|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Eli, držím pěsti... 

Není tady
Tak to je v pytli, začala jsem krvácet. Druhý pokus nevyšel...
Není tady
Ahoj Eliško, moc mě to mrzí. Já za sebou ještě žádné IVF nemám, takže bych asi lhala, kdybych psala, že si dokážu představit, čím teď procházíš, ale taky mě to čeká.... Každopádně držím moc palce, aby ses dala brzo dohromady a našla sílu to znovu zkusit, věřím, že příště to prostě musí vyjít - jak teď bylo pátek 13., tak příště bude do 3tice všeho dobrého.... 
Není tady

Elišško, do háje
věřila jsem, že ti to vyjde ... jsme na tom podobně, takže do třetice všeho dobrého nám to musí klapnout 

Není tady

Nééé, Elišško, je mi to tak strašně líto
. Moc na Tebe myslím, ať to brzo přebolí a ty v sobě najdeš sílu bojovat dál. I když se Ti teď zdá, že je konec, psychicky jsi hodně dole, tak to nevzdávej a bojuj
! Nic není ztraceno, ty se toho miminka nakonec dočkáš ! Přeji Ti hodně štěstí do dalších bojů ! Buď silná
!!!
Není tady
Díky moc za podporu a pohlazení! Moje okolí vůbec netuší, čím procházím, protože nemají tu zkušenost. Jsem moc ráda, že tu jste a že jste takové, jaké jste. :-) Všem vám přeji hodně moc brzy zdravá miminka v náručí a ať je ta cesta k nim co nejkratší.
Mě už hodně tlačí věk, času už je moc málo a taky ta závislost na doktorech, bez IVF už to nepůjde. CAR mě hodně zklamalo, určitě ho změním. Přemýšlím o Brnu (Reprofit), ale děsí mě to cestování z Prahy.
Není tady

Eli, z Prahy jezdila do Brna sáří, sice to bohužel nevyšlo
ale to byly jiné okolnosti, otěhotnět se jí podařilo...
ať už se rozhodneš jakkoli, držím pěsti, aby to trápení konečně skončilo a dočkala jsi se taky toho drobečka v náručí...
a jak píšeš, zkušenost je nepřenositelná, takže i kdybys okolí nastínila čím procházíš, stejně není šance, aby to "vnímali" ... chápat to můžou, cítit ne... jakkoli by se snažili sebevíce

Není tady

Elišško, my jsme zase jezdili z Brna do Prahy, kodrcali jsme se pokaždé vlakem a zabralo to pokaždé celý den, tzn. vždycky jsem to v práci řešila dovolenou. I po OPU a transferu jsme jeli hned domů a vše v pohodě. Já Ti samozřejmě doporučím CAR, ve kterém se nám zadařilo ( Pronatal Praha, konkrétně docent Mardešič ), ale o Reprofitu vím, že má taky velice dobré výsledky a výborná hodnocení od holek. Tak pokud se rozhodneš pro něj, určitě neuděláš chybu. Přeji hodně štěstí a pevné nervy
!
Není tady
Cipisku, díky. Já jsem si brala i do pražského CARu vždycky radši půlden dovči, aby se v práci nedovtípili z razítka omluvenky. Do Brna by to byl celý den a nevím, jestli bych měla tolik dovči. Ještě potřebuju genetiku, tu nemám, tak by těch dní bylo asi dost. Navíc si musím najít novou práci, těžko říct, jak se budou na ty dny dovči tvářit. Ale je to poslední pokus, pak bych šla max. do nativu. Nedokážu si představit, kolik dní by to tak bylo. Abych si nevyplácala většinu dovči z kraje roku a abych ji vůbec dostala a s nejistým výsledkem... Zatím nevím.
Není tady