29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak broskve nemám..tam bylo lidí a oni ještě ani tam nebyli..s.ru na to
Očkování máme za sebou..chudátko. Hoky kolik jste platii prevenar 13?? my poprvé 300, ted taky..
Jo a máme dávat jogurty....maso aspon 5xtýdně. eni jaké je to Hami 2 a dávkování, je sytější??
Upravil(a) sissi (10. 8. 2010 14:01)
Není tady
Clari vítej
Jinak já jsem dělala doma a dnes taky udělám domácí, ne z finančních důvodů, ale že domácí je prostě chutnější a dám si tam co chci. Jinak samozřejmě i kupuju. Dnes udělám mrkev petržel brambor a dám bio hovězí, zavařím a hotovo.
Potvůr, to mně dnes dr říkala, že poprvé povařit a pak můžeš zkusit i syrové ty broskve
Není tady
Ahoj zim%nátka, že Vám sem lezu. S tím ovocem konkrétně broskvemi, já je dávám Davídkovi hodně měkké po kouskách a rozkouše si je sám. Ona je to pro ty děti docela zábava, když zjistí, že umí i kousat. Tak broskvičkám zdar .
Není tady
broskve bych taky dala syrové .. hezky namačkat a třeba i do jogurtu
Potvůr úplně chápu o jakém božském klidu mluvíš...co já bych za to dala...dneska jsem zase vybouchla a všechno lítalo ..dyž ten náš rarach tu Anet tak trápí!! ne ve zlém,ale prostě ona je pak jen uřvaná
Není tady
a mám tu novou literatůůůru ...respektovat a být respektován ... tak se tím jdu prokousávat
Není tady
Cau zeny..
Clari,vitej zpet
My jsme zpatky z hub,nasla jsem nejvetsiho hriba ve svym zivote Alicek se prospal v satku na zadech,pul cesty sem nesla ja a pul T.
Clari,ja teda varim,ale asi budu i kupovat nektery veci jak rika Peta-co doma neuvarim.A nebo to ruzne michat a ovoce asi taky povetsinou cerstvy.
Sissi,my jdem jeste na jeden Synflorix a zatim nas obe davky staly dohromady 600,- a jeste teda assi jednou 300,- bude.
Janule,joo,tak to dobra literatuura,mi pak povis co a jak...snad si taky nekdy prectu
Není tady
Ahoj ženský
Clari vítej, už po tobě byla sháňka
Taky jsme byli na houbách a malá byla celou dobu v manduce taky na zádech a asi mi bude povolen jeden šátek Něco málo jsme našli, tak já jdu čistit
Jo a svačinky hlavně vyrábím a obědy povětšinou kupuju.
Není tady
Tanka, to asi taky máte prevenar 13 ne
Není tady
Ja sem tele jo Mag,Prevenar 13..se v tom nejak ztracim
A jakej ze to bude satecek?porad Zara?
Není tady
Jaňule napsal(a):
broskve bych taky dala syrové .. hezky namačkat a třeba i do jogurtu
Potvůr úplně chápu o jakém božském klidu mluvíš...co já bych za to dala...dneska jsem zase vybouchla a všechno lítalo ..dyž ten náš rarach tu Anet tak trápí!! ne ve zlém,ale prostě ona je pak jen uřvaná
Taky chápu o čem mluvíš s tím trápením, u nás je to někdy i v tom zlém
Nejsou broskve alergen? Já pořád váhám, oba jsme alergici
Mag, dozvím se, co je za akci v tom Tescu?
čerstvé ovocné svačinky plné pesticidů
Tak jsem vás vyprudila a jdu sebrat prádlo
potvůr kupuju jenom bio nebo vlastní.
mají slevy na dětské věci např. skleničky a kašičky 3 za cenu 2 atp.
Není tady
Ahojky
Clari vítej doma
Chtěla jsem napsat to co Potvůrka o těch broskvích,ale mě předběhla U nas teda ještě raději počkame
Tak nam nešla cely den elektrika jsem se vrhla na zahradu a pokořila lebedu
Jsem udělala prace,když mi vypli PC
Není tady
Holky jaky jogurt dáváte??? který je nej pro ně, activia může být?? Já mu dala ted jen ochutnat toho nejlepšího ve skle, saaaaaaaaaaaaaaaakra jak mu šmakoval a mně taky
Není tady
Jo a Tobi si normálně pamatuje doktorku, takže jsme došli a jak se mu ukázala začal ječet Pak jsme šli domů a ona nám ještě letěla dát čaj a jak ji uviděl tak zas
chudáček.
Není tady
Sissi kam zase spěchaš s tím jogurtem
Se ho ještě nají ažaž
Tak už jsem stihla spalit cibulku tady dočítam
Upravil(a) jitulak (10. 8. 2010 14:55)
Není tady
Mag, dobře děláš A maj tam v akci jen to jídlo nebo i něco jiného?
Sissi, myslím, že na jogurty máte ještě čas ne?
Jitu, četla jsem o tom kožní...že je to kortikoid už víš, já bych to brala jako poslední možnost, zkusila bych jiné cesty nejdřív.
my začneme dávat jogurty až někdy od září.
potvůr pleny huggies, ubrousky (ty jejich), nestlé, hami, sunar, nutrilon, nivea, hipp, čaje leros, seba med, prací prostředky a něco málo obleční
určitě bude ten leták tady, jen co to bude aktuální
http://www.akcniceny.cz/letaky/hledej/tesco/
Upravil(a) mag (10. 8. 2010 15:54)
Není tady
sissi napsal(a):
]Teu, 13ka se platí..
Aha, mě se zdálo divné, že někde jo a někde ne .
Se picnu z naší lékárny. Šla jsem pro kaši, říkám rýžovou, neochucenou, bez všech dreků. Nó, měli jsme Nestlé (kdy, loni?), máme Sunarku, samo s cukrem. Zajedu do Kyjova do zdravíčka, koupím tam instantní rýžovou, kde je jen rýže a budu mu to dávat do svého mlíka, aspoň vyprázdním mražák
.
Není tady
Sissi ty už bys chtěla, aby jedl Tobi řízek s brsalem, ne? Na jogurt má fakt čas. Je malej.
My dneska ten leták na Tesco dostali. A akce je na výrobky od Sunaru.
Není tady
Teo tak to ja v te naší lekarně takovy věci ani nehledam to tady neexistuje
i mlíčko si tady musím objednat
A to se raději seberu a zajedu pro všecko
Ja teda v nemlečnych kaších nevidím žadny zazrak Je možna o něco levnější,ale stejně tam nasypu Hami a ještě kaši
A při Terezčině večerním apetitu
No,ale když ma někdo svoje zasobičky
že Teo
tak se vyplatí .
Ale dnes se mi to nepovedlo ani rozštěrchat a byli tam hrudky
Není tady
jé holky a na oblečení jsou ty slevy taky??já zblbla naše holky že jo..... -i když já tam na slevy narazím skoro pokaždý...
jogurt až tak v 7 měsících ne???-no mi si stále cumlíčkáme mlíčko...... :vissla:takže příkrmy jdou stále mimo...
holky kdyže strkaj mimča nožičky do pusy????,já že štěpánovi se to dneska povedlo... -volám na
at rychle přiběhne s fotákem-abych vám dala důkaz
a už se mu nechtělo......-myslím malýmu
Není tady
Peti, no řízek by si určitě dal
No mně to říkala dr, že mu můžu dát jogurtík. Lipánky že vůbec. že tvaroh zatěžuje ledviny. /a to známá tady láduje od půl roku!! /
Myslím, že jogurt by mu jen prospěl, je dobrý na zažívání. Ale zatím nedávám, protože nemám, ten jeden jsem totiž sežrala
Už se mi zavařuje ham ham
Sudí nožičky jsou super, my cucáme už týden, ale horší ty ponožky furt dole a pěna ve vaně v pusině
Tak holky brou
Není tady