|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Všem které jste mě držely palce při našem 4. IVF moc děkuji za podporu a optimismus který jste mě po celou dobu
dodávaly.
Po objevení pozitivních testů a že jich nebylo málo jsem běžela na HCG, leč hodnoty velmi nízké i když správně rostoucí. Minulý týden který bych měla být v 6. týdnu utz a,v děloze gestační váček pouze 4mm, ale s jistotou to Dr. neviděla. Bohužel i kontrolní hcg nárůst pouze o 30 %. potvrdilo předpoklad neprosperujícího těhotenství.
Závěr vysadit léky a počkat na menstruaci. Za týden na kontrolní hcg, pokud nepřijde ms, revize a hlavně vyloučení mimoděložního těhotenství.
Mestruace samozřejmě ani po vysazení Estrofenu nedorazila a tak bohužel revize jasná. Protože mě však již dva dny píchá v pravém vaječníku začala jsem se obávat varianty nejhorší mimoděložního těhotenství.
Dnes jsem se strachem vyrazila do Brna a modlila se jen ať to není mimoděložní že vše ostatní se dá vydržet.
V čekárně jsem po několikáté v životě prosila Boha ať udělá zázrak a že uvěřím že opravdu je.
.....no a zázrak se stal, máme plůdek se
......
Bojím se radovat, protože vše se může rozplyout jako sen. Ale já děkuji Bohu že mě vyslyšel
Ještě jsem zapoměla dodat že zítra mám narozeniny a o lepším dárku se mě nezdálo 
Upravil(a) sářice (10. 8. 2010 16:10)
Není tady
Sáří, straaaašně moc gratuluju a ještě mnohem víc držím pěsti, ať je i dál vše, jak má být
.
Není tady
No Sáři, to mě podrž. Já si poslední dny připadám jak v pohádce splněných přání.
Dali ti zabrat ti doktoři co? Ještě že mimísek je bojovník a nevzdal to i po vysazení léků a věřím, že to dotáhne až do konce. Přeji ti pohodové a už ničím a nikým nestresující těhotenství.

Není tady

no tyyyy woe
tak to je bomba novina !!!
sářičko, neskutečné.... tak zase dál držím pěsti, co to jde, ať je to poslední zádrhel na cestě k 

Není tady
Sářííííííí, to je nádhera!!!! potichoučku gratuluju a držím pěsti do dalšího boje!!!!!!!!
Není tady
Sáruško, bulím jak želva
moc Ti to přeju a hlavně ať už je všechno jak má být, a můžem se kochat nad Tvými fotkami z porodnice 
Není tady
a pak že se zázraky nedějí
to je krásný. Držím pěsti 
Není tady
Moc gratuluju! A teď už jen pohodové těhu a zdravého cvrčka!
Není tady

Strasne moc gratuluju
a preju krasne rostouci brisko
Je neuveritelne jak tenhle rok preje dlouhodobkam 
Není tady

.
Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 8:22)
Není tady
Ježiš, to je nádhera
tečou mi normálně slzy! Strašně ti to přeju a držím pěsti dál jak o život 
Není tady

sáříčku, Silvinka moc moc gratuluje (ona to prý vědělaaaaaaa
) !!! nejde jí net, tak aspoň takhle zprostředkovaně.... 

Není tady
Holky děkuji a snad to bude mít i šťastný konec 
Není tady

Sáři, běhá mi mráz po zádech, ale ten co ho znám z radosti, třeba při krásné hudbě a mám lesklé oči
, moc a moc držím palce a gratuluji k narozkám. Je to úžasná zpráva, mám z toho obrovskou radost. 

Není tady

Sari nadherna zprava!!!!
Drzte se OBA 
Není tady
Mě to nedalo...jsem hučela do manži, ať s tím nědo uděláá
a udělal 
Sáříku ani nevíš jak moc veeeeelku mám radost!!!!! (nejen že mě karty opět nezklamaly
-já je obrátila i po těch tvých zprávách, ale bylo by hloupé v té smutné situaci Ti něco psát), ale hlavně z toho, že zázraky se opravdu dějí a u Tebe byl na místě!!!! A ať si kdo chce říká co chce, že jsem to nemohla vědět, ale já to VĚDĚLA!!
Já věřím, že život už nebude taková svině, aby Tě takhle dál zkoušel a už nám budeš nosit jen a jen dobré zprávy

Mám chuť tančit...takže můj oblíbený!!! 

Bulím radostí po obrivitánsky dlouhé době
Přesto dál držím moc palce!!! 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
sáříčku, Silvinka moc moc gratuluje (ona to prý vědělaaaaaaa
) !!! nejde jí net, tak aspoň takhle zprostředkovaně....
zlatíčko

Není tady
Silvi děkuji a věřím že i u tebe to bude mít dobrý konec 
kdy jdeš znovu k léčiteli?
Není tady