18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Najde se tu někdo kdo na této kole studuje v kombinované formě zahradnictví? Chystám se tam, sice a za rok jít (jestli se dostanu) a zajímalo by mě jak je to časově náročné, na jejich stránkách je e kola by byla některé pátky a soboty, ale já si nejsem jistá jestli bych kadý pátek mohla. Jestli tu někdo takový je - jde docházku nějak obejít (např. seminárky apod.) nebo je účast nutná? A jetě by mě zajímalo jestli jsou učitelé ochotní umonit případné dělání zkouek ze zimního semestru i v létě, pokud to člověk nestíhá. Díky za odpovědi.
Není tady
Je to kola v Plzni?
Není tady
tak jsem to nemyslela Já u toti jeden obor studuju denně a nevím jaký budu mít rozvrh - jestli bych opravdu mohla vechny 4 pátky co je tam uvedené (jedná se jen o jeden rok, dalí u bych dělala klasicky při práci).
Upravil(a) Betulka (12. 8. 2010 15:44)
Není tady
PEFka je v docházce na KS dost laxní, agro si to hlídá o trochu víc, ale myslím, e s docházkou mít problém nebude.
Co se týče vypisování zkouek, s tím jsou u větí potíe. Je málo termínů a moc lidí a člověk je nedonutí vypsat dalí.Take sice má v letním monost vykonat zkouku se zimního, ale je tam jeden termín, na který se třese stovka lidí
V souhrnu: dá se to, ale připrav se na častý boj s byrokratickým imlem, chce to hodně diplomacie a taktu
Není tady