29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tanka
já tady http://imageshack.us/
Jaňule, dík, kouknu
A já jdu asi taky do hajan, dobrou
Není tady
sissi napsal(a):
No Jitu, nezmar a pěkně blbá!!!! Já to snad neudělám
Mixuju brokolici a květák a mrkev se mi nad párou dodělávala...ňuchám ňuchám...voda vprrr a mrkev načuchlá spáleným
takže směr koš. Tak mám to ostatní a mrkev mix ne e. Saaaaaaaaaaaaaaaakra, tak zítra zas no. Nic tomu asi nebylo, ale nedám mu to.
Holky dnes se loučím....dobrou
To mám taky, :Dproto budu skleničkovat. No, většinou. Mám koupených pár Alnatur a babylove bio, v neděli začnem. A nebo když se měl narodit 22., že bych to odložila ještě o týden
?
Jé, svadebčan
Není tady
Tanka, já žiju v domnění, že ta naše je do devíti kil, ale možná že ne, tak to se musím podívat
Teo, nechce se to nechce, viď
Není tady
Tanko, nesmí mít linii očí nad okrajem sedačky, mám dojem.
Mag, když se nechce, je horší než když se nemůže.
Dobrou všem
Upravil(a) teodora (9. 8. 2010 21:48)
Není tady
No vajíčka jsou do 13 kg .. tam je to limitovaný velikostí dítka,...tuším že nesmí přečuhovat hlavička
Není tady
Holky ahoj.
Tady jste tak ukecané .....
Tak jen to nej do toho našeho nového chlívku
Není tady
Potvůr tak ta tvoje storka mě moc pobavila
Ty trošku funguješ jako antikoncepce. "Chcete mít dvě děti? Čtěte mé postřehy a zážitky"
Marluk kde to kupuješ tu Alnaturu? U nás nic takového nemají
Tanko svatebčan je nádherný !!!!!
Ty capáčky jsi háčkovala sama?
Daji já dávám jogurt každý den. Střídám holandii s Activií. Přece jen už míň kojím, tak aby mě svojí mléčnou dávku. Ale u nás v rodině nejsou alergie žádné. A zatím se to nijak špatně neprojevuje. Ani na chování ne.
Mag gratuluji k prodeji bytu. Konečně
A u nás se pořád neleze a nesedá a natož aby se chodilo
Není tady
Tak my ted taky pokukujem po těch autosedačkach Naše vajíčko stojí za prd,Tanka ma super
Ted mi volala kamaradka,že mi přenecha větší autosedačku,ale prvně vyzkouším,nevím co je to za značku
V autě jsme docela často,tak at se mala nějak nekřiví a dobře se jí vegetí
Z toho vajíčka jsem vylečena,ne na všem je dobre ušetřit
Není tady
Tanko jojo maly je fešak A první co mě při pohledu na něj napadlo-ježiš ty děti nam tak rychle rostou
Tudle byl
s nama při koupaní a nevěřícně říka,to není možny,však nedavno to byl takovy uzlíček
Není tady
Si tady píšu sama bo co??
Jen ještě k tomu Sunarku tak hovězí s bramborem-cituji"přirozeně bez lepku
ale dají tam pepř,nove koření a bobkovy list
A to jako proč???? A do kuřecí zase přidají pepř bíly
Však to ty mimča nemůžou,tak proč to tam davají,snad jsou nějake normy nebo něco ne??
Sissi však říkam,že jsi nezmar Ja bych se mohla
Není tady
Holky,diiky,jo byl v tom fakt k sezrani..frajer muj malej
Peti,jo to sem mu uhackovala
Jitu.noo,leti to moc a rostou jak z vody..no tak to je mazec s tema sklenickama nechapu to.
Hlavne tahle druha sedacka je uz na delsi dobu,tak je asi lepsi vybrat fakt dobrou.Nam ted nabizela tchyne jidelni zidlicku,ale zidlicka nema zadny ksiry,takze na to se muzu... kdyz vidim co dela ted u jidla,tak z toho by mi vyskocil raz dva..
Není tady
Jitu ja tay občs zírám jak šnek do tunelu, co všechno dají do příkrmů pro mimísky. Vždcky to čtu, než nakoupím
A ještě k tomu Terezčinu ekzemu .... já bych ty mastičky nedávala. A našla bych jiného doktora. Kortikoidy takovému prckovi? No to je fakt zlé .
Není tady
Ahojky.
Zdravím vespolek
Jsem ostuda. Vůbec net nestíhám Tak se omlouvám, že nereaguji. Občas v rychlosti nakouknu, ale už zas letím a tak nepíšu
Deniska už začíná chodit . Už ani sedět nevydrží, teď se pořád a všude postavuje, takže se fakt nenudím
Vaneska teda nebyla nijak pomalá, ale lézt začala v 9. měsících a chodila v roce. Deniska je děsný šídlo.
A je to můj drobík. Má cca 7,3 kg (vážila se před asi 14 dny). Má 4 zuby.
Pořád kojím (jelikož nechce vůbec nic a z vůbec ničeho pít), tak i dost přes den - na žízeň + v noci tak 2x a do toho ještě baští jogurty, přesnídávky, v poledne masozeleninové skleničky, kukuřičné křupky ... no je záživná, ale asi má dobré spalování
Máme problémy se spaním v postýlce. Tam vůbec nechce být. Když ji tam položím, tak je okamžitě vzhůru a řev, takže máme smolíka a spí s námi, protože tak se alespoň trochu vyspíme. U nás totiž spí v pohodě. V noci se jen přicucne a obe u toho spíme, takže to jde. Jinak bych jen chodila a uspávala a dávala do postýlky a pořád dokola a na to nemám
A nemyslím, že je to tím, že bych byla nějak měkká. Začala jsem s ní stejně jako s Vaneskou a ta spala i hrála si v postýlce normálně, bez problémů. Od 6 měsíců spala sama v pokojíčku a celou noc. Deny je na mě větší závisláček, což možná i přisuzuju kojení. No nevím. Ale v každém případě je už teď vidět, jak jsou každá jiná
No tož tak jsme na tom
Není tady
Ahoj Fufí,
s tím kojením a pitím jsme na tom stejně. Taky pořád v noci kojím, takže o odstěhování Danyho do vlastního pokojíčku nemůže být řeč. Ale spinká ve své postýlce hned u mé postele, takže na kojení si ho jen překulím a pak ho zase odkulím zpět
Ale ráno už zůstává u mě v posteli.
A taky mi nechce pít z hrníčků. I když teď vzal na milost hrnek od NUKu . Tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží
Není tady
Peti kupuji ji v DM , ale taky žádný slavný výběr, ale to co jsem psala tam mají. Kdyby jste chtěli tak nakoupím a pošlu
JInak jdu spát , dobrou noc
Není tady
Dobré ráno kecalky
Teda člověk tady chvíli není a vy nakecáte tolik stránek
Jituš.... asi mateřská demence
nedošlo mi,že je to dávkování stejné.Ale nevadí,vypije i velkou flašku.
Mag,Jaňule...tak vám ty dítka začínají stát a máte po klidu už se těším až uvidím toho mýho drobka stát.
Není tady
Brý ráááno...
Tak já jdu koupit broskve na zavaření, snad budou.-
oak hned jedem na očkování, achjoooooooooo a jaké je horko
Tak zatím páček kecalky.
Jo, došla jsem k závěru, že zimňátka 09/10 jsou nejhodnější, pač je chlív nejukecanější
Není tady
BAF!!!
nazdárek zimní královny, clari je zpět doufám, že jste o mě mluvily jen v dobrém a byly jste tu hodné!!!
Dočíst vás určitě nedočtu, navíc mám teď děsný kalup, takže nás jdu akorát zahlásit a doufám že se tu co nejdřív dostanu.
Určitě vaši bobánci dělají obrovské pokroky, aspoň to projedu a prohlídnu fotky. My už se otáčíme (sláva ), ale samozřejmě nelezeme nesedíme, to zas ne.. Jedeme v příkrmech.
A na to konto tady mám jednu anketu. Která z vás příkrmy (zeleninka, maso, a ovocné přesnídávky) vyrábí doma - a to především z finančních důvodů? Měli jsme doma takovou zajímavou debatku, víte..
Takže zase pádím udělat něco doma a odpolko samozřejmě ven, večer se tu zkusím stavit... pěkný den!!!
Není tady
Jo!!! A dole se nám klubou dva zuby, takže už to nejsou ASIZUBY ale URČITĚZUBY
Není tady
Ahoj Clari,konečně si tady
Tak my dáváme kupované příkrmy zatím a přesnídávky nám dělá babička,ale vezmu si od ní recept a udělám je pak doma sama.
Není tady
Ahoj Clari,
takže zrelaxovaná po dovče?
Já dávám půl na půl skleničky a vařené doma, bo něco doma fakt neuvařím. Třeba jehněčí maso .... to ani nevím, kde bych kupovala
Není tady
Ahoj holky,
tak Nikolka je u babi Sice makám jak čert, ale je tu božskej klídeček
Jaký slevy jsou v Tescu? Nemůžu nikde najít leták?
Ahoj Clari, už jsi tu chyběla. Já kupuju skleničky jak masozeleninu, tak přesnídávky, na finance v tomhle
Akorát teď mám dilema, včera jsme od našich dostali domácí broskve, takže bez chemie, tak si říkám, že bych Sofi dala, ale nevím jestli je povařit nebo by mohla syrové?
Peti, vy nemáte doma jehňata??
jinak zrelaxovaná teda nejsem, díky za optání babi nás sice strašně ráda viděla, ale jaksi jsem stejně celou dobu obstarávala Kristi sama, ona si buď netroufla, nebo nevěděla jak... musela jsem ji zkrátka postrkávat "nechceš ji vzít? nechceš ji nakrmit? vezmeš kočárek? přebalíš ji?"....... nechápu to, ale třeba to bude lepší až Kristi povyroste. Takže toliko naše dovča..
jinak díky za odpovědi... mně se dvacet korun za skleničku nezdá moc, než začne Kristi jíst pomalinku s námi.. pravda, ještě ty odpolední přesnídávky, ale ona jí jak vrabec. Nemluvě o variabilitě a kvalitě těch příkrmů, i když jsem očkem zahlédla, že jste tu nadávaly na koření - já jsem myslím zatím na nic co by se mi nezdálo, nepřišla.
Potvůr, jestli jsou dost zralé, tak bych jednu rozmačkala nebo mixla a zkusila, jak se na to Sofi bude tvářit, a když to nepůjde, tak trošku rozvařit..
Není tady
Ahoj Clari
Holky jsem strašná matka. Neodolala jsem a uvařila si zelňačku, mňam . Teď zapíjím fenyklovým čajem, malý ho dostane taky.
Potvůrko, s broskvema jako Clari.
Není tady
ahoj clari
teo-já jí měla s výčitkama taky a úplně v pohodě,tuhle jsem prubla i ten květák jak psala tanka a taky ok....,česnek v bramborákách už taky proběhl a dobrý....kam můžu tak nacpu saturejku-to mi poradila ve zdr.výživě-že jí dává k luštěninám-že je to proti nadýmání....
Není tady