně mých milovaných koček gratergratergrater

Není tady

#46 18. 8. 2010 12:53

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

Na tom jsme se dnes ráno dohodli, ale radost mi to nedělá, spíš naopak, cítím se jako by mi vymřela celá rodina včetně mých milovaných koček gratergratergrater

Neboj Ros, nebude to tak zlé, jak to teď vypadá. Asi potřebuje chlapec ucítit dno. Dopřej mu ho tedy...
Nespoléhej na něj v ničem, zaopatři se sama. To už určitě částečně máš, ale odpoutej se i psychicky. Nikde není psáno, že se on nemůže změnit. Nicméně na to nečekej a jeď si svoji lajnu. Pokud se přidá, bude to fajn. nepřidá-li se také bude dobře. hjarta

Není tady

#47 18. 8. 2010 13:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ros, jednak ti rodina nevymrela, možno vám naopak začínajú lepšie časy... a druhak: každý koniec je zároveň začiatok niečoho nového. stolt Ber to tak, alebo to aspoň skús.

Brita

Není tady

#48 18. 8. 2010 16:53

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Ros, jednak ti rodina nevymrela, možno vám naopak začínajú lepšie časy... a druhak: každý koniec je zároveň začiatok niečoho nového. stolt Ber to tak, alebo to aspoň skús.

Zkouším to, ale zatím mi to nejde, ale aspoň už vím, že jsem udělala vše, co šlo.... Pokud se nehne a zůstane na tom dně se válet tak holt kapitulation

Není tady

#49 18. 8. 2010 17:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Rosamunda napsal(a):

offtopic čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad víš, že Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feáků, ale žádného nevyléčeného kapitulation .

Není tady

#50 18. 8. 2010 17:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda: Munďák to udělal zase, už s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
Aprill: offtopic čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad víš, že Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feáků, ale žádného nevyléčeného kapitulation .

Ros to s ním chce ještě rok vydržet.... sad hmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí