18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
venue napsal(a):
Selima napsal(a):
Nepanikár a zisti si o tom viac informácií ...
Pro me za me se k ni muze vratit. Prece nebudu s nekym, kdo je sice se mnou, ale v myslenkach jinde?
Taky jsem mu to rekla....
Je to na nem, jak se zachova.
Ja prece taky nechodim na narozeniny mych byvalych partneru? Zda se vam to normalni?
Venue, přesně na toto téma tady bylo před časem na psychologické celé vlákno. Pamatuju jen, e ho zakládala Modroočka a jmenovalo se nějak Pozvání na narozeniny expartnera, nebo tak něja. bylo to tu asi před rokem, tak si to kdytak najdi, mohly by ti pohledy z různých úhlů pomoci.
Tobě to připadá jako manipulování té enské s city, ale ono to tak být nemusí. Znám kolem sebe pár dvojic, co po rozchodu (rozvodu) vycházejí jako přátelé, a tak e se vzájemně zvou na narozeniny apod. A nic za tím "závadného, manipulujícího, a varovného" není.
Kadý jsme jiný: Mě by informace, e můj současný partner je pozván na narozeniny své exmanelky, vlastně nijak nevadila, nerozhodila (pokud by to tedy nebyla večeře pouze ve dvou, při svíčkách apod. )
Mé povaze by spí vadil partner, který, kdybych takové pozvání dostala já (a já občas dostávám! a nic nevěro uzavánějící v tom opravdu není !) by byl natvaný, e na takovou akci půjdu.
Zkus si najít to zmíněné vlákno, moná ti můe pomoct získat na to pohledn z odstupu.
Ja vim, ze on byl do ni zamilovany a ona na nej kaslala, chodili spolu jen par mesicu a to uz je urcite pred deseti lety. Porad maji kontakt, prestoze ona bydli v Polsku a on v Holandsku, ma ji proste zidealizovanou a kdyz madam prijede do Holandska a zapiska, tak on pribehne.
Pritel vi, ze ji nesnasim, presto si me dovoli rict, ze k ni jde na narozky.
Kdyby to udelal potaji, tak bych byla radsi.
Nas vztah se po nezdarene spolecne dovolene konecne zacal stabilizovat a ja jsem ted zase uplne rozhozena, i kdyby tam nesel, tak uz je pozde, protoze se priznal, ze celou dobu, co je se mnou, maji kontakt....
Pro nej je to ta "osudova" a nenaplnena laska, na kterou nikdy nezapomene a to pro me neni prijatelne....
Není tady
venue napsal(a):
Ja vim, ze on byl do ni zamilovany a ona na nej kaslala, chodili spolu jen par mesicu a to uz je urcite pred deseti lety. Porad maji kontakt, prestoze ona bydli v Polsku a on v Holandsku, ma ji proste zidealizovanou a kdyz madam prijede do Holandska a zapiska, tak on pribehne.
Pritel vi, ze ji nesnasim, presto si me dovoli rict, ze k ni jde na narozky.
Kdyby to udelal potaji, tak bych byla radsi.
Nas vztah se po nezdarene spolecne dovolene konecne zacal stabilizovat a ja jsem ted zase uplne rozhozena, i kdyby tam nesel, tak uz je pozde, protoze se priznal, ze celou dobu, co je se mnou, maji kontakt....
Pro nej je to ta "osudova" a nenaplnena laska, na kterou nikdy nezapomene a to pro me neni prijatelne....
Tady je vidět, jak jsme kadý člověk zcela jiný: Mě kdyby přítel důvěřoval a řekl mi normálně, e jde na narozky expartnerky, tak by mi to nevadilo.
Ale kdybych zjistila, e mi to říct nechce, tají to, tak by mě to znepokojilo a důvěra vztahu by byla ta-tam...
Mě přítel normálně říká, e byl na squashi s kolegyní z práce, a nebo e ho poádala sousedka o pomoc s opravou bytu, a já to vůbec neřeím.... a já jemu zas klidně říkám, e jsi jdu třeba zahrát s kapelou, (= pět fakt mrncovních chlapů, a z toho jeden můj expartner, o čem můj současný přítel ví) a přítel mi jen popřeje, a se nám hezky hraje a zpívá (skutečně, bez ironie ).
Prostě - kadý to má jinak, a mě se venue z mého pohledu zdá, e jsi nervózní zbytečně a e nějakými scénami vůči partnerovi o něj můe přijít snáz, ne kdy mu bude důvěřovat...
PS: Já jsem v dlouholetém přátelském kontaktu hned s několika svými expartnery, občas si napíem mail jak se kdo má, a pokud třeba některý jede přes mé město, tak zavolá a staví se u mě v práci na kafe a nebo jdem na oběd.... A na mém velmi hezkém vztahu se současným přítelem to vůbec nic nemění.
Upravil(a) Blossom (13. 8. 2010 14:01)
Jenze neco jineho je, kdyz on si kvuli ni tenkrat chtel brat zivot.... to by ti mozna taky vadilo.
To, ze chodi pravidelne behat s kolegyni mi nevadi, ale tohle je uplne o necem jinem. Mysli na ni porad.... mozna i pri tom, kdyz se milujem?
Není tady
Blossom napsal(a):
PS: Já jsem v dlouholetém přátelském kontaktu hned s několika svými expartnery, občas si napíem mail jak se kdo má, a pokud třeba některý jede přes mé město, tak zavolá a staví se u mě v práci na kafe a nebo jdem na oběd.... A na mém velmi hezkém vztahu se současným přítelem to vůbec nic nemění.
Mám to úplně stejně jako Blossom, se vemi expříteli jsem v kontaktu, vichni u taky mají své rodiny a mě jednodue zajímá jak se jim daří, přeci jen jsou to blízcí lidi-kamarádi. A taky vím jednodnoznačně, e u je to nadobro pryč. Kontakt s nimi mi příjde jako něco naprosto přirozenýho. A přirozený taky je říkat si pravdu a informovat se se svým současným přítelem o tom kam jdu. O dost se tím ulehčí pozdějí moné nepříjemnosti vzniklé jen z toho, e jsem něco neřekla
Není tady
venue napsal(a):
Jenze neco jineho je, kdyz on si kvuli ni tenkrat chtel brat zivot.... to by ti mozna taky vadilo.
To, ze chodi pravidelne behat s kolegyni mi nevadi, ale tohle je uplne o necem jinem. Mysli na ni porad.... mozna i pri tom, kdyz se milujem?
To ví, protoe Ti to řekl, e to tak má nebo se domnívá? Zní to jako dotěrná mylenka uvízlá v hlavě. Proč?
Není tady
venue napsal(a):
Tak ale s tým fakt nič neurobíte ani ty, ani on. Myleinky sú naastie zatiaž stále slobodné ako ftáci... Buď sa s tým zmier alebo sa s ním rozíď. Ak ide na jej narodky niekam mimo mesto, tak by si na to aj tak prila a bola ete nasr...denejia, e ti to nepovedal... )
Není tady
Selima napsal(a):
venue napsal(a):
To, ze chodi pravidelne behat s kolegyni mi nevadi, ale tohle je uplne o necem jinem. Mysli na ni porad.... mozna i pri tom, kdyz se milujem?Tak ale s tým fakt nič neurobíte ani ty, ani on. Myleinky sú naastie zatiaž stále slobodné ako ftáci... Buď sa s tým zmier alebo sa s ním rozíď. Ak ide na jej narodky niekam mimo mesto, tak by si na to aj tak prila a bola ete nasr...denejia, e ti to nepovedal... )
Na nic bych neprisla, protoze spolu nebydlime a ja ho nesleduju. Nejsme spolu kazdy den....
Není tady
mariposa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Mám to úplně stejně jako Blossom, se vemi expříteli jsem v kontaktu, vichni u taky mají své rodiny a mě jednodue zajímá jak se jim daří, přeci jen jsou to blízcí lidi-kamarádi. A taky vím jednodnoznačně, e u je to nadobro pryč. Kontakt s nimi mi příjde jako něco naprosto přirozenýho. A přirozený taky je říkat si pravdu a informovat se se svým současným přítelem o tom kam jdu. O dost se tím ulehčí pozdějí moné nepříjemnosti vzniklé jen z toho, e jsem něco neřekla
A kolik tech exu mas? Ja kdybych mela s kazdym udrzovat kontakty, treba i s temi, kteri byli na me hnusni, tak mam o zabavu postarano na kazdy den v roce.....
On je tou zenskou posedlej, to neni jen jakesi udrzovani spolecenskych kontaktu. A ona to vi a zneuziva toho....
Vidim to na rozchod. Ne proto, ze k ni chce na narozky, ale protoze mi celej rok lhal, ze s ni nema kontakt.
Není tady
venue napsal(a):
A kolik tech exu mas? Ja kdybych mela s kazdym udrzovat kontakty, treba i s temi, kteri byli na me hnusni, tak mam o zabavu postarano na kazdy den v roce.....
On je tou zenskou posedlej, to neni jen jakesi udrzovani spolecenskych kontaktu. A ona to vi a zneuziva toho....
Vidim to na rozchod. Ne proto, ze k ni chce na narozky, ale protoze mi celej rok lhal, ze s ni nema kontakt.
Důvěra je základ. Někdo le, protoe to jinak neumí a jiný proto, e to je pro něj snazí, nebo jeho partner pravdu neunese a zpětně mu ji omlátí o hlavu. Nevím jak to mezi sebou máte, ale vztah tvoří dva lidé a oba dva mají svobodnou volbu rozhodování. Tak a se daří, Venue
Není tady
mariposa napsal(a):
venue napsal(a):
Vidim to na rozchod. Ne proto, ze k ni chce na narozky, ale protoze mi celej rok lhal, ze s ni nema kontakt.Důvěra je základ. Někdo le, protoe to jinak neumí a jiný proto, e to je pro něj snazí, nebo jeho partner pravdu neunese a zpětně mu ji omlátí o hlavu. Nevím jak to mezi sebou máte, ale vztah tvoří dva lidé a oba dva mají svobodnou volbu rozhodování. Tak a se daří, Venue
Presne tak. Proto ani nemusim vedet, kam vecer jde. Ja se ho neptala a jemu taky nerikam, kam chodim.
Co se mne tyce, ja jim preju obema spolu hodne stesti. Polakum zdar!
Není tady
Vendelínkovi se vrátila nemoc. Chřadne a chřadne. K vytíkání hnisu se přidal průjem.
Není tady
Drím päste.
Není tady
Jsem naprosto vím znechucená.
Na doučování němčiny se mi pořád nikdo neozval. U je to více jak čtyři dny, co jsem to zadávala na jeden server, pořád je ve fázi schvalování. Pořád na cosi čekám, vech se musím padesátkrát doproovat, u toho mám opravdu plné zuby.
Dnes jsem si zadala inzerát na seznamku, opět to musí někdo schválit. Tak zase čekám. Nenávidím čekání.
Nic mě nebaví. Čtení, vyívání - u toho vydrím max. 10 minut. Straně se nudím. Puzzle mám u dávno doskládané. Dokonce jsem si koupila dalí, ty jsem u ale taky sloila.
Vendelínek je pořád zesláblý. Natěstí ere.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Jsem naprosto vím znechucená.
Na doučování němčiny se mi pořád nikdo neozval. U je to více jak čtyři dny, co jsem to zadávala na jeden server, pořád je ve fázi schvalování. Pořád na cosi čekám, vech se musím padesátkrát doproovat, u toho mám opravdu plné zuby.
Dnes jsem si zadala inzerát na seznamku, opět to musí někdo schválit. Tak zase čekám. Nenávidím čekání.
Nic mě nebaví. Čtení, vyívání - u toho vydrím max. 10 minut. Straně se nudím. Puzzle mám u dávno doskládané. Dokonce jsem si koupila dalí, ty jsem u ale taky sloila.
Vendelínek je pořád zesláblý. Natěstí ere.
Ach jo, Vil. Tak snad Ti to vyjde s tím inzerátem na chlapáka.
Není tady
Munďák to udělal zase, u s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
Není tady
Rosamunda napsal(a):
mejd jeden nenapravitelnej!!!!!!
Není tady
Vanda napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
mejd jeden nenapravitelnej!!!!!!
No jo, co se dá dělat....bohuel asi u nic.
Není tady
Odstrihnú sa od neho a zachráni zvyok ivota, podniku, chalanov...
Není tady
Na tom jsme se dnes ráno dohodli, ale radost mi to nedělá, spí naopak, cítím se jako by mi vymřela celá rodina včetně mých milovaných koček
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Na tom jsme se dnes ráno dohodli, ale radost mi to nedělá, spí naopak, cítím se jako by mi vymřela celá rodina včetně mých milovaných koček
Neboj Ros, nebude to tak zlé, jak to teď vypadá. Asi potřebuje chlapec ucítit dno. Dopřej mu ho tedy...
Nespoléhej na něj v ničem, zaopatři se sama. To u určitě částečně má, ale odpoutej se i psychicky. Nikde není psáno, e se on nemůe změnit. Nicméně na to nečekej a jeď si svoji lajnu. Pokud se přidá, bude to fajn. nepřidá-li se také bude dobře.
Není tady
Ros, jednak ti rodina nevymrela, mono vám naopak začínajú lepie časy... a druhak: kadý koniec je zároveň začiatok niečoho nového. Ber to tak, alebo to aspoň skús.
Není tady
Selima napsal(a):
Ros, jednak ti rodina nevymrela, mono vám naopak začínajú lepie časy... a druhak: kadý koniec je zároveň začiatok niečoho nového. Ber to tak, alebo to aspoň skús.
Zkouím to, ale zatím mi to nejde, ale aspoň u vím, e jsem udělala ve, co lo.... Pokud se nehne a zůstane na tom dně se válet tak holt
Není tady
Rosamunda napsal(a):
čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad ví, e Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feáků, ale ádného nevyléčeného .
Není tady
Rosamunda: Munďák to udělal zase, u s ním nebudu a nebudu a nebudu!!!
Aprill: čekala jsi snad něco jiného ? Ros jsi člověk ze zdravotnictví, tak snad ví, e Munďákovi není pomoci. Já osobně znám kupu feáků, ale ádného nevyléčeného .
Ros to s ním chce jetě rok vydret....
Není tady