|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ježíš, já se tady asi pos..u radostí
To je prostě zázrak, nádhera, bomba!!!
Sáří - je mi jasný, že minimálně začátek svého těhotenství pronervíš a až do porodu prostě klid v dušičce mít nebudeš, ale tohle fakt vypadá jako dílo vyšší moci a když už takhle mohutně zasáhla i ona, tak to musí klapnout!

Mačkám palce!
P.S. ke kteréže víře se tedy přidáváš? (odkazuji na tvé vzývání vyšších sil v čekárně
) ať je to kterékoliv, vypadá to, že to fungovalo 
Není tady
sářice napsal(a):
Silvi děkuji a věřím že i u tebe to bude mít dobrý konec
kdy jdeš znovu k léčiteli?
Sáří zítra
nic moc pocit teď 
Není tady

Sáří...tak to je nádhera..moc, moc gratuluju..Ty brďo, to je paráda...

Není tady
Sáří, moc moc moc gratuluji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady
nádherná zpráva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moc gratuluju a věřím ,že už přijdou jen samé krásné zprávy!!!!!!!
Není tady
Veran
Silvi tak to na tebe budu moc myslet a prosím dej vědět 
Holky jste mě normálně rozbrečely 
Není tady

Sáří,,ty jsi rozbrečela nás, je to nádhera...
Není tady
leontyna napsal(a):
Sáří,,ty jsi rozbrečela nás, je to nádhera...
tak tak
štěstím!
Sáří dám

Není tady

Silvoušku, taky mě to zajímá..i když, já mám k vám hodně daleko...Ale ráda bych o tom slyšela víc...
Není tady
Leontýnko nechci se na nic ptát ale moc ti držím palečky 
Není tady
Sáří můžu mít jenom dotaz? Jak reagovala doktorka? A jak ty, bulela jsi?
Leonty je mi to líto 
Není tady
Leontýnko to mě moc mrzí a věřím že brzy najdeš sílu do nového boje. I když to teĎ nevypadá, přebolí to a bude zase líp a hlavně, to ošklivé sis už vybrala, těch šťastných kterým to vyšlo na poprvé je opravdu málo .
Posílám pohlazení.
Není tady
Sáří ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je ale filuta, ten tvůj bobeček mrňavej
- asi to nebude žádný Rambo, ale taková malinká anorektička, co??? Málo papala a vystrašila maminku
Prostě to tipuju na ženskou, ty jsou totiž nevyzpytatelný 

Ale vyřiď jí, ať kouká sílit, aby byla maminka v klidu a babinetky mohly gratulovat k dalším levelům 
Mám neskutečnou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asi jako všichni tady... 

Není tady

Sáruško..jsi zlatíčko, děkuju moc. Ty jsi mi dnes vlila zase naději do žil...Možná se to jednou povede, musím věřit a ano, je mi smutno...

Není tady
Verynko takovou krásnou Lucinku bych brala hned
vždycky mě ty tvý komentáře dostanou 

Leo to víš že se to povede jen ta cesta je někdy trnitá 
Není tady
Pavko já dnes byla u jiný, Leontýnko u Vitouškový, ale té své jsem psala email, asi to taky nebude chápat 
Není tady

Sáří, já byla u Machače, taky dnes...Vysadila jsem Utroš a čekám na MS..ještě nepřišla, bral mi i krev na HCG ale to je mimo..špiním už od pátku...
On byl zase pozitivní, jako vždy, nepřipouští si, že bych neotěhotněla někdy...no..doufám, že má pravdu..Čeká nás KET ale říkal, že mě nechá odpočinout, jsem se mu tam rozbrečela, tak mě prý teď nechá...
Není tady
týýýýýýýýýýýjo ... Sáříííí ... ja tě hodně sledovala na podzim, kdyz jsem semky přišla, ale z toho, co sis zažila v posledních dnech .... a s takovým upa super výsledkem 

a když jsem četla, co jsi dneska zažila ... normálka mi z toho běhá mráz po celým těle a slzy mi tečou dojetím. To je fakt zázrak nad zázraky a moc ti přeju, aby to dopadlo jen a jen nejlíp - vlastně jiny konec ani připustit nejde. 
Drž se 

Není tady
Leo a ty jsi byla v Ol nebo v Brně? Kolik máš mrazáčků? Jinak tě potěším říkala mě dnes Dr. že mají nějakou novou mreazící techniku a mrazáčci se téměr vyrovnají čerstvouchům.
Není tady

byla jsem v Ol..Machač je tam v úterý, středu a pátek. Mám to schůdnější. Mrazáčků máme pět, prý té největší kvality, ale to byly i ty dva, co mi zavedli. To jsi mě potěšila, s tou mrazící technikou. Už jsem zase četla, že se to z KET málokdy povede...
Není tady
Podívej na Lenuli má z I. KET dvojčátka a na koníkovi je spousta úspěšných Keťaček
No jo tak to bych Machače vyhlížela marně 
Není tady

no, to jo..to on tyhle dny sedí v Holomócu...
je super, zase mi nalil optimismus... Mám už léky na KET..takže..hurá do boje..
Teda, mám je hódně dopředu, ale už všechno naplánoval..Je skvělej..
Upravil(a) leontyna (10. 8. 2010 19:51)
Není tady

Sáruš, tak to já to jdu na koníka dohledat...
Není tady