29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jitu, mně bylo jedno jestli mléčnou, nebo nemléčnou, jen ne milion přísad. Co jinak se zásobama, kočky to nežerou, zkoušela jsem.
Není tady
Sudi jen koj dokud to jde. A ty rádoby dětské mléčné výrobky .... no to jsou fakt "dobroty"
Jitu já dneska nerozmíchala kaši Sunarku. Taky jsem tam měla hrudky. A to je to mléčná kaše. U Hami a nebo Nestle se mi to nestalo. Ale ta Sunarka se fakt nedala
Není tady
No ať žije kostík....my ho musíme kupovat kvůlivá magnetům pak sní ty lentilky bop co to je a jogurt jím já páč je sladkej jak cecek
jj už to tu louskám tak uvidím jak budu moudrá
Není tady
Fakt hladové dítě
Pardon, chyba
Upravil(a) PetraP (10. 8. 2010 21:56)
Není tady
Peto tohle byla taky Sunarka
Teda těm Tvojím chlapům to spolu sluší
Není tady
Mi přijde,že v těch šatkach mají prcci lepší vyhled než třeba v Manduce
Není tady
Holky dík ..... ale já tam dala blbou fotku. Teď je tam správná.
Ta původní patří na Nošenečky
Není tady
jitulak napsal(a):
Mi přijde,že v těch šatkach mají prcci lepší vyhled než třeba v Manduce
To nemůžu srovnávat. Nikdy jsem Manducu neměla. Ale Mag by ti řekla. Ta nosí v obojím
Jo Mag ...takže ta Zara bude?
Není tady
Jsem se nechtěla ptat,proč byl u toho ten divny popisek
Tahle je taky
Ještě bude nějaka změna??
že bych si počkala
Není tady
jitul..určitě maj lepší výhled...Anet mi v ergu na zádech nechce být a v šátku jakž takž...
taky jsem přemýšlela nad tou fotkou
Není tady
sudina napsal(a):
-to bych spíš nazvala-že schovává úsměv....
on regulerně ohryzává těma svojema dvouma zubama tu postýlku ( teď čeština dostala na pr... )
Není tady
Mam za to,že Mag zatím ma Manducu,ale na houbach jí bylo slíbeno V šatku jsem Agi ještě neviděla.Se zeptame
Není tady
jitulak napsal(a):
Jsem se nechtěla ptat,proč byl u toho ten divny popisek
![]()
Tahle je taky
Ještě bude nějaka změna??
že bych si počkala
![]()
Jitu už je to finále
Není tady
Tak to můžu jít spat
Jsem nějaka uondana a to jsem nebyla ani na houbach Zítra mam v planu rano zavolat jedne kožní dr.Dostala jsem tip a kdyžtak tam hned s malou zajedu
A když to nevyjde,tak jedu dopoledne k sestřence pro bednu broskví a o zabavu je vystarano
Tak dobrou
Není tady
Peti, boží fotka
My jsme museli dát postýlku dolů, jinak by ta naše kaskadérka vylezla
Agi se dneska na zádech moc líbilo No a šátek je prostě šátek. Peti zara asi ne, teď mám něco v merku, tak snad to vyjde a pokud ne, tak mám za měsíc narozky a chtěla bych ho od našich, pak by to mohla být i ta zara
Není tady
Jitul
tady Agi ani ne tříměsíční, ale musíš si otočit monitor
Není tady
Dobré ráno,
mně dr. říkala, že jogurty až od 8 měsíce a tvaroh od 10, to se ale raději ještě optám na 10 měsíční kontrole. Vy už nosíte dětičky na zádech a to se může? Jinak my jsme definitivně přešli na sporťák, protože by mi už z hlubokého snad vyskočila.
Začínám číhat na jídelní židličky.
Peti krásná fotka
Není tady
Hoj ahoj..
Daji proc by se nemohlo nosit na zadech? Vzdyt je to uplne stejny jako na brise,jen je to o tvoji odvaze,si tam mimco soupnout...nevidis na nej a tak,ale s pribyvajicima kilama je to pohodlnejsi na tech zadech
no a na sber hub samozrejme,kdyz se porad ohejbas,tak je to praktictejsi
Není tady
Dobré ráno
Tak u nás ASI ZUBY v noci se budil s pláčem,ráno jsem taky vyskočila z postele na pláč a on plakal ze spaní,dala jsem dudlíčka a spinkal dál.Koukala jsem mu do pusiny a vypadá to na zuby dole.
Není tady
Tanka napsal(a):
Hoj ahoj..
Daji proc by se nemohlo nosit na zadech?Vzdyt je to uplne stejny jako na brise,jen je to o tvoji odvaze,si tam mimco soupnout...nevidis na nej a tak,ale s pribyvajicima kilama je to pohodlnejsi na tech zadech
no a na sber hub samozrejme,kdyz se porad ohejbas,tak je to praktictejsi
Tak tak, akorát já se moc neohejbala Nikdy nic nenajdu, naštěstí mám na to lidi:reta: Mám fotku u H. v mobilu, ale asi jí nebudu vystavovat, protože Agi místo toho aby se otočila, tak strašně zaklonila hlavu, takže to není zrovna reklama na nošení
Leni, tak vy taky zuby?? Agi pořád nic
Není tady
Mag buď ráda,čím dýl narostou tím víc vydrží.Honzovi narostl první zub v roce a do půl roku mu jich vylezlo 11.A má zuby parádní,pouze jeden mu spravovali.Nikča měla první ve 4 měs a už mléčné měla zkažené
Není tady