29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já na ně rozhodně nespěchám Jinak u nás dneska noc po dlouhé době super, Agi se vzbudila v jednu na jídlo a pak v pět, jenom je škoda, že nevydrží dýl než do půl sedmý
Není tady
Tak Matěj spal do půl 8 a pak byl hoďku vzhůru a teď stále chrupká
Upravil(a) Leninka41 (11. 8. 2010 9:35)
Není tady
Ahoj, u nás je "určitěnezuby", kupodivu se mi nezdá ani mrzutý po očko a v noci měl jednu pauzu 3 hodiny 40 minut. Ťuk, ťuk. Teď spinká a já vařím hovězí na houbách.
Včera jsem byla úžasně škodolibá. Kruci já mám taky psa a nikomu s ním nedělám chlív pod oknem. Šla jsem k ségře a vidí jak jim chlap prohání pejska před barákem. Nevím jestli věděl, že tam patřím, ale jak mě zhlídl, pakoval se nenápadně pryč. Zazvonila jsem a jak ségra otevřela, stála jsem na silnici u kočáru, řvu na ni "někdo vám venčí psa před barákem". Kdyby se vraždilo pohledem, tak je po mně. Je to jejich soused a dělá to pravidelně. Možná jim půjčím Bety, ta má ty ho... opravdu velké ,že by mu to oplatili
.
Není tady
Tak u nás jsou to asi zuby už měsíc a pořád nic. Kamča má novou zábavu odtrhává puzzle od sebe a pak je jí
Někde jsem slyšela, že na zádech až větší děti. No jo vždyď my už ty děti máme větší To jen já mám pocit, že mám doma pořád miminko
Není tady
Brý ráno
Holky dotaz, máme dávat polívečky, tak máme hamánka a koukám, to už obsahuje lepek. To jako může??? A co to domácí, když děláme doma příkrmy, to taky obsahuje lepek ne?? Ten se asi nějak odstranuje??? jako ve firmách
Není tady
Já mám za to, že lepek můžou tak od 7 měsíce. Já jsem dala těstovinu až v 7.
Není tady
Mě říkala Dr. na 6 měs kontrole,můžete přidat lepek.
Není tady
tak jsem prohlížela ty zubiska a je to otázka nejbližších dní Jsou vidět dole v dásni.
Není tady
Tak kdyby se to nesmělo, tak to není ve stravě od 5m ne??
Polívka mu chutnala...
Leni to jde vidět, když nejsou venku ještě??
Není tady
Já zase slyšela, že lepek až od 10. měsíce
Sissi už jsme to tu řešily. Ty dětské příkrmy občas obsahují věci , které ty děti prostě nesmí. Takže takové příkrmy nekupovat a dětem nedávat.
Proto čtu složení, než něco koupím.
A u nás se začalo vstávat taky v půl sedmé. A nepřesvědčím ho, aby jsme dospávali. Mě to asi zabije
Upravil(a) PetraP (11. 8. 2010 12:54)
Není tady
Ahojky
Tak na kožní jsem objednaní k paní dr.už!!!! zítra Jsem si na netu našla i její hodnocení,tak se k tomu docela upínam
Bylo tam i hodnocení na pana dr.
no prazdna čekarna asi mluví za vše
Terezce se to teda pomalu ztrací,ale at ji prohledne a hlavně mě zajíma její nazor.
Sissi tak davej třeba ryži,ta ten lepek nema ne???
už jsem z toho taky blba
Dam do noveho chlívečku taky nějake fotečky
Naše druha ted už ok
židlička na papaní
Naučila jsem se dělat hajíííí
Moje první rýžova křupka Co ni to ta mamka dala
Není tady
A s tím vstavaním je to u nas stejne Dyl jak do půl sedme nenenene
Tak jsem měla jet pro ty broskve,ale musela bych jet objíždkou,takže místo 10 kilaku,bych najela 30 tak na to dnes
Třeba to do večera zprovozní
Mag ale víc nosíš asi v Manduce,ne??To mi nějak uniklo tahle fotka Peta ma dobry přehled
Upravil(a) jitulak (11. 8. 2010 14:13)
Není tady
ta má vlásků......boží ,s tou křupkou to taky krásná fotka-se musím tlemit
já byla dneska v tescu-mají tam toho dost-různýdruhy příkrmů,kaší ....oblečení moc nee-to maj tak ňák stejně ve slevách-tak mám aspon náký bodýčka-dva kusy 90,-
Není tady
Ještě než vás dočtu, my máme zařazovat lepek od osmého měsíce, máme rodovou zátěž, bratr je celiak. Sissi, lepek je obsažen v obilninách, takovou polívku, která je zahuštěná moukou bych půlročnímu dítěti nedala.
Upravil(a) mag (11. 8. 2010 15:43)
Není tady
Aha, ono není moc co
Jitul, krása Nosím v manduce, protože šátek byl elastický a na ten je už Agi těžká a pevný zatím nemám.
Není tady
no jeje, u nás se moukou nwzahušťuje nic, teda jako u našich, občas kukuřičnou
A ještě, k čemu jsou dobré pro mimčo polívky? že je tam víc vody??
Není tady
Tyo to nevim ty polivky nase dr taky rikala "polivecky" ale ja si to prebrala tak,ze tim jako myslim proste rozmixovanou zeleninu s trochou vody.Cetla sem prave,ze se nema te vody davat zbytecne moc,ze se tim mimco zaplacne,ale nic si z toho nevezme a ze maj pomerne malej objem zaludku zatim..mouka ta uz mu nemuze bejt snad vubec k nicemu,ne?
Jitu,je to princezna modrooka
Není tady
Holky už jsem vše prohlédla, jediná bramborová s mrkví obsahuje lepek, jinak nic, co mám doma nemá lepek. A takovou polívku si uděláme i doma :vissla:Sudí, tak jak říkáš, víc zeleniny..
U nás se přehnala odpoledne bouřka..to byl přívalový déšt..
Není tady
Jdu poplatit nějáké účty a ještě vás zkontroluju
Není tady
Sudi,maltodextrin..tak to mame asi stejnou kasi..a navic tech cukru co tam je tto je u vsech kasi,holky?
Není tady
Sudi,tak maltodextrin je proste nejakej cukr http://cs.wikipedia.org/wiki/Maltodextrin
Není tady
Sudi Tobiho po všem na dobrou noc bolelo bříško, nikdy více!!
Holky tak tu půlku té polívky mám vyhodit???
A co to je ten maldotextrin??
Holky žhavá novinka!!! Táta dojede asi v úterý a chce nám dovézt židličku..světe div se!!! Zněl v tel uplně jinak a uplně střízlivě
Není tady
Mě se zas dr. ptala na 8 měsíční kontrole jestli už Kamča zkusila lepek, opáčila jsem že ano a prý v pořádku. Koukám to je názorů, člověk aby se v tom vyznal. Jitul krásná modroočka a máte stejný bryndák jako my. My ale bryndáky už nepoužíváme, bo je to s tím ještě horší
Není tady