|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Very to nevadí,ale hlavně že budeš dělat to co tě baví,co tě naplňuje.
Chtěla jsem si pokecat s manžou, tak mi nedalo odebrat se do pelechu jen tak, neb cítím že něco je ve vzduchu, no a on si dole chrupe u tv
. paráda.
Není tady
Very tak gratuluji k rozhodnutí a jsem ráda že z toho máš dobrej pocit 
Taky pomalu mizím dobrou 
Není tady

Sáříííííííííííí
tak to je bájo,taková zprávička
jsem strašně ráda holka,že to tak dopadlo ..... 
Je to opravdu zázrak
,opatruj sebe i fazolku(mmch,vím,že je brzy,ale tipuju holku,Ty maj výdrž a vydží mnohem víc
a to byl teda start
),mám z Tebe velkou radost
teď už bude jen dobře uvidíš 
Není tady
Sáři, nádherná zpráva - tyhle zázraky mám taky moc ráda! a přeju ten nejhladší průběh těhotenství!

a všechno Nej k narozkám! 
Není tady

Sari, ted to ctu, nechapu, utiram slzu a mam hrozne velkou radost, ze to nakonec dobre dopadlo
ted vam obema preju, at je vsechno dal v poradku a uzivas si krasne tehu

Není tady

Leonty, tak to jsme se musely u Machace minout, jestli jsi tam byla vcera
preju ti hrozne moc stesti, sil a optimismu do dalsiho boje

Není tady

sáří, přeju ty nejkrásnější narozeniny... myslím, že žádné další dárky už nepotřebuješ
ten nejkrásnější sis už dala

Není tady

Sáříííí přeji KRÁSNÉ NAROZENINY
užij si dnešní den a také všechny ostatní

Není tady
Ty vady Sari.. ja mam totalni mega husinuuuuuuuuu.... a chce se mi snad po druhy nad Babinetem bulet
Strasne moc Ti drzim dal palce.. a ted uz to proste bude dobry 
A vsechno nejlepsi 
Není tady
Holky děkuju 
asi budu fakt těhotná, protože už zase bulím 
Není tady
Sáří to je úžasný!!! Příroda je mocná, držím palečky

Není tady
Jé a všechno nejlepší k narozeninám
, vážně jsi dostala ten nejkrásnější dárek 
Není tady
Ahoj Sáří, srdečně blahopřeji ke skvělým zprávám a přeji ti, ať vše zdárně pokračuje dál

Není tady

Sáří, sice jsem ti vše řekla do telefonu, ale i sem...mám obrovitánskou radost a držím palečky!
A v září se těšíme s Adámkem na pejsky 
Není tady
Ahoj kočule... CO je TO za SUPER bomba NOVINKU???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jsem nesmírně šťastná i za Tebe. Gratuluju, gratuluju a gratuluju!!!!!!! Takže spolu konečně rozjedeme jarňata?!?!?
Není tady